قیمت طلا امروز




 خبرگزاری همشهری‌آنلاین / ۱۴۰۵/۰۵/۱۹

حباب منفی طلا ؛ سرمایه ها از بازار زرگری به سمت بورس فرار کرده اند؟

یک کارشناس بازار طلا درباره شکل‌گیری حباب منفی در بازار طلا و نگرانی‌های مطرح‌شده درباره پیامدهای آن توضیح داد.
 حباب منفی طلا ؛ سرمایه ها از بازار زرگری به سمت بورس فرار کرده اند؟

به گزارش همشهری آنلاین، محمد کشتی‌آرای درباره شکل‌گیری حباب منفی در بازار طلا و نگرانی‌های مطرح‌شده درباره پیامدهای آن، اظهار کرد: یکی از مهم‌ترین عوامل ایجاد حباب منفی در بازار طلا، کاهش تقاضاست و در ایام اخیر نیز با توجه به قرار داشتن در ماه‌های محرم و صفر و در پیش بودن ایام ۲۸ صفر، طبیعتا تقاضا در بازار طلا کاهش پیدا کرده و این موضوع بر قیمت‌ها و حباب بازار اثر گذاشته است. قیمت طلا پایین آمد؛ علت چیست؟

وی گفت: کاهش حباب سکه در شرایط فعلی عمدتا ناشی از کاهش تقاضاست و به سه میلیون تومان رسیده است؛ البته کاهش حباب سکه در ذات خود اتفاق مثبتی محسوب می‌شود، اما باید توجه داشت که دلیل اصلی این کاهش، افت تقاضا در بازار است.

این کارشناس صنعت طلا و فلزات گرانبها ادامه داد: اگر شاخص بورس را در چند روز اخیر مورد توجه قرار دهیم، رشدی چشمگیری در بازار سرمایه مشاهده می‌شود و این موضوع نشان می‌دهد بخشی از سرمایه‌هایی که پیش از این در بازار طلا و سکه قرار داشت، به سمت بازار سرمایه و مسکن حرکت کرده است.

کشتی آرای افزود: بخشی از این سرمایه‌ها نیز ممکن است از محل فروش سکه تامین شده باشد. زمانی که عرضه سکه افزایش پیدا می‌کند، طبیعتا حباب آن نیز کاهش می‌یابد. بنابراین، کاهش حباب سکه در شرایط فعلی اتفاق مثبتی برای بازار طلا محسوب می‌شود، اما باید منشا این کاهش حباب را نیز مورد توجه قرار داد.

وی با اشاره به وضعیت تقاضا در بازار مصرفی طلا و زیورآلات، تصریح کرد: در ایام اخیر کاهش تقاضا را در بخش مصرفی بازار طلا نیز شاهد هستیم که بخشی از آن به دلیل شرایط و مناسبت‌های این ایام است و پیش‌بینی می‌کنم با پایان ماه صفر و آغاز ماه ربیع‌الاول، تا حدودی تحولات مثبتی در زمینه تقاضا برای خرید طلا و زیورآلات ایجاد شود.

این کارشناس بازار طلا خاطرنشان کرد: در حال حاضر حباب مثقال طلا نیز به سه میلیون تومان رسیده است؛ اگر با آغاز ماه ربیع‌الاول، تقاضا در بازار افزایش پیدا کند، طبیعتا حباب منفی ایجادشده نیز می‌تواند از بین برود؛ بنابراین برای ارزیابی اینکه حباب منفی موجود در بازار یک وضعیت موقتی است یا روندی ادامه‌دار؛ باید منتظر پایان این دوره و بازگشت شرایط عادی بازار ماند.

کشتی آرای درباره احتمال خروج طلا از …



 یک پیش‌بینی درباره آینده ایران
۳۰ دقیقه قبل / سایت افکارنیوز

یک پیش‌بینی درباره آینده ایران

عبدالناصر همتی اظهارکرد: یکی از مسئولان ارشد کشور به من گفت که آمریکایی‌ها تصور می‌کردند ایران مانند برخی کشورهای آمریکای لاتین است، اما تحولات منطقه نشان داد محاسبات آنها درباره جمهوری اسلامی درست نبوده است. در آینده نزدیک نقش و جایگاه ایران در منطقه بیش از پیش آشکار خواهد شد.

 




پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ - 20 August 2026
 توضیحات دیوان عدالت اداری درباره مصوبات شورای رقابت
سایت ایران آنلاین

توضیحات دیوان عدالت اداری درباره مصوبات شورای رقابت

دیوان عدالت اداری در خصوص دادنامه صادره در ارتباط با مصوبات شورای رقابت درباره پیش‌فروش خودرو توضیحاتی ارائه کرد.
 مانتو جین یا لی؛ کدام مدل برای استایل روزمره بهتر است؟
سایت هم میهن

مانتو جین یا لی؛ کدام مدل برای استایل روزمره بهتر است؟

به دنبال یک استایل روزمره جذاب و بی‌دردسر هستید؟ در این راهنما بهترین مدل‌های مانتو جین را بررسی کرده و نکات خرید با قیمت مناسب و ارسال فوری را می‌خوانید.
 حمایت های وزیر برای حضور ایران در بازی‌های جهانی نومد گیمز بی‌سابقه بوده است
خبرگزاری ایسنا

حمایت های وزیر برای حضور ایران در بازی‌های جهانی نومد گیمز بی‌سابقه بوده است

معاون توسعه ورزش قهرمانی و حرفه‌ای وزارت ورزش و جوانان در بازدید از اردوی تیم ملی تیراندازی با کمان سنتی، حمایت‌های صورت‌گرفته برای حضور ایران در بازی‌های جهانی عشایر (نومد گیمز) را بی‌سابقه توصیف کرد و بر حضور قدرتمند کاروان ایران در این رویداد تأکید کرد.
 شکست هر ۲ آزادکار ایران مقابل آمریکا در قهرمانی جوانان جهان
سایت اعتماد آنلاین

شکست هر ۲ آزادکار ایران مقابل آمریکا در قهرمانی جوانان جهان

هر دو نماینده ایران در روز نخست کشتی آزاد قهرمانی جوانان جهان مقابل رقبای‌شان شکست خوردند.
 چین: تحریم و اعمال فشار مساله ایران را حل نخواهد کرد
سایت هم میهن

چین: تحریم و اعمال فشار مساله ایران را حل نخواهد کرد

سخنگوی وزارت امور خارجه چین تاکید کرد: اعمال تحریم و اعمال فشار برای حل مسئله ایران مفید نخواهد بود.
 ۶۰۰ هزار تومان به حقوق این دسته از بازنشستگان اضافه شد
سایت اقتصاد ایرانی

۶۰۰ هزار تومان به حقوق این دسته از بازنشستگان اضافه شد

اقتصادایرانی: یک فعال صنفی گفت: به احتمال زیاد حقوق بازنشستگان لشکری پرداخت می‌شود.
 وال‌استریت ژورنال: آمریکا از امارات خواست فشار اقتصادی بر ایران را افزایش دهد
سایت اعتماد آنلاین

وال‌استریت ژورنال: آمریکا از امارات خواست فشار اقتصادی بر ایران را افزایش دهد

روزنامه وال‌استریت ژورنال به نقل از منابع آگاه گزارش داد دولت آمریکا طی هفته‌های اخیر از امارات متحده عربی خواسته است فشار اقتصادی بر ایران را افزایش دهد.
 نامیرا | آخرین تقریظ در شبستان مصلی - تسنیم
خبرگزاری تسنیم

نامیرا | آخرین تقریظ در شبستان مصلی - تسنیم

سال‌های سال همین راهروها میزبان مهمانی ویژه بودند، مهمانی کتاب خوان.