
چند هفته قبل بود که خبر رسید آنتونیو آدان به استقلال برمیگردد تا با توجه به پنجره بسته نقل و انتقالات باشگاه یک فصل دیگر برای آبی پوشان بازی کند.
البته علی تاجرنیا گفته بود آدان نیم فصل برمیگردد که کسی دلیل این قضیه را متوجه نشد اما به هر حال در آستانه بازی چهارم استقلال مقابل فولاد خوزستان هنوز خبری از این دروازهبان اسپانیایی نشده است. اگر قرار باشد آدان از نیم فصل برگردد یک اتفاق عجیب در استقلال می افتد و آدان و فرعباسی و خلیفه باید با بکدیگر رقابت کنند!
همانطور که میدانید محمد خلیفه هم در خوشبینانهترین حالت ممکن و اگر پنجره استقلال باز شود، در نیم فصل دوم به این تیم اضافه میشود. ظاهرا خود آدان هنوز تردیدهایی برای بازگشت به ایران دارد و تصمیم نهایی را نگرفته اما با این وضعیت کاملاً مشخص است که حبیب فرعباسی در دربی تهران هم دروازهبان استقلال خواهد بود و باید مقابل مهاجمان پرسپولیس بایستد.
فرعباسی و آدان هر دو فصل گذشته روزهای …












