قیمت طلا امروز




 خبرگزاری همشهری‌آنلاین / ۲۳ ساعت قبل

پاسخ داماد ترامپ درباره مذاکرات مستقیم با سپاه

«جارد کوشنر» داماد و مشاور «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا روز دوشنبه در گفت‌وگویی با شبکه خبری فاکس نیوز مدعی شد که مذاکرات «فعال» و «مثبت» میان تهران و واشنگتن در جریان است.
 پاسخ داماد ترامپ درباره مذاکرات مستقیم با سپاه
به گزارش همشهری آنلاین، کوشنر در پاسخ به سوالی درباره به پایان رسیدن مهلت زمان تفاهم‌نامه میان ایران و آمریکا، با طرح این ادعا که تمرکز فعلی دولت ترامپ اعمال فشار اقتصادی بر ایران و تداوم محاصره دریایی است، مدعی شد: «رئیس‌جمهور ترامپ درباره دلایل اقداماتی که انجام داده، کاملا شفاف بوده است. او معتقد است ایران نمی‌تواند سلاح هسته‌ای داشته باشد و اگر ایران حاضر باشد توافقی را که در حال مذاکره با ما بوده‌اند نهایی کند و توانایی ساخت سلاح هسته‌ای را کنار بگذارد، طبیعتا او آماده توافق خواهد بود.»

کوشنر در ادامه مدعی شد که توافق احتمالی می‌تواند برای مردم ایران بسیار خوب باشد و ترامپ نیز از آن استقبال خواهد کرد.

وی همچنین ادعا کرد که حال حاضر، ایران هیچ علاقه‌ای به انجام کاری که از نظر آمریکا منطقی باشد، از خود نشان نمی‌دهند.

ادعای تلاش ایران برای دستیابی به تسلیحات هسته‌ای درحالی تکرار شده است که مقامات ایرانی بارها تاکید داشته‌اند که سلاح هسته‌ای در دکترین دفاعی ایران جایگاهی ندارد. آژانس بین‌المللی انرژی اتمی نیز که سختگیرانه‌ترین رژیم راستی‌آزمایی‌ها را از تاسیسات هسته‌ای ایران انجام داده بود، هیچگاه ادعایی مبنی بر تلاش ایران برای دستیابی به سلاح هسته‌ای مطرح نکرده است.

«اسماعیل بقایی» سخنگوی وزارت امور خارجه کشورمان در نشست خبری روز یکشنبه خود در پاسخ به سوالی در خصوص پایان مهلت ۶۰ روزه ذکرشده ذیل تفاهم‌نامه اسلام‌آباد و برنامه‌های ایران برای مواجهه با تهدیدات امنیتی و همچنین مسیرهای دیپلماتیک مدنظر جهت تقویت روابط با همسایگان با تاکید بر اینکه «ما در متن تفاهم موضوعی تحت عنوان مهلت ۶۰ روزه نداریم» گفت: «بارها ثابت شده است که جمهوری اسلامی ایران طرفی نیست که تحت فشار، اولتیماتوم و مهلت زمانی سیاست‌های خود را تنظیم کند و ما بر اساس منافع ملی و ارزیابی‌های خود از آنچه تامین‌کننده و تضمین‌کننده منافع و امنیت ملی است، تصمیم‌گیری می‌کنیم.»

این مقام وزارت امور خارجه افزود: «آنچه در تفاهم اسلام‌آباد آمده بود، که در حال حاضر به دلیل نقض‌های فاحش آمریکا، وضعیت عدم اجرای آن کاملاً روشن است، پیش‌بینی شده بود که طی یک دوره زمانی ۶۰ روزه درباره دو موضوع رفع تحریم و موضوع هسته‌ای گفت‌وگو شود و اگر طی این ۶۰ روز به نتیجه نرسیدیم، تمدید شود.»

کوشنر در ادامه گفت‌وگو با فاکس نیوز در پاسخ به سوالی درباره موانع دستیابی به توافق احتمالی با ایران مدعی شد: «آن‌ها باید حاضر باشند یک توافق واقعی انجام دهند ... در حال حاضر، رئیس‌جمهور ترامپ می‌خواهد به یک توافق عادلانه برسد که برای هر دو طرف برد ـ برد باشد.»

مشاور ترامپ درباره مذاکرات ادعایی با سپاه پاسداران انقلاب اسلامی گفت: «نمی‌توانم وارد جزئیات شوم اما می‌توانم بگویم گفت‌وگوها میان دولت آمریکا و بخش‌های مختلف دولت ایران، شاید گسترده‌تر و جدی‌تر از هر زمان دیگری است. گفت‌وگوهای خوب زیادی انجام شده که به نظرم بسیار بسیار مفید بوده است.»

وی در ادامه اظهارات خود ادعا کرد: «شما نمی‌توانید با یکدیگر توافق کنید، مگر اینکه یکدیگر را درک کنید و برای این کار باید دیدگاه‌های‌تان را با هم در میان بگذارید. پس از این همه سال که ایران و آمریکا روابط یا گفت‌وگوی مستقیمی نداشته‌اند، اعتماد زیادی میان دو کشور وجود ندارد اما آن‌ها آشکارا به شکلی بسیار جدی در حال تعامل هستند و این مسئله بسیار مثبت است.»

کوشنر در انتها مدعی شد:‌ «با این حال، هنوز به مرحله درک متقابل کامل نرسیده‌ایم و رئیس‌جمهور ترامپ صبور خواهد بود. او نمی‌خواهد برای رسیدن به توافق عجله کند. زمانی که توافق مناسب آماده باشد، توافق درست را انجام خواهد داد اما در حال حاضر گفت‌وگوهای ما بسیار مثبت و فعال است.»

سخنگوی وزارت خارجه کشورمان گزارش یکی از رسانه‌های آمریکایی را مبنی بر اینکه این کشور در مورد مذاکرات از طریق یک کانال غیررسمی در اقلیم کردستان عراق با سپاه پاسداران در ارتباط است، ساختگی عنوان کرد. کد خبر 1061438



 حکم اعدام برای پسر عموی بشار اسد

حکم اعدام برای پسر عموی بشار اسد

دادگاه کیفری سوریه اعلام کرد که حکم اعدام «وسیم اسد»، پسر عموی بشار اسد، رئیس‌جمهور سابق سوریه را به دلیل تشکیل گروه‌های مسلح صادر کرده است.

 هشدار پیامکی امارات درباره تهدید حمله موشکی

هشدار پیامکی امارات درباره تهدید حمله موشکی

وزارت کشور امارات با ارسال پیام‌های هشدار اضطراری (Emergency Alert) بر روی تلفن‌های همراه ساکنان، خواستار رعایت فوری تدابیر امنیتی و پناه گرفتن در اماکن امن شد.

 ناامید از آمریکا / پیش به سوی ارتش مستقل !

ناامید از آمریکا / پیش به سوی ارتش مستقل !

تمایل به استقلال نظامی از آمریکا در میان کشورهای مختلف جهان روند افزایشی داشته است.

 سایه واشنگتن بر ادعای پهپادی بارزانی سنگینی می‌کند

سایه واشنگتن بر ادعای پهپادی بارزانی سنگینی می‌کند

ادعای هدف قرار گرفتن دفتر مسرور بارزانی با پهپادهای ایرانی، همزمان با خبرسازی درباره میانجی‌گری اربیل میان تهران و واشنگتن، ابهام‌هایی جدی درباره نقش اقلیم، اهداف آمریکا و تلاش برای گشودن جبهه‌ای تازه علیه ایران ایجاد کرده است.

 اقتصاد عربستان به آب رفت!

اقتصاد عربستان به آب رفت!

عربستان زیر فشار هرمز و باب‌المندب با اقتصاد نفتی کوچک‌تر شده مواجه شده است.

 حملات رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان

حملات رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان

منابع خبری از حملات جدید ارتش رژیم صهیونیستی علیه چندین هدف در جنوب لبنان خبر می‌دهند.

 هدف قرار گرفتن یک کشتی باری در تنگه هرمز

هدف قرار گرفتن یک کشتی باری در تنگه هرمز

سازمان تجارت دریایی انگلیس از وقوع یک حادثه امنیتی در تنگه هرمز خبر داد.

 «نبرد هرمز» روز سی و نهم | منطقه اکنون رسماً در وضعیت «نه جنگ، نه صلح» قرار دارد

«نبرد هرمز» روز سی و نهم | منطقه اکنون رسماً در وضعیت «نه جنگ، نه صلح» قرار دارد

در حالی که مهلت ۶۰ روزه توافق ایران و آمریکا بدون دستیابی به توافق نهایی به پایان رسیده، ترامپ اعلام کرده واشنگتن به دنبال تمدید آن نیست. در مقابل، یک مقام ا...