قیمت طلا امروز




 خبرگزاری همشهری‌آنلاین / ۱۱ ساعت قبل

آخرین برگ ترامپ و چه باید کرد؟ | تفنگ خالی تحریم

تازه ترین شماره روزنامه همشهری امروز شنبه ۳۱ مرداد ۱۴۰۵ با مطالب و گزارش هایی درباره مهمترین مسائل روز ایران و جهان منتشر شد.
 آخرین برگ ترامپ و چه باید کرد؟ | تفنگ خالی تحریم

به گزارش همشهری‌آنلاین، مطالب این شماره و آرشیو روزنامه همشهری را همیشه می توانید در این آدرس ببینید و بخوانید: سایت روزنامه همشهری

- ترامپ از «تحریم‌های سخت و شکننده اقتصادی» علیه ایران گفته است. این یعنی چه؟ بازگشت از میدان به اقتصاد. شکست مطلق در میدان و دیپلماسی و حالا دوباره به همان ابزاری برگشته که پیش از جنگ در اختیار داشت: تحریم.

اما یک تفاوت بزرگ وجود دارد. ترامپ به نقطه قبل از جنگ برنگشته است. معادلات صحنه تغییر کرده است. اولا ایران در این جنگ تبدیل به یک ابرقدرت نوظهور شده است...یادداشت محسن مهدیان را در صفحه یک می خوانید.

- «تکرار یک سیاست شکست خورده»؛ این بازتاب جهانی تازه‌ترین اقدام ضدایرانی دولت آمریکا در راستای راهبرد «فشار حداکثری» بر ایران است که در ابتدای راه با تردیدهای جدی بین‌المللی درباره موفقیت آن مواجه شده ‌است.دونالد ترامپ در تازه‌ترین پرده از سیاست شکست‌خورده فشار حداکثری، این‌بار از آغاز «شدیدترین عملیات اقتصادی تاریخ» علیه ایران سخن گفت؛ تصمیمی که پس از ماه‌ها رویارویی و بن‌بست در دستیابی واشنگتن به اهداف سیاسی خود، تلاش دارد جبهه جدیدی را علیه اقتصاد ایران باز کند.دراین چارچوب واشنگتن می‌کوشد با تهدید کشورها، بانک‌ها و شرکت‌هایی که با تهران همکاری می‌کنند، ایران را به انزوای اقتصادی بکشاند...این مطلب را در صفحه سیاسی دیپلماتیک می خوانید.

- در روزهایی که بخش مهمی از فشار اقتصادی و افزایش قیمت‌ها به جنگ و اختلال در مسیرهای دریایی نسبت داده می‌شود، علیرضا پیمان‌پاک، رئیس اسبق سازمان توسعه تجارت روایت متفاوتی از وضعیت تجارت خارجی کشور ارائه می‌کند....این مطلب را در صفحه اقتصاد می خوانید.

- پشت‌پرده سرقت ۴۰میلیارد تومانی از خانه مرد تهرانی، کارگر اخراجی او بود که از مدت‌ها قبل از وی کینه به دل گرفته بود.مدتی قبل مأموران پایگاه یکم پلیس آگاهی تهران در جریان سرقت میلیاردی از خانه‌ای در شمال تهران قرار گرفتند. بررسی‌ها نشان می‌داد زمانی که صاحبخانه و خانواده‌اش در خانه حضور نداشته‌اند، دزدان با تخریب قفل در ورودی وارد آنجا شده و گاوصندوق را به سرقت برده‌اند. به‌گفته مالباخته، داخل گاوصندوق پر از طلا و نقره و ساعت‌های گران‌قیمت و اموال دیگر به ارزش ۴۰میلیارد تومان بود.....این مطلب را در صفحه سرنخ …



 گرجستان به تحریم‌های ضدایرانی اروپا پاسخ منفی داد
۱۶ دقیقه قبل / سایت جماران

گرجستان به تحریم‌های ضدایرانی اروپا پاسخ منفی داد

گرجستان با رد تحریم‌های اتحادیه اروپا علیه ایران اعلام کرد سیاست خارجی تفلیس تنها بر منافع ملی استوار است.

 چین مقابل فشارهای واشنگتن ایستاد؛ پروژه انزوای اقتصادی ایران ناکام ماند
۱۹ دقیقه قبل / سایت صفحه اقتصاد

چین مقابل فشارهای واشنگتن ایستاد؛ پروژه انزوای اقتصادی ایران ناکام ماند

رسانه «آسیا تایمز» با اشاره به تلاش دولت ترامپ برای همراه‌کردن چین در اعمال فشارهای اقتصادی علیه ایران، تأکید کرده است که پکن حاضر نشده سیاست تحریم‌های یکجانبه آمریکا را دنبال کند؛ رویکردی که می‌تواند تلاش واشنگتن برای تشدید انزوای اقتصادی تهران را با چالش جدی مواجه کند.

 فوری | تحریم‌های تازه ایران در راه است؟ | بسنت دوشنبه جزئیات پلن واشنگتن را تشریح می‌کند
۲۵ دقیقه قبل / سایت اینتیتر

فوری | تحریم‌های تازه ایران در راه است؟ | بسنت دوشنبه جزئیات پلن واشنگتن را تشریح می‌کند

اسکات بسنت، وزیر خزانه‌داری آمریکا، قرار است روز دوشنبه در نشستی خبری جزئیات تحریم‌های برنامه‌ریزی‌شده علیه ایران را تشریح کند؛ نشستی که همزمان با تلاش تازه واشنگتن برای مهار رشد بازده اوراق بلندمدت خزانه‌داری برگزار می‌شود.

 توقف مذاکرات ایران و آمریکا؛ تغییر تاکتیک یا آغاز راهبرد فرسایشی ترامپ؟ |  انصاف نیوز
۳۰ دقیقه قبل / سایت انصاف نیوز

توقف مذاکرات ایران و آمریکا؛ تغییر تاکتیک یا آغاز راهبرد فرسایشی ترامپ؟ | انصاف نیوز

ابوالفضل محلوجی در یادداشت ارسالی به انصاف نیوز با عنوان «توقف مذاکرات ایران و آمریکا؛ تغییر تاکتیک یا آغاز راهبرد فرسایشی ترامپ؟» نوشت:

 طرح ترامپ برای ممنوعیت روادید مهاجرتی ۷۵ کشور توسط قاضی فدرال لغو شد
۳۴ دقیقه قبل / سایت جوان آنلاین

طرح ترامپ برای ممنوعیت روادید مهاجرتی ۷۵ کشور توسط قاضی فدرال لغو شد

یک قاضی فدرال طرح دولت دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا ممنوعیت روادید مهاجرتی از ۷۵ کشور را لغو کرد و آن را «خلاف قانون» دانست.