قیمت طلا امروز




 خبرگزاری همشهری‌آنلاین / ۱۴۰۵/۰۵/۱۸

هشدار زرد هواشناسی برای تهران؛ تندباد، گردوخاک و رگبار در راه است | رگبار باران و رعدوبرق در ۴ استان

یک مسئول سازمان هواشناسی گفت: تا روز چهارشنبه ۲۱ مرداد در آذربایجان غربی و شرقی، شمال‌غرب، ارتفاعات البرز مرکزی و شرقی و شمال‌شرق افزایش ابر، رگبار باران و رعدوبرق مورد انتظار است.
 هشدار زرد هواشناسی برای تهران؛ تندباد، گردوخاک و رگبار در راه است |  رگبار باران و رعدوبرق در ۴ استان

به گزارش همشهری آنلاین، صادق ضیائیان، رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوای سازمان هواشناسی با تشریح آخرین وضعیت جوی کشور اظهار کرد: امروز یکشنبه، ۱۸ مرداد در ارتفاعات آذربایجان غربی و آذربایجان شرقی و البرز مرکزی، افزایش ابر، رگبار باران و رعدوبرق پیش‌بینی می‌شود.

وی افزود: فردا دوشنبه، ۱۹ مرداد نیز در شمال آذربایجان غربی، آذربایجان شرقی، اردبیل و ارتفاعات البرز مرکزی، افزایش ابر، رگبار باران و رعدوبرق رخ خواهد داد.

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا بیان کرد: این شرایط جوی روز سه‌شنبه ۲۰ مرداد در شمال‌غرب و ارتفاعات البرز مرکزی و شرقی و روز چهارشنبه ۲۱ مرداد در شمال‌غرب، ارتفاعات البرز مرکزی و شرقی و شمال‌شرق مورد انتظار است.

وی ادامه داد: طی دو روز آینده در ساعات بعدازظهر در برخی مناطق زاگرس مرکزی و جنوبی نیز افزایش ابر و رگبار پراکنده باران دور از انتظار نخواهد بود.

ضیائیان با اشاره به پیش‌بینی وزش باد شدید در بخش‌هایی از کشور گفت: طی پنج روز آینده در برخی ساعات، وزش باد شدید موقت، گاهی گردوخاک و کاهش کیفیت هوا در برخی نقاط شمال‌شرق، شرق، جنوب‌شرق، غرب، جنوب‌غرب، جنوب، برخی مناطق مرکزی و دامنه‌های جنوبی البرز مرکزی پیش‌بینی می‌شود.

هشدار زرد هواشناسی تهران؛ تندباد، گردوخاک و رگبار در راه است

وی درباره وضعیت جوی تهران نیز اظهار کرد: آسمان تهران امروز (۱۸ مرداد) کمی ابری تا قسمتی ابری خواهد بود و وزش باد و در بعضی ساعات افزایش باد پیش‌بینی می‌شود. بیشینه دمای تهران ۳۴ درجه و کمینه دما ۲۶ درجه سانتیگراد خواهد بود.

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا تاکید کرد: برپایه واکاوی الگوهای همدیدی و بررسی نقشه‌های پیش‌یابی، طی پنج روز آینده آسمان استان تهران صاف تا قسمتی ابری پیش‌بینی می‌شود و در بعضی ساعات افزایش باد و افزایش ابر رخ خواهد داد.

وی ادامه داد: در مناطق جنوبی و غربی و تاحدی در مناطق مرکزی استان تهران، افزایش وزش باد و گاهی وزش باد شدید مورد انتظار است و در مناطق جنوبی نیز وزش باد همراه با گردوخاک پیش‌بینی می‌شود.

ضیائیان با اشاره به صدور هشدار سطح زرد هواشناسی نسبت به افزایش وزش باد، بیان کرد: براساس این هشدار، از بعدازظهر دوشنبه تا چهارشنبه (۲۱ مرداد)، در نوار مرزی جنوبی، غربی و ارتفاعات بالادست، در بعضی ساعات وزش باد شدید تا خیلی شدید پیش‌بینی می‌شود.

این مقام مسئول سازمان هواشتناسی تصریح کرد: در مناطق جنوبی، غربی و ارتفاعات تهران نیز در بعضی ساعات وزش باد نسبتاً شدید تا شدید رخ خواهد داد.

وی درباره شرایط جوی ارتفاعات تهران نیز گفت: تا اواخر وقت امروز در ارتفاعات، در بعضی ساعات مه، بارش باران، گاهی وزش باد شدید موقتی و رگبار و رعدوبرق پیش‌بینی می‌شود؛ همچنین در ارتفاعات بالادست و قله‌های تهران نیز مه‌آلودگی در بعضی ساعات، بارش باران، گاهی وزش باد شدید تا خیلی شدید موقتی و رعدوبرق، احتمال بارش تگرگ و صاعقه مورد انتظار است.

ضیائیان یادآور شد: وقوع این شرایط جوی در دامنه و ارتفاعات شمالی استان تهران، به‌ویژه شمال میگون، شمیرانات و لواسان، پیش‌بینی می‌شود.

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا در پایان خاطرنشان کرد: تا روز دوشنبه (۲۰ مرداد) روند افزایش دما در سطح استان تهران مورد انتظار است. کد خبر 1059217



۲ ساعت قبل / سایت اقتصاد معاصر

رگبار باران در ۱۱ استان

به گزارش اقتصاد معاصر؛ امروز (جمعه) در استان‌های گیلان، مازندران، گلستان، خراسان شمالی، شمال خراسان رضوی و همچنین در ارتفاعات واقع در تهران، سمنان و البرز، ابرناکی، گاهی رگبار باران و رعدوبرق، وزش باد شدید و کاهش نسبی دما پیش بینی می‌شود.

این وضعیت فردا (شنبه) در دامنه های جنوبی البرز واقع در استان‌های البرز، تهران، سمنان، مازندران، شرق گلستان، خراسان شمالی و شمال خراسان رضوی تداوم خواهد داشت.

همچنین طی امروز و فردا در ساعات بعد از ظهر و شب در جنوب استان‌های سیستان و بلوچستان، ارتفاعات کرمان، شمال و شرق هرمزگان، رگبار باران و وزش باد موقت پیش بینی می شود.

یکشنبه در ارتفاعات واقع در کهگیلویه و بویراحمد، ارتفاعات البرز غربی و غرب اصفهان، افزایش ابر و رگبار پراکنده انتظار می رود و در سایر مناطق جوی آرام و پایدار حاکم حاکم است.

یکشنبه در دامنه های جنوبی البرز، بخش‌هایی از مرکز، شمال غرب، شمال شرق و جنوب غرب و طی پنج روز آینده در شرق و جنوب شرق کشور، در بعضی ساعات وزش باد شدید موقت، گاهی گرد و خاک و کاهش کیفیت هوا پیش بینی می شود.

طی دو روز آینده دریای خزر، جمعه خلیج فارس و تنگه هرمز و از جمعه تا یکشنبه دریای عمان مواج است.

امروز آسمان تهران صاف همراه با وزش باد، از بعدازظهر افزایش ابر و افزایش باد است. بیشینه دمای امروز پایتخت به ۳۷ و کمینه دمای آن به ۲۵ درجه سانتی‌گراد بالای صفر خواهد رسید./ایرنا


۲ ساعت قبل / سایت هم میهن

پیش‌بینی آب‌وهوا؛ امروز جمعه 30 مرداد 1405

به گزارش هم‌میهن آنلاین و به نقل از ایرنا، امروز (جمعه) در استان‌های گیلان، مازندران، گلستان، خراسان شمالی، شمال خراسان رضوی و همچنین در ارتفاعات واقع در تهران، سمنان و البرز، ابرناکی، گاهی رگبار باران و رعدوبرق، وزش باد شدید و کاهش نسبی دما پیش بینی می‌شود.

این وضعیت فردا (شنبه) در دامنه های جنوبی البرز واقع در استان‌های البرز، تهران، سمنان، مازندران، شرق گلستان، خراسان شمالی و شمال خراسان رضوی تداوم خواهد داشت.

همچنین طی امروز و فردا در ساعات بعد از ظهر و شب در جنوب استان‌های سیستان و بلوچستان، ارتفاعات کرمان، شمال و شرق هرمزگان، رگبار باران و وزش باد موقت پیش بینی می شود.

یکشنبه در ارتفاعات واقع در کهگیلویه و بویراحمد، ارتفاعات البرز غربی و غرب اصفهان، افزایش ابر و رگبار پراکنده انتظار می رود و در سایر مناطق جوی آرام و پایدار حاکم حاکم است.

یکشنبه در دامنه های جنوبی البرز، بخش‌هایی از مرکز، شمال غرب، شمال شرق و جنوب غرب و طی پنج روز آینده در شرق و جنوب شرق کشور، در بعضی ساعات وزش باد شدید موقت، گاهی گرد و خاک و کاهش کیفیت هوا پیش بینی می شود.

طی دو روز آینده دریای خزر، جمعه خلیج فارس و تنگه هرمز و از جمعه تا یکشنبه دریای عمان مواج است.

امروز آسمان تهران صاف همراه با وزش باد، از بعدازظهر افزایش ابر و افزایش باد است. بیشینه دمای امروز پایتخت به ۳۷ و کمینه دمای آن به ۲۵ درجه سانتی‌گراد بالای صفر خواهد رسید.

 

به کانال تلگرام هم میهن بپیوندید

به کانال بله هم میهن بپیوندید

به کانال روبیکا هم میهن بپیوندید


۴۳ دقیقه قبل / سایت اقتصاد معاصر

بارش باران در جاده‌های 3 استان/ترافیک سنگین در جاده چالوس

به گزارش اقتصاد معاصر؛ در زمان حاضر در مسیر جنوب به شمال محور چالوس محدوده بیلقان تا وینه و پل زنگوله تا سیاه بیشه ترافیک سنگین است.

در محور هراز مسیر شمال به جنوب محدوده کلرد ترافیک سنگین گزارش شده است.

همچنین در آزادراه تهران-کرج-قزوین و بالعکس در برخی مقاطع ترافیک سنگین است.

برخی محورهای استان‌های مازندران، گلستان و خراسان شمالی دارای بارش باران هستند./تسنیم




 توانیر: در جنگ ۴۰ روزه، بیش از ۲ هزار نقطه از شبکه برق مورد اصابت قرار گرفت
۱۴ ساعت قبل / سایت هم میهن

توانیر: در جنگ ۴۰ روزه، بیش از ۲ هزار نقطه از شبکه برق مورد اصابت قرار گرفت

مدیرعامل توانیر با بیان اینکه ناترازی برق کشور از ۱۷ تا ۱۸ هزار مگاوات در سال‌های گذشته به کمتر از ۱۰ هزار مگاوات رسیده، گفت که محدودیت‌های اعمال‌شده در شبکه عمومی نیز ۶۳ درصد نسبت به سال گذشته کاهش یافته، با این حال شرایط موجود مطلوب و مورد قبول ما نیست و شبکه همچنان با چالش‌های جدی مواجه است.

 گرانی بنزین چقدر روی زندگی مردم اثر می‌گذارد؟
۱۷ ساعت قبل / سایت اکوایران

گرانی بنزین چقدر روی زندگی مردم اثر می‌گذارد؟

اکوایران: کسری روزانه حدود ۱۴ میلیون لیتر بنزین، دولت را بر سر یک دوراهی ساده «افزایش قیمت یا کاهش مصرف» قرار نداده است. سه سناریوی پیشنهادی دولت، از خاموشی نازل‌ها تا فروش آزاد مازاد و انتقال یارانه از خودرو به افراد، هرکدام می‌توانند شکل متفاوتی از فشار اقتصادی و اجتماعی را به خانوارها تحمیل کنند.

 روایت‌سازی علیه هرمز زیر آتش بازار؛ نفت 94 دلاری چه می‌گوید؟
۱۶ ساعت قبل / سایت نورنیوز

روایت‌سازی علیه هرمز زیر آتش بازار؛ نفت 94 دلاری چه می‌گوید؟

چند روز است رسانه‌های غربی با برجسته‌کردن عبور محدود نفتکش‌ها از مسیر جنوبی تنگه هرمز، از بازگشت جریان نفت سخن می‌گویند؛ اما ایجاد مسیر ویژه با حمایت نظامی آمریکا، افزایش هزینه حمل و نفت 94 دلاری نشان می‌دهد، هرمز هنوز به شرایط عادی بازنگشته است.

 هشدار نیویورک تایمز به آمریکا درباره شروع دوباره جنگ | قمار ترامپ با نوسان در موضع گیری هایش نتیجه معکوس داده است | پیامدهای درگیری مجدد به ایران محدود نمی‌ماند
۱۹ ساعت قبل / سایت اقتصادنیوز

هشدار نیویورک تایمز به آمریکا درباره شروع دوباره جنگ | قمار ترامپ با نوسان در موضع گیری هایش نتیجه معکوس داده است | پیامدهای درگیری مجدد به ایران محدود نمی‌ماند

اقتصادنیوز:گزارش نیویورک‌تایمز نشان می‌دهد که ایران در برابر تهدیدهای ترامپ نه تنها تسلیم نشده، بلکه با در دست گرفتن کنترل شاهرگ اقتصاد جهانی در «تنگه هرمز»، شروط بی‌سابقه‌ای از جمله دریافت غرامت جنگی را روی میز رئیس‌جمهور آمریکا گذاشته است

 شرایط جدید فروش اقساطی اطلس در بازار+ جدول مردادماه ۱۴۰۵
۱۳ ساعت قبل / روزنامه تعادل

شرایط جدید فروش اقساطی اطلس در بازار+ جدول مردادماه ۱۴۰۵

گروه خودرو اقتصادآنلاین؛ اطلس به‌عنوان یکی از جدیدترین محصولات سایپا، با طراحی به‌روزتر، امکانات رفاهی بیشتر و مشخصات فنی ارتقایافته نسبت به خانواده کوییک، ت...

 بحران بدهی در واشنگتن، طوفان در بازار‌های شرق آسیا
۱ ساعت قبل / سایت ایبنا

بحران بدهی در واشنگتن، طوفان در بازار‌های شرق آسیا

همزمانی رکوردشکنی بدهی ۴۰ تریلیون دلاری آمریکا و تنش‌های خاورمیانه، بازار‌های مالی آسیا را در وضعیت قرمز قرار داد.