قیمت طلا امروز




 خبرگزاری همشهری‌آنلاین / ۱۴۰۵/۰۵/۱۱

دلقک آمریکایی دمدمی مزاج!

ترامپ یک بار دیگر علیه ایران بلوف زد و خودش هم از بلوفش عقب نشینی کرد.
 دلقک آمریکایی دمدمی مزاج!
همشهری آنلاین: ترامپ یک بار دیگر علیه ایران بلوف زد و خودش هم از بلوفش عقب نشینی کرد. در چند روزه گذشته احتمال تشدید تنش و حمله بزرگ آمریکا علیه ایران مطرح شده بود، اما ترامپ با انتشار پستی مدعی شد که حمله برنامه ریزی شده خود به ایران را موقتا بخاطر تماس ولیعهد عربستان سعودی لغو کرده است. این اولین بار نیست که ترامپ با عقب نشینی از ادعاهای خود، مدعی لغو حمله به ایران می‌شود و تکرار همین عقب نشینی‌ها از سوی ترامپ باعث شده تا کاربران تهدیدات رئیس جمهور آمریکا علیه ایران و سپس عقب گرد او را با دیده تمسخر مورد اشاره قرار دهند:

@Ijawman، کاربر آمریکایی: چه دلقکی است این رئیس جمهور ترامپ. یک روز در میان یک ملت مستقل را به مرگ و نابودی تهدید می‌کند، فقط برای اینکه به توافقی برسد که به وضعیت قبل از حمله غیرقانونی‌اش به ایران برگردد.

سارا اسپنسر @bullygirl1963: ترامپ شبیه یک احمق به نظر می‌رسد. گفتنش برایم سخت است، اما دارد خرابکاری می‌کند. او باید به حرف کسی غیر از کسانی که به او مشاوره می‌دهند گوش دهد. دیگر بس است.

امی پرین، @amyperrine42321 : کاملاً مسخره است! دوباره دور خودمان می‌چرخیم. از شنیدن «توافق» خسته شده‌ام.

مایک، @scoofio: احساس می‌کنم دقیقاً همین حرف را تا حالا حدود ۱۹ بار شنیده و خوانده‌ام. آیا هدف این است که همه را خسته کنند، کاری کنند دیگر کسی اهمیتی ندهد و بعد جنگ را برای ۱۰ سال به‌صورت فرسایشی ادامه دهند تا مجتمع های نظامی-صنعتی صدها میلیارد دلار سود به جیب بزنند؟

@pushingtush : ایران اصلاً با او مذاکره نمی‌کند. هیچ‌کس هم با هیچ چیزی موافقت نکرده است. ترامپ کاملاً درمانده و ناامید از یافتن هرگونه راه‌حل است و این هم فقط یک عقب‌نشینی و آبروریزی دیگر از سوی اوست.

جان اسمیت، @johnsmithpwi: واقعاً مسخره است! یک دلقک را به‌عنوان رئیس‌جمهور موقت انتخاب کرده‌ایم و او هم قهرمان شماست؛ من دیگر بی‌خیال این ماجرا می‌شوم.

استیون، @srn1012: ایران همین حالا هم در این به‌اصطلاح جنگ پیروز شده است! ترامپ فقط تلاش می‌کند آبروی تصمیم‌هایی را که به خاطر اسرائیل گرفته، حفظ کند. اگر واقعاً بیش از ۵۰ بار پیروز شده‌اید، پس چرا همچنان به حمله ادامه می‌دهید؟ چون ایران به شما و اسرائیل گفته: «گورتان را گم کنید!» درود بر ایران؛ در سمت درست تاریخ ایستاده است.

@sc_first_: وقتی ببینمش، آن‌وقت باورش می‌کنم. 🤡🤡🤡 از ماه مارس تاکنون همه این ماجرا چیزی جز یک نمایش دلقک‌وار نبوده است. اصلاً نباید کار به اینجا می‌کشید، اما بی‌بی (نتانیاهو) کاملاً ترامپ را در مشت خودش دارد. اول اسرائیل! 🫩 شعار MAGA دیگر یک شوخی است؛ حالا شده MIGA (اسرائیل را دوباره عظمت ببخشید).

@skeptic_humble: او یک بزدل، احمق و دروغگو است. آنچه برای تبدیل شدن به یک رهبر در زمان جنگ لازم است را ندارد. هر هفته همان داستان تکرار می‌شود؛ ایران را تهدید می‌کند، در عمل کاری از پیش نمی‌برد و بعد با ناامیدی تلاش می‌کند به نوعی با ایران کنار بیاید. در همین حال، موضع مذاکره‌ای آمریکا همچنان در حال تضعیف است و ایران قدرتمندتر می‌شود. یک بازنده تمام‌عیار.

@tyeo138: همه بزرگ‌ترین زنگوله تاکوی دنیا را می‌بینند... ترکیبی از حماقت، بی‌کفایتی و یک عقب‌مانده لعنتی که از زمان جنگ جهانی دوم نمونه‌اش دیده نشده است. هیچ‌کس دیگر حرف‌هایی را که از آن دهان به‌اصطلاح او بیرون می‌آید، باور نمی‌کند. کد خبر 1057830



 حماس: ادعای هدف قرار دادن فرماندهان مقاومت دروغ است - تسنیم

حماس: ادعای هدف قرار دادن فرماندهان مقاومت دروغ است - تسنیم

حماس ادعای ارتش اسرائیل در هدف قرار دادن فرماندهان مقاومت را بی‌اساس و پوششی برای جنایت علیه پلیس دانست.

 یمن تاکنون ۸ نفتکش سعودی را هدف قرار داده است

یمن تاکنون ۸ نفتکش سعودی را هدف قرار داده است

سخنگوی نیرو‌های مسلح یمن گفت: تاکنون هشت نفتکش سعودی را هدف قرار داده‌ایم.

 امارات چه چیزی را قربانی بازی تازه خود با ایران کرد؟

امارات چه چیزی را قربانی بازی تازه خود با ایران کرد؟

دعای شلیک موشک از سوی ایران و توقف مناسبات با تهران، در حالی از سوی امارات مطرح شده که مقام‌های ایرانی آن را رد کرده‌اند؛ همزمانی این ادعا با تحرکات تازه آمریکا، درباره انگیزه ابوظبی پرسش‌هایی جدی برمی‌انگیزد.

 تحریم‌های جدید انگلیس علیه ایران

تحریم‌های جدید انگلیس علیه ایران

بریتانیا در تازه‌ترین اقدام خصمانه خود، هفت مورد جدید را به فهرست تحریم‌های ایران اضافه کرد.

 راز غیبت ملانیا و سایه‌ زن جوان در کنار ترامپ!

راز غیبت ملانیا و سایه‌ زن جوان در کنار ترامپ!

دستیار اجرایی دونالد ترامپ، به یکی از پرحاشیه‌ترین چهره‌های نزدیک به رئیس‌جمهور تبدیل شده است.

 دلیل شکایت باکو از CNN چیست؟

دلیل شکایت باکو از CNN چیست؟

جمهوری آذربایجان با ارائه شکایتی به دادگاه فدرال ایالات متحده، شبکه سی‌ان‌ان را به انتشار ادعاهای بی‌اساس متهم کرد.

 ادعای ترور فرماندهان مقاومت «دروغ» است

ادعای ترور فرماندهان مقاومت «دروغ» است

حماس ادعای ارتش اسرائیل در هدف قرار دادن فرماندهان مقاومت را بی‌اساس و پوششی برای جنایت علیه پلیس دانست.

 کشورهای جهان درباره قدرت نظامی آمریکا دچار تردید شده‌اند

کشورهای جهان درباره قدرت نظامی آمریکا دچار تردید شده‌اند

انتقال اضطراری ناو آمریکا از سمت ژاپن به سوی منطقه باعث شده شک و تردیدهای کشورهای همپیمان در خصوص میزان توانمندی های نظامی واشنگتن برای حمایت از آنها تشدید شود.