قیمت طلا امروز




 خبرگزاری همشهری‌آنلاین / ۱۴۰۵/۰۵/۱۰

اجرای پویش آموزشی «۷ روز، ۷ گام برای شهروندی متعالی» در قلب تهران

پویش آموزشی «۷ روز، ۷ گام برای شهروندی متعالی» با رویکرد تقویت رفتارهای مثبت شهروندی در زندگی روزمره و ارائه آموزش های ساده و کاربردی در محله های مرکزی شهر برگزار می شود.
 اجرای پویش آموزشی «۷ روز، ۷ گام برای شهروندی متعالی» در قلب تهران

همشهری آنلاین: سید امیر حسین ساداتی، معاون اجتماعی و فرهنگی شهردار منطقه ۱۲درباره این خبر گفت: عنوان «۷ روز، ۷ گام» به معنای پایان این مسیر در یک هفته نیست؛ بلکه هر هفته، فرصتی تازه برای یادگیری، تمرین و تکرار رفتارهایی است که می‌توانند کیفیت زندگی فردی و اجتماعی ما را بهبود ببخشند. این آموزش‌ها در موضوعاتی مانند پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی و ارتقای سلامت، ترویج سبک زندگی ایرانی‌ـ‌اسلامی، اخلاق و حقوق شهروندی، مسئولیت‌پذیری و مشارکت اجتماعی، فرهنگ حمل‌ونقل و ترافیک، حفظ محیط‌زیست و مدیریت پسماند و ایمنی و مدیریت بحران منتشر خواهند شد .

ساداتی افزود: هدف اصلی این طرح، عبور از آموزش‌های مقطعی و حرکت به سوی تغییر رفتار پایدار شهروندی است؛ زیرا شهر تنها با اجرای طرح‌های عمرانی ساخته نمی‌شود، بلکه با شهروندانی آگاه، مسئولیت‌پذیر، قانون‌مدار، مهربان و مشارکت‌ جو شهری بهتر خواهد شد.
این معاون ادامه داد: رعایت حق دیگران، حفظ پاکیزگی شهر، صرفه‌جویی در منابع، احترام به قوانین، مراقبت از محیط‌زیست، مسئولیت‌پذیری در برابر آسیب‌های اجتماعی و مشارکت در حل مسائل محله، رفتار های کوچکی هستند که تکرار روزانه آن‌ها می‌تواند تغییرات بزرگی در شهر ایجاد کند. از همه شهروندان دعوت می‌کنیم در طول سال همراه این مسیر آموزشی باشند، پیام‌های شهروندی را دنبال کنند، آموخته‌ها را درخانواده و محله به اشتراک بگذارند و هر روز دست‌کم یک رفتار مثبت را به بخشی از زندگی خود تبدیل کنند. کد خبر 1057321



 معلمان نقش مهمی در روایتگری صادق و انتقال اندیشه‌های ناب دارند
۴۲ دقیقه قبل / سایت دیدارنیوز

معلمان نقش مهمی در روایتگری صادق و انتقال اندیشه‌های ناب دارند

دیدارنیوز: وزیر آموزش و پرورش با اشاره به محتوای اثر کتاب «یاران راستین»، گفت: این اثر که برآمده از خاطرات، تجربه زیسته و زبان فرهنگی پیشکسوت دوست‌داشتنی، آقای دکتر حسین رثایی با شهیدان جاوید بهشتی و رجایی است، بیش از پیش نشانگر نقش معلمان در روایتگری صادق و انتقال اندیشه‌های ناب در سپهر فرهنگ و سیاست جامعه است.

نعمت عبدی، نماینده وزیر آموزش و پرورش امروز پنجشنبه ۲۹ مردادماه، در آئین رونمایی و گفت‌و‌گو پیرامون کتاب «یاران راستین» از مجموعه تاریخ شفاهی کتابخانه ملی ایران که در محل مجتمع دکتر شریعتی جهاد دانشگاهی خراسان‌رضوی برگزار شد، با اشاره به تلاش‌های مجموعه مرکز اسناد و کتابخانه ملی خراسان رضوی، اظهار کرد: طی گفت‌وگویی که با وزیر آموزش و پرورش در روز‌های گذشته داشتم، گزارشی مختصر از فعالیت‌ها و اقدامات علمی و فرهنگی مرکز اسناد و کتابخانه ملی استان ارائه کردم که مورد توجه ایشان قرار گرفت. وزیر آموزش و پرورش در همین ارتباط بر برگزاری مراسم تشکر و قدردانی ویژه از صدرا میردامادی، مدیر اسناد و کتابخانه ملی منطقه شرق کشور و مجموعه همکاران این مرکز تأکید کردند. 

نماینده وزیر آموزش و پرورش در ادامه پیام علیرضا کاظمی- وزیر آموزش و پرورش به این آیین را قرائت کرد. متن پیام بدین شرح است:

«با درود به روان پاک شهدا، به‌ویژه روح مطهر رهبر شهید انقلاب که در چهلمین روز خاکسپاری آن بزرگوار عظیم‌الشأن در جوار مرقد شریف ثامن‌الحجج، علی‌بن‌موسی‌الرضا (ع) هستیم و با سلام و عرض ادب حضور فرهنگیان، استادان، دانشجویان، اهالی فرهنگ و معرفت، اصحاب قلم و مسئولان، این آیین را با روح و ریحان گرامی می‌دارم.

رونمایی از مجموعه یاران راستین مشتمل بر بازخوانی واقعی منش و مشق شهیدان آیت‌الله شهید بهشتی و محمدعلی رجایی، نماد‌های ماندگار عقلانیت و اخلاق در عرصه تعلیم و تربیت و سیاست، در طلیعه هفته دولت، اقدامی شایسته و درخور تحسین است. این اثر که برآمده از خاطرات، تجربه زیسته و زبان فرهنگی پیشکسوت دوست‌داشتنی، برادر عزیزمان جناب آقای دکتر حسین رثایی، با شهیدان جاوید بهشتی و رجایی است، بیش از پیش نشانگر نقش معلمان در روایتگری صادق و انتقال اندیشه‌های ناب در سپهر فرهنگ و سیاست جامعه است.

این آیین، تجلیل از سیر و سلوک معلمی را به عنوان اسوه …



 شاهکار قاجار در قلب تبریز
۱ ساعت قبل / سایت آفتاب نیوز

شاهکار قاجار در قلب تبریز

به گزارش آفتاب نیوز،

خانه امیرنظام گروسی، یادگاری ماندگار از دوران قاجار در شهر تبریز، همچنان به عنوان یکی از ارزشمندترین میراث‌های فرهنگی آذربایجان شرقی، چشم‌انتظار گردشگران و پژوهشگران است. این عمارت که متعلق به حسنعلی‌خان گروسی، سیاستمدار برجسته دوره ناصرالدین شاه و سفیر ایران در فرانسه بوده، نمادی از پیوند سیاست و هنر در تاریخ معاصر ایران است.

این بنای تاریخی با زیربنایی معادل ۱۵۰۰ متر مربع و در دو طبقه طراحی شده است. ساختار معماری آن شامل دو حیاط اندرونی و بیرونی است که با حوض‌های کاشی‌کاری‌شده و باغچه‌های پرگل تزیین شده‌اند. از ویژگی‌های برجسته این عمارت می‌توان به ایوان ستون‌دار با ۱۶ ستون، پنجره‌های مشبک با شیشه‌های رنگی و تزئینات ظریف گچ‌بری و آیینه‌کاری در نماهای شمالی و جنوبی اشاره کرد. همچنین حوضخانه ستون‌دار در زیرزمین این بنا، از نظر هنر آجرکاری در سطح بسیار بالایی قرار دارد.

عمارت امیرنظام که در سال ۱۳۷۰ توسط سازمان میراث فرهنگی خریداری و در سال ۱۳۸۵ به عنوان «موزه تخصصی دوران قاجار» افتتاح شد، اکنون به نمایشگاه‌های متنوعی تبدیل شده است. در طبقه اول، تالارهای تخصصی سکه، بافته، چینی، آبگینه، موسیقی، خاتم و فلزات قرار دارند. در طبقه دوم نیز بازدیدکنندگان می‌توانند با تالارهای سنگ، اسلحه، رجال و فرامین و همچنین بخش معماری و شهرسازی آشنا شوند.

این موزه که در خیابان ششگلان تبریز واقع شده، علاوه بر اهمیت تاریخی، به دلیل پیوند با شخصیت امیرنظام گروسی (که از جمله نقش‌آفرینان نهضت تنباکو بود)، جایگاهی ویژه در تاریخ سیاسی و اجتماعی ایران دارد.

خبرنگار ناصر غلامی هوجقان



 نمایشگاه «کوچه‌ها» هم‌راستا با «ماه هنر»
۱ ساعت قبل / خبرگزاری برنا

نمایشگاه «کوچه‌ها» هم‌راستا با «ماه هنر»

در نمایشگاه «کوچه‌ها» آثاری از مریم سالور،افسانه مدیرامانی و مریم شکرچیان با نگاه به عناصر شهری به نمایش درمی‌آید. 

در بخشی از بیانیه‌‌ی این نمایشگاه نوشته شده:«کوچه، مادر و جریان‌ساز شهر است. کوچه‌‌ها در مفهوم سنتی با پیچ‌وخم‌های آشنا و دیوارهای خشتی یا آجری، سایه‌بان و  پناهگاهی در برابر بادهای کویری بودند و زندگی را در مقیاس زیست انسانی سامان می‌دادند. معاشرت‌های برخاسته از کوچه‌ها، شکل‌گیری اقتصاد محلی،فرهنگ حاصل از کافه یا نهادهای مذهبی و.... همگی به شهر بدل شدند. اکنون حتی تامل بر تغییر نام کوچه‌ها نیز روایتی از روند قصه‌ی سیاسی و اجتماعی هر شهر را بیان می‌کند. درخت، در، پنجره و همسایگی همگی در کوچه جای گرفته‌اند و همین عناصر خاطره‌های شهر را دربردارند. کوچه انعکاس شهر می‌شود و از این روی ادبیات ایرانی از جمله اشعار شعرایی مانند احمد شاملو، فروغ فرخزاد و... یا ترانه‌های ماندگار از هنرمندان در حوزه‌ی موسیقی همچون شهریار قنبری بارها و بسیار با کوچه در هم تنیده شده است». 

علاقه‌مندان به بازدید از آثار نمایشگاه «کوچه ها» می‌توانند هر روز از ساعت ۱۶ تا ۲۰ و روزهای عادی ۱۵ تا ۲۰ در باگالری حضور یابند. 

نشانی باگالری:  بلوار ارتش، خیابان نخل، خیابان بهاران، بن‌بست نسترن، پلاک ۱، ساختمان مدرن پلازا، طبقه ۶، واحد ۶۰۲ و ۶۰۳

‌‎انتهای پیام/



 دادستان تهران: اموال غیرمرتبط با پرونده توقیف نشود
۱ ساعت قبل / سایت جماران

دادستان تهران: اموال غیرمرتبط با پرونده توقیف نشود

به گزارش جماران، جلسه نظارت بر عملکرد ضابطان قضایی با حضور علی صالحی، دادستان عمومی و انقلاب تهران، و جمعی از فرماندهان و مسئولان نهاد‌های امنیتی و انتظامی برگزار شد. 

این جلسه در چارچوب برنامه‌های دوره‌ای نظارت بر عملکرد ضابطان و برابر دستورالعمل‌های ابلاغی برگزار شد و در جریان آن، موضوعات مرتبط با نحوه اجرای دستورات قضایی، کیفیت کشف و تعقیب جرایم، رعایت حقوق شهروندی، حفظ کرامت افراد، تسریع در تعیین‌تکلیف پرونده‌های رسوبی و تقویت اقدامات پیشگیرانه مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

صالحی در ابتدای این جلسه با تبریک حلول ماه ربیع‌الاول و ایام فرخنده ولادت نبی مکرم اسلام (ص)، از زحمات شبانه‌روزی نیرو‌های امنیتی، نظامی و انتظامی در تأمین امنیت مراسم‌های اخیر و ایام جنگ تحمیلی سوم قدردانی کرد و گفت: علی‌رغم مشکلات عدیده از جمله اصابت موشک به برخی اماکن نظامی و انتظامی، با تلاش این عزیزان، امنیت شهر و شهروندان به هیچ وجه مختل نشد که جای تقدیر و سپاس دارد.

داستان تهران در این جلسه بر ضرورت رعایت کامل موازین قانونی و حفظ کرامت شهروندان، اجرای دقیق مقررات در بازرسی از منازل و اماکن، خودداری از توقیف اقلام غیرمرتبط با پرونده، تعیین‌تکلیف فوری اموال و اسناد مکشوفه، و برخورد قاطع و بدون اغماض با جرایم سازمان‌یافته علیه عفت عمومی تأکید کرد.

  تأکید بر رعایت قانون در بازرسی از منازل و اماکن

صالحی با اشاره به اهمیت رعایت حقوق افراد در فرآیند بازرسی از منازل و اماکن، بر اجرای دقیق مقررات قانونی و مفاد دستورات قضایی تأکید و اظهار کرد: در این جلسه بر ضرورت حفظ کرامت افراد و رعایت دقیق اصل ۲۵ قانون اساسی تأکید شد و به ضابطین ابلاغ شد که در فرآیند بازرسی، صرفاً اشیا، اسناد و مدارکی مورد بررسی و اقدام قرار گیرد که با موضوع جرم ارتباط داشته و نسبت به آنها دستور قضایی موردی صادر شده باشد. ضابطین باید حدود و چارچوب دستور قضایی را به‌صورت دقیق رعایت کنند و از بررسی، توقیف یا نگهداری اقلامی که ارتباطی با موضوع پرونده و جرم مورد رسیدگی ندارند، جداً خودداری شود.

  تعیین‌تکلیف فوری اموال و اسناد مکشوفه

صالحی در ادامه …



 مسابقات کشوری قرآن دانش‌آموزان و فرهنگیان در استان‌ها برگزار می‌شود
۱ ساعت قبل / سایت جوان آنلاین

مسابقات کشوری قرآن دانش‌آموزان و فرهنگیان در استان‌ها برگزار می‌شود

جوان آنلاین: میکاییل باقری، مدیرکل قرآن، عترت و نماز وزارت آموزش و پرورش در گفت‌و‌گو با خبرنگار اجتماعی از برگزاری ترکیبی مرحله کشوری مسابقات قرآن، عترت و نماز دانش‌آموزان و فرهنگیان خبر داد و گفت: مراحل آموزشگاهی، منطقه‌ای و استانی این مسابقات برگزار شده و برگزیدگان استان‌ها به مرحله کشوری راه یافته‌اند.

به گزارش تسنیم، وی افزود: مرحله کشوری این مسابقات معمولاً در اواخر تیر یا مردادماه برگزار می‌شود، اما امسال به‌دلیل شرایط کشور و محدودیت برگزاری برنامه‌های حضوری، شیوه‌ای ترکیبی برای اجرای آن پیش‌بینی شده است.

باقری با بیان اینکه برگزاری حضوری مسابقات همچنان اولویت وزارت آموزش و پرورش است، اظهار کرد: هدف‌های اصلی این رویداد و فضای تربیتی آن، در قالب حضور و برپایی اردو بهتر محقق می‌شود و اردو نیز برای ما موضوعیت دارد؛ با این حال، به‌دلیل ضرورت پایان یافتن فرایند مسابقات پیش از آغاز سال تحصیلی جدید، امکان منتظر ماندن برای تغییر شرایط وجود ندارد.

مدیرکل قرآن، عترت و نماز وزارت آموزش و پرورش ادامه داد: از ۷ تا ۱۲ شهریور، دانش‌آموزان و فرهنگیان برتر استان‌ها که به مرحله کشوری راه یافته‌اند، در مرکز استان خود به‌صورت اردویی گردهم می‌آیند و مسابقات آنان برگزار می‌شود.

وی تصریح کرد: وزارت آموزش و پرورش برای نظارت بر روند اجرا، به ۳۲ استان ناظر اعزام می‌کند. اجرای شرکت‌کنندگان ضبط خواهد شد و آثار در دهه پایانی شهریورماه به‌صورت متمرکز در تهران داوری می‌شود.

باقری خاطرنشان کرد: در صورت مساعد شدن شرایط، برگزیدگان نهایی برای شرکت در اردویی متمرکز دعوت خواهند شد که ترجیح ما برگزاری آن در مشهد مقدس است تا در کنار برنامه‌های مسابقه، فرصت بهره‌مندی از فضای زیارتی نیز فراهم شود.

وی درباره مسابقات فرهنگیان نیز گفت: مسابقات فرهنگیان همزمان و در چارچوب همین فرایند برگزار می‌شود. سال گذشته مرحله کشوری مسابقات فرهنگیان در هفته معلم و در خردادماه برگزار شد، اما امسال مرحله استانی و کشوری آنها نیز در دهه پایانی شهریور برگزار خواهد شد.





پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ - 20 August 2026
 خشم شهریِ «ناجنبش ها» و بیکاران، یک بمب ساعتی است که زیر جامعه و حکومت قرار دارد
سایت عصرایران

خشم شهریِ «ناجنبش ها» و بیکاران، یک بمب ساعتی است که زیر جامعه و حکومت قرار دارد

ناجنبش‌ها گروه‌هایی از مردم هستند که دلخور و ناراضی‌اند: مثل جوان‌ها ، زنان، پیک های موتوری، رانندگان اسنپ، دستفروشان و گروه‌های تهیدست جامعه. اینها به سمت ی...
 پاداش ویژه وزارت نیرو برای نیروگاه‌های با تولید بیشتر برق
سایت ایران آنلاین

پاداش ویژه وزارت نیرو برای نیروگاه‌های با تولید بیشتر برق

معاون برق و انرژی وزارت نیرو، از اجرای مشوق‌های جدید برای نیروگاه‌های دارای تولید حداکثری و بدون خروج اضطراری در روزهای باقی‌مانده تابستان خبر داد.
 فوری؛ دود غلیظ در آسمان جنوب تهران؛ ‌پالایشگاه آتش گرفت؟ | اولین واکنش رسمی
خبرگزاری همشهری‌آنلاین

فوری؛ دود غلیظ در آسمان جنوب تهران؛ ‌پالایشگاه آتش گرفت؟ | اولین واکنش رسمی

روابط عمومی پالایشگاه تهران گفت:انتشار دود غلیظ در آسمان جنوب تهران ناشی از وقوع سانحه برای ۲ دستگاه تانکر در محل بارگیری نفت سفید پالایشگاه تهران و آتش‌سوزی متعاقب آن بوده است.
 بازار نقل و انتقالات دچار جنون شد!
سایت ورزش ۳

بازار نقل و انتقالات دچار جنون شد!

بازار نقل‌وانتقالات تابستان امسال به کلی عقلانیت خود را از دست داده است.
 گلایه همسر معاون اول پزشکیان از حجم کار او /  عارف کمتر از ۳ ساعت در روز می‌خوابد
سایت اعتماد آنلاین

گلایه همسر معاون اول پزشکیان از حجم کار او / عارف کمتر از ۳ ساعت در روز می‌خوابد

همسر معاون اول پزشکیان از حجم کار او گلایه کرد.
 آجرلو، عضو تیم رسانه‌ای هیات مذاکره‌کننده: ایران برای سناریوی حمله ناگهانی آماده است/ برخی بدون تجربه جنگ برای فرماندهان نسخه می‌پیچند/ منابع ایران در قطر هنوز استفاده نشده است/ ایران و عمان در حال نهایی‌سازی مسیر جدید تردد در تنگه هرمز هستند
سایت جماران

آجرلو، عضو تیم رسانه‌ای هیات مذاکره‌کننده: ایران برای سناریوی حمله ناگهانی آماده است/ برخی بدون تجربه جنگ برای فرماندهان …

سعید آجرلو، عضو تیم رسانه‌ای هیات مذاکره‌کننده گفت: اساس گفته‌های اخیر آقای عراقچی، از نگاه ایران یادداشت تفاهم به معنای پایان جنگ است و پایان جنگ اساسا نیازی به تمدید ندارد. با این حال، آمریکا برخی مفاد تفاهم را نقض کرد و ایران نیز در واکنش، در موضوع تنگه هرمز تلاش کرد شرایط ترافیکی را به وضعیت پیش از اجرای تفاهم بازگرداند. به همین دلیل اکنون با سندی مواجه هستیم که بخش‌هایی از آن اجرا نمی‌شود و نیازمند تعیین تکلیف است.
 سرخط اخبار/ ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ - پیوست
مجله پیوست

سرخط اخبار/ ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ - پیوست

ارائه خدمات آزمایشگاهی از طریق پلتفرم‌ها به بیمه‌شدگان تأمین اجتماعی مجاز شد. کمیته تسهیل اقتصاد دیجیتال در رأی نهایی پرونده شکایت انجمن تجارت الکترونیک از سازمان تأمین اجتماعی اعلام کرد این خدمات، مشروط به صدور نسخه معتبر از سوی پزشک دارای صلاحیت و ثبت آن در سامانه نسخه‌نویسی الکترونیکی، قابل ارائه است. براساس این رای
 تحول در پارادایم صنعت ساختمان با فناوری ساخت هوشمندتر و کم‌کربن
سایت ایران آنلاین

تحول در پارادایم صنعت ساختمان با فناوری ساخت هوشمندتر و کم‌کربن

معاون علمی رییس‌جمهور گفت: صنعت ساختمان باید با پذیرش فناوری‌ها و رعایت الزامات مبحث ۱۹ ساختمان، در مسیر ساخت سریع‌تر، هوشمندتر و کم‌کربن‌ گام‌بردارد.