قیمت طلا امروز




 خبرگزاری همشهری‌آنلاین / ۱۴۰۵/۰۵/۱۲

با ایران و آمریکا درباره مذاکره در تماسیم

وزارت امور خارجه سوئیس از حفظ تماس‌ها با ایران و آمریکا در مورد هرگونه مذاکرات احتمالی خبر داد.
 با ایران و آمریکا درباره مذاکره در تماسیم

به گزارش همشهری آنلاین، پیر آلن الچینگر، سخنگوی وزارت امور خارجه سوئیس عصر دوشنبه در پاسخ به این سوال که آیا این کشور قصد دارد مذاکرات را دوباره در خاک خود برگزار کند، گفت: «سوئیس با همه کشورهای درگیر، تماس برقرار می‌کند و در صورت تمایل طرفین، آماده ارائه خدمات است.

طبق گزارش خبرگزاری ریانووستی، این دیپلمات سوئیسی در پاسخ به این سوال که آیا چنین مذاکراتی می‌تواند مجددا در بورگن‌اشتوک یا ژنو برگزار شود، گفت که وزارت امور خارجه «در مورد جزئیات اظهارنظر نمی‌کند».

در اواخر خرداد ماه وزارت امور خارجه سوئیس اعلام کرده بود که تفاهم‌نامه ایران و آمریکا در شهر بورگن‌اشتوک واقع در مرکز کشور امضا خواهد شد که بعدا این اتفاق رخ نداد و به‌طور مجازی به امضای طرفین رسید.

اسماعیل بقایی، سخنگوی وزارت خارجه جمهوری اسلامی ایران امروز طی نشست هفتگی در پاسخ به سوالی درباره رایزنی‌های صورت‌گرفته با میانجی‌ها درباره احیای یادداشت‌تفاهم و شروط ایران گفت: ما الان مذاکره‌ای با آمریکا نداریم. مذاکرات، با عمان است و متمرکز بر تفاهم بر سر مسیری که مسیر ایمن کشتیرانی را در تنگه هرمز تامین کند.

کد خبر 1058126



۲۵ دقیقه قبل / سایت مشرق

ادعای وزیر آمریکایی درباره انتقال نفت از تنگه هرمز

به گزارش مشرق به نقل از شبکه الجزیره، کریس رایت، وزیر انرژی آمریکا مدعی شد که ارتش این کشور روز سه‌شنبه به انتقال بیش از ۱۵ میلیون بشکه نفت از طریق تنگه هرمز کمک کرده است.

وی با دست‌آورد سازی برای ارتش ایالات متحده ادعا کرد: به لطف نیروی دریایی آمریکا، نفت از طریق تنگه هرمز در جریان است.

وزیر انرژی آمریکا همچنین افزود که اگر مقادیر نفت منتقل‌شده از طریق خطوط لوله را نیز به حساب آوریم، مجموع نفتی که از منطقه خارج می‌شود، نزدیک به حدود ۲۰ میلیون بشکه می‌شود.

ادعای رایت درحالی مطرح می شود که مرکز عملیات تجارت دریایی انگلیس دیروز اعلام کرد: تردد کشتی‌ها از مبدأ و به مقصد خلیج فارس به چهار درصد سطح پیش از درگیری کاهش یافته است.

بر اساس گزارش این نهاد انگلیسی، مسیر جنوبی تنگه هرمز که از عمان می گذرد، پرخطرترین گذرگاه است و از ابتدای سال جاری تا ۶ اوت، ۷۴ حادثه گزارش شده است.

مرکز عملیات تجارت دریایی انگلیس اذعان کرد که کشتی‌ها به دلیل حملات و نگرانی‌های امنیتی مستمر، بیش از پیش به مسیر شمالی در تنگه هرمز روی می‌آورند.

از سوی دیگر طبق تازه ترین داده های شرکت کپلر (Kpler) که در زمینه ردیابی حرکت کشتی ها فعالیت می کند، تردد کشتی‌ها در تنگه هرمز به شدت کاهش پیدا کرده است.

طبق این داده‌ها، طی روز پنج شنبه گذشته تنها ۷ شناور از تنگه هرمز عبور کرده اند.

نشریه پولیتیکو آمریکا نیز پیشتر در گزارشی نوشته بود که دولت ترامپ مدعی است که تنگه هرمز برای تجارت باز است و عبور و مرور نفتکش‌ها در جریان است، اما ردیاب‌های بازار تصویر چندان خوش‌ بینانه‌ای در این خصوص ندارند.


۶ ساعت قبل / سایت اسپوتنیک

رویکرد تهدیدآمیز جایگاه جهانی آمریکا را تضعیف می‌کند

در همین رابطه، هادیان در ادامه گفت: این تهدیدها تصویر آمریکا را از رهبر نظم لیبرال به قدرتی خودسر و غیرقابل‌پیش‌بینی تغییر داد که حتی متحدان دیرینه‌اش را در معرض تهدید قرار می‌دهد. اعتماد متحدان به آمریکا متزلزل شد و نقش میانجی‌گری عمان که ابزاری ارزشمند برای کاهش تنش‌ها بود، تخریب شد. این رفتار، پیام روشنی داشت که یا با ما هستی یا با دشمن و جایی برای بی‌طرفی باقی نمی‌گذارد.

این کارشناس در ادامه با اشاره به نمونه‌های مشابه تصریح کرد: تعرفه‌های سنگین بر سوئیس یا کانادا هم مشابه تهدید علیه عمان بود. در همه موارد، بهانه‌ها اعم از مازاد تجاری یا عدم همراهی در جنگ با ایران تنها پوششی برای تنبیه متحدان نافرمان است. حتی توافقاتی مانند USMCA با کانادا نیز تضعیف شدند تا نشان دهند که توافق‌ها ارزشی ندارند و هر لحظه ممکن است نقض شوند. این رویکرد، بی‌ثباتی و غیرقابل‌پیش‌بینی بودن سیاست‌های آمریکا را به رخ متحدان کشید و اعتماد به تعهدات واشنگتن را به شدت تخریب کرد.

هادیان همچنین خاطرنشان کرد: در اروپا هم اسپانیا نیز از این قاعده مستثنی نبود و به دلیل عدم همکاری کافی در جنگ با ایران، هدف انتقاد و تهدید قرار گرفت. این نشان می‌دهد که هیچ متحدی، صرف‌نظر از جایگاهش، از گزند این رویکرد در امان نیست.

هادیان در پایان تأکید کرد: این رویکرد یکپارچه، سرمایه اعتماد متحدان سنتی آمریکا را به شدت تحلیل برده است. متحدان به این می‌اندیشند که آمریکا شریکی همواره قابل‌اتکا نیست، بلکه خود به منبعی برای فشار و تهدید تبدیل شده است. در نتیجه، کشورها به سمت پوشش ریسک و جست‌وجوی شرکای جدید حرکت می‌کنند. این اتفاق در نهایت به تضعیف جایگاه جهانی آمریکا در بلندمدت خواهد انجامید و نظم بین‌المللی موجود را با چالش جدی مواجه می‌سازد.


۱۲ ساعت قبل / سایت آفتاب نیوز

عراقچی به ترامپ: کمرشکن‌ترین عملیات اقتصادی تاریخ محکوم به شکست است

به گزارش آفتاب نیوز،

سید عباس عراقچی، وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران به ادعای دولتمردان آمریکایی در خصوص وضع کمرشکن‌ترین عملیات اقتصادی تاریخ علیه مردم ایران، واکنش نشان داد.

عراقچی با انتشار تصویری از پیام ۱۴ سال پیش باراک اوباما، رئیس جمهور وقت ایالات متحده آمریکا نوشت:

۱۴سال پیش: «فلج‌کننده‌ترین تحریم‌های تاریخ.» شکست خورد.

8 سال پیش: «فشار حداکثری.» شکست خورد.

۵ ماه پیش: «تسلیم بی‌قیدوشرط.» شکست خورد.

امروز: «کمرشکن‌ترین عملیات اقتصادی تاریخ.» این هم محکوم به شکست است.

این فیلم را قبلاً دیده‌ایم؛ همان داستان همیشگی، فقط با قلدرهای متفاوت.




 آغاز روند انتخاب دبیرکل سازمان ملل
۸ ساعت قبل / روزنامه آرمان امروز

آغاز روند انتخاب دبیرکل سازمان ملل

آرمان امروز :    ۱۵ عضو شورا که در یک جلسه غیرعلنی از ساعت ۱۰:۰۰ صبح (۴:۰۰ بعد از ظهر به وقت گرینویچ) تشکیل جلسه می‌دهند، هر نامزد را با انتخاب یکی از گزینه‌های زیر ارزیابی خواهند کرد: «تشویق»، «عدم تشویق» یا «عدم اظهار نظر».هویت هر عضوی که نظر می‌دهد محرمانه خواهد ماند. در دور [ ]

 پنجاه و هفتمین سالروز آتش‌زدن مسجد الاقصی؛ جنایتی که تکرار می‌شود - تسنیم
۱۹ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

پنجاه و هفتمین سالروز آتش‌زدن مسجد الاقصی؛ جنایتی که تکرار می‌شود - تسنیم

پنجاه‌وهفت سال پس از آتش‌زدن مسجد الاقصی،رژیم صهیونیستی با طرح‌های یهودی‌سازی، هویت اسلامی آن را تهدید می‌کند.

 پنتاگون: ادعاهای مطرح‌شده درباره کمبود مهمات آمریکا صحت ندارد
۱۸ ساعت قبل / سایت هم میهن

پنتاگون: ادعاهای مطرح‌شده درباره کمبود مهمات آمریکا صحت ندارد

پنتاگون خبرها درباره کمبود مهمات آمریکایی را نادرست خواند.

 چین؛ مانع بزرگ محاصره اقتصادی ایران
۱۱ ساعت قبل / سایت تابناک

چین؛ مانع بزرگ محاصره اقتصادی ایران

جیمز استاوریدیس، دریادار بازنشسته نیروی دریایی آمریکا، گفت وعده دونالد ترامپ، برای تحت فشار قرار دادن شدید اقتصادی ایران، «بهترین گزینه از میان مجموعه‌ای از...

 «نبرد هرمز» روز چهلم | نیویورک‌تایمز: هزینه سنگین آمریکا برای عبور محدود نفت از تنگه هرمز
۱ ساعت قبل / سایت فراز

«نبرد هرمز» روز چهلم | نیویورک‌تایمز: هزینه سنگین آمریکا برای عبور محدود نفت از تنگه هرمز

جنگ سوم و تجاوز نظامی اخیر آمریکا به ایران وارد روز سی و نهم شد. در حالی که از روز آتش بس نقض شده میان دو کشور ۱۳۴ روز می‌گذرد، ترامپ مدعی شده هیچ مذاکره‌ای...

 برنامه جدید ترامپ
۸ ساعت قبل / روزنامه آرمان امروز

برنامه جدید ترامپ

صابر گل عنبری آرمان امروز : رئیس جمهور آمریکا بالاخره از اقدامات اقتصادی جدید خود علیه ایران رونمایی کرد و از آغاز آنچه «عملیات اقتصادی خردکننده بی‌سابقه» نامید، خبر داد. برای کشوری که تحت محاصره شدید دریایی و تحریم‌های همه جانبه اقتصادی از قبل است، احتمالا این پرسش مطرح می‌شود که اقدامات جدید آمریکا به [ ]