قیمت طلا امروز




 خبرگزاری همشهری‌آنلاین / ۱۴۰۵/۰۵/۲۴

هشدار بی سابقه وزارت اطلاعات به فرانسه درباره دیپلمات‌هایش

وزارت اطلاعات به فرانسه هشدار داد تا از مداخله در امور ایران خودداری کند.
 هشدار بی سابقه وزارت اطلاعات به فرانسه درباره دیپلمات‌هایش

به گزارش همشهری‌آنلاین،، وزارت اطلاعات در بیانیه‌ای به شرح زیردرخصوص مداخلات فرانسوی‌ها در امور کشورمان اعلام کرد:

بسمه تعالی

سربازان گمنام امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) در فرآیند رسیدگی به یکی از پرونده‌های مهم نفوذ و مداخله خارجی و در حین اجرای دستور قضایی بازداشت دو تن از متهمین پرونده، از حضور غیرقانونی دو دیپلمات فرانسوی در محل قرار مخفی مطلع شدند. از آن‌جا که دیپلمات‌های مذکور دارای سوابق گسترده تخلفات و رفتارهای مغایر قوانین داخلی کشور و تعهدات دیپلماتیک بودند، پس از احراز هویت آنان، مراتب به وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران اعلام گردید و سپس دیپلمات‌های متخلف با حضور پلیس دیپلماتیک، به سفیر ایران در فرانسه تحویل داده شدند.

در حالی که وزارت اطلاعات بدون علنی کردن موضوع تخلف، مشغول تحقیق از متهمین و بررسی مدارک و اسناد مکشوفه از محل قرار عناصر بیگانه با متهمین بود، فرانسوی‌ها به هیاهوی رسانه‌ای با هدف فرار به‌ جلو و پوشاندن تخلفات محرز صورت گرفته پرداختند. بررسی مقدماتی اسناد مکشوفه در فرایند بازرسی از محل جرم، محتوای پروژه موذیانه‌ای را آشکار می‌کند که علت نگرانی زایدالوصف فرانسوی‌ها و آوازه‌گریه‌های پس از کشف جرم را قابل درک می‌سازد. تحقیقات اولیه از برنامه‌ریزی و طراحی پروژه‌ای گسترده با اهدافی همچون نفوذ، مداخله خارجی و بسترسازی برای اقدام فرانسه علیه استقلال کشور، از طریق شناسایی، برقراری ارتباط پنهان در داخل و خارج از کشور و شبکه‌سازی همراه با اصول پنهان‌کاری با برخی عناصر مورد نظر بیگانه حکایت دارد.

از آن‌جا که در قراردادهای مکشوفه از این پروژه شوم، امضای سفیر سابق فرانسه در ایران مشاهده می‌شود، دولت فرانسه باید نسبت به اقدامات غیرقانونی و مداخله گرایانه خویش پاسخگو باشد و درباره این طراحی خام اندیشانه توضیح دهد.

با عنایت به نفوذگری و مداخله آشکار در امور داخلی ایران، آن هم در زمان جنگ، نقض فاحش قوانین کشور و خروج از چارچوب‌های دیپلماتیک که در این پروژه با قطعیت به اثبات رسیده است، وزارت اطلاعات هشدار می‌دهد که اجازه رفتارهای غیرقانونی مداخله‌آمیز را به میهمانان دیپلماتیک خود نداده و در صورت تکرار، برخورد درخور متجاوزین را با مسببین صورت خواهد داد.

دولت …



 پایان یک شرط ۴۳ ساله؟ | بحران‌های امنیتی، وزارت اطلاعات را به بازنگری کشاند
۵ ساعت قبل / سایت رویداد‌ ۲۴

پایان یک شرط ۴۳ ساله؟ | بحران‌های امنیتی، وزارت اطلاعات را به بازنگری کشاند

وزارت اطلاعات به فرانسه هشدار داد تا از مداخله در امور ایران خودداری کند.



 بازرسی بدون دستور قضایی ممنوع

بازرسی بدون دستور قضایی ممنوع

داستان تهران در این جلسه بر ضرورت رعایت کامل موازین قانونی و حفظ کرامت شهروندان، اجرای دقیق مقررات در بازرسی از منازل و اماکن، خودداری از توقیف اقلام غیرمرتب...

 برگزاری نشست رئیس مجلس با فعالان اقتصادی ایرانی و عراقی

برگزاری نشست رئیس مجلس با فعالان اقتصادی ایرانی و عراقی

نشست رئیس مجلس شورای اسلامی با فعالان اقتصادی ایرانی و عراقی برگزار شد.

 وزارت دفاع: صنعت دفاعی ایران از دل تهدید متولد شد اما در تهدید متوقف نماند

وزارت دفاع: صنعت دفاعی ایران از دل تهدید متولد شد اما در تهدید متوقف نماند

وزارت دفاع در بیانیه‌ای بیانیه به مناسبت ۳۱ مردادماه روز صنعت دفاعی تصریح کرد: ۳۱ مرداد، روز صنعت دفاعی، یادآور مسیر پرافتخاری است که ملت ایران برای دستیابی به استقلال، خودکفایی و ساخت قدرت دفاعی کشور پیموده است؛ امروز با هدایت رهبر عظیم‌الشأن انقلاب اسلامی با تکیه بر دانش بومی، مشارکت ملی و تجربه میدان‌های اخیر، برای ساخت ایرانی مقتدر و برخوردار از قدرت دفاعی روزآمد ادامه دارد.

 واکنش متفاوت حدادعادل به تهدیدهای ترامپ درباره تنگه هرمز+ ویدیو

واکنش متفاوت حدادعادل به تهدیدهای ترامپ درباره تنگه هرمز+ ویدیو

فیلم پاسخ حداد عادل به اظهارات ترامپ درباره تنگه هرمز، در فضای مجازی وایرال شده است.

 بطحایی: کارکردهای اجتماعی و فرهنگی مساجد باید احیا شود

بطحایی: کارکردهای اجتماعی و فرهنگی مساجد باید احیا شود

معاون وزیر کشور گفت: در برخی دوره‌ها مسجد از نقش اصلی خود فاصله گرفت و بیشتر به محل عبادت محدود شد و باید برای احیای ظرفیت‌های اجتماعی، فرهنگی و مردمی مساجد تلاش شود.

 واکنش یک روحانی به جمله «دیگر جوانان طاقت تحریم ندارند»+ ویدیو

واکنش یک روحانی به جمله «دیگر جوانان طاقت تحریم ندارند»+ ویدیو

حجت‌الاسلام دولابی در واکنش به اظهارات حسین مرعشی درباره تبعات تحریم، از «مقاومت» دفاع کرد و مدعی شد میلیون‌ها نفر همچنان برای دفاع از کشور در میدان حضور دارند