قیمت طلا امروز




 خبرگزاری همشهری‌آنلاین / ۲ روز قبل / ۱۴۰۵/۰۵/۲۷

ماده مخدری به نام اینستاگرام/ داستان شکایت دادستان‌های آمریکایی از شرکت «متا» چیست؟

دادستان‌های ۲۹ ایالت آمریکا از «متا» شرکت پشتیبانی کننده اینستاگرام شکایت کرده‌اند. علت این شکایت چیست.
 ماده مخدری به نام اینستاگرام/ داستان شکایت دادستان‌های آمریکایی از شرکت «متا» چیست؟

به گزارش همشهری آنلاین؛ اینستاگرام از جذاب‌ترین شبکه‌های اجتماعی برای جوانان است؛ شبکه‌ای رنگارنگ که با وجود مزایا، تهدیدات اجتماعی و روانی متعددی هم با خود به همراه دارد.

حالا خبر رسیده که دادستان های ۲۹ ایالت آمریکا از «متا» شرکت پشتیبانی کننده اینستاگرام شکایت کرده‌اند و می‌گویند این شرکت عمداً برنامه‌هایش را جوری ساخته که بچه‌ها به آن معتاد شوند تا خودش پول بیشتری درآورد.

در این شکایت عنوان شده که شرکت متا آگاهانه ویژگی‌هایی مانند پیمایش بی‌انتها، اعلان‌های مداوم، لایک‌ها و فیلترهای زیبایی را برای سوءاستفاده از آسیب‌پذیری‌های روانی نوجوانان طراحی کرده است تا زمان حضور آن‌ها در برنامه را به حداکثر برساند.

نکته جالب اینجاست که دادستان‌ها این پرونده را مشابه مبارزه حقوقی دهه ۱۹۹۰ علیه شرکت‌های تنباکو می‌دانند. چون همان‌طور که تولیدکنندگان سیگار خطرات اعتیاد و سرطان‌زایی محصول خود را پنهان می‌کردند، متا نیز خطرات پلتفرم‌هایش را انکار کرده است.

یکی از نشانه های اعتیادآفرینی اینستاگرام، نتایج یک نظرسنجی در سال ۲۰۱۹ حاصل از پژوهش‌های داخلی شرکت متا است.

بر اساس این نظرسنجی که ۲۵۰۰ نوجوان در آن شرکت داشته اند، بسیاری از این نوجوانان با اینکه می‌دانستند اینستاگرام برای سلامت روانشان مضر است، اما به دلیل ترس از عقب ماندن از جریان‌های اجتماعی و فرهنگی، توانایی فاصله گرفتن از آن را نداشتند. اما اعتیادآفرینی، همه اتهام شرکت متا نیست.

متا متهم است که اطلاعات کودکان زیر ۱۳ سال را بدون اجازه والدین و برخلاف قوانین فدرال و ایالتی جمع‌آوری کرده است. کد خبر 1061724



۱ ساعت قبل / سایت مشرق

پشت پرده بزرگ‌ترین عملیات هکری ایران علیه آمریکا

به گزارش مشرق، کانال تلگرامی الجزیره به فارسی ویدئویی درباره عملیات هکری ایران علیه آمریکا منتشر کرد و نوشت:

شکست ۱۰ ساله اف‌بی‌آی در برابر سایه؛ پشت پرده بزرگ‌ترین عملیات هکری ایران علیه آمریکا

*بازنشر مطالب شبکه‌های اجتماعی به منزله تأیید محتوای آن نیست و صرفا جهت آگاهی مخاطبان از فضای این شبکه‌ها منتشر می‌شود.




 گزافه گویی وزیر خزانه داری آمریکا علیه اقتصاد ایران
۱۵ ساعت قبل / سایت تابناک

گزافه گویی وزیر خزانه داری آمریکا علیه اقتصاد ایران

وزیر خزانه‌داری آمریکا ادعا کرد: ما شدیدترین تحریم‌ها را علیه ایران اعمال خواهیم کرد و این بزرگ‌ترین انزوای اقتصادی در تاریخ خواهد بود.

 آژیر بحران در بازار جهانی انرژی
۳ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

آژیر بحران در بازار جهانی انرژی

دنیای اقتصاد: چراغ‌های قرمز در بازارهای انرژی روشن شده‌اند. قیمت نفت دوباره به شکل نگران‌کننده‌ای بالا رفته است اما مشکل بزرگ‌تری در لایه‌های پنهان بازار وجود دارد.

 پرواز جنگنده‌های اسرائیل ؛ دور جدید حملات صهیونیست ها
۵ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

پرواز جنگنده‌های اسرائیل ؛ دور جدید حملات صهیونیست ها

 گزارش‌ها از جنوب لبنان از ادامه تجاوزات رژیم اشغالگر صهیونیستی حکایت دارند.

 فوری؛ فرودگاه بن‌گوریون تل‌آویو تعطیل شد | ۱۰۰ هزار مسافر سرگردان شدند
۱۹ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

فوری؛ فرودگاه بن‌گوریون تل‌آویو تعطیل شد | ۱۰۰ هزار مسافر سرگردان شدند

اعتصاب کارکنان، فرودگاه بن‌گوریون را تعطیل و ۱۰۰ هزار مسافر را سرگردان کرد. وزیر رژیم صهیونیستی کارگران را به گروگان‌گیری متهم کرد و خواستار مجازات آن‌ها شد.

 حمله پهپادی در بلوچستان پاکستان ۴ کشته برجای گذاشت
۴۶ دقیقه قبل / سایت ایران آنلاین

حمله پهپادی در بلوچستان پاکستان ۴ کشته برجای گذاشت

چهار نفر به دنبال حمله یک هواپیمای بدون سرنشین در ایالت بلوچستان پاکستان کشته شدند.

 انتقاد کرملین از مشارکت مستقیم انگلیس در جنگ اوکراین
۱۳ ساعت قبل / سایت هم میهن

انتقاد کرملین از مشارکت مستقیم انگلیس در جنگ اوکراین

سخنگوی کرملین از آنچه افزایش سطح مشارکت انگلیس در جنگ اوکراین خواند، ‌ انتقاد کرد و گفت: موضع لندن در حالی است که برخی کشورهای اروپایی از حمایت از کی‌یف خسته شده‌اند.