قیمت طلا امروز




 خبرگزاری همشهری‌آنلاین / ۱۴۰۵/۰۵/۱۸

پژمان جمشیدی با سریال محبوب به تلویزیون برگشت

رئیس مرکز سیما فیلم گفت: شبکه یک برای نوروز فصل پنجم «زیرخاکی» را تدارک دیده است؛ پژمان جمشیدی نیز برای بازی در این سریال در ایام نوروز مشکلی ندارد.
 پژمان جمشیدی با سریال محبوب به تلویزیون برگشت
به گزارش همشهری آنلاین، نشست خبری مهدی نقویان، رئیس مرکز سیمافیلم، صبح امروز یکشنبه ۱۸ مرداد با حضور خبرنگاران رسانه‌های مختلف برگزار شد.

نقویان در این نشست درباره فصل جدید سریال «پایتخت» گفت: در مورد «پایتخت» حساسیت بیشتری وجود دارد؛ همان‌گونه که نسبت به سایر برندهای تلویزیون نیز این حساسیت هست. فصل هفتم پس از سال‌ها روی آنتن رفت و با استقبال خوب مخاطبان مواجه شد. خود آقای تنابنده نیز درباره فیلمنامه نظر دارد؛ به ایده‌های مختلفی رسیده‌ایم و در تلاشیم به ساختار اصلی و نهایی برسیم. ما با آقای تنابنده در ارتباط هستیم و هر دو طرف به ادامه همکاری علاقه‌مندیم. فیلمنامه این سریال امسال وارد مرحله نگارش خواهد شد؛ «پایتخت» همواره به مسائل روز جامعه پرداخته است و این رویه ادامه خواهد یافت.

او افزود: شبکه یک برای نوروز فصل پنجم «زیرخاکی» را تدارک دیده است؛ جلیل سامان این مجموعه را با کاراکترهای اصلی پیش می‌برد. قصه‌ای شیرین و متفاوت دارد و اتفاقات جنگ نیز همچون گذشته از نظر موضوعی در آن دیده می‌شود. پژمان جمشیدی نیز برای بازی در این سریال در ایام نوروز مشکلی ندارد. برای شبکه سه پیش‌بینی‌هایی صورت گرفته بود که به دلیل تغییر کنداکتور و برنامه‌ریزی این شبکه محقق نشد؛ اما سریال‌های این شبکه ضعیف نیستند. به‌ویژه تلاش داریم برای عید و ماه مبارک رمضان آثار خوبی روی آنتن ببریم. کد خبر 1059324



 اقتصاد هنر بر پایه سه ضلع هنرمند، زیرساخت و مخاطب استوار است

اقتصاد هنر بر پایه سه ضلع هنرمند، زیرساخت و مخاطب استوار است

معاون امور هنری وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در دیدار با هنرمندان، مدیران انجمن‌ها، اصناف، مؤسسات و آموزشگاه‌های آزاد هنری استان کرمانشاه، بر تقویت ظرفیت‌های هنری کشور، تسهیل فعالیت هنرمندان، توسعه زیرساخت‌ها و توجه جدی‌تر به اقتصاد هنر تأکید کرد.

 لحظه حمله پیمان معادی به نوید محمدزاده | این تصاویر از پشت صحنه جالب را ببینید

لحظه حمله پیمان معادی به نوید محمدزاده | این تصاویر از پشت صحنه جالب را ببینید

سکانسی از پشت صحنه فیلم «ابد و یک روز» ساخته سعید روستایی با بازی نوید محمدزاده و پیمان معادی مورد توجه مخاطبان قرار گرفت.

 «غمزه» با افشین علا؛ آنها که آقا را دیدند در غم فراق، جگرشان می‌سوزد - تسنیم

«غمزه» با افشین علا؛ آنها که آقا را دیدند در غم فراق، جگرشان می‌سوزد - تسنیم

جدیدترین قسمت «غمزه» با حضور افشین علا، شاعر برجسته، به بررسی ابعاد شخصیتی «آقای شهید» اختصاص یافت.

 بازگشت شادمهر؛ از شایعه تا چراغ سبز

بازگشت شادمهر؛ از شایعه تا چراغ سبز

آرمان امروز :   ۲۸   سال پیش در سال ۱۳۷۷ قطعه «گل یاس» از شادمهر عقیلی ساخته و منتشر شد. این اثر که یکی از قطعات نخستین آلبوم رسمی عقیلی به نام «مسافر» است، یکی از شاخص‌ترین آثار آلبوم نیز به شمار می‌رود. البته که خود این آلبوم یکی از پرفروش‌ترین آلبوم‌های تاریخ موسیقی پاپ [ ]

 تصاویری از مراسم اربعین رهبر شهید ایران | ثبت لحظات دلتنگی با شعار  «با تو در عهدیم تا صبح ظهور»

تصاویری از مراسم اربعین رهبر شهید ایران | ثبت لحظات دلتنگی با شعار «با تو در عهدیم تا صبح ظهور»

چهل غروب از آن وداع تاریخی مردم ایران با پیکر رهبر شهید انقلاب گذشت، روزهایی سرشار از دلتنگی که با یاد سرخ مجاهدت‌های رهبر فقید انقلاب سپری شد.

 گفت‌وگوی صمیمانه درباره ۱۶۸پروانه | صحبت اسماعیل بقایی و هوشنگ‌کرمانی درباره شهدای میناب

گفت‌وگوی صمیمانه درباره ۱۶۸پروانه | صحبت اسماعیل بقایی و هوشنگ‌کرمانی درباره شهدای میناب

ماجرای پرکشیدن پروانه‌های میناب، سندی بر جنایت آمریکا و رژیم صهیونیستی است؛ داغی که هیچ‌گاه به سردی نمی‌گراید و دل هر انسان آگاهی در هر گوشه جهان را به درد می‌آورد.

 در نفی تئاتر تجاری / بازتعریف پیتر بروک از هنر نمایش در کتاب فضای خالی

در نفی تئاتر تجاری / بازتعریف پیتر بروک از هنر نمایش در کتاب فضای خالی

کتاب «فضای خالی: کتابی درباره تئاتر/ The Empty Space: A Book About the Theatre» ماندگارترین نوشته پیتر بروک، کارگردان شهیر تئاتر تجربی است که از سال ۱۹۶۸ تاکنون، نقشه راه هنرمندان در سراسر جهان بوده است؛ اثری که با جمله نمادین «می‌توانم هر فضای تهی‌ای را برگزینم و آن را صحنه‌ای عریان بنامم»، تعاریف سنتی تئاتر را درهم شکست و الهام‌بخش تحولاتی در هنر نمایش شد. این اثر ماندگار بروک به‌تازگی با ترجمه فریبا جمور و مقدمه‌ای از مسعود کرامتی از سوی انتشارات «فکر نو» منتشر شده است.

 پایان  پایتخت؟

پایان پایتخت؟

محسن تنابنده، طراح و بازیگر اصلی «پایتخت»، یک بار دیگر خبرهای مربوط به ساخت فصل هشتم این سریال را تکذیب کرد؛ موضعی که نشان می‌دهد ادامه یکی از محبوب‌ترین مجموعه‌های تلویزیونی ایران، دست‌کم در شرایط فعلی در دستور کار سازندگان قرار ندارد.