قیمت طلا امروز




 خبرگزاری همشهری‌آنلاین / ۱۴۰۵/۰۵/۱۳

بزرگترین خرید فصل پرسپولیس؛ انتقال لژیونر محبوب تارتار در آستانه نهایی شدن

شنیده‌ها حاکی از آن است که هافبک ایرانی تیم الوحده امارات، یکی از گزینه‌های جدی برای حضور در جمع سرخ‌پوشان محسوب می‌شود.
 بزرگترین خرید فصل پرسپولیس؛ انتقال لژیونر  محبوب تارتار در آستانه نهایی شدن

به گزارش همشهری آنلاین باشگاه پرسپولیس در ادامه فعالیت خود در بازار نقل‌وانتقالات تابستانی، محمد قربانی، هافبک ایرانی شاغل در تیم الوحده امارات را به‌عنوان یکی از گزینه‌های اصلی برای تقویت خط میانی زیر نظر دارد.

پیگیری‌ها نشان می‌دهد مهدی تارتار، سرمربی پرسپولیس، تأکید ویژه‌ای روی جذب این بازیکن دارد و نام قربانی در فهرست نفرات مدنظر کادر فنی قرار گرفته است. بااین‌حال، مبلغ بالای رضایت‌نامه‌ای که باشگاه اماراتی برای صدور مجوز جدایی این بازیکن تعیین کرده، مهم‌ترین مانع بر سر راه نهایی‌شدن این انتقال محسوب می‌شود.

بر اساس شنیده‌ها، مذاکرات میان طرفین همچنان ادامه دارد و مدیران پرسپولیس در تلاش هستند تا با جلب رضایت باشگاه الوحده، شرایط انتقال این هافبک ایرانی را فراهم کنند. اتفاقی که به نظر تا حدود زیادی در حال رخ دادن و نزدیک شدن عدد دو باشگاه است.

درصورتی‌که پرسپولیس موفق شود بر سر مبلغ رضایت‌نامه با باشگاه اماراتی به توافق برسد، شانس حضور قربانی در جمع سرخ‌پوشان بسیار بالا خواهد بود و این انتقال می‌تواند یکی از مهم‌ترین خریدهای تابستانی شاگردان تارتار لقب بگیرد. کد خبر 1058163



۱۶ دقیقه قبل / سایت پارس فوتبال

انتقامی در کار نیست؛ آقای یاغی دربی را از دست داد؟ - پارس فوتبال

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛ پرسپولیس فصل جدید را با درخشش ستاره‌های تازه واردش شروع کرد کرد که نخستین گل شاگردان مهدی تارتار روی ارسال زیبای سید ابوالفضل جلالی و ضربه تمام کننده محمدمهدی محبی مقابل شمس‌آذر به ثمر رسید تا موفق به کسب پیروزی دو بر صفر شوند که دومین برد هم در جدال با استقلال خوزستان به دست آمد، اما خبر تلخ برای سرمربی قرمزها مصدومیت ستاره چپ‌پای این تیم بود.

به نقل از ورزش سه، ابوالفضل جلالی که پس از پنج سال حضور در استقلال شرایط مناسبی برای ادامه همکاری ندید و با اتمام قراردادش راهی پرسپولیس شد، در نخستین بازی فصل پاس گل داد و دو موقعیت خطرناک دیگر هم ساخت که این اتفاق در دومین بازی برابر استقلال خوزستان هم افتاد و یک ارسال او منجر به گل نشد و یک ضربه او هم با بدشانسی به دروازه نرفت، اما جدا از مباحث فنی، مصدومیت او اتفاق تلخی برای تارتار بود تا دستش در سمت چپ زمین خالی شود.

مدافع چپ پرسپولیس که تجربه بازی و پاس گل در دربی را برای استقلال دارد، این بار منتظر بود تا در پیراهن قرمز به این اتفاق مهم برسد و در جمع شاگردان تارتار بدرخشد که مصدومیت بدموقع احتمالا منجر به عدم حضورش در شهرآورد شود.

پرسپولیس در روزهای ۲ و ۷ شهریور به ترتیب به مصاف تراکتور و ملوان انزلی خواهد رفت که جلالی به‌طور قطعی در این دو بازی حضور نخواهد داشت و به دلیل مصدومیت کشاله ران دور از لیست سرخ‌ها است.

پزشکان در بررسی اولیه تشخیص غیبت ۱۲ روزه جلالی از میادین را داده‌اند که باتوجه به برگزاری دربی در تاریخ ۱۱ شهریور، این احتمال وجود دارد که مدافع چپ پرسپولیس به این بازی حساس برسد، اما غیبت او برابر تیم سابقش بیشتر از هرچیز محتمل است.

جلالی شروع خوبی در پرسپولیس داشت، اما مصدومیت کاری کرد تا فعلا دو بازی را به‌طور قطعی از دست بدهد و در دیدار برابر استقلال نیز بعید به نظر می‌رسد در شرایط مطلوبی قرار داشته باشد و با این وضعیت، تارتار باید در چالش سختی قرار بگیرد؛ به ویژه اینکه نتوانستند مدافع چپ جدیدی هم برای این مقاطع از فصل که جلالی دچار مصدومیت می‌شود، جذب کنند و در دیدارهای مهم در اختیار داشته باشند.

این مدافع چپ قرمزها انگیزه زیادی داشت تا در دیدار با استقلال از تیم سابق خود به نوعی انتقام هم بگیرد، اما مصدومیت مانع از حضورش در این بازی خواهد شد؛ مگر اینکه اتفاق عجیبی رخ بدهد و او بتواند با درد زیاد حداقل در لیست این مسابقه قرار بگیرد.


۴ ساعت قبل / سایت تجارت نیوز

دیدار تراکتور-پرسپولیس قطعاً بدون تماشاگر برگزار می‌شود

به گزارش تجارت نیوز، حجت الله بهمنی، شامگاه پنجشنبه ۲۹ مرداد در گفت‌وگویی تلویزیونی اظهار کرد: دیدار تراکتور و پرسپولیس مطابق حکم کمیته انظباطی به مدت دوفصل بدون تماشاگر اعلام شده و این حکم دومین فصل‌اش را سپری می‌کند.

وی در پاسخ به این سوال که باشگاه تراکتور خواستار حضور تماشاگران در این مسابقه شده بود آیا با این درخواست موافقت شده است یا نه؟ گفت: هر دو دیدار رفت و برگشت پرسپولیس و تراکتور قطعاً در این فصل بدون تماشاگر برگزار می‌شود.

به گزارش ایسنا، دوتیم تراکتور و پرسپولیس در جریان هفته سوم لیگ برتر فوتبال، روز دوشنبه ۲ شهریور در ورزشگاه یادگارامام (ره) به مصاف هم می‌روند.

منبع: ایسنا


۴ ساعت قبل / سایت دیدارنیوز

تراکتور - پرسپولیس بدون تماشاگر!

دیدارنیوز: دیدار‌های تراکتور و پرسپولیس در فصل پیش‌رو، با تصمیم قطعی کمیته انضباطی، بدون حضور تماشاگران برگزار خواهد شد.

حجت‌الله بهمنی، مدیر روابط عمومی سازمان لیگ، در این خصوص اعلام کرد که با توجه به استعلام‌های صورت‌گرفته از کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال، حضور تماشاگران در بازی‌های تراکتور و پرسپولیس منتفی است.

بر اساس این اعلام، محرومیت تماشاگران تنها مربوط به یکی از مسابقات نیست و هر دو دیدار رفت و برگشت تراکتور و پرسپولیس بدون حضور هواداران برگزار خواهد شد. به این ترتیب، هواداران دو تیم در هر دو مسابقه فصل، امکان حضور در ورزشگاه و تماشای این تقابل حساس از نزدیک را نخواهند داشت.

بهمنی همچنین تأکید کرده که این تصمیم، قطعی و بدون بازگشت است و قرار نیست تغییری در آن ایجاد شود؛ بنابراین برخلاف برخی گمانه‌زنی‌ها درباره احتمال بازگشت تماشاگران یا تغییر شرایط برگزاری مسابقات، دو دیدار تراکتور و پرسپولیس بدون حضور هواداران برگزار خواهد شد.

پیش از این باشگاه تراکتور با انتشار بیانیه‌ای درخواست کرده بود تماشاگران برای جدال با پرسپولیس در ورزشگاه یادگار امام حضور داشته باشند که حالا با اعلام سخنگوی سازمان لیگ چنین امکانی وجود نخواهد داشت.




 ستاره استقلال با لباس آلباسته در کارلوس بلمونته!
۲۸ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

ستاره استقلال با لباس آلباسته در کارلوس بلمونته!

چند گزارش از اسپانیا نشان می‌دهند انتقال منیر الحدادی به آلباسته در آستانه نهایی شدن است و ستاره سابق استقلال حتی با لباس این باشگاه در ورزشگاه کارلوس بلمونته دیده شده است.

 علیرضا عنایت‌زاده هافبک پرسپولیس به صورت قرضی به مس شهر بابک پیوست
۱ ساعت قبل / سایت پارس فوتبال

علیرضا عنایت‌زاده هافبک پرسپولیس به صورت قرضی به مس شهر بابک پیوست

علیرضا عنایت‌زاده، هافبک ۲۲ ساله پرسپولیس، به صورت قرضی به مس شهر بابک پیوست تا فصل آینده را در این تیم سپری کند.

 تراکتور - پرسپولیس بدون تماشاگر!
۴ ساعت قبل / سایت دیدارنیوز

تراکتور - پرسپولیس بدون تماشاگر!

بازی تیم‌های تراکتور و پرسپولیس به طور قطع بدون حضور تماشاگران به صورت رفت و برگشت برگزار خواهد شد.

 بیلان هفته دوم؛ رنگ صدر عوض شد، یک آبی بین دو قرمز!
۴ ساعت قبل / سایت خبر ورزشی

بیلان هفته دوم؛ رنگ صدر عوض شد، یک آبی بین دو قرمز!

هفته دوم لیگ ۲۶ برگزار و رقابت انفرادی و تیمی به اوج خود رسید.

 پاداش به سبک قهرمان جام جهانی ۲۰۲۶؛ قراردادی برای تعهد، فروتنی و رهبری سرمربی ما
۲ ساعت قبل / سایت خبر ورزشی

پاداش به سبک قهرمان جام جهانی ۲۰۲۶؛ قراردادی برای تعهد، فروتنی و رهبری سرمربی ما

رافائل لوسان رئیس فدراسیون فوتبال اسپانیا فاش کرد که لوئیس دلافوئنته را با قراردادی جدید تا سال ۲۰۳۰ که در جام جهانی میزبان خواهند بود، حفظ می‌کنند.

 مدیر روابط‌عمومی سازمان لیگ: دیدار تراکتور و پرسپولیس بدون تماشاگر برگزار می‌شود
۲ ساعت قبل / سایت پارس فوتبال

مدیر روابط‌عمومی سازمان لیگ: دیدار تراکتور و پرسپولیس بدون تماشاگر برگزار می‌شود

مدیر روابط‌عمومی سازمان لیگ گفت: دیدار تراکتور و پرسپولیس در هفته سوم لیگ برتر بدون تماشاگر برگزار می‌شود.