قیمت طلا امروز




 خبرگزاری همشهری‌آنلاین / ۲ ساعت قبل

مصرف آب در جنوب تهران و ری ۶ درصد کم شد

مدیرعامل آبفای منطقه ۶ تهران با تشریح وضعیت منابع و مصارف آب در مناطق جنوب تهران و شهرستان ری، از کاهش ۶ درصدی مصرف آب در این محدوده نسبت به مدت مشابه سال گذشته خبر داد و گفت: ۷۶ درصد خانوارهای تحت پوشش این شرکت از خدمات جمع‌آوری و دفع فاضلاب برخوردار هستند. 
 مصرف آب در جنوب تهران و ری ۶ درصد کم شد

به گزارش همشهری آنلاین، علیرضا کارگری یکشنبه اول شهریور در جمع خبرنگاران با اشاره به محدوده خدماتی آبفای منطقه ۶ تهران اظهار کرد: این محدوده شامل مناطق ۱۵، ۱۶، ۱۹ و ۲۰ شهرداری تهران و همچنین شهرها و روستاهای شهرستان ری است که در مجموع حدود دو میلیون و ۱۷ هزار نفر جمعیت و حدود ۶۹۹ هزار خانوار را تحت پوشش خدمات خود دارد.

وی افزود: بخش عمده منابع آب مورد استفاده این محدوده از آب سدهای پنجگانه تهران و ظرفیت شبکه آب شهر تهران تأمین می‌شود و در کنار آن، ۱۴۵ حلقه چاه نیز در تأمین آب مورد نیاز نقش دارند. سد دوستی عملاً از مدار اصلی آب مشهد خارج شد | استاندار خراسان رضوی: برای تأمین آب مشهد باید نگاه فراملی داشته باشیم

مدیرعامل آبفای منطقه ۶ تهران با تأکید بر ضرورت تکمیل زنجیره آب و فاضلاب گفت: آب مصرف‌شده باید پس از تصفیه و مدیریت صحیح، دوباره به چرخه مصرف و طبیعت بازگردد. در شرایطی که تراکم جمعیت در جنوب تهران و شهرستان ری بالاست، استفاده مجدد از پساب می‌تواند نقش مهمی در کاهش فشار بر منابع محدود آب شیرین داشته باشد.

کارگری با اشاره به تفاوت الگوی مصرف آب در استان تهران با میانگین کشور اظهار کرد: در کشور حدود ۸۸ درصد آب در بخش کشاورزی، دو درصد در صنعت و ۱۰ درصد در مصارف شهری، روستایی و فضای سبز مصرف می‌شود، اما در استان تهران سهم کشاورزی حدود ۵۱.۵ درصد، صنعت چهار درصد و مصارف شهری، روستایی و فضای سبز حدود ۴۴.۵ درصد است.

وی ادامه داد: همین شرایط نشان می‌دهد که مدیریت مصرف و استفاده مجدد از پساب در استان تهران می‌تواند تأثیر قابل توجهی بر پایداری منابع آب داشته باشد. در دشت ورامین و دشت ری نیز بخش قابل توجهی از مصارف کشاورزی از پساب تصفیه‌شده تصفیه‌خانه‌های جنوب تهران تأمین می‌شود و در بخش صنعت و فضای سبز نیز توسعه استفاده از پساب در دستور کار قرار دارد.

مدیرعامل آبفای منطقه ۶ تهران از توسعه ظرفیت تصفیه فاضلاب در جنوب تهران خبر داد و گفت: تصفیه‌خانه جنوب تهران در محدوده شهر آفتاب با ظرفیت حدود ۴۰ میلیون مترمکعب در سال در حال احداث است که با بهره‌برداری از آن، حجم قابل توجهی از پساب تصفیه و دوباره وارد چرخه مصرف خواهد شد.

کارگری با اشاره به اقدامات انجام‌شده برای مدیریت مصرف آب اظهار کرد: در حال حاضر ۱۶ درصد خانوارهای …



 صعود بورس ملایم شد
۶ دقیقه قبل / سایت مشرق

صعود بورس ملایم شد

بازار سرمایه پس از ثبت رکورد تاریخی روز گذشته که روز شش میلیون و ۶۱ هزار واحد ایستاد، امروز با شیب ملایم‌تری نسبت به دیروز به روند صعودی خود ادامه داد و شاخص کل بیش از ۸۰۰۰ واحد رشد کرد.  

 درخواست فوری کارفرمایان تهران برای تامین سوخت جایگزین واحدهای صنعتی
۷ دقیقه قبل / سایت عصر خبر

درخواست فوری کارفرمایان تهران برای تامین سوخت جایگزین واحدهای صنعتی

این کانون همچنین خواستار اعلام سهمیه سوخت جایگزین، تعیین دقیق نوع سوخت، نحوه تامین و قیمت آن، پیش‌بینی ذخیره‌سازی و اعلام برنامه زمانی تحویل سوخت به واحدهای صنعتی شده است.

 پایان بورس امروز ۱ شهریور ۱۴۰۵/ چرا صعود بورس ملایم شد؟
۸ دقیقه قبل / سایت اقتصاد ۲۴

پایان بورس امروز ۱ شهریور ۱۴۰۵/ چرا صعود بورس ملایم شد؟

بازار سرمایه پس از ثبت رکورد تاریخی روز گذشته که روز شش میلیون و ۶۱ هزار واحد ایستاد، امروز با شیب ملایم‌تری نسبت به دیروز به روند صعودی خود ادامه داد و شاخص کل بیش از ۸۰۰۰ واحد رشد کرد.

 گوشت و مرغ گران شد | مردم بوفالو بخورند!
۱۲ دقیقه قبل / سایت اینتیتر

گوشت و مرغ گران شد | مردم بوفالو بخورند!

مدیرکل دامپزشکی استان تهران حدود ۳۰۰۰ تن مرغ نزدیک به پایان تاریخ مصرف را شناسایی کرد.

 1000 میلیارد تومان برای افزایش بهره‌وری خوراک دام سرمایه گذاری می‌شود - تسنیم
۱۵ دقیقه قبل / خبرگزاری تسنیم

1000 میلیارد تومان برای افزایش بهره‌وری خوراک دام سرمایه گذاری می‌شود - تسنیم

1000 میلیارد تومان برای افزایش بهره‌وری در صنعت خوراک دام، طیور و آبزیان سرمایه گذاری می‌شود.



«حتی یک دلار» هم به دست ایران نرسید؛ شفاف‌سازی کنید دارایی‌ها کجاست؟
سایت اطلاعات آنلاین

«حتی یک دلار» هم به دست ایران نرسید؛ شفاف‌سازی کنید دارایی‌ها کجاست؟

قالیباف از آزادسازی میلیاردها دلار از اموال بلوکه شده ایران سخن می‌گوید، اما رئیس کل بانک مرکزی تأکید می‌کند «حتی یک دلار» هم در اختیار ایران قرار نگرفته است! مردم هم نمی‌دانند که بالاخره پول‌های ایران کجاست و چه میزان از آن واقعاً قابل دسترس است؟
از رسانه ها/ ضعف ساختار نظارت بر بازار رو‌به‌رشد طلای آنلاین
سایت شفقنا

از رسانه ها/ ضعف ساختار نظارت بر بازار رو‌به‌رشد طلای آنلاین

شفقنا- روزنامه خراسان نوشت:  ورشکستگی یک پلتفرم فروش آنلاین طلا به‌دلیل خالی‌فروشی و لغو فعالیت آن با حدود ۲۰۰ هزار کاربر، بار دیگر ضعف ساختار نظارت بر بازار رو‌به‌رشد طلای آنلاین را به کانون توجه آورده است؛ بازاری که بسیاری از مردم برای حفظ ارزش پس‌اندازهای خرد خود، از چند سوت تا چند گرم، به آن [ ]
«صندوق‌ ارزی»؛ راه حلی برای بازار ارز
روزنامه آرمان امروز

«صندوق‌ ارزی»؛ راه حلی برای بازار ارز

بابک سالاروند آرمان امروز : در اقتصادی که ارزش پول ملی دائماً در معرض فرسایش قرار دارد، سرمایه‌گذار بیش از آنکه به دنبال سود باشد، به دنبال راهی برای حفظ ارزش دارایی است. اینجاست که ایده صندوق‌های ارزی در بورس جذاب می‌شود؛ ابزاری که به سرمایه‌گذار اجازه می‌دهد بدون خرید و نگهداری مستقیم ارز، در [ ]
تعمیرات میلیاردی روی دست مردم - همدلی
روزنامه همدلی

تعمیرات میلیاردی روی دست مردم - همدلی

مونا ربیعیان خبرنگار وقتی هزینه تعمیر خودرو از توان خانوارها خارج شده، هر ابهام درباره کیفیت سوخت می‌تواند به یک بحران تازه معیشتی تبدیل شود.ماجرای ورود متانول به چرخه تولید و اختلاط بنزین، در شرایطی به یکی از نگرانی‌های تازه رانندگان تبدیل شده که هزینه نگهداری و تعمیر خودرو در سال‌های اخیر به‌شدت افزایش [ ]
جاماندگان یارانه بنزین
سایت ایران آنلاین

جاماندگان یارانه بنزین

هر بار که نازل جایگاه سوخت در باک یک خودرو قرار می‌گیرد، بخشی از یارانه عمومی کشور نیز به همان باک سرازیر می‌شود. هرچه مصرف بیشتر باشد، سهم از این یارانه هم بیشتر است. اما میلیون‌ها نفر که خودرویی ندارند، هرگز در این صف قرار نمی‌گیرند؛ آنها فقط وقتی با بنزین روبه‌رو می‌شوند که کرایه تاکسی را می‌پردازند یا افزایش هزینه حمل‌ونقل را در قیمت کالاها می‌بینند.
بنزین؛ اصلاح قیمت یا آزمون تاب‌آوری اجتماعی؟
سایت صفحه اقتصاد

بنزین؛ اصلاح قیمت یا آزمون تاب‌آوری اجتماعی؟

کاهش ناترازی انرژی یک ضرورت است و نمی‌توان با شعار و تعویق، مسئله مصرف و کمبود بنزین را برای همیشه حل‌نشده باقی گذاشت. اما اصلاح قیمت، لزوماً تنها راه اصلاح مصرف نیست و مهم‌تر از آن، نحوه اجرای اصلاحات است.