قیمت طلا امروز




 خبرگزاری همشهری‌آنلاین / ۳ روز قبل / ۱۴۰۵/۰۵/۲۷

فوری؛ درخواست اردوغان از ترامپ درمورد ایران | جزئیات گفتگوی روسای جمهور ترکیه و آمریکا

رئیس جمهور ترکیه بامداد سه‌شنبه در تماس تلفنی با همتای آمریکایی، ضمن تاکید بر اهمیت ادامه مذاکرات با ایران، آمادگی آنکارا برای مشارکت در این روند را اعلام کرد.
 فوری؛ درخواست اردوغان از ترامپ درمورد ایران | جزئیات گفتگوی روسای جمهور ترکیه و آمریکا

به گزارش همشهری آنلاین، «رجب طیب اردوغان» رئیس جمهور ترکیه به‌صورت تلفنی با «دونالد ترامپ» همتای آمریکایی خود گفتگو کرد.

دفتر ریاست جمهوری ترکیه بامداد سه‌شنبه طی بیانیه‌ای گفت که سران دو کشور درباره روابط دوجانبه و تحولات منطقه‌ای و جهانی رایزنی کردند.

به نوشته خبرگزاری «رویترز»، در این بیانیه آمده است: «اردوغان در گفتگو با ترامپ، ضمن تاکید بر اهمیت ادامه مذاکرات با ایران، آمادگی آنکارا برای مشارکت در این روند را اعلام کرد».

بر این اساس، اردوغان از ترامپ خواست تا حداکثر استفاده را از دیپلماسی با ایران ببرد و گفت که ترکیه به حمایت از تلاش‌ها برای صلح ادامه خواهد داد.

رئیس جمهور ترکیه همچنین نگرانی خود را درمورد اقدامات جنایتکارانه رژیم صهیونیستی علیه فلسطینیان با نزدیک‌شدن روند صلح غزه به مرحله دوم ابراز کرد.

این بیانیه می‌افزاید که اردوغان حمایت ترکیه از یک توافق پایدار و بازسازی غزه را مجدداً تأیید کرد کد خبر 1061431



۳۳ دقیقه قبل / سایت آفتاب نیوز

مقام روس: فشار حداکثری علیه ایران راه به جایی نمی‌برد

به گزارش آفتاب نیوز،

اولیانوف در شبکه ایکس در واکنش به تهدید‌های جدید دونالد ترامپ برای اعمال تحریم‌های اقتصادی شدید علیه ایران نوشت: «ایران برای دهه‌ها تحت تحریم‌های آمریکا باقی مانده است. تهران در دوره نخست ریاست‌جمهوری ترامپ توانایی خود را در ایستادگی در برابر "فشار حداکثری" نشان داد.

«وی اضافه کرد: «اگر واشنگتن خواهان دستیابی به برخی از اهداف خود است، مسیر اشتباهی را انتخاب کرده است. نتایج مثبت تنها از طریق دیپلماسی صادقانه امکان‌پذیر خواهد بود؛ هرچه آمریکا زودتر این موضوع را درک کند، بهتر است.»

ترامپ روز چهارشنبه اعلام کرد که «فشار و انزوای اقتصادی» علیه ایران در «ابعادی بی‌سابقه» خواهد بود.

او افزود: «هر کشوری که به مؤسسات مالی، کسب‌وکارها، فرودگاه‌ها یا نهاد‌های دولتی خود اجازه دهد هرگونه راه تنفسی به ایران بدهند، خود با پیامد‌های اقتصادی بسیار سنگینی رو‌به‌رو خواهد شد.»

ترامپ گفت: «قاچاق نفت، خطوط سوآپ، انتقال پول نقد، صرافی‌ها، ثبت کشتی‌ها و شرکت‌های پوششی — همه اینها باید همین الان متوقف شوند. خودتان می‌دانید با چه کسانی هستم. این یک دی-دی اقتصادی خواهد بود و ما نیاز داریم همه متحدانمان کنار ایالات متحده بایستند تا تهدید ایران را نابود کنیم.»


۱ ساعت قبل / سایت آفتاب نیوز

ترامپ: توافق با ایران آسان نیست، هیچ‌کس نمی‌داند چه کسی رهبری می‌کند

به گزارش آفتاب نیوز،

 دونالد ترامپ در گفت‌و‌گو با رادیو دبلیوای‌بی‌سی ۷۷ که پنجشنبه شب به وقت محلی منتشر شد، درباره جنگ علیه ایران مدعی شد: «چاره‌ای جز حمله به ایران نداشتیم، اگر ۱۰۰ بار دیگر هم لازم بود این کار را انجام می‌دادم، ایران نباید به سلاح هسته‌ای دست یابد.»

رئیس جمهوری آمریکا ادعا کرد: «نیروی دریایی، هوایی از بین رفته است. بخشی از مشکل این است که بسیاری از رهبران از بین رفته‌اند. دستیابی به توافق آسان نیست. هیچ‌کس نمی‌داند چه کسی رهبری می‌کند.»

رئیس جمهور آمریکا ادعا کرد: هدف اصلی کارزار آمریکا، جلوگیری از دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای است.

ترامپ افزود: «فکر می‌کنم مردم می‌بینند که ما چه می‌کنیم، زیرا ایران هرگز نمی‌تواند سلاح هسته‌ای داشته باشد. ما باید به خاورمیانه سفر کنیم، زیرا نمی‌توانیم اجازه دهیم ایران به سلاح هسته‌ای دست پیدا کند.»

رئیس جمهوری آمریکا مدعی شد: «آن‌ها دیوانه‌اند. اگر کشوری مانند آن سلاح هسته‌ای داشته باشد، بدون تردید از آن استفاده خواهد کرد.»

ترامپ همچنین به استفاده از بمب‌افکن‌های بی‌۲ در حمله به تاسیسات هسته‌ای ایران اشاره و ادعا کرد: «من جلوی آن را گرفتم و با بمب‌افکن‌های بی‌۲، آن را به‌طور کامل متوقف کردم.»

رئیس جمهوری آمریکا مدعی شد: «آن‌ها (ایران) اسرائیل را نابود می‌کردند. آنها خاورمیانه را نابود می‌کردند.»

ترامپ در این برنامه رادیویی ادعا کرد: «ما در قبال ایران بسیار خوب عمل می‌کنیم. ما از نظر نظامی آنها را کاملا از بین بردیم. البته هنوز تعدادی موشک و پهپاد دارند، اما توانایی آنها برای ساخت این تجهیزات در مقایسه با پنج ماه پیش بسیار کاهش یافته است. پنج ماه پیش آنها حملات موثری انجام می‌دادند، اما حالا برایشان بسیار دشوار است که هر هدفی را مورد حمله قرار دهند.»

رئیس جمهوری آمریکا افزود: «آن‌ها (ایران) در وضعیت بدی هستند. نرخ تورم آنها حدود ۳۰۰ درصد است و ارزش پول آنها تقریبا از بین رفته است. نیرو‌های نظامی هم حقوق دریافت نمی‌کنند؛ بنابراین در شرایط بسیار بدی قرار دارند.»

ترامپ در باره تنگه هرمز نیز ادعا کرد: آمریکا کنترل تنگه هرمز را در اختیار دارد!

وی مدعی شد: «ایران به قدرت سلطه‌گری در خاورمیانه تبدیل شده است که برای همه قلدری می‌کند.»

ترامپ افزود « ایرانی‌ها به سوی کشور‌هایی موشک شلیک کردند که هیچ‌کس از میزان دخالت آنها در درگیری آگاه نبود.»


۵ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

عضو ارشد انصارالله حملات پهپادی مزدوران سعودی را به سخره گرفت - تسنیم

بین الملل

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، محمد الفرح عضو ارشد انصارالله در شبکه اجتماعی ایکس نوشت که آمریکا و عربستان و اسرائیل با جنگنده و بمب‌افکن و ناوهای پیشرفته و تجهیزات مدرن نتوانستند پیروز شوند و خود را از محاصره یمن نجات دهند، مزدوران سعودی نیز با پهپادهایی که نارنجک پرتاب می‌کنند نخواهند توانست.

او نوشت: آیا می‌خواهید امروز مردم را متقاعد کنید که با یک پهپاد حامل نارنجک پیروز شده‌اید؟ آیا تصور می‌کنید می‌توانید با دروغ، توهم و جعل رسانه‌ای، یمن را تسلیم و آن را اشغال کنید؟ ارتش یمن: فرودگاه نجران و پالایشگاه آرامکو را هدف قرار دادیم رمزگشایی از سه معادله ارتش یمن برای پایان دادن به مداخلات عربستان

محمد الفرح تأکید کرد: این پیروزی نیست، بلکه تلاشی برای پوشاندن واقعیت شکست با یک روایت رسانه‌ای توهم‌آمیز است. هرکس محاسبات خود را بر پایه توهم بنا کند، سرانجام زمانی با واقعیت روبه‌رو خواهد شد که نتایج برخلاف آن چیزی باشد که تبلیغ کرده است.»

در هفته‌های اخیر رسانه‌ها و کاربران وابسته به عربستان و اسرائیل در شبکه‌های اجتماعی به شکل گزینی ویدئوهایی از پرتاب نارنجک از فراز پهپادها بر روی نیروهای انصارالله و ارتش یمن منتشر کرده و مدعی شده‌اند که مزدوران سعودی در مناطق درگیری دست بالا را دارند.

انتهای پیام  




 فوری؛ فرودگاه بن‌گوریون تل‌آویو تعطیل شد | ۱۰۰ هزار مسافر سرگردان شدند
۱۶ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

فوری؛ فرودگاه بن‌گوریون تل‌آویو تعطیل شد | ۱۰۰ هزار مسافر سرگردان شدند

اعتصاب کارکنان، فرودگاه بن‌گوریون را تعطیل و ۱۰۰ هزار مسافر را سرگردان کرد. وزیر رژیم صهیونیستی کارگران را به گروگان‌گیری متهم کرد و خواستار مجازات آن‌ها شد.

 هشدار چین به ژاپن: در موضوع هسته‌ای با آتش بازی نکنید
۱۶ ساعت قبل / سایت هم میهن

هشدار چین به ژاپن: در موضوع هسته‌ای با آتش بازی نکنید

سفیر چین در روسیه با هشدار درباره پیامدهای حرکت احتمالی ژاپن به سمت ساخت تسلیحات هسته‌ای گفت چنین اقدامی توازن راهبردی در شمال شرق آسیا را به‌طور کامل برهم خواهد زد و ممکن است هر لحظه یک رقابت تسلیحات هسته‌ای را در منطقه به راه بیندازد.

 توهم وزیر خزانه‌داری ترامپ درباره کنترل تنگه هرمز - تسنیم
۱۲ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

توهم وزیر خزانه‌داری ترامپ درباره کنترل تنگه هرمز - تسنیم

وزیر خزانه‌داری آمریکا امروز پنجشنبه به تکرار توهمات دونالد ترامپ علیه ایران پرداخت.

 عکس: تصاویر ماهواره‌ای از ناو جدید آمریکا در خاورمیانه
۹ ساعت قبل / سایت تابناک

عکس: تصاویر ماهواره‌ای از ناو جدید آمریکا در خاورمیانه

تصاویر ماهواره‌ای Sentinel-۲ از دیروز، یک ناو هواپیمابر آمریکایی کلاس نیمیتز را نشان می‌دهد که در خلیج عمان در حال حرکت است.

 روس‌اتم: به ساخت نیروگاه‌های هسته‌ای در ایران ادامه می‌دهیم
۱۱ ساعت قبل / سایت هم میهن

روس‌اتم: به ساخت نیروگاه‌های هسته‌ای در ایران ادامه می‌دهیم

مدیرعامل شرکت روس‌اتم تأکید کرد این شرکت روسی با وجود محدودیت‌ها و تحریم‌های در حال گسترش علیه آن، به ساخت نیروگاه‌های هسته‌ای در ایران، مصر، مجارستان و هند ادامه می‌دهد.

 انتقام پنتاگون از افشاگر وضعیت ناو آبراهام لینکلن!
۱۰ ساعت قبل / سایت تابناک

انتقام پنتاگون از افشاگر وضعیت ناو آبراهام لینکلن!

«مکس لدرر» ناشر باسابقه روزنامه نظامی «استارز اند استرایپس» پس از انتشار گزارش‌های این رسانه درباره وخامت شرایط در ناو هواپیمابر یواس‌اس آبراهام لینکلن، پیش...