وضعیت تیم امید ایران برای حضور در مسابقات آسیایی ناگویا تا حد زیادی مشخص شده و قرار است این تیم با حمایت کامل مسئولان ورزش کشور، برنامه آمادهسازی خود را دنبال کند.

به گزارش همشهری آنلاین تیم امید ایران پیش از این قرار بود روز دهم شهریورماه برای برگزاری یک اردوی آمادهسازی راهی فیلیپین شوند، اما این اردو در این کشور برگزار نخواهد شد. بر اساس برنامه جدید، به احتمال فراوان محل برگزاری اردوی تیم امید به کشور دیگری منتقل میشود. کشوری که شرایط آبوهوایی آن شباهت بیشتری به ژاپن و شهر ناگویا داشته باشد تا ملیپوشان با شرایط نزدیکتری به محل برگزاری مسابقات آماده شوند.
جلسهای با حضور مهدی تاج، علی تاجرنیا، حجت کریمی و حسین عبدی در وزارت ورزش و با حضور احمد دنیامالی، وزیر ورزش و جوانان، برگزار و در این نشست بر حمایت کامل از تیم امید برای حضور قدرتمند در مسابقات ناگویا تأکید شد.
یکی از تصمیمات مهم این جلسه به …












