
به گزارش همشهری آنلاین، ماجرای زورگیریهای وحشتانگیز هنگامی در بولوار طبرسی شمالی مشهد لو رفت که پسر جوانی با پلیس ۱۱۰ تماس گرفت و راز وحشتکده مجردی را بازگو کرد. طولی نکشید که با دستور مستقیم سرگرد احمد آبکه رئیس کلانتری طبرسی شمالی گروهی از افراد زبده دایره تجسس به سرپرستی ستوان حجت پشتیبان (افسر پرونده) تحقیقات نامحسوس و میدانی گستردهای را آغاز کردند. جنایت خونین آقای آشپز در رستوران مرگ هولناک ۴ مرد هنگام تلاش برای نجات یکدیگر + عکس قتل شوهر ۳ زنه با دمنوش سمی | رابطه پنهانی زن سوم و مرد فامیل گرفتار شدن پسر جوان در لانه وحشت
در همین حال جوانی که در وحشتکده مجردی به چنگ شیاطین فضای مجازی افتاده بود، به عوامل انتظامی گفت: یک دختر افغانستانی مرا در تلگرام فریب داد و بعد از برقراری رابطه دوستی و به منظور آشنایی بیشتر به آن لانه وحشتناک کشاند.
وی افزود: وقتی وارد طبقه همکف در یک آپارتمان چند طبقه شدم ناگهان پسر جوانی با کلید در را باز کرد و مرا در کنار آن دختر دید. او چاقوی ترسناکی را زیر گلویم گذاشت و هر آنچه داشتم از من گرفت. سپس کارت بانکیم را به دستم داد و از من خواست ۱۰ میلیون تومان به حساب بانکی او از طریق گوشی تلفن واریز کنم.
شاکی اظهار کرد: من هم که دچار ترس و وحشت شده بودم و هر لحظه میترسیدم تیغه چاقو به گلویم فروبرود، با دستانی لرزان پول را به حسابش واریز کردم و از آنجا گریختم. اگرچه ابتدا به خاطر ترس از آبروریزی تردید داشتم با پلیس تماس بگیرم، ولی خیلی زود به خودم آمدم و ماجرای وحشتکده مجردی را به پلیس گزارش دادم چراکه یقین داشتم افراد دیگری مانند من طعمه آنها شده بودند.
با جمعآوری این اطلاعات، بلافاصله گروه عملیاتی پلیس ضمن …






