قیمت طلا امروز




 خبرگزاری همشهری‌آنلاین / ۱۴۰۵/۰۵/۱۸

یک کشته و ۸ مجروح در تیراندازی با کلاشینکف | ۱۲ نفر دستگیر شدند

فرمانده انتظامی اسلام‌آباد غرب از درگیری خانوادگی و تیراندازی و قتل یک نفر در این ماجرا خبر داد.
 یک کشته و ۸ مجروح در تیراندازی با کلاشینکف | ۱۲ نفر دستگیر شدند

به گزارش همشهری آنلاین، سرهنگ حیدر حق‌جویان فرمانده انتظامی اسلام‌آباد غرب در استان کرمانشاه اظهار کرد: چند روز پیش میان ۲ نفر از اهالی روستای تنگ شوهان این شهرستان به دلیل اختلافات قدیمی درگیری لفظی شکل می‌گیرد که در ادامه در روستا به درگیری فیزیکی و خانواده‌ها کشیده می‌شود.

وی افزود: با شدت گرفتن این نزاع، طرفین به تیراندازی به سمت هم اقدام می‌کنند که متأسفانه در این حادثه یک نفر بر اثر اصابت گلوله جنگی (کلاشینکف) به‌شدت مجروح می‌شود و با وجود انتقال به مراکز درمانی، جان خود را از دست می‌دهد.

فرمانده انتظامی اسلام‌آباد غرب همچنین از مجروح شدن ۸ نفر دیگر در این درگیری خبر داد و گفت: فرد ضارب که خود نیز در این نزاع دچار جراحت شده بود، توسط پلیس شناسایی و دستگیر شد و پس از طی مراحل درمانی و بهبودی کامل، جهت سیر مراحل قانونی تحویل مراجع قضایی شد. عامل قتل مداح اهل بیت دستگیر شد + جزئیات همسرکشی خونین مقابل چشمان دختر ۱۷ساله + عکس

سرهنگ حق‌جویان همچنین از بازداشت مجموعا ۱۲ نفر در رابطه با این پرونده خبر داد و تصریح کرد: پرونده قضایی در این زمینه تشکیل شده و تحقیقات تکمیلی جهت بررسی ابعاد دقیق‌تر حادثه همچنان ادامه دارد.

فرمانده انتظامی شهرستان اسلام‌آباد غرب در پایان با تأکید بر استقرار کامل امنیت و آرامش در روستای مذکور خاطرنشان کرد: پلیس، با اشراف اطلاعاتی و حضور قاطع، اجازه هیچ‌گونه هنجارشکنی و ناامنی را در هیچ نقطه‌ای از شهرستان نخواهد داد و با مخلان نظم و امنیت عمومی با قاطعیت برخورد می‌کند. کد خبر 1059343



 ادعای نفتالی بنت، نخست‌وزیر پیشین اسرائیل: اگر حزب‌الله به سمت ما تیراندازی کند، ما به سمت ایران تیراندازی خواهیم کرد/ اگر حزب من در دولت بعدی حضور داشته باشد، بر حذف نفوذ قطر و ترکیه از نوار غزه اصرار و مصر را جایگزین این دو کشور می‌کنم
۱ ساعت قبل / سایت انتخاب

ادعای نفتالی بنت، نخست‌وزیر پیشین اسرائیل: اگر حزب‌الله به سمت ما تیراندازی کند، ما به سمت ایران تیراندازی خواهیم کرد/ اگر حزب من در دولت بعدی حضور داشته باشد، بر حذف نفوذ قطر و ترکیه از نوار غزه اصرار و مصر را جایگزین این دو کشور می‌کنم

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

جروسالم پست نوشت: نفتالی بنت، نخست‌وزیر پیشین اسرائیل، روز چهارشنبه در کنفرانس امنیتی و سیاست خارجی حزب «بی‌یاخاد» گفت که اسرائیل قطر را به عنوان یک کشور دشمن تعریف خواهد کرد.

به گزارش انتخاب، بنت افزود که اگر حزبش در دولت بعدی حضور داشته باشد، بر حذف نفوذ قطر و ترکیه از نوار غزه اصرار خواهد کرد و به جای آن با مصر هماهنگ خواهد نمود.

بنت ادعا کرد: «اگر حزب‌الله به سمت ما تیراندازی کند، ما به سمت ایران تیراندازی خواهیم کرد. حملهٔ نیابتی‌های ایران در داخل مرزهای اسرائیل، منجر به تلافی در داخل مرزهای ایران خواهد شد.»

وی افزود که حدود نیم میلیون سلاح غیرقانونی در گردش در داخل اسرائیل باید به عنوان یک تهدید امنیتی مورد بررسی قرار گیرد، نه یک تهدید جنایی. به گفتهٔ او، ارتش اسرائیل و شین‌بت (سازمان امنیت داخلی اسرائیل) باید مکان‌های دارای چنین سلاح‌هایی را تا زمان جمع‌آوری آن‌ها، مناطق نظامی بسته اعلام کنند.

بنت گفت: «در آینده‌ای نه چندان دور، قابلیت‌های هوش مصنوعی حتی از سلاح‌های هسته‌ای مهم‌تر خواهند بود.»

وی افزود: «هوش مصنوعی، مسابقهٔ تسلیحاتی بعدی ابرقدرت‌هاست و با وجود عقب‌ماندگی دولت فعلی در چهار سال گذشته، اجازه نخواهیم داد اسرائیل از قافله عقب بماند.»





پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ - 20 August 2026
 کاتس: اردوغان ترکیه را به سمت ماجراجویی‌های خطرناک پیش می‌برد
سایت هم میهن

کاتس: اردوغان ترکیه را به سمت ماجراجویی‌های خطرناک پیش می‌برد

وزیر اسرائیل با طرح این ادعا که رئیس‌جمهور ترکیه این کشور را به سوی ماجراجویی‌های خطرناک سوق می‌دهد، گفت: بهتر است اردوغان عزم و اراده ما را برای دفاع از خود امتحان نکند.
 منیر الحدادی، هافبک سابق استقلال به آلباسته پیوست
سایت دیدارنیوز

منیر الحدادی، هافبک سابق استقلال به آلباسته پیوست

منیر الحدادی، هافبک فصل گذشته استقلال که با این تیم ۲۸ بازی انجام داد، به تیم آلباسته اسپانیا پیوست.
 سبدهای پیشنهادی بازار سرمایه هفته اول شهریور ماه
سایت صدای بورس

سبدهای پیشنهادی بازار سرمایه هفته اول شهریور ماه

در پایان معاملات هفته، ۸ مجموعه فعال در حوزه بازار سرمایه،سبدهای پیشنهادی خود را برای هفته اول شهریور ماه منتشر کردند.
 نماینده مجلس: در طرح نفوذ اگر فردی، نقدی وارد کند، باید ثابت کند از مجرای نفوذ نبوده است
سایت هم میهن

نماینده مجلس: در طرح نفوذ اگر فردی، نقدی وارد کند، باید ثابت کند از مجرای نفوذ نبوده است

سخنگوی کمیسیون آیین نامه داخلی مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه استانداردهای قانون نویسی در طرح نفوذ رعایت نشده است، گفت: بسیاری از مصادیق و بحث‌های ما در حوزه نفوذ، خیلی فراتر از این‌ مسائل است ولی با این طرح مردم و همچنین همه حوزه‌ها و تعاملات اقتصادی را درگیر خواهیم کرد.
 آمار داوطلبان کنکور در نوبت عصر
سایت تابناک

آمار داوطلبان کنکور در نوبت عصر

بیش از ۱۵۵ هزار داوطلب در دو گروه آزمایشی هنر و زبان های خارجی رقابت خود را بعد از ظهر امروز پنج شنبه ۲۹ مرداد آغاز کردند.
 ایران، آمریکا و ماجرای فیزیک جدید قدرت
سایت انتخاب

ایران، آمریکا و ماجرای فیزیک جدید قدرت

جنگ‌ها اغلب همچون کوره‌ای عمل می‌کنند که تغییرات در «فیزیک» جهان پیرامون ما را آشکار می‌کند؛ اینکه چه کسی قدرت دارد، چه کسی قدرت ندارد و قدرت چگونه به کار گر...
 رقابت ۱۰ هزار داوطلب کنکور گروه آموزشی علوم تجربی در دانشگاه فردوسی مشهد امروز (۲۹ مرداد ۱۴۰۵) + فیلم
سایت شهرآرانیوز

رقابت ۱۰ هزار داوطلب کنکور گروه آموزشی علوم تجربی در دانشگاه فردوسی مشهد امروز (۲۹ مرداد ۱۴۰۵) + فیلم

«شهرآرانیوز - گروه جامعه»؛ دانشگاه فردوسی مشهد به‌عنوان بزرگ‌ترین حوزه برگزاری آزمون در مشهد، امروز میزبان حدود ۱۰ هزار داوطلب کنکور گروه آموزشی علوم تجربی است.
 صیانت از حق ملت؛ تقابل دولت با رویکردهای تنش‌زای برخی نمایندگان | آخرین خبر
سایت آخرین خبر

صیانت از حق ملت؛ تقابل دولت با رویکردهای تنش‌زای برخی نمایندگان | آخرین خبر

اعتماد/متن پیش رو در اعتماد منتشر شده و بازنشرش در آخرین خبر به معنای تاییدش نیست محمد مهاجری: مردم از دولتی که در برابر قوانین تنش‌زا از حقوق شهروندی‌شان دفاع کند، حمایت می‌کنند مهدی بیک اوغلی| در روزهای اخیر، همزمان با تلاش طیفی از نمایندگان مجلس برای پیشبرد طرحی موسوم به «طرح نفوذ»، جبهه‌بندی سی