قیمت طلا امروز




 خبرگزاری همشهری‌آنلاین / ۱۴۰۵/۰۵/۲۲

رسمی | گزینه پرسپولیس به سپاهان پیوست

کسری طاهری، مهاجم جوان فوتبال ایران که فوتبال خود را از آکادمی سپاهان آغاز کرده بود، پس از توافق با این باشگاه و در ادامه فعالیت طلایی‌پوشان در بازار نقل‌وانتقالات، به‌صورت رسمی به سپاهان پیوست تا بار دیگر پیراهن این تیم را بر تن کند.
 رسمی | گزینه پرسپولیس به سپاهان پیوست
به گزارش همشهری آنلاین کسری طاهری که متولد مرداد ۱۳۸۵ است و در پست مهاجم بازی می‌کند، از ۱۱ سالگی در آکادمی سپاهان فعالیت داشت و پس از طی مراحل پایه، در سال‌های گذشته مسیر متفاوتی را در فوتبال حرفه‌ای دنبال کرد. این مهاجم جوان در سال ۲۰۲۴ راهی فوتبال روسیه شد و به روبین‌کازان پیوست. طاهری در مجموع شش بازی لیگ برای این تیم انجام داد، اما موفق به گلزنی نشد.

طاهری فصل گذشته به‌صورت قرضی برای پیکان به میدان رفت و در همان مدت کوتاه توانست توجه‌ها را به خود جلب کند. وی در شش هفته ابتدایی لیگ، چهار گل برای پیکان به ثمر رساند و با عملکرد خود در جمع پدیده‌های جوان فوتبال ایران قرار گرفت.

کسری طاهری همچنین سابقه حضور در رده‌های مختلف تیم‌های ملی پایه ایران را دارد و در رده نوجوانان یکی از بازیکنان مؤثر فوتبال ایران محسوب می‌شد. وی در تیم ملی زیر ۱۷ سال ایران ۱۹ بازی انجام داده و ۱۲ گل به ثمر رسانده است.

براساس پیگیری‌ها و اطلاعات خبرنگار ایسنا، کسری طاهری با امضای قرارداد رسمی با سپاهان و توافق میان دو باشگاه نساجی و سپاهان، به جمع شاگردان محرم نویدکیا اضافه شد تا پس از چند سال دوری از اصفهان، بار دیگر به باشگاهی بازگردد که فوتبال خود را از رده‌های پایه آن آغاز کرده بود.

این بازیکن پس از پایان دوره حضورش در فوتبال روسیه و تجربه بازی در پیکان، در تابستان امسال راهی نساجی مازندران شد، اما حضورش در قائمشهر نیز دوام چندانی نداشت و در ادامه مذاکرات، سپاهان برای بازگرداندن مهاجم سابق آکادمی خود به توافق رسید. طاهری در نهایت طی ۴۸ ساعت قبل با حضور در دفتر باشگاه سپاهان قرارداد خود را با طلایی‌پوشان امضا کرد. گزارش‌های منتشرشده از امضای قراردادی پنج‌ساله میان طرفین حکایت دارد.

بازگشت طاهری در شرایطی اتفاق افتاده که سپاهان در فصل نقل‌وانتقالات به‌دنبال تقویت خط حمله خود بوده و جذب این مهاجم جوان می‌تواند علاوه بر افزایش گزینه‌های هجومی محرم نویدکیا، بخشی از سیاست باشگاه برای استفاده از بازیکنان جوان و آینده‌دار را نیز دنبال کند. طاهری حالا پس از تجربه فوتبال در روسیه، حضور قرضی در پیکان و دوره کوتاه حضور در نساجی، بار دیگر به سپاهان برگشته است؛ این بار با تجربه بیشتر و در شرایطی که انتظار می‌رود یکی از گزینه‌های جوان خط حمله طلایی‌پوشان در فصل جدید باشد. کد خبر 1060239



 فیلم ؛ وحید رضایی سرمربی شمس‌آذر قزوین : فلسفه ما بازی دادن به جوانان است

فیلم ؛ وحید رضایی سرمربی شمس‌آذر قزوین : فلسفه ما بازی دادن به جوانان است

وحید رضایی، پیش از دیدار با فولاد خوزستان در هفته دوم لیگ برتر، از فلسفه باشگاه خود برای میدان‌دادن به بازیکنان جوان گفت.

 لو رفتن تاریخ و ورزشگاه دیدار پرسپولیس مقابل استقلال

لو رفتن تاریخ و ورزشگاه دیدار پرسپولیس مقابل استقلال

گزارشگر مسابقه تیم های فوتبال سپاهان و تراکتور تاریخ و محل برگزاری دیدار تیم های استقلال و پرسپولیس را لو داد.

 غم‌انگیز اما امیدوارکننده: ماجرای بیهوشی‌های موسیالا

غم‌انگیز اما امیدوارکننده: ماجرای بیهوشی‌های موسیالا

از دست رفتن هوشیاری جمال موسیالا، دنیای فوتبال را در شوک فرو برد، اما به نظر نمی‌رسد خطری جدی ستاره بایرن مونیخ را تهدید کند.

 پرسپولیس - استقلال خوزستان؛ وقتی تاریخ مو به مو تکرار می شود/ به دنبال صدر با طعم خوش خاطره!

پرسپولیس - استقلال خوزستان؛ وقتی تاریخ مو به مو تکرار می شود/ به دنبال صدر با طعم خوش خاطره!

امروز پرسپولیس می‌تواند صدر جدول را از رقیب دیرینه خود بگیرد.

 حتی یک عذرخواهی نکردید! آرژانتین منفجر شد

حتی یک عذرخواهی نکردید! آرژانتین منفجر شد

رئیس فدراسیون فوتبال آرژانتین با انتشار بیانیه‌ای در شبکه‌های اجتماعی به تئوری‌های توطئه مطرح‌شده پس از جام جهانی واکنش تند نشان داد.

 سورپرایز تارتار در لیست پرسپولیس برابر استقلال خوزستان

سورپرایز تارتار در لیست پرسپولیس برابر استقلال خوزستان

دانیال ایری به سرعت توانست در لیست تیم پرسپولیس برای بازی برابر استقلال خوزستان قرار بگیرد.

 هری کین دومین کفش طلایش را گرفت (عکس)

هری کین دومین کفش طلایش را گرفت (عکس)

مهاجم بایرن مونیخ جایزه بهترین گلزن لیگوهای اروپایی در فصل ۲۶-۲۰۲۵ را دریافت کرد.

 گلهای برتر استقلال خوزستان به پرسپولیس؛ دیدنی‌ها (ویدیو)

گلهای برتر استقلال خوزستان به پرسپولیس؛ دیدنی‌ها (ویدیو)

پایگاه خبری فوتبالی- پرسپولیس در هفته دوم از استقلال خوزستان میزبانی می‌کند. رقیبی که تنها 2 بار در 17 رویارویی لیگ برتری، قرمزها را شکست داده و هر دو باخت هم در اهواز رقم خورده است.استقلال خوزستان تا به حال 12 بار دروازه پرسپولیس را باز کرده که «فوتبالی» در یک مرور جامع، این فهرست 5تایی را به عنوان گلهای برتر آنها به قرمزها انتخاب کرده است.* محمود مطلق‌زادهتنها گل بازی رفت استقلال خوزستان و پرسپولیس در لیگ بیست و چهارم. ارسال از راست بازیکنان استقلال خوزستان روی تیر اول با دفع پورعلی‌گنجی همراه ...,پرسپولیس,استقلال خوزستان,پیشنهاد سردبیر