قیمت طلا امروز




 خبرگزاری همشهری‌آنلاین / ۱ ساعت قبل

وزارت ارتباطات مصوبه تسهیم درآمد محتوا را اجرایی کند | مجلس پیگیر اجرای مصوبه شورای عالی فضای مجازی است

عضو کمیسیون فرهنگی مجلس گفت: با توجه به مزیت‌های مهم اجرای سند تسهیم درآمد محتوا برای کشور نظیر افزایش ترافیک داخلی، ایجاد مزیت اقتصادی در تولید محتوای داخلی و و تعادل بخشیدن به درآمد زنجیره ارزش فضای مجازی بومی، وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات باید هر چه سریع‌تر به اجرای این سند اقدام کند.
 وزارت ارتباطات مصوبه تسهیم درآمد محتوا را اجرایی کند | مجلس پیگیر اجرای مصوبه شورای عالی فضای مجازی است

به گزارش همشهری آنلاین، غلامرضا میرزایی عضو کمیسیون فرهنگی مجلس با اشاره به این موضوع که فضای مجازی نیاز به تنظیم‌گری دارد و باید مسائل مربوط به آن ساماندهی شود، تصریح کرد: مصوبه شورای عالی فضای مجازی با عنوان سیاست‌ها و الزامات تعرفه‌گذاری ترافیک شبکه و تسهیم درآمد محتوا یکی از مصوبات در راستای نظم بخشیدن به امور در فضای مجازی است. این مصوبه در راستای افزایش عدالت اجتماعی است و زمینه‌ساز دسترسی تولیدکنندگان محتوا به نتیجه تلاش‌شان است. طبق بندهای مصوب مجلس در موضوع قانون برنامه هفتم پیشرفت، باید این مصوبه توسط وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات اجرایی شود.

وی ادامه داد: هر سیاستی که در راستای بهبود روندهای حکمرانی در کشور باشد، به نفع مردم است و باید اجرایی شود. مصوبات شورای عالی فضای مجازی لازم‌الاجرا هستند و وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات نباید اجرای این مصوبه را به تأخیر بیندازد.

این نماینده مجلس خاطرنشان کرد: این که یک سال از زمان ابلاغ مصوبه مورد بحث می‌گذرد و هنوز وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات در راستای اجرای آن اقدامی نکرده است، قابل قبول نیست. باید سریعاً این مصوبه اجرایی شود.

میرزایی گفت: سیاست‌گذاری و تصویب قوانین و سندهای راهبردی یک موضوع است و اجرای دقیق مصوبات چیز دیگری است. دستگاه‌های اجرایی و وزارت‌خانه‌ها باید با دقت بالایی در راستای اجرای مصوبات گام بردارند.

وی ادامه داد: مصوبات در مجلس و نهادهایی مانند شورای عالی فضای مجازی با بررسی‌های دقیق و با هدف رفع مشکلی در جامعه مصوب می‌شوند، بر همین اساس، تعلل در اجرای آن‌ها به نفع کشور نیست.

این نماینده مجلس خاطرنشان کرد: بنده به عنوان یکی از نمایندگان …



 زنان روستایی باید در تأمین امنیت غذایی کشور بیشتر دیده شوند
۴ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

زنان روستایی باید در تأمین امنیت غذایی کشور بیشتر دیده شوند

معاون رئیس‌جمهور در امور زنان و خانواده، در آیین آغاز عملیات اجرایی شهرک فناوری و صنعتی شهرستان اردبیل، بر ضرورت به‌کارگیری ظرفیت زنان نخبه و فناور در مسیر توسعه کشور تأکید کرد.

 در جلسه ۷ ساعته رئیس‌جمهور با رهبر معظم انقلاب چه گذشت؟
۲ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

در جلسه ۷ ساعته رئیس‌جمهور با رهبر معظم انقلاب چه گذشت؟

رسانه رهبر انقلاب اسلامی به مناسبت هفته دولت و همزمان با آغاز سومین سال ریاست‌جمهوری، محورهای مطرح شده در گفت‌وگوی مسعود پزشکیان با حضرت آیت‌الله سیدمجتبی خامنه‌ای را مرور کرد.

 تازه‌ترین خبر‌های جنگ | آمریکا تحریم‌های جدید را اعمال کرد | شروط اعلامی ایران برای بازگشایی تنگه هرمز به عاصم منیر
۳ ساعت قبل / سایت رویداد‌ ۲۴

تازه‌ترین خبر‌های جنگ | آمریکا تحریم‌های جدید را اعمال کرد | شروط اعلامی ایران برای بازگشایی تنگه هرمز به عاصم منیر

از آتش بس میان ایران و آمریکا ۱۴۰ روز گذشته و مناقشه همچنان ادامه دارد. در تازه‌ترین تحولات واشنگتین تحریم‌ها جدید علیه ایران را اعمال کرد. دیروز عاصم منیر با مقامات ایرانی مذاکره کرده و امروز نیز تهران میزبان وزیرخارجه عمان خواهد بود.

 جزئیات تازه از حمله به صداوسیما+ ویدئو ؛ ۵۰ نقطه صداوسیما هدف قرار گرفت
۸ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

جزئیات تازه از حمله به صداوسیما+ ویدئو ؛ ۵۰ نقطه صداوسیما هدف قرار گرفت

رئیس سازمان صدا و سیما از حمله به ساختمان شیشه‌ای و بیش از ۵۰ نقطه صداوسیما در جنگ رمضان گفت.

 سهمیه‌های بنزین تا چه زمانی تغییر نمی‌کند؟
۱ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

سهمیه‌های بنزین تا چه زمانی تغییر نمی‌کند؟

 معاون اطلاع‌رسانی دفتر معاون اول رئیس‌جمهور گفت:سهمیه‌های بنزین تا پایان شهریور تغییر نمی‌کند.

 تعطیلی چند پمپ بنزین در تهران
۵ ساعت قبل / سایت روزنو

تعطیلی چند پمپ بنزین در تهران

به گزارش روابط عمومی شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران، فریدون یاسمی مدیر این شرکت گفت: در روز‌های اخیر، به دلیل انتشار برخی شایعات در رسانه‌ها و در پیش ب...



از سراب ۳۰۰ میلیارد دلاری تا دلار ۲۰۰ هزار تومانی! | آخرین خبر
سایت آخرین خبر

از سراب ۳۰۰ میلیارد دلاری تا دلار ۲۰۰ هزار تومانی! | آخرین خبر

کیهان/متن پیش رو در کیهان منتشر شده و بازنشرش در آخرین خبر به معنای تاییدش نیست این روزها جریان تسلیم‌طلب خط عملیات روانی جدیدی را کلید زده‌است؛ پروپاگاندایی ناشیانه برای گره زدن دلار ۲۰۰ هزار تومانی به پیامدهای جنگ و بستن تنگه هرمز. سناریویی تکراری برای تطهیر خود و آدرس غلط دادن به مردم. اما سؤال ا
یورش علیه حلقه حیاتی اتصال تهران به اقتصاد جهانی؛ پکن با تحریم‌های ترامپ هم سو می‌شود؟
سایت اکوایران

یورش علیه حلقه حیاتی اتصال تهران به اقتصاد جهانی؛ پکن با تحریم‌های ترامپ هم سو می‌شود؟

اکوایران: تلاش جدید بسنت برای اعمال تحریم‌های تازه علیه ایران، خطر گسترش اختلال عظیم اقتصادی ناشی از جنگ و تیره شدن روایط واشنگتن با پکن را به همراه دارد.
سایت اقتصاد ۲۴

فیلم/ واکنش فاطمه مهاجرانی به تقلید ادایش توسط یک بلاگر

تکرار رسوایی ایران-کنترا در انتظار ترامپ | روایت فارن افرز از سرنوشت فشار حداکثری علیه ایران | ونس طرفدار عقب‌نشینی از ایران و خاورمیانه است
سایت اقتصادنیوز

تکرار رسوایی ایران-کنترا در انتظار ترامپ | روایت فارن افرز از سرنوشت فشار حداکثری علیه ایران | ونس طرفدار عقب‌نشینی از ایران …

اقتصادنیوز: فارن افرز نوشت: عملیات فشار اقتصادی—آن‌گونه که طراحی شده است—بیش از آنکه اقتصاد ایران را تهدید کند، اعتبار آمریکا را با خطر مواجه می‌کند.
سایت عصرایران

گزارش العربیه از پهپاد جدید ایرانی با سرعت ۵۰۰ کیلومتر

باقی: تحریم‌های آمریکا مستقیماً مردم ایران را هدف قرار می‌دهد
خبرگزاری ایسنا

باقی: تحریم‌های آمریکا مستقیماً مردم ایران را هدف قرار می‌دهد

نویسنده و فعال حقوق بشر در نامه‌ای به کمسیر عالی حقوق بشر سازمان ملل متحد با تاکید بر اینکه تشدید تحریم‌های آمریکا علیه مردم ایران، از غیرقابل‌دفاع‌ترین و زشت‌ترین اشکال رفتار سیاسی در نظم بین‌المللی کنونی است، تصریح کرد: «با مردم عادی هرگز نباید به عنوان اهرم فشاری برای دستیابی به اهداف ژئوپلیتیک رفتار کرد.»