قیمت طلا امروز




 سايت نبض بورس / ۱۴۰۵/۰۵/۱۱

خیز ۱۶ درصدی تولید گندلۀ هند

تب تند تقاضا در بازار؛ خیز ۱۶ درصدی تولید گندلۀ هند برای پاسخ به مصرف روزافزون محصولات فولادی
 خیز ۱۶ درصدی تولید گندلۀ هند

بورس کالا عمومی کد خبر: ۱۳۴۹۴۵ ۱۳:۱۴ ۱۴۰۵/۰۵/۱۱ خیز ۱۶ درصدی تولید گندلۀ هند کد خبر: ۱۳۴۹۴۵ ۱۳:۱۴ ۱۴۰۵/۰۵/۱۱ تب تند تقاضا در بازار؛ خیز ۱۶ درصدی تولید گندلۀ هند برای پاسخ به مصرف روزافزون محصولات فولادی به گزارش نبض بورس، تولید گندله سنگ‌آهن هند در نیمه نخست سال ۲۰۲۶ با رشد ۱۶ درصدی نسبت به سال گذشته، تحت تأثیر افزایش تقاضا در زنجیره فولاد، به بالاترین سطوح رسیده است. توسعه ظرفیت‌های گندله‌سازی در ایالت‌های اودیشا و ماهاراشترا نقش اصلی را در این رشد ایفا کرده و نیاز رو به افزایش صنایع آهن اسفنجی و فولادسازی را تأمین می‌کند.

با این حال، رشد تولید در سراسر هند یکسان نیست و بخش عمده آن در چند قطب اصلی متمرکز شده است. تحلیلگران معتقدند با ادامه روند صعودی تولید فولاد خام و توسعه ظرفیت‌های فولادسازی، تقاضا برای گندله همچنان بالا خواهد ماند؛ موضوعی که می‌تواند سرمایه‌گذاری‌های جدید در این بخش را نیز تسریع کند. لینک کپی شد https://nabzebourse.com/000Z6X گزارش خطا پسندها: 0 اشتراک گذاری فیسبوک واتس آپ لینکدین توییتر تلگرام برچسب ها: بورس کالا گندله



۲ ساعت قبل / سایت بورس نیوز

بورس کالا در هفته ای که گذشت

به گزارش بورس نیوز ، خالص ارزش دارایی صندوق‌های طلای فعال در بورس کالای ایران با ثبت یک رکورد تاریخی، از مرز ۷۰۰ هزار میلیارد تومان گذشت. این رشد، بیانگر اعتماد بالای سرمایه‌گذاران به صندوق‌های مبتنی بر طلا در بستر شفاف بورس کالاست.

در حال حاضر ۳۵ صندوق طلا با نماد‌هایی نظیر میراث، دفینه، قلک گلد، مهرگلد، زریران، همیان، نگین فارس، جام، رزگلد، گلدا، ریتون، زرگر، درنا، رز ترنج، امرالد، گلدیس، زمرد، قیراط، آتش، درخشان، زروان، لیان، تابش، جواهر، آلتون، ناب، گنج، نفیس، زرفام، مثقال، کهربا، عیار، گوهر، زر و طلا در بورس کالا فعال‌اند.

در روز ۲۵ مرداد ماه پذیره نویسی دوازدهمین صندوق نقره با نماد "سیلوا" که از امروز به مدت سه روز کاری در بورس کالای ایران آغاز شده بود، با استقبال سرمایه گذاران و جذب ۲۰۰ میلیارد تومان در همان دقایق ابتدایی با موفقیت انجام شد.

صندوق سرمایه‌گذاری کالای پاداش براساس مجوز سازمان بورس و اوراق بهادار، واحد‌های سرمایه گذاری صندوق سرمایه گذاری کالای پاداش۱ (شاخه فلز نقره) را از طریق بازار صندوق‌های سرمایه‌گذاری قابل معامله بورس کالای ایران پذیره‌نویسی کرد.

پذیره نویسی سیزدهمین صندوق نقره با نماد "یاس" که از ۲۸ مرداد به مدت سه روز کاری در بورس کالای ایران آغاز شده بود، با استقبال سرمایه گذاران و جذب یک هزار میلیارد تومان با موفقیت انجام شد.

صندوق سرمایه‌گذاری در اوراق بهادار مبتنی بر کالای ترنج براساس مجوز سازمان بورس و اوراق بهادار، واحد‌های سرمایه گذاری صندوق سرمایه گذاری کالای ترنج (شاخه فلز نقره) را پذیره‌نویسی کرد. معاملات ثانویه واحد‌های این صندوق بعد از پایان دوره پذیره‌نویسی و ثبت رسمی صندوق در بازار صندوق‌های سرمایه‌گذاری بورس کالا آغاز می‌شود. اشتراک گذاری : کپی لینک گزارش خطا 0 پسندیدم برچسب ها : بورس کالا ارزش معاملات تالارهای بورس کالا


۲ ساعت قبل / سایت بورس نیوز

معاملات گواهی سپرده پسته در بورس کالا آغاز می شود

به گزارش بورس نیوز ، فلاح، مدیر خزانه داری و انبارهای بورس کالا درخصوص جزئیات معاملات پسته در بورس کالا توضیح داد.

وی درخصوص جزئیات این معاملات پسته و انبار پذیرش شده  افزود: همانطور که می‌دانید با طی شدن مراحل پذیرش انبار پسته شرکت مانی آسیا و انتشار اطلاعیه گشایش این انبار، تنها یک مرحله تا شروع معاملات گواهی سپرده کالایی پسته باقی مانده است. پس از موجود شدن کالا در انبار بورسی به میزان قابل قبول برای شروع معاملات، اطلاعیه گشایش نماد منتشر شده و معاملات گواهی سپرده پسته آغاز خواهد شد. انبار شرکت مانی در شهر بناب به عنوان انبار پسته پذیرش شده است و حداقل تحویل و ترخیص به انبار ۲ تن است. هنگام تحویل کالا به انبار، از محموله نمونه‌برداری می‌شود و در صورت رعایت حد نصاب‌های منتشر شده در اطلاعیه گشایش انبار پسته، مورد پذیرش قرار می‌گیرد. تا سقف ۲۵ تن، مبلغ ۷۰ میلیون ریال هزینه ارزیابی از سپرده‌گذار دریافت می‌گردد. نوع، سایز و عیار پسته مورد تایید برای پذیرش نیز در اطلاعیه بورس کالا مشخص شده است. به هر پسته براساس نوع، سایز و عیار یک ضریب تخصیص داده شده است. این ضرایب، تعداد گواهی که هر کیلوگرم پسته از هر یک از گرید‌های قابل پذیرش در انبار ایجاد می‌کند را، تعیین خواهد کرد.

فلاح درباره معاملات گواهی سپرده پسته، پیوسته یا ناپیوسته است، توضیح داد: معاملات گواهی سپرده کالایی پسته مانند سایر نماد‌های معاملاتی فعال در این بازار به شیوه حراج پیوسته است. بدین صورت که روز‌های شنبه تا چهارشنبه از ساعت ۱۲ ظهر تا ۶ عصر امکان خرید و فروش روی نماد وجود دارد. در گذشته برخی از کالا‌های صنعتی نظیر سیمان، شیشه و میلگرد به صورت ناپیوسته معامله می‌شدند که علت انجام معاملات این کالا‌ها به صورت ناپیوسته، ابهام در خصوص نحوه پرداخت مالیات ارزش افزوده در بازار گواهی سپرده کالایی برای کالا‌های مشمول مالیات بر ارزش افزوده بود. با تصویب قانون مالیات بر ارزش افزوده در سال ۱۴۰۰، ابهام موجود رفع شده و بنابراین تمامی کالا‌های مشمول مالیات ارزش افزوده نیز امکان معامله گواهی سپرده کالایی در قالب حراج پیوسته را دارند؛ البته پسته به عنوان یک محصول کشاورزی، معاف از مالیات ارزش افزوده است.

مدیر خزانه‌داری و انبار‌های بورس کالا با اشاره به امکان تحویل فیزیکی پسته در معاملات گواهی سپرده بورس کالا بیان کرد: فلاح: امکان تحویل فیزیکی در تمامی نماد‌های گواهی سپرده کالایی وجود دارد. در خصوص پسته نیز این امکان وجود دارد. حداقل مقدار قابل تحویل از انبار ۲ تن است. اشخاصی که حداقل ۲۰۶۵ گواهی سپرده کالایی پسته خریداری کرده باشند، امکان ثبت درخواست ترخیص از انبار را دارند. متقاضیان در نظر داشته باشند که محل تحویل کالا، کارخانه شرکت مانی آسیا در شهر بناب است که اطلاعات کامل آن در اطلاعیه گشایش انبار پسته در سایت بورس کالا قابل مشاهده است. در صورت درخواست تحویل‌گیرنده، تبدیل پسته مغز نیز از سوی انباردار صورت می‌گیرد که وزن مغز بر اساس عیار پسته با احتساب ۱ درصد ضایعات بدست می‌آید. حداکثر ۵ درصد مغز پسته لپه و خرد خواهد بود. هزینه این خدمت به ازای هر کیلوگرم پسته دهان‌بست، ۷۵۰ هزار ریال است. همه اشخاص حقیقی و حقوقی امکان خرید و فروش این گواهی را دارند و هیچ محدودیتی وجود ندارد.

متغیر‌های مختلفی روی قیمت پسته اثرگذارند. نوع، سایز و عیار مهمترین این ویژگی‌ها هستند که سعی شده است در قالب ضرایب منعکس شوند. دارایی پایه در این معاملات، پسته فندقی دهان‌بست سایز ۳۲-۳۰ با عیار ۵/۵۰-۵/۴۹ است. به سایر انواع پسته (ذکر شده در اطلاعیه گشایش انبار پسته مانی آسیا) براساس سایز و عیار، ضریبی تخصیص می‌یابد که نشان‌دهنده قیمت آنها نسبت به دارایی پایه است. در نتیجه سپرده کردن پسته باکیفیت، سایز و عیار بالاتر، گواهی بیشتری برای سپرده‌گذار ایجاد می‌کند و از آن سو، اشخاص با تعداد گواهی مشخص، از پسته با کیفیت، سایز و عیار بالاتر، وزن کمتری پسته تحویل می‌گیرند. همچنین کشف قیمت در نماد معاملاتی، بر اساس قیمت دارایی پایه خواهد بود.

تعریف گرید‌های مختلف با هدف تسهیل ورود و پذیرش کالا در انبار صورت گرفته تا کشاورزان و تاجران بتوانند محصولات پسته خود را با محدودیت کمتری وارد انبار بورسی نمایند. در پایان اینکه سعی شده است نوع و سایز پسته‌ها به گونه‌ای انتخاب شود که بخش قابل توجهی از بازار را شامل شود. اشتراک گذاری : کپی لینک گزارش خطا 0 پسندیدم برچسب ها : گواهی سپرده پبسته بورس کالا انبارهای بورس کالا




 آپارتاید و سوسیالیسم نژادی | کوررنگی بازار؛ پادزهر تبعیض نژادی | چگونه اتحادیه‌های کارگری خشت اول دیوار آپارتاید را بنیان گذاشتند؟
۳ ساعت قبل / سایت اقتصادنیوز

آپارتاید و سوسیالیسم نژادی | کوررنگی بازار؛ پادزهر تبعیض نژادی | چگونه اتحادیه‌های کارگری خشت اول دیوار آپارتاید را بنیان گذاشتند؟

اقتصادنیوز: ویلیام هات، در کتاب «اقتصاد تبعیض نژادی» توضیح می‌دهد که نظام آپارتاید در آفریقای جنوبی، ابتدا توسط اتحادیه‌های کارگری برای محدود کردن مصنوعی عرضه نیروی کار و در نتیجه افزایش دستمزدها برای کارگران سفیدپوست شکل گرفت. او توضیح می‌دهد که نقطه شروع تقریباً تمام محدودیت‌های قانونی بعدی برای سیاه‌پوستان در آفریقای جنوبی ناشی از مشکل نفوذ سیاسی اتحادیه‌های کارگری بود.

 قیمت طلا ۱۸ عیار امروز جمعه ۳۰ مرداد ۱۴۰۵ اعلام شد/ طلا همچنان در اوج
۵ ساعت قبل / روزنامه شرق

قیمت طلا ۱۸ عیار امروز جمعه ۳۰ مرداد ۱۴۰۵ اعلام شد/ طلا همچنان در اوج

قیمت هر گرم طلا ۱۸ عیار در بازار امروز جمعه ۳۰ مرداد ۱۴۰۵ به ۱۹ میلیون و ۹۲۹ هزار و ۴۰۰ تومان رسید.

 لوتوس متعهد پذیره‌نویسی و بازارگردانی اوراق زیست اروند فارمد شد
۶ ساعت قبل / سایت صدای بورس

لوتوس متعهد پذیره‌نویسی و بازارگردانی اوراق زیست اروند فارمد شد

شرکت تأمین سرمایه لوتوس پارسیان از پذیرش تعهد پذیره‌نویسی و بازارگردانی اوراق صکوک مرابحه شرکت زیست اروند فارمد به ارزش ۷ هزار میلیارد ریال خبر داد.

 نماینده مجلس: مشکل بازار کمبود کالا نیست، بلکه گرانی است
۳۹ دقیقه قبل / سایت هم میهن

نماینده مجلس: مشکل بازار کمبود کالا نیست، بلکه گرانی است

عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس با تأکید بر اینکه در حال حاضر مشکل اصلی بازار، کمبود کالا نیست بلکه گرانی و فشار معیشتی است، گفت: بخشی از افزایش قیمت‌ها ناشی از شرایط جنگی است که مردم آن را درک و تحمل می‌کنند، اما با افرادی که از فضای جنگ برای گران‌فروشی و فشار بیشتر بر مردم سوءاستفاده می‌کنند، باید با شدت برخورد شود.

 پیش‌ بینی قیمت دلار، طلا و سکه شنبه ۳۱ مرداد ۱۴۰۵ / بازارها در سایه اخبار سیاسی، هفته‌ای پرریسک را پیش رو دارند
۱ ساعت قبل / سایت تجارت نیوز

پیش‌ بینی قیمت دلار، طلا و سکه شنبه ۳۱ مرداد ۱۴۰۵ / بازارها در سایه اخبار سیاسی، هفته‌ای پرریسک را پیش رو دارند

قیمت دلار، طلا و سکه در هفته پایانی مرداد با جهش همراه شد. قیمت دلار روز پنجشنبه روی رقم ۱۸۹ هزار و ۵۰۰ بسته شد و قیمت طلا و سکه نیز سقف‌های جدیدی را ثبت کرد. بازار در حالی معاملات شنبه را آغاز می‌کند که افزایش تنش‌های سیاسی احتمال ادامه نوسان در سطوح بالای قیمتی را افزایش داده است.

 مرزهای زمینی جایگزین بنادر جنوبی نمی‌شوند؛ ۸۵ درصد تجارت ایران از جنوب انجام می‌شود-مسعود دانشمند
۲ ساعت قبل / سایت عصرایران

مرزهای زمینی جایگزین بنادر جنوبی نمی‌شوند؛ ۸۵ درصد تجارت ایران از جنوب انجام می‌شود-مسعود دانشمند

به گفته عضو پرسابقه اتاق بازرگانی ایران، حجم تجارت ایران با امارات در گذشته حدود ۲۰ میلیارد دلار صادرات و واردات بود، اما بخش قابل توجهی از این مناسبات در یک...