قیمت طلا امروز




 سايت نبض بورس / ۱۴۰۵/۰۵/۱۴

آخرین قیمت انواع برنج ایرانی

مقام مسئول با اشاره به ذخایر برنج داخلی در شالیکوبی و برنج خارجی بیان کرد: با توجه به شرایط بحرانی و محاصره دریایی، وضعیت بازار که روبه نزول بود، تا حدی شرای...
 آخرین قیمت انواع برنج ایرانی
اخبار اقتصادی اخبار کد خبر: ۱۳۵۱۲۴ ۱۱:۲۸ ۱۴۰۵/۰۵/۱۴ آخرین قیمت انواع برنج ایرانی کد خبر: ۱۳۵۱۲۴ ۱۱:۲۸ ۱۴۰۵/۰۵/۱۴ مقام مسئول با اشاره به ذخایر برنج داخلی در شالیکوبی و برنج خارجی بیان کرد: با توجه به شرایط بحرانی و محاصره دریایی، وضعیت بازار که روبه نزول بود، تا حدی شرایط تغییر کزده و نوسانی شده است. به گزارش نبض بورس، عضو انجمن تولیدکنندگان و تامین کنندگان برنج گفت: برآورد می‌شود که امسال تولید برنج با افزایش ۱۵۰ تا ۲۰۰ هزار تنی به ۲ میلیون و ۳۰۰ تا ۲ میلیون و ۴۰۰ هزار تن برسد.

امیر آقاجانیان افزود: در حال حاضر زمان برداشت محصول طی نامه ای توسط وزیر جهاد کشاورزی لغو ممنوعیت واردات برنج برداشته شد، درحالیکه قرار نیست برنامه تنظیم بازار توسط کشاورز پرداخت شود.به گفته وی قرار نیست هزینه تنظیم بازار از جیب کشاورز پرداخت شود و وزیر جهاد باید مدافع حقوق کشاورزان باشد. 1 میلیون کالابرگ کفاف تورم 3 رقمی را میدهد؟ در ادامه حتما بخوانید

اکبریان ادامه داد: طی ماه های گذشته بارها اعلام کردیم که میزان واردات باید افزایش یابد تا مردم و کشاورزان متضرر نشوند، اما در ماه های اخیر حداکثر ۲۰ تا ۳۰ هزار تن واردات داشتیم، اما به رغم‌ ممنوعیت واردات برنج در فصل برداشت، وزیر جهاد کشاورزی یک ماه زودتر لغو ممنوعیت را اعلام‌کردند و شنیده ها حاکی از آن است که می‌خواهند ۵۰۰ هزار تن برنج در این ایام واردکنند.

این مقام مسئول با اشاره به ذخایر برنج داخلی در شالیکوبی و برنج خارجی بیان کرد: با توجه به شرایط بحرانی و محاصره دریایی، وضعیت بازار که روبه نزول بود، تا حدی شرایط تغییر کزده و نوسانی شده است.

به گفته وی براساس آمار امسال نیاز واردات برنج کشور به دلیل مساعدت شرایط اقلیمی و مقدار کافی آب برای شالیزارها، امسال محصول پرباری خواهیم داشت به طوریکه با افزایش ۱۵۰ تا ۲۰۰ هزار تنی تولید برنج ایرانی به ۲ میلیون و ۳۰۰ تا ۲ میلیون و ۴۰۰ هزار تن برسد که براین اساس نیاز به واردات ۵۰۰ هزار تن برنج داریم.

اکبریان با بیان اینکه ۳۰۰ هزار تن برنج در شالیکوبی های استان های شمالی موجود است، افزود: در حال حاضر قیمت هر کیلو برنج طارم هاشمی برای مصرف کننده ۴۵۰ تا ۴۷۰ هزار تومان، دم سیاه گیلان ۵۵۰ هزار تومان، برنج کشت دوم ۵۲۰ هزار تومان، برنج دودی ۵۳۸ هزار تومان و ارقام پرمحصول ۳۴۰ تا ۳۵۰ هزار تومان است.

مدیر انجمن تولیدکنندگان و تامین کنندگان برنج استان گیلان گفت: خودکفایی برنج تنها منوط به شرایط اقلیمی نیست، بلکه با اصلاح ساختار شالیکوبی و به حداقل رساندن درصد شکستگی و خرد است و موسسه تحقیقات برنج همانند کشورهای پیشرو، روی ارقام مناسب کار کنند که از نظر کمیت و کیفیت عملکرد مطلوبی داشته باشند.

منبع: باشگاه خبرنگاران لینک کپی شد https://nabzebourse.com/000Z9Q گزارش خطا پسندها: 0 اشتراک گذاری فیسبوک واتس آپ لینکدین توییتر تلگرام برچسب ها: برنج ایرانی قیمت مواد غذایی مصرف کننده



 بنادر شمالی و مرزهای زمینی جایگزین مسیرهای جنوبی شدند / حمله پهپادی اوکراین خللی در واردات ایجاد نکرد

بنادر شمالی و مرزهای زمینی جایگزین مسیرهای جنوبی شدند / حمله پهپادی اوکراین خللی در واردات ایجاد نکرد

فرود عسگری، رئیس کل گمرک ایران، در گفت‌وگو با تجارت‌نیوز، از افزایش فعالیت بنادر شمالی و مرزهای زمینی به‌عنوان مسیرهای جایگزین در شرایط محاصره دریایی خبر داد.

 تجارت ایران و ترکیه پاسخگوی ظرفیت اقتصادی دو کشور نیست / توقف کامیون‌ها در مرز به ۲۰ روز رسیده است

تجارت ایران و ترکیه پاسخگوی ظرفیت اقتصادی دو کشور نیست / توقف کامیون‌ها در مرز به ۲۰ روز رسیده است

در شرایطی که محدودیت‌های دریایی، مسیر تجارت خارجی ایران را تحت فشار قرار داده، تجارت ایران و ترکیه همچنان برقرار است، البته این مسیر نیز با گلوگاه‌های جدی مواجه است. آیا ترکیه می‌تواند در شرایط فعلی به مسیر مطمئن‌تری برای تجارت ایران تبدیل شود؟

 بورس در مرز ۶ میلیون؛ انقضای جاماندگی یا شروع ارزندگی؟

بورس در مرز ۶ میلیون؛ انقضای جاماندگی یا شروع ارزندگی؟

رالیِ صعودی بورس با ثبت بازدهی ۶۰ درصدی، شاخص کل را به مرز روانی و استراتژیک ۶ میلیون واحد نزدیک کرده است؛ نقطه‌ای که در آن، قواعد بازی تغییر می‌کند. در این سطح از بازار، دیگر خریدِ نابینایِ سهام با فرمول «جاماندگی از تورم» کارساز نیست.

 قیمت دلار آزاد امروز چهارشنبه ۲۸ مرداد 1405 چند؟

قیمت دلار آزاد امروز چهارشنبه ۲۸ مرداد 1405 چند؟

اقتصادنیوز: قیمت دلار امروز با افزایش نسبت به روز گذشته، به، 188,680 (یکصد و هشتاد و هشت هزار و ششصد و هشتاد) تومان رسید.

 سه‌گانه فشار بر بنگاه‌ها؛ تقاضای ضعیف، نهاده کمیاب و هزینه بالا

سه‌گانه فشار بر بنگاه‌ها؛ تقاضای ضعیف، نهاده کمیاب و هزینه بالا

داده‌های شاخص مدیران خرید (شامخ) در تیر ۱۴۰۵ نشان می‌دهد اقتصاد ایران از شدت افت ماه‌های بحرانی پس از جنگ فاصله گرفته، اما هنوز وارد مرحله احیای پایدار نشده است. شامخ کل اقتصاد به ۴۸.۳ رسیده و برای شانزدهمین ماه متوالی پایین‌تر از مرز ۵۰ قرار دارد. در عین حال، تولید و ارائه خدمات برای نخستین‌بار پس از ۱۴ ماه وارد محدوده رشد شده، اما ضعف سفارش‌های جدید، صادرات، فروش، اشتغال و موجودی مواد اولیه نشان می‌دهد پایه‌های این بهبود همچنان شکننده است.

 طلا بر سر دوراهی 4400 دلار؛ صعود ادامه دارد؟ - تسنیم

طلا بر سر دوراهی 4400 دلار؛ صعود ادامه دارد؟ - تسنیم

بازار طلا با وجود نوسان شدید، فعلا از افت انتظارات نرخ بهره و تقاضای امن حمایت می‌گیرد.

 افزایش فاصله تورم و دستمزد؛ شکاف ۶ واحد درصدی سفره کارگران+ جدول

افزایش فاصله تورم و دستمزد؛ شکاف ۶ واحد درصدی سفره کارگران+ جدول

گزارش رسمی مرکز آمار نشان می‌دهد که نرخ تورم نقطه‌ای خوراکی‌ها در تیرماه به رقم تکان‌دهنده ۱۲۸.۱ درصد رسیده است، شکاف میان وعده‌های مسئولان و واقعیت‌های معیشتی طبقه کارگر بیش از پیش عمیق شده است.

 برنامه قطع برق تهران؛ امروز چهارشنبه 28 مرداد 1405

برنامه قطع برق تهران؛ امروز چهارشنبه 28 مرداد 1405

براساس اعلام شرکت توزیع نیروی برق تهران بزرگ، برخی مناطق پایتخت در ساعاتی با قطعی برق روبر خواهند شد.