قیمت طلا امروز




 سایت نورنیوز / ۱۴۰۵/۰۵/۲۰

فرمانده کل ارتش: امید است شاهد تحکیم هرچه بیشتر اقتدار دفاعی و بازدارندگی باشیم

فرمانده کل ارتش جمهوری اسلامی در پیام های جداگانه ضمن تبریک به فرماندهان جدید نیروهای مسلح تاکید کرد: امید است با تکیه بر تجارب ارزشمند و ظرفیت‌های کم‌نظیر نیروهای مسلح و در پرتو هماهنگی و هم‌افزایی ارتش و سپاه، شاهد تحکیم هرچه بیشتر اقتدار دفاعی، بازدارندگی و امنیت پایدار جمهوری اسلامی ایران باشیم.
 فرمانده کل ارتش: امید است شاهد تحکیم هرچه بیشتر اقتدار دفاعی و بازدارندگی باشیم

نورنیوز-گروه سیاسی: امیر سرلشکر حاتمی فرمانده کل ارتش جمهوری اسلامی، با صدور پیام های جداگانه، انتصاب رئیس و جانشین ستادکل نیروهای مسلح سردار سرلشکر پاسدار علی عبداللهی و امیر سرتپپ کیومرث حیدری، سردار سرلشکر پاسدار احمد وحیدی را به سمت فرماندهی کل سپاه، سردار سرلشکر مصطفی ایزدی به عنوان جانشین فرمانده کل سپاه، سردار دریادار پاسدار علی عظمایی به سمت فرماندهی نیروی دریایی سپاه و حجت الاسلام و المسلمین حسین طائب را به عنوان رییس سازمان بسیج مستضعفین از سوی فرماندهی معظم کل قوا(مدظله العالی) تبریک گفت.

در متن پیام امیر سرلشکر حاتمی فرمانده کل ارتش خطاب به رییس و جانشین ستاد کل نیروهای مسلح آمده است: بی‌تردید، این انتصابات که در مقطعی حساس و سرنوشت‌ساز صورت گرفته است، بیانگر اعتماد فرماندهی معظم کل قوا به آن دو برادر گرانقدر و مؤید شایستگی‌های برجسته تان برای پذیرش مسئولیت‌های خطیر در نیروهای مسلح است.

در ادامه این پیام آمده است: اینجانب، این انتصابات را که در مسیر صیانت از استقلال، امنیت و تمامیت ارضی میهن اسلامی است، به شما همرزمان عزیز تبریک عرض نموده و از درگاه خداوند متعال، توفیق سربازی شما را، تحت تدابیر فرماندهی معظم کل قوا، در خدمت به نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران و ملت شریف و سرافراز ایران اسلامی مسئلت دارم.

فرمانده کل ارتش در پیام دیگری خطاب به فرماندهان سپاه نوشت: انتصاب شایسته جنابان عالی را به سمت‌های فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، جانشین فرمانده کل سپاه، فرمانده نیروی دریایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و رئیس سازمان بسیج مستضعفین را که از سوی فرماندهی معظم کل قوا صورت گرفته است، صمیمانه تبریک و تهنیت عرض می‌نمایم.

سرلشکر حاتمی در پیام خود تاکید کرده است: بی‌تردید این انتصابات، با توجه به تجارب ارزشمند، تعهد، شایستگی، توانمندی‌های مدیریتی و فرماندهی و شناخت عمیق آن برادران عزیز از عرصه‌های دفاعی، امنیتی و راهبردی کشور، می‌تواند منشأ تقویت بیش از پیش انسجام، هماهنگی و اقتدار نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران باشد.

اینجانب، ضمن تبریک مجدد این مسئولیت‌های خطیر، برای همرزمان عزیز در انجام مأموریت‌های مهم و راهبردی واگذار شده، توفیق روزافزون، عزت و سربلندی و استمرار خدمت خالصانه به ملت شریف ایران و نظام مقدس جمهوری اسلامی را از درگاه خداوند متعال مسئلت می‌نمایم.

در ادامه این پیام آمده است: امید است با تکیه بر تجارب ارزشمند و ظرفیت‌های کم‌نظیر نیروهای مسلح و در پرتو هماهنگی و هم‌افزایی ارتش و سپاه، شاهد تحکیم هرچه بیشتر اقتدار دفاعی، بازدارندگی و امنیت پایدار جمهوری اسلامی ایران باشیم.





 وال‌استریت ژورنال: آمریکا از امارات خواست فشار اقتصادی بر ایران را افزایش دهد
۱۳ ساعت قبل / سایت اعتماد آنلاین

وال‌استریت ژورنال: آمریکا از امارات خواست فشار اقتصادی بر ایران را افزایش دهد

روزنامه وال‌استریت ژورنال به نقل از منابع آگاه گزارش داد دولت آمریکا طی هفته‌های اخیر از امارات متحده عربی خواسته است فشار اقتصادی بر ایران را افزایش دهد.

 امارات؛ حلقه کلیدی فشار تازه آمریکا بر ایران
۶ ساعت قبل / سایت جماران

امارات؛ حلقه کلیدی فشار تازه آمریکا بر ایران

در حالی که دولت دونالد ترامپ از آغاز مرحله‌ای کم‌سابقه از فشار اقتصادی علیه ایران سخن می‌گوید، امارات متحده عربی به یکی از مهم‌ترین بازیگران این راهبرد تبدیل شده است. محدود کردن مبادلات مالی و تجاری با تهران، تشدید کنترل بر شبکه‌های مستقر در دبی و برخورد با مسیرهای دور زدن تحریم‌ها می‌تواند یکی از مهم‌ترین شریان‌های اقتصادی ایران را تحت فشار قرار دهد؛ هرچند ابوظبی همچنان می‌کوشد این فشار را به‌صورت تدریجی اعمال کرده و کانال‌های سیاسی با تهران را کاملاً نبندد.

 جنگ ایران و پایان خاورمیانه آمریکایی به روایت «فارن افرز» | این آخرین فرصت تغییر است؟ | نتیجه معکوس تضمین‌های امنیتی
۷ ساعت قبل / سایت اقتصادنیوز

جنگ ایران و پایان خاورمیانه آمریکایی به روایت «فارن افرز» | این آخرین فرصت تغییر است؟ | نتیجه معکوس تضمین‌های امنیتی

اقتصادنیوز: واشنگتن هنوز در تصور خاورمیانه‌ای گرفتار است که خود بر آن سلطه دارد و حتی پس از شکست‌های پی‌درپی، تصور جایگزینی برای نظم موجود را دشوار می‌بیند. اما این نظم در حال پایان یافتن است. اگر رهبران آمریکا نتوانند مسیر خود را تغییر دهند، شاهد محو شدن خاورمیانه آمریکایی خواهند بود؛ درست همان‌ اتفاقی برای امپراتوری‌های اروپایی در منطقه رخ داد.

 گلایه همسر معاون اول پزشکیان از حجم کار او /  عارف کمتر از ۳ ساعت در روز می‌خوابد
۱۴ ساعت قبل / سایت اعتماد آنلاین

گلایه همسر معاون اول پزشکیان از حجم کار او / عارف کمتر از ۳ ساعت در روز می‌خوابد

همسر معاون اول پزشکیان از حجم کار او گلایه کرد.

 از خانه‌های خالی تا صف متقاضیان؛ چرا بازار مسکن داده‌محور نیست؟
۱۵ ساعت قبل / سایت افکارنیوز

از خانه‌های خالی تا صف متقاضیان؛ چرا بازار مسکن داده‌محور نیست؟

عضو کمیسیون عمران در مجلس دوازدهم تأکید کرد: تا زمان راه‌اندازی سامانه جامع عرضه و تقاضا، دستورالعمل‌های دولتی تنها مُسکن‌هایی موقتی برای صورت‌مسئله‌زدایی هستند.

 پایان یک شرط ۴۳ ساله؟ | بحران‌های امنیتی، وزارت اطلاعات را به بازنگری کشاند
۱۵ ساعت قبل / سایت رویداد‌ ۲۴

پایان یک شرط ۴۳ ساله؟ | بحران‌های امنیتی، وزارت اطلاعات را به بازنگری کشاند

بحران‌های امنیتی اخیر، بحث بازنگری در ساختار وزارت اطلاعات را به یکی از موضوعات جدی در محافل سیاسی تبدیل کرده است؛ تا جایی که ایده حذف شرط ۴۳ ساله «اجتهاد» برای وزیر اطلاعات، حالا از سطح گمانه‌زنی فراتر رفته و به موضوع اصلاح قانون رسیده است.