قیمت طلا امروز




 سایت نورنیوز / ۱۰ ساعت قبل

واکنش گروسی به حمله پهپادی اوکراین به نیروگاه هسته‌ای زاپوریژیا

پس از حمله پهپادی نیروهای مسلح اوکراین به یک ایستگاه اتوبوس در انرگودار که توسط کارکنان نیروگاه هسته‌ای زاپوریژیا استفاده می‌شد، مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی واکنش نشان داد.
 واکنش گروسی به حمله پهپادی اوکراین به نیروگاه هسته‌ای زاپوریژیا
نورنیوز-گروه بین‌الملل:  رافائل گروسی، مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی عصر سه‌شنبه اعلام کرد: به آژانس بین‌المللی انرژی اتمی اطلاع داده شد که یک پهپاد حدود ساعت ۶ صبح امروز در ایستگاه اتوبوسی که کارمندان برای رفتن به نیروگاه هسته‌ای زاپوریژیا از آن استفاده می‌کردند، منفجر شد.

طبق گزارش خبرگزاری تاس، مدیر نیروگاه هسته‌ای زاپوریژیا به تیم آژانس اطلاع داد که این انفجار ۱۶ نفر از کارمندان و پیمانکاران نیروگاه را زخمی کرده است، از جمله یک نفر کشته و سه نفر به شدت زخمی شده‌اند.

گروسی این حادثه را «جدی‌ترین حادثه در تاریخ این نیروگاه» خواند.

سرویس مطبوعاتی آژانس همچنین تصریح کرد که آژانس بین‌المللی انرژی اتمی نیز از حملات در منطقه صنعتی نیروگاه هسته‌ای زاپوریژیا مطلع شده است. هیچ خسارتی که بر ایمنی یا امنیت هسته‌ای تاثیر بگذارد، گزارش نشده است.

گروسی همچنین از فرماندهان نظامی مسئول این حملات خواست که «فورا این اقدامات غیرقابل قبول» را که خطرات جدی برای ایمنی هسته‌ای در یک درگیری ایجاد می‌کند، متوقف کنند.

ماریا زاخارووا، سخنگوی وزارت امور خارجه روسیه در بیانیه‌ای اعلام کرد: رافائل گروسی، مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی قصد داشت در تاریخ ۲۰ و ۲۱ اوت از این تاسیسات بازدید کند، اما کی‌یف از ارائه تضمین‌های امنیتی به او خودداری کرد.

زاخارووا گفت: کی‌یف با بدبینی مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی را تهدید کرد و مستقیما اظهار داشت که اگر از طریق خاک روسیه وارد نیروگاه هسته‌ای زاپوریژیا شود، نمی‌تواند امنیت او را تضمین کند.



 حکم اعدام برای پسر عموی بشار اسد

حکم اعدام برای پسر عموی بشار اسد

دادگاه کیفری سوریه اعلام کرد که حکم اعدام «وسیم اسد»، پسر عموی بشار اسد، رئیس‌جمهور سابق سوریه را به دلیل تشکیل گروه‌های مسلح صادر کرده است.

 هشدار پیامکی امارات درباره تهدید حمله موشکی

هشدار پیامکی امارات درباره تهدید حمله موشکی

وزارت کشور امارات با ارسال پیام‌های هشدار اضطراری (Emergency Alert) بر روی تلفن‌های همراه ساکنان، خواستار رعایت فوری تدابیر امنیتی و پناه گرفتن در اماکن امن شد.

 ناامید از آمریکا / پیش به سوی ارتش مستقل !

ناامید از آمریکا / پیش به سوی ارتش مستقل !

تمایل به استقلال نظامی از آمریکا در میان کشورهای مختلف جهان روند افزایشی داشته است.

 سایه واشنگتن بر ادعای پهپادی بارزانی سنگینی می‌کند

سایه واشنگتن بر ادعای پهپادی بارزانی سنگینی می‌کند

ادعای هدف قرار گرفتن دفتر مسرور بارزانی با پهپادهای ایرانی، همزمان با خبرسازی درباره میانجی‌گری اربیل میان تهران و واشنگتن، ابهام‌هایی جدی درباره نقش اقلیم، اهداف آمریکا و تلاش برای گشودن جبهه‌ای تازه علیه ایران ایجاد کرده است.

 اقتصاد عربستان به آب رفت!

اقتصاد عربستان به آب رفت!

عربستان زیر فشار هرمز و باب‌المندب با اقتصاد نفتی کوچک‌تر شده مواجه شده است.

 حملات رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان

حملات رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان

منابع خبری از حملات جدید ارتش رژیم صهیونیستی علیه چندین هدف در جنوب لبنان خبر می‌دهند.

 هدف قرار گرفتن یک کشتی باری در تنگه هرمز

هدف قرار گرفتن یک کشتی باری در تنگه هرمز

سازمان تجارت دریایی انگلیس از وقوع یک حادثه امنیتی در تنگه هرمز خبر داد.

 «نبرد هرمز» روز سی و نهم | منطقه اکنون رسماً در وضعیت «نه جنگ، نه صلح» قرار دارد

«نبرد هرمز» روز سی و نهم | منطقه اکنون رسماً در وضعیت «نه جنگ، نه صلح» قرار دارد

در حالی که مهلت ۶۰ روزه توافق ایران و آمریکا بدون دستیابی به توافق نهایی به پایان رسیده، ترامپ اعلام کرده واشنگتن به دنبال تمدید آن نیست. در مقابل، یک مقام ا...