قیمت طلا امروز




 سایت نورنیوز / ۴۱ دقیقه قبل

جزئیات طرح نوسازی موتورسیکلت فرسوده؛ وام 400 تا 500 میلیون تومانی

مدیر ستاد نوسازی ناوگان و اسقاط خودروهای فرسوده از پرداخت تسهیلات کم‌بهره تا سقف 500 میلیون تومان برای جایگزینی موتورسیکلت‌های فرسوده خبر داد؛ متقاضیان در صورت انتخاب موتورسیکلت برقی می‌توانند از تسهیلات بیشتری برخوردار شوند.
 جزئیات طرح نوسازی موتورسیکلت فرسوده؛ وام 400 تا 500 میلیون تومانی

نورنیوز-گروه اقتصادی :  مدیر ستاد نوسازی ناوگان و اسقاط خودروهای فرسوده اعلام کرد: در طرح نوسازی موتورسیکلت‌های فرسوده، برای جایگزینی موتورسیکلت بنزینی تسهیلاتی تا سقف ۴۰۰ میلیون تومان و برای جایگزینی با موتورسیکلت برقی تا سقف ۵۰۰ میلیون تومان پرداخت می‌شود.

محمدصادق حاتمی با اشاره به آغاز مسیر قانونی اسقاط موتورسیکلت‌های فرسوده از سال گذشته گفت: نوسازی این ناوگان برای سال‌ها با خلأهای قانونی، آماری و اطلاعاتی روبه‌رو بود و خروج موتورسیکلت‌ها از چرخه تردد، اغلب بدون طی فرایند رسمی اسقاط انجام می‌شد.

وی افزود: با تعریف فرایند قانونی اسقاط، امکان ثبت‌نام بخشی از موتورسیکلت‌های فرسوده فراهم شده است و تاکنون اطلاعات حدود پنج میلیون دستگاه موتورسیکلت که مشخصات آن‌ها در سامانه راهور فراجا ثبت شده، وارد این فرایند شده است.

برآوردهای مطرح‌شده از وجود حدود ۱۴ میلیون موتورسیکلت در حال تردد در کشور حکایت دارد؛ آماری که درباره آن اختلاف‌نظر وجود دارد. در عین حال، از حدود ۱۱ میلیون موتورسیکلت فرسوده نیز به عنوان یکی از چالش‌های ناوگان حمل‌ونقل کشور یاد می‌شود.

حاتمی اظهار کرد: سقف تسهیلات برای افرادی که موتورسیکلت فرسوده خود را با یک موتورسیکلت بنزینی نوشماره جایگزین کنند، ۴۰۰ میلیون تومان است. این تسهیلات به‌صورت کم‌بهره و با دوره بازپرداخت ۳۶ ماهه پرداخت می‌شود.

وی ادامه داد: در صورت جایگزینی موتورسیکلت فرسوده با موتورسیکلت برقی، سقف تسهیلات به ۵۰۰ میلیون تومان افزایش می‌یابد و شرایط بازپرداخت آن نیز ۳۶ ماهه و کم‌بهره خواهد بود.

مدیر ستاد نوسازی ناوگان و اسقاط خودروهای فرسوده گفت: متقاضیان باید دست‌کم ۲۵ تا ۳۰ درصد از قیمت موتورسیکلت جدید را به عنوان آورده شخصی تأمین کنند و مابقی هزینه از طریق تسهیلات پوشش داده می‌شود.

به گفته وی، در آیین‌نامه جدید، برای اسقاط هر موتورسیکلت فرسوده دو گواهی اسقاط صادر می‌شود. در صورتی که موتورسیکلت فرسوده با نمونه برقی جایگزین شود، این مشوق دو برابر شده و چهار گواهی اسقاط به آن تعلق می‌گیرد.

حاتمی تأکید کرد: اولویت اجرای طرح نوسازی، موتورسیکلت‌های فعال در سکوها …



 فلز سرخ در پیچ تعرفه‌های ترامپ
۱۱ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

فلز سرخ در پیچ تعرفه‌های ترامپ

چشم‌انداز اعمال تعرفه بر واردات مس در آمریکا، بازار جهانی این فلز را دستخوش تغییر کرده و قیمت مس را به محدوده رکورد تاریخی رسانده است. این در حالی است که بازار جهانی همچنان با کمبود واقعی مس مواجه نیست. تحلیلگران معتقدند انتقال حجم بالای مس به آمریکا در واکنش به تهدید تعرفه‌ای، موجودی انبارهای سایر مناطق را کاهش داده و مازاد عرضه جهانی را عملا محدودتر کرده است.

 سفر رئیس کل بانک مرکزی به خوزستان
۲ ساعت قبل / سایت ایبنا

سفر رئیس کل بانک مرکزی به خوزستان

عبدالناصر همتی برای شرکت در نشست شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی استان خوزستان وارد اهواز شد.

 چه نهادی می‌تواند مسیر توافق را تغییر دهد؟ | روایت روزنامه شرق از موافقت دولت، شعام و سپاه با تفاهم‌نامه با آمریکا | پس مقاومتی که دائم درباره مذاکره و توافق صورت می‌گیرد، کجای ساختار قرار دارد؟
۲ ساعت قبل / سایت اقتصادنیوز

چه نهادی می‌تواند مسیر توافق را تغییر دهد؟ | روایت روزنامه شرق از موافقت دولت، شعام و سپاه با تفاهم‌نامه با آمریکا | پس مقاومتی که دائم درباره مذاکره و توافق صورت می‌گیرد، کجای ساختار قرار دارد؟

اقتصادنیوز:در ایران تصمیم‌ها گم نمی‌شوند، مسئول آنها ناپدید می‌شود. و تا زمانی که میان قدرت واقعی تصمیم‌گیری و مسئولیت عمومی آن پیوند روشنی برقرار نشود، پرسش «واقعا چه کسی تصمیم می‌گیرد؟» نه یک سؤال ساده سیاسی، بلکه یکی از بنیادی‌ترین مسائل حکمرانی در ایران باقی خواهد ماند.

 وضعیت هشدار در محیط کسب‌وکارها | اثر جنگ بر فعالیت بنگاه‌ها در کدام استان‌ها بیشتر بود؟ | بی‌ثباتی مقررات و سیاست‌ها جای قطعی اینترنت را گرفت
۴ ساعت قبل / سایت اقتصادنیوز

وضعیت هشدار در محیط کسب‌وکارها | اثر جنگ بر فعالیت بنگاه‌ها در کدام استان‌ها بیشتر بود؟ | بی‌ثباتی مقررات و سیاست‌ها جای قطعی اینترنت را گرفت

اقتصادنیوز: پیامدهای جنگ در کنار نااطمینانی‌های اقتصادی، فشار قابل‌توجهی بر فعالیت بنگاه‌ها وارد کرده است.

 بازگشت ایران و آمریکا به میز مذاکره بعد از سفر عاصم منیر؟ | دلفی: اهمیت تنگه هرمز به باز بودن آن است | آمریکا فعلا دنبال جنگ نیست
۳۴ دقیقه قبل / سایت اقتصادنیوز

بازگشت ایران و آمریکا به میز مذاکره بعد از سفر عاصم منیر؟ | دلفی: اهمیت تنگه هرمز به باز بودن آن است | آمریکا فعلا دنبال جنگ نیست

اقتصادنیوز: یک کارشناس مسائل بین‌الملل می‌گوید: به هر حال تنگه باز خواهد شد و محاصره برداشته می‌شود؛ ولی بحث هسته‌ای همچنان در دستور کار خواهد بود. اینکه چگونه آن را اداره کنیم، باید حتماً درباره آن مذاکره کنیم و آمریکایی‌ها نیز این موضوع را در دستور کار خود دارند؛ زیرا ترامپ به طور دوره‌ای هر چند وقت یک‌بار مدعی می‌شود که ایران نباید سلاح هسته‌ای داشته باشد و اگر نداشته باشد، مشکل ما حل خواهد شد.

 پایان یک چالش؛ مشکلات روغن گیربکس و شمع مدیران خودرو با پیگیری اسب بخار حل شد
۱۲ ساعت قبل / سایت اسب بخار

پایان یک چالش؛ مشکلات روغن گیربکس و شمع مدیران خودرو با پیگیری اسب بخار حل شد

مشکل روغن گیربکس و شمع محصولات مدیران خودرو و همچنین نوبت دهی سرویس در محل زیرشاخه اکستریم، با پیگیری اسب بخار حل شد.



بسته عبور از ناترازی گاز
سایت ایران آنلاین

بسته عبور از ناترازی گاز

کشور پیش از رخدادهای سال ۱۴۰۵ نیز در تأمین برخی حامل‌های انرژی از جمله برق، گاز طبیعی، بنزین و گازوئیل با ناترازی روبه‌رو بود؛ اما آسیب دیدن بخشی از زیرساخت‌های انرژی، شرایط تأمین سوخت را پیچیده‌تر کرده و فشار بیشتری بر شبکه وارد کرده است.
نقشه راه توسعه اقتصادی ایران؛ از نوآوری آمریکایی و رفاه اروپایی تا برنامه‌ریزی چینی - مردم سالاری آنلاین
روزنامه مردم سالاری

نقشه راه توسعه اقتصادی ایران؛ از نوآوری آمریکایی و رفاه اروپایی تا برنامه‌ریزی چینی - مردم سالاری آنلاین

به گزارش مردم سالاری آنلاین به نقل از دکتر محمدمهدی بهکیش؛ اقتصاددان در سرمقاله امروز روزنامه دنیای اقتصاد نوشت: امید آن است که در آینده‌ای نه چندان دور جنگ تمام شود و تحریم‌ها رفع شوند. در آن زمان چالش اصلی اقتصاد ایران انتخاب یا طراحی الگوی توسعه‌ای متناسب با شرایط تاریخی، فرهنگی و ساختار خود است.
تأمین معیشت مردم در گرو افزایش کالا برگ و تسهیلات خرید کالا
سایت جوان آنلاین

تأمین معیشت مردم در گرو افزایش کالا برگ و تسهیلات خرید کالا

امیرحسین اقبالی، کارشناس اقتصادی: اعمال سقف کالابرگ از حداقل ۵/۱ میلیون تومان به ازای هر نفر و اعطای تسهیلات خرید کالا‌های اساسی به پشتوانه یارانه نقدی به مب...
توقف عمدی عرضه کالا در فروشگاه‌های آنلاین تخلف است
سایت جوان آنلاین

توقف عمدی عرضه کالا در فروشگاه‌های آنلاین تخلف است

سخنگوی سازمان تعزیرات حکومتی با هشدار به درگاه‌های فروش مجازی: نوسانات ارزی مجوزی برای توقف عرضه کالا نیست
لندکروز در بازار، موبایل در صف ارز!
سایت جوان آنلاین

لندکروز در بازار، موبایل در صف ارز!

ورود تویوتا لندکروز هیبرید و چند مدل لکسوس LX، دوباره بحثی قدیمی در نحوه مدیریت واردات را زنده کرده، چراکه گمرک مجوز واردات لندکروز هیبرید و مدل‌های LX۶۰۰، L...
ارزپاشی ۵۰۰ میلیون دلاری؛ مسکن موقت برای تب تند دلار
سایت رویداد‌ ۲۴

ارزپاشی ۵۰۰ میلیون دلاری؛ مسکن موقت برای تب تند دلار

بانک مرکزی برای آنکه تب تند دلار بالا نگیرد، ۵۰۰ میلیون دلار وارد بازار کرد. البته این اقدام فعلاً نتیجه هم داده و دلار که از محدوده سقف قیمتی ۲۰۰ هزار تومان هم گذشته بود، دیروز اندکی عقب‌نشینی کرد و به زیر این سقف آمد.