قیمت طلا امروز




 سایت نورنیوز / ۱۴۰۵/۰۵/۱۸

آخرین وضعیت بیماری جو بایدن از زبان پسرش؛ «سرطان پدرم پیشرفت کرده است»

هانتر بایدن با تشریح آخرین وضعیت بیماری پدرش، جو بایدن، از گسترش سرطان پروستات به استخوان‌ها و بخش‌های دیگر بدن خبر داد و گفت این بیماری درد شدیدی ایجاد کرده است. او وضعیت رئیس‌جمهوری پیشین آمریکا را وخیم‌تر توصیف کرد و شرایط خانواده را بسیار دشوار دانست.
 آخرین وضعیت بیماری جو بایدن از زبان پسرش؛ «سرطان پدرم پیشرفت کرده است»

نورنیوز-گروه بین الملل: هانتر بایدن، پسر جو بایدن، رئیس‌جمهوری پیشین آمریکا، در اظهاراتی تازه درباره وضعیت سلامت پدرش گفت سرطان پروستات گسترش یافته و به استخوان‌ها و بخش‌های دیگری از بدن سرایت کرده است.

هانتر بایدن در گفت‌وگو با شبکه «بی‌بی‌سی» وضعیت بیماری پدرش را بسیار دشوار توصیف کرد و گفت این بیماری باعث ایجاد درد در بدن جو بایدن شده است.

او درباره شرایط پدرش گفت: «سرطان گسترش یافته و به استخوان‌ها و سپس به بخش‌های دیگری سرایت کرده است. این بیماری بسیار دردناک است و وضعیت او را به‌شدت وخیم‌تر می‌کند.» هانتر بایدن: حال پدرم خوب نیست

پسر جو بایدن همچنین مشاهده وضعیت جسمانی پدرش را برای خانواده بسیار ناراحت‌کننده توصیف کرد و گفت تشخیص بیماری او شرایط سختی را برای اعضای خانواده ایجاد کرده است.

هانتر بایدن درباره وضعیت کنونی پدرش اظهار کرد که ای کاش جو بایدن بیشتر درباره شرایط جسمانی خود صحبت می‌کرد، زیرا به گفته او، «حالش خوب نیست.»

او در عین حال تاکید کرد که رئیس‌جمهوری پیشین آمریکا همچنان در عرصه عمومی فعال است و درباره موضوعاتی که برایش اهمیت دارد اظهارنظر می‌کند.

هانتر بایدن همچنین گفت پدرش همچنان به وظایف و فعالیت‌های خود ادامه می‌دهد و عمیقاً به آمریکا باور دارد. ابتلای جو بایدن به سرطان

جو بایدن که اکنون ۸۳ سال دارد، در ماه مه سال گذشته ابتلای خود به سرطان پروستات را اعلام کرد؛ این خبر کمتر از چهار ماه پس از پایان حضور او در کاخ سفید منتشر شد.

سن و وضعیت جسمانی بایدن در دوران ریاست‌جمهوری چهار ساله او همواره یکی از موضوعات مورد توجه و بحث در آمریکا بود. عملکرد ضعیف او در مناظره انتخاباتی با دونالد ترامپ نیز انتقادهای گسترده‌ای را درباره توانایی جسمانی و ذهنی او برای ادامه فعالیت سیاسی به همراه داشت و در نهایت بایدن از رقابت برای انتخاب مجدد کناره‌گیری کرد. فعالیت‌های جو بایدن ادامه دارد

با وجود شرایط بیماری، هانتر بایدن تاکید کرده است که پدرش همچنان فعالیت‌های عمومی خود را دنبال می‌کند و درباره موضوعاتی که برای او اهمیت دارد، صحبت می‌کند.

قرار است جو بایدن پس از انتخابات میان‌دوره‌ای آمریکا، خاطرات خود را با عنوان «به من قول بده، آمریکا» منتشر کند.

اظهارات تازه هانتر بایدن درباره گسترش سرطان، بار دیگر وضعیت سلامت رئیس‌جمهوری پیشین آمریکا را در کانون توجه رسانه‌ها قرار داده است.



۸ ساعت قبل / سایت آفتاب نیوز

معاون ترامپ: وارد مرحله جدیدی در درگیری با ایران شده‌ایم

به گزارش آفتاب نیوز،

جی دی ونس، معاون رئیس‌جمهوری آمریکا از ورود کشورش به مرحله جدیدی در درگیری با ایران خبر داده که در آن، فشار اقتصادی ابزار اصلی به شمار می‌آید.




 روس‌اتم: به ساخت نیروگاه‌های هسته‌ای در ایران ادامه می‌دهیم
۹ ساعت قبل / سایت هم میهن

روس‌اتم: به ساخت نیروگاه‌های هسته‌ای در ایران ادامه می‌دهیم

مدیرعامل شرکت روس‌اتم تأکید کرد این شرکت روسی با وجود محدودیت‌ها و تحریم‌های در حال گسترش علیه آن، به ساخت نیروگاه‌های هسته‌ای در ایران، مصر، مجارستان و هند ادامه می‌دهد.

 سهمیه کامل نفت عربستان برای دست‌کم سه پالایشگاه اروپایی
۱۵ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

سهمیه کامل نفت عربستان برای دست‌کم سه پالایشگاه اروپایی

دنیای اقتصاد: شرکت آرامکوی عربستان به دست‌کم سه پالایشگاه اروپایی اعلام کرده است که در ماه آینده تمام حجم نفت خام تعهدشده در قراردادها را تامین خواهد کرد.

 دفتر نتانیاهو: اسرائیل با ورود نیروی بین‌المللی به غزه موافقت نکرده است
۱۶ ساعت قبل / سایت هم میهن

دفتر نتانیاهو: اسرائیل با ورود نیروی بین‌المللی به غزه موافقت نکرده است

دفتر نخست‌وزیر اسرائیل با تکذیب گزارش‌ها درباره موافقت تل‌آویو با استقرار نیروی بین‌المللی در غزه، تاکید کرد تا زمان خلع سلاح کامل و یکباره «حماس»، اجازه استقرار نیروی بین‌المللی و بازسازی این منطقه را نخواهد داد.

 فوری؛ فرودگاه بن‌گوریون تل‌آویو تعطیل شد | ۱۰۰ هزار مسافر سرگردان شدند
۱۴ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

فوری؛ فرودگاه بن‌گوریون تل‌آویو تعطیل شد | ۱۰۰ هزار مسافر سرگردان شدند

اعتصاب کارکنان، فرودگاه بن‌گوریون را تعطیل و ۱۰۰ هزار مسافر را سرگردان کرد. وزیر رژیم صهیونیستی کارگران را به گروگان‌گیری متهم کرد و خواستار مجازات آن‌ها شد.

 کوشنر با چراغ صلح آمد، اما سایه جنگ ماند
۱۷ ساعت قبل / سایت نورنیوز

کوشنر با چراغ صلح آمد، اما سایه جنگ ماند

سفر جرد کوشنر به مصر و سرزمین‌های اشغالی، در ظاهر برای احیای طرح صلح غزه انجام شد؛ اما همزمانی گفت‌وگو با حماس و حمایت از شروط تل‌آویو، دوگانگی راهبرد آمریکا و نیاز ترامپ به دستاوردسازی سیاسی را آشکارتر هم کرد.

 وقتی غول‌های چینی از تنگه هرمز می‌گریزند!
۲۰ ساعت قبل / سایت تابناک

وقتی غول‌های چینی از تنگه هرمز می‌گریزند!

دو غول کشتیرانی دولتی چین در بحبوحه تداوم تنش‌های منطقه‌ای، عبور نفتکش‌های خود از تنگه هرمز و باب‌المندب را متوقف کرده‌اند؛ تصمیمی که حالا انتقال کشتی‌به‌کشت...