قیمت طلا امروز




 سایت نورنیوز / ۴ روز قبل / ۱۴۰۵/۰۵/۲۳

جزئیات ضربه اطلاعات سپاه به تیم تروریستی در سیستان و بلوچستان

درادامه عملیات اطلاعاتی سپاه در جنوب سیستان و بلوچستان، یکی دیگر از اعضای یک تیم تروریستی که قصد انجام اقدامات علیه اهداف از پیش تعیین‌شده را داشت، دستگیر شد. در این عملیات، مقادیر زیادی سلاح، مهمات، تجهیزات انفجاری و ارتباطی کشف و ضبط شد.
 جزئیات ضربه اطلاعات سپاه به تیم تروریستی در سیستان و بلوچستان
نورنیوز-گروه سیاسی: پس از هلاکت دو نفر از عناصر یک تیم تروریستی در جنوب استان سیستان و بلوچستان در ۱۵ مردادماه، عملیات اطلاعاتی برای شناسایی و دستگیری دیگر اعضای این تیم ادامه یافت.

 پس از یک هفته اشراف اطلاعاتی و تعقیب عناصر باقی‌مانده، نیروهای قرارگاه قدس نیروی زمینی سپاه و سازمان اطلاعات سپاه سلمان سیستان و بلوچستان موفق شدند صبح امروز یکی دیگر از اعضای این تیم را در جنوب استان شناسایی و دستگیر کنند.

در جریان این عملیات، مقادیر قابل توجهی سلاح، مهمات، تجهیزات انفجاری و تجهیزات ارتباطی از این فرد کشف و ضبط شده است. خنثی‌سازی عملیات تروریستی پیش از اجرا

بر اساس اعلام منابع امنیتی، اعضای باقی‌مانده این تیم قصد داشتند اقدامات تروریستی را علیه اهدافی از پیش تعیین‌شده در جنوب سیستان و بلوچستان انجام دهند.

با شناسایی و دستگیری یکی دیگر از اعضای این تیم، روند عملیاتی آن پیش از اجرای اقدامات مورد نظر متوقف شده است.

مقام‌های سپاه همچنین مدعی شده‌اند که این تیم از سوی عناصر خارجی پشتیبانی می‌شده و اعضای آن با هدف انجام اقدامات تروریستی در استان فعالیت می‌کردند. ادامه عملیات برای شناسایی عناصر باقی‌مانده

عملیات اطلاعاتی علیه این تیم پس از هلاکت دو نفر از اعضای آن در ۱۵ مردادماه متوقف نشد و نیروهای امنیتی با ادامه رصد و اشراف اطلاعاتی، مسیر شناسایی سایر عناصر را دنبال کردند.

دستگیری عضو دیگر این تیم و کشف تجهیزات نظامی و انفجاری، تازه‌ترین مرحله از این عملیات در جنوب سیستان و بلوچستان است.

بر اساس این گزارش، اقدامات اطلاعاتی و امنیتی برای شناسایی شبکه و عناصر مرتبط با این تیم همچنان ادامه دارد.

تسنیم



 عراقچی: پزشکیان اصلاح طلب اصول گراست/ جنگ ۴۰ روزه معادلات امنیتی منطقه را تغییر داد

عراقچی: پزشکیان اصلاح طلب اصول گراست/ جنگ ۴۰ روزه معادلات امنیتی منطقه را تغییر داد

وزیر امور خارجه با تاکید بر اینکه جنگ ۴۰ روزه نگاه کشورهای منطقه را به ساختار امنیتی منطقه تغییر داد، گفت: جنگ اخیر نشان داد که نیروهای خارجی و پایگاه‌های خارجی نه‌تنها نتوانستند امنیت بیاورند، بلکه به عامل مخل امنیت تبدیل شدند.

 اجرای حکم پرونده پژمان جمشیدی کذب است

اجرای حکم پرونده پژمان جمشیدی کذب است

وکیل مدافع پژمان جمشیدی، بازیگر و فوتبالیست سابق، اجرای حکم موکلش را تکذیب کرد.

 این کشور اروپایی دو دیپلمات ایرانی را اخراج می‌کند | اقدام متقابل ایران

این کشور اروپایی دو دیپلمات ایرانی را اخراج می‌کند | اقدام متقابل ایران

وزیر امور خارجه فرانسه ژان نوئل بارو به‌جای پاسخگویی در قبال اقدامات دیپلمات‌های خود، روز سه‌شنبه اعلام کرد که دو دیپلمات ایرانی را از فرانسه اخراج خواهد کرد.,

 الزام گذر از بازدارندگی کلاسیک به بازدارندگی الگوریتمی - دیپلماسی ایرانی

الزام گذر از بازدارندگی کلاسیک به بازدارندگی الگوریتمی - دیپلماسی ایرانی

سعید جمشیدی در یادداشتی برای دیپلماسی ایرانی می‌نویسد: مجموعه درگیری‌های منطقه‌ای از شروع عملیات طوفان الاقصی و علی الخصوص جنگ دوازده روزه به بعد تاکنون...

 اگر به حرف و ادعاست!

اگر به حرف و ادعاست!

دونالد ترامپ با انتشار نقشه ای تنگهٔ هرمز را بخشی از قلمرو آمریکا اعلام کرده است! هر چند بر مجنون حرجی نیست، اما اگر حاکمیت بر سرزمینی با حرف و ادعا به

 قالیباف: مجلس نباید نخبگان را نگران و مردم را عصبانی کند | پرداخت کالابرگ مانند حقوق اجتناب ناپذیر است

قالیباف: مجلس نباید نخبگان را نگران و مردم را عصبانی کند | پرداخت کالابرگ مانند حقوق اجتناب ناپذیر است

رئیس مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: مجلس باید در بررسی طرح‌ها و لوایح و تصمیماتی که اتخاذ می‌کند به گونه‌ای عمل کند که جایگاه مجلس را دچار آسیب، نخبگان را نگران و مردم را عصبانی نکند.

 پست تازه ترامپ با تصویر کلاه معروف لیندسی گراهام درباره ایران

پست تازه ترامپ با تصویر کلاه معروف لیندسی گراهام درباره ایران

ترامپ در پستی با انتشار تصویر کلاه لیندسی گراهام نوشت: «دوباره ایران را بزرگ کنیم»!

 کنترل تنگه هرمز در دست چه کسی است؟ | چند پرده از افشای دروغ های ترامپ

کنترل تنگه هرمز در دست چه کسی است؟ | چند پرده از افشای دروغ های ترامپ

اگرچه رئیس‌جمهور آمریکا با ادعاهای پی در پی، تلاش می‌کند واقعیت‌های جاری در تنگه‌هرمز را وارونه جلوه دهد، اما گزارش‌های معتبر بین‌المللی این واقعیت انکارناپذیر را به رخ جهان می‌کشند: تنگه هرمز، شریان حیاتی انرژی جهان، کاملاً تحت کنترل ایران است.