قیمت طلا امروز




 سایت نورنیوز / ۱۴۰۵/۰۵/۱۹

رفع چالش یگان حفاظت میراث فرهنگی با استخدام‌های جدید

پهنه ایران با در بر داشتن یک میلیون اثر تاریخی شناسایی‌شده، نیازمند یگانی برای پاسداری از این گنجینه‌های بی‌بدیل است، چالشی که فرمانده یگان حفاظت میراث‌فرهنگی از رفع آن با استخدام یک هزار و 300 نیروی جدید خبر داد.
 رفع چالش یگان حفاظت میراث فرهنگی با استخدام‌های جدید
نورنیوز-گروه فرهنگی : آیت احمدی اظهار کرد: ایران دارای یک میلیون اثر تاریخی و باستانی است که تاکنون بیش از ۴۳ هزار اثر در سیاهه آثار ملی و ۳۰ اثر نیز در فهرست میراث جهانی یونسکو به ثبت رسیده است.

وی گفت: چغازنبیل، تخت‌جمشید، میدان نقش جهان، تخت سلیمان، ارگ تاریخی بم، پاسارگاد، گنبد سلطانیه، بیستون، مجموعه کلیساهای ارامنه، سازه‌های آبی شوشتر، بازار تبریز، آرامگاه شیخ صفی‌الدین اردبیلی، باغ‌های ایرانی، مسجد جامع اصفهان، برج گنبد قابوس، کاخ گلستان و شهر سوخته از جمله این آثار جهانی هستند.

فرمانده یگان حفاظت وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی یادآور شد: اکنون ۴۲۰ پایگاه حفاظتی در استان‌های مختلف کشور فعالیت دارند.

احمدی افزود: بر پایه مصوبه شورای امنیت کشور، ۲۸ شهر در شمار مناطق زیر پوشش یگان حفاظت میراث‌فرهنگی قرار دارند.

وی گفت: دو هزار و ۵۰۰ نفر با یگان حفاظت میراث‌فرهنگی همکاری می‌کنند که ۵۰۰ نفر از آنان را سربازان وظیفه تشکیل می‌دهند.

فرمانده یگان حفاظت وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی شمار کنونی نیروهای یگان حفاظت را با توجه به گستردگی مناطق و تعداد بالای اثرهای تاریخی ناکافی دانست.

احمدی تاکید کرد: مجوز استخدام یک هزار و ۳۰۰ نیروی جدید گرفته شده است و امیدواریم روند ورود آنان به این مجموعه شتاب گیرد تا پاسداری از این سرمایه‌های ملی با کیفیت بهتری انجام شود.

وی در ادامه گفت: ایلام از استان‌های دارای تمدن کهن در کشور است که تاکنون سه هزار اثر تاریخی در جغرافیای آن شناسایی شده است.

فرمانده یگان حفاظت وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی بیان کرد: از این شمار، ۹۳۶ اثر در فهرست اثرهای ملی کشور ثبت شده است و بیش از پنج هزار شیء تاریخی نیز در موزه‌ها و مرکزهای میراث‌فرهنگی این استان نگهداری می‌شود.

استان ایلام با داشتن پیشینه تمدنی ۱۱ هزار ساله، گنجینه‌ای بی‌پایان از تاریخ و فرهنگ کهن در دل خود جای داده است؛ گنجینه‌های (موزه‌ها) مردم‌شناسی قلعه والی، باستان‌شناسی دره‌شهر و تاریخ کشاورزی کاخ فلاحتی، نمادی از شکوه تمدن، فرهنگ و آداب و رسوم این دیار دیرین است.

ایلام یک‌هزار و ۵۰۰ اثر تاریخی، طبیعی و گردشگری دارد که تاکنون ۹۳۶ اثر آن در سیاهه آثار ملی به ثبت رسیده‌ که ۷۳۷ اثر آن تاریخی، ۲۴ اثر معنوی، شش اثر طبیعی و هفت اثر مربوط به مکان‌های رویداد دفاع مقدس است.



 اقتصاد هنر بر پایه سه ضلع هنرمند، زیرساخت و مخاطب استوار است

اقتصاد هنر بر پایه سه ضلع هنرمند، زیرساخت و مخاطب استوار است

معاون امور هنری وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در دیدار با هنرمندان، مدیران انجمن‌ها، اصناف، مؤسسات و آموزشگاه‌های آزاد هنری استان کرمانشاه، بر تقویت ظرفیت‌های هنری کشور، تسهیل فعالیت هنرمندان، توسعه زیرساخت‌ها و توجه جدی‌تر به اقتصاد هنر تأکید کرد.

 پایان  پایتخت؟

پایان پایتخت؟

محسن تنابنده، طراح و بازیگر اصلی «پایتخت»، یک بار دیگر خبرهای مربوط به ساخت فصل هشتم این سریال را تکذیب کرد؛ موضعی که نشان می‌دهد ادامه یکی از محبوب‌ترین مجموعه‌های تلویزیونی ایران، دست‌کم در شرایط فعلی در دستور کار سازندگان قرار ندارد.

 شعری برای آقای شهید ایران

شعری برای آقای شهید ایران

در حال و هوای غم فراق آقای شهید ایران و هم‌زمان با مراسم چهلم او، هنرمندان زیادی با آثار خود ابراز احساسات کرده‌اند.

 کنسرت ها جان می‌گیرند

کنسرت ها جان می‌گیرند

پس از ماه‌ها که تقریبا صدای موسیقی از هیچ سالنی شنیده نمی‌شد و سالن‌های موسیقی به دلیل فضای جنگ و پساجنگ و بعد از آن مناسبت‌های ماه‌های محرم و صفر تعطیل بودند، حالا کم‌کم خبرهایی از چند کنسرت در تهران و شهرستان‌ها شنیده می‌شود.

 بازگشت شادمهر؛ از شایعه تا چراغ سبز

بازگشت شادمهر؛ از شایعه تا چراغ سبز

آرمان امروز :   ۲۸   سال پیش در سال ۱۳۷۷ قطعه «گل یاس» از شادمهر عقیلی ساخته و منتشر شد. این اثر که یکی از قطعات نخستین آلبوم رسمی عقیلی به نام «مسافر» است، یکی از شاخص‌ترین آثار آلبوم نیز به شمار می‌رود. البته که خود این آلبوم یکی از پرفروش‌ترین آلبوم‌های تاریخ موسیقی پاپ [ ]

 گفت‌وگوی صمیمانه درباره ۱۶۸پروانه | صحبت اسماعیل بقایی و هوشنگ‌کرمانی درباره شهدای میناب

گفت‌وگوی صمیمانه درباره ۱۶۸پروانه | صحبت اسماعیل بقایی و هوشنگ‌کرمانی درباره شهدای میناب

ماجرای پرکشیدن پروانه‌های میناب، سندی بر جنایت آمریکا و رژیم صهیونیستی است؛ داغی که هیچ‌گاه به سردی نمی‌گراید و دل هر انسان آگاهی در هر گوشه جهان را به درد می‌آورد.

 «غمزه» با افشین علا؛ آنها که آقا را دیدند در غم فراق، جگرشان می‌سوزد - تسنیم

«غمزه» با افشین علا؛ آنها که آقا را دیدند در غم فراق، جگرشان می‌سوزد - تسنیم

جدیدترین قسمت «غمزه» با حضور افشین علا، شاعر برجسته، به بررسی ابعاد شخصیتی «آقای شهید» اختصاص یافت.

 ورود هواپیماهای جدید به ناوگان هوایی کشور و چند خبر خوب دیگر...

ورود هواپیماهای جدید به ناوگان هوایی کشور و چند خبر خوب دیگر...

خبر خریداری تعدادی هواپیما توسط شرکت‌های خصوصی و دولتی، اولین خبر خوب امروز برای عاشقان سفر است.