
نورنیوز- گروه بین الملل: سرگئی لاوروف وزیر امورخارجه با بیان اینکه آمریکا در حملات اوکراین علیه روسیه بسیار عمیقتر دست دارد، پاسخگویی واشنگتن را در این زمینه خواستار شد. به گزارش خبرگزاری رویترز، وزیر امور خارجه روسیه گفت که مسکو معتقد است ایالات متحده به شدت در حملات اوکراین علیه این کشور دست دارد و این موضوع را با واشنگتن مطرح کرده است.
وی گفت که حمایت ایالات متحده از اوکراین در حملات به روسیه شامل ارائه اطلاعات است.
لاوروف که این اظهارات را در گفتوگو با تلویزیون دولتی روسیه ارائه میکرد، افزود: «ما مجموعهای از پرسشها را به وزارت امور خارجه ایالات متحده ارسال کرده و درخواست توضیح نموده یم، از جمله در مورد دادههای اطلاعاتی و این واقعیت که آمریکا در سازماندهی و اجرای حملات به عمق خاک روسیه و اهداف غیرنظامی بسیار عمیق تر دست دارد. ما منتظر پاسخ هستیم.»
رویترز خاطرنشان کرده است که آمریکا از ماه فوریه (اسفند ۱۴۰۴) که علیه ایران وارد جنگ شده است، تلاشهای میانجیگرانه میان مسکو و کییف را متوقف کرده و هیچ مذاکره صلحی در مورد اوکراین انجام نشده است.
لاوروف به نقل از ولادیمیر پوتین رئیسجمهوری …




