قیمت طلا امروز




 سایت نورنیوز / ۱۴۰۵/۰۵/۱۷

رشد 15 درصدی سفر به کیش؛ بیش از 11 هزار مسافر جابه‌جا شدند

طی هفته گذشته 11 هزار و 674 مسافر از طریق فرودگاه بین‌المللی و بندرگاه کیش تردد کردند که نسبت به هفته ماقبل 15 درصد افزایش داشته است.
 رشد 15 درصدی سفر به کیش؛ بیش از 11 هزار مسافر جابه‌جا شدند

نورنیوز-گروه اقتصادی: سازمان منطقه آزاد کیش، طی هفته گذشته در مجموع ۶ هزار و ۸۳ مسافر و سرنشین خودرو از طریق شناورهای مسافری و لندینگ‌کرافت در مسیرهای دریایی جزیره کیش و بنادر چارک و آفتاب تردد کردند.

بنا به اعلام روابط عمومی و امور بین‌الملل سازمان منطقه آزاد کیش در بازه زمانی ۱۰ تا ۱۶ مرداد ۱۴۰۵، از مجموع مسافران جابه‌جاشده در این مدت، سه هزار و ۲ نفر وارد جزیره کیش شده و سه هزار و ۸۱ نفر نیز جزیره را به مقصد بنادر چارک و آفتاب ترک کردند.

بنا به این گزارش، در این بازه زمانی، شناورهای خودروبر(لندینگ‌کرافت‌ها) با انجام ۱۰۲ سفر، ۲ هزار و ۹۴۶ مسافر را جابه‌جا کردند که شامل یک‌هزار و ۲۳۶ مسافر ورودی و یک‌هزار و ۷۱۰ مسافر خروجی بود.

همچنین در این مدت، ۹۸۳ دستگاه خودرو از طریق لندینگ‌کرافت‌ها جابه‌جا شدند که از این تعداد، ۴۱۳ دستگاه وارد جزیره و ۵۷۰ دستگاه از کیش خارج شدند.

بنا به اعلام روابط عمومی و امور بین‌الملل سازمان منطقه آزاد کیش، شناورهای مسافری تندرو کیش نیز با انجام ۱۰۲ سفر، سه هزار و ۱۳۷ مسافر را جابه‌جا کردند که شامل یک‌هزار و ۷۶۶ مسافر ورودی و یک‌هزار و ۳۷۱ مسافر خروجی بود.

بنا به این گزارش، در یک هفته گذشته با انجام ۵۸ پرواز ورودی و خروجی، بیش از ۵ هزار و ۵۰۰ مسافر از طریق فرودگاه بین‌المللی کیش جابه‌جا شدند.

روابط عمومی و امور بین‌الملل سازمان منطقه آزاد کیش اعلام کرد: طی یک هفته اخیر در مجموع ۲۸ پرواز ورودی و ۳۰ پرواز خروجی در فرودگاه بین‌المللی کیش انجام شد و بر اساس این آمار، ۲ هزار و ۵۹۵ مسافر از طریق پروازهای ورودی وارد جزیره کیش شده و ۲ هزار و ۹۹۶ مسافر نیز با پروازهای خروجی، جزیره را ترک کردند.

بنا به این گزارش، در این بازه زمانی، شرکت هواپیمایی کیش‌ایر با انجام ۳۳ پرواز، شامل ۱۶ پرواز ورودی و ۱۷ پرواز خروجی، بیشترین سهم از عملیات پروازی فرودگاه بین‌المللی کیش را به خود اختصاص داده و در مجموع سه هزار و ۵۳۵ مسافر را جابه‌جا کرد.

همچنین شرکت هواپیمایی زاگرس با انجام ۱۴ پرواز، یک‌هزار و ۶۵۴ مسافر و شرکت هواپیمایی کارون با انجام ۶ پرواز، …



 برای نخستین‌بار در ایران؛ ارسال رایگان همه پیام‌های تراکنش بانک ملی در بله
۱ ساعت قبل / روزنامه صمت

برای نخستین‌بار در ایران؛ ارسال رایگان همه پیام‌های تراکنش بانک ملی در بله

به گزارش روابط عمومی بانک ملی ایران، با فعال شدن این خدمت، مشتریان بانک ملی ایران می‌توانند بدون پرداخت هزینه، پیام‌های تراکنش همۀ حساب‌های ملی خود را به‌صورت یکجا در بله دریافت و پیگیری کنند. کاربران برای استفاده از این امکان کافی است در بخش «خدمات» اپلیکیشن بله، گزینه «تراکنش‌های بانک ملی» را انتخاب کرده و همۀ حساب‌های بانک ملی خود را به این بخش اضافه کنند.

پس از اضافه شدن حساب‌ها، پیام‌های تراکنش مربوط به حساب‌های ثبت‌شده در بله در اختیار کاربر قرار می‌گیرد و او می‌تواند پیام‌های تراکنش‌ خود را در همین اپلیکیشن مشاهده و پیگیری کند.

تکمیل خدمات اطلاع‌رسانی بانک ملی در اپلیکیشن بله

با اضافه شدن سرویس تراکنش‌های بانک ملی، مجموعۀ خدمات اطلاع‌رسانی بانک ملی ایران در بله تکمیل‌ شده است. مشتریان این بانک می‌توانند بخشی از مهم‌ترین اطلاعات و پیام‌های بانکی خود را از طریق بله دریافت کنند؛ تجربه‌ای که علاوه‌ بر دسترسی آسان‌تر، هزینۀ دریافت پیام‌های تراکنش را نیز برای مشتریان حذف می‌کند.

بله همچنین امکان دریافت رمزهای یکبار مصرف بانکی (OTP) را برای مشتریان بانک ملی فراهم کرده است. این رمزها که برای ورود به برخی خدمات بانکی، انجام تراکنش‌هایی مانند انتقال وجه و تأیید عملیات بانکی استفاده می‌شوند در بله به شماره تلفن همراه مشتریان ارسال می‌شوند. به این ترتیب، کاربران می‌توانند بخشی از پیام‌ها و اطلاعات مهم بانکی خود را نیز از طریق بله دریافت کنند.

رایگان شدن ارسال پیام‌های تراکنش، اتفاقی فراتر از اضافه شدن یک خدمت جدید به بله است؛ چراکه یکی از پرکاربردترین اطلاعات بانکی روزمرۀ مشتریان، بدون دریافت هزینه در اختیار آن‌ها قرار می‌گیرد. بانک ملی ایران با این اقدام، بخشی دیگر از خدمات روزمرۀ خود را به بله آورده است تا مشتریان بتوانند اطلاعات حساب و پیام‌های بانکی خود را ساده‌تر، یکپارچه‌تر و بدون هزینه دریافت کنند.



 قطعی برق تهران فردا جمعه 30 مرداد+ لینک
۳ دقیقه قبل / سایت نورنیوز

قطعی برق تهران فردا جمعه 30 مرداد+ لینک

نورنیوز-گروه اقتصادی: جدیدترین وضعیت قطعی برق تهران در روز جمعه ۳۰ مرداد ۱۴۰۵ اعلام شد.

جهت اطلاع از برنامه خاموشی روی لینک زیر کلیک کنید؛  وب‌سایت شرکت توزیع نیروی برق تهران: https://tbtb.ir/ صفحه برنامه خاموشی‌ها: https://tbtb.ir



 خریداران خارجی اوراق خزانه آمریکا از وال‌استریت فرار کردند
۵ دقیقه قبل / سایت اقتصاد معاصر

خریداران خارجی اوراق خزانه آمریکا از وال‌استریت فرار کردند

به گزارش خبرنگار اقتصاد معاصر؛ بازارهای مالی جهان در شرایطی وارد نیمه دوم اوت ۲۰۲۶ شده‌اند که نشانه‌های کم‌سابقه‌ای از تغییر رفتار سرمایه‌گذاران خارجی در برابر دارایی‌های آمریکایی دیده می‌شود. داده‌های تازه جریان سرمایه نشان می‌دهد سرمایه خارجی، به‌ویژه سرمایه بخش خصوصی، همچنان به بازار آمریکا علاقه‌مند است اما مقصد این پول در حال تغییر است؛ خرید اوراق خزانه آمریکا به‌شدت کاهش یافته و در مقابل، ورود سرمایه به بازار سهام ایالات متحده به سطوح رکوردی رسیده است. این جابه‌جایی هم‌زمان با جهش بازده اوراق قرضه، افزایش قیمت نفت و بالا ماندن نگرانی‌های تورمی، فشار تازه‌ای بر هزینه تامین مالی دولت‌ها ایجاد کرده است.

مهم‌ترین علامت هشدار از بازار بدهی آمریکا می‌آید، بر اساس آخرین داده‌های جریان سرمایه بین‌المللی خزانه‌داری آمریکا، خرید خالص اوراق و اسناد خزانه از سوی سرمایه‌گذاران خصوصی خارجی در ماه ژوئن به ۱۶.۶ میلیارد دلار کاهش یافته که پایین‌ترین رقم از ژانویه محسوب می‌شود. در مقیاس ۱۲ماهه نیز این روند پررنگ‌تر است؛ خرید خالص اوراق خزانه توسط بخش خصوصی خارجی در ۱۲ ماه منتهی به ژوئن با افت بیش از ۴۰ درصدی نسبت به دوره مشابه سال قبل، به ۳۲۹ میلیارد دلار رسیده است.

این کاهش تقاضا زمانی اهمیت بیشتری پیدا می‌کند که رفتار بانک‌های مرکزی و مدیران ذخایر خارجی نیز به آن اضافه شود. بخش رسمی خارجی در ماه ژوئن نزدیک به ۱۰ میلیارد دلار فروش خالص اوراق داشته و در یک سال منتهی به ژوئن نیز بانک‌های مرکزی و مدیران ذخایر در مجموع ۳۵ میلیارد دلار اوراق و اسناد خزانه آمریکا را به‌صورت خالص فروخته‌اند. هرچند این رقم در مقایسه با فروش ۹۱ میلیارد دلاری دوره مشابه سال قبل کمتر است اما ادامه خروج بخش رسمی در کنار افت خرید سرمایه‌گذاران خصوصی، برای بزرگ‌ترین بازار بدهی جهان یک علامت قابل توجه محسوب می‌شود.

نشانه دیگری از کاهش وزن اوراق خزانه آمریکا در سبد بازیگران خارجی را می‌توان در دارایی‌های نگهداری‌شده نزد فدرال رزرو نیویورک مشاهده کرد. ارزش اوراق خزانه متعلق به خارجی‌ها که در این نهاد نگهداری می‌شود به حدود ۲.۶ تریلیون دلار رسیده که پایین‌ترین سطح در ۱۴ سال گذشته است. هم‌زمان جی‌پی‌مورگان نیز برآورد خود از کل خرید خارجی اوراق خزانه آمریکا در سال جاری را از …



 بروزرسانی ناوگان هوایی بارورسازی ابرها در جریان است
۵ دقیقه قبل / سایت اقتصاد معاصر

بروزرسانی ناوگان هوایی بارورسازی ابرها در جریان است

به گزارش اقتصاد معاصر؛ تیم فنی و کارشناسی این سازمان جهت بررسی فنی و امکان بکارگیری هواپیماهای مورد نظر در راستای اجرای عملیات باروری ابرها در سال آبی جاری، بازدیدی از هواپیماهای مستقر در فرودگاه پیام و مهرآباد تهران متعلق به شرکت های هواپیمایی اطلس و پارس به عمل آورد.

بنابراین گزارش، در پی بازدید پیشین سرپرست این سازمان از فرودگاه پیام (محل استقرار هواپیماهای اطلس ایر) تیم فنی و کارشناسی جهت بررسی مجدد به محل استقرار هواپیمایی اطلس اعزام شد. هدف از این اعزام، بررسی و احراز قابلیت استفاده از هواپیما و تجهیزات موجود، بررسی امکان نصب سنسور و در نهایت امکان‌سنجی بکارگیری سامانه بارورسازی ابرها در هواپیماهای مورد نظر بود.

این گزارش می افزاید که بازدید دوم تیم فنی وکارشناسی این سازمان از هواپیمای پارس، مستقردر فرودگاه مهرآباد انجام شد و در این بازدید دو فروند هواپیمای آنتونوف ۷۴ شرکت مذکورکه طی سال ‌های اخیر بخش عمده‌ای از برنامه اجرایی عملیات هوایی بارورسازی ابرها را بر عهده داشت و مورد اصابت موشک ‌های آمریکایی-صهیونیستی قرارگرفته بودند، مورد ارزیابی فنی و دقیق قرارگرفت.

هدف نهایی این بازدید، بروز رسانی وتجهیر هواپیماهای مورد نظر جهت بکارگیری در عملیات‌های باروری ابرها در سال آبی 1406 – 1405 می‌باشد./مهر



 آغاز طرح فروش مشارکت در تولید چهار محصول سایپا - پدال
۶ دقیقه قبل / سایت پدال

آغاز طرح فروش مشارکت در تولید چهار محصول سایپا - پدال

سایپا شرایط فروش مشارکت در تولید چهار محصول خود را برای متقاضیان عادی اعلام کرد.





پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ - 20 August 2026
 زندگی حرفه‌ای شهرام شکوری؛ از برنامه‌نویسی تا خلق نرم‌افزار حسابداری «هلو»
سایت فردای اقتصاد

زندگی حرفه‌ای شهرام شکوری؛ از برنامه‌نویسی تا خلق نرم‌افزار حسابداری «هلو»

شهرام شکوری، هم‌بنیانگذار و رئیس هیات مدیره گروه شرکت‌های طرفه‌نگار در بخش اول گفت‌وگوی مفصل خود در برنامه «چهره‌ها»، سه دهه فعالیت خود در صنعت نرم‌افزار را روایت می‌کند.
 رأی بدوی به نفع ثتران صادر شد
سایت صدای بورس

رأی بدوی به نفع ثتران صادر شد

شرکت سرمایه‌گذاری مسکن تهران از صدور رأی بدوی به نفع این شرکت در پرونده دعوی علیه بانک توسعه تعاون خبر داد.
 پیش‌بینی قیمت طلا، دلار و سکه امروز پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ | بازارها روی موج بلاتکلیفی | ورود طلای جهانی به کانال ۴۵۰۰ دلار
سایت اقتصادنیوز

پیش‌بینی قیمت طلا، دلار و سکه امروز پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ | بازارها روی موج بلاتکلیفی | ورود طلای جهانی به کانال ۴۵۰۰ دلار

اقتصادنیوز: بازار در آستانه آخرین روز معاملاتی هفته با ادامه افزایش در معاملات پشت‌خطی وارد فاز تازه‌ای شد؛ دلار در کریدور ۱۹۰ هزار تومان ماند، طلای جهانی به کانال ۴۵۰۰ دلار صعود کرد و سکه امامی نیز به ۱۹۷ میلیون تومان رسید.
 مردی که با یک آدمک، جان میلیون‌ها انسان‌ را نجات داد
سایت تجارت نیوز

مردی که با یک آدمک، جان میلیون‌ها انسان‌ را نجات داد

بیش از ۲۰ میلیون نفر در تصادفات رانندگی جان خود را از دست داده‌اند و اگر نبوغ یک فیزیکدان به نام ساموئل آلدرسون، نبود، این رقم احتمالا می‌توانست حتی بیشتر باشد.
 کاهش ۱۶ درصدی تولید فولاد سیرجان ایرانیان / درآمد سیسکو بر موج تورم سوار شد + نمودار
سایت تجارت نیوز

کاهش ۱۶ درصدی تولید فولاد سیرجان ایرانیان / درآمد سیسکو بر موج تورم سوار شد + نمودار

عملکرد فولاد سیرجان ایرانیان در تیرماه 1405 از شکاف میان وضعیت عملیاتی و درآمدزایی حکایت دارد؛ مجموع تولید شرکت 16 درصد و فروش 31 درصد کاهش یافته، اما درآمد با رشد 62 درصدی به 4 هزار و 979 میلیارد تومان رسیده است؛ رشدی که تحت تاثیر افزایش نرخ فروش محصولات، به‌ویژه شمش فولادی رقم خورده است.
 کالا برگ در محاصره گرانی | نفت ما
سایت نفت ما

کالا برگ در محاصره گرانی | نفت ما

دی ماه سال گذشته بود که همزمان با حذف ارز ترجیحی، کالابرگ یک میلیون تومانی به همه مردم ایران داده شد. کالابرگی که قرار بود با تغییر نرخ کالاهای اساسی نیز اعتبار آن افزایش یابد اما نه تنها این رقم ثابت مانده بلکه برخی فروشگاه‌های طرف قرارداد کالابرگ نیز به دنبال لغو قرارداد هستند و برخی از آنها نیز فروش با اعتبار کالابرگ را متوقف کردند.
 کارمزد جدید خدمات بانکی اعلام شد
سایت هم میهن

کارمزد جدید خدمات بانکی اعلام شد

نرخ کارمزد خدمات بانکی الکترونیکی و حضوری در سال ۱۴۰۵ به‌روزرسانی شد.
 قیمت تتر امروز
سایت اقتصادنیوز

قیمت تتر امروز

اقتصادنیوز:قیمت تتر امروز در صرافی‌های معتبر داخلی با کاهش 0.05 درصدی، به 189,398 (یکصد و هشتاد و نه هزار و‌ سیصد و نود و هشت) تومان رسید.