قیمت طلا امروز




 سایت نورنیوز / ۱۴۰۵/۰۵/۱۰

طارمی از لیست لیگ قهرمانان اروپا خط خورد؛ تصمیم جنجالی سرمربی المپیاکوس

مهدی طارمی، کاپیتان تیم ملی فوتبال ایران، از فهرست بازیکنان المپیاکوس برای دیدارهای پلی‌آف لیگ قهرمانان اروپا مقابل نایمخن هلند کنار گذاشته شد؛ تصمیمی که احتمال جدایی این مهاجم ایرانی از جمع سرخ‌وسفیدهای یونان در پنجره نقل‌وانتقالات را پررنگ‌تر کرده است.
 طارمی از لیست لیگ قهرمانان اروپا خط خورد؛ تصمیم جنجالی سرمربی المپیاکوس

نورنیوز-گروه ورزشی: اتحادیه فوتبال اروپا (یوفا) فهرست بازیکنان المپیاکوس برای دیدارهای این تیم مقابل نایمخن هلند را منتشر کرد که در آن نام مهدی طارمی، مهاجم ایرانی، و رومن یارمچوک، مهاجم اوکراینی، دیده نمی‌شود.

به نظر می‌رسد این دو مهاجم همچنان گزینه‌های جدایی از تیم در پنجره نقل‌وانتقالات هستند و به همین دلیل در فهرست اروپایی المپیاکوس قرار نگرفته‌اند. همچنین، همان‌طور که انتظار می‌رفت، اورتگا (دروازه‌بان)، کلیتون، لوئیز (که به فروش رسیده است) و یوسف یازیجی که به دلیل مصدومیت طولانی‌مدت در دسترس نیست، نیز در این فهرست حضور ندارند. 



 طارمی یه کدام یک از این سه تیم می‌رود؟ / مقصد غیرمنتظره در انتظار مهاجم تیم ملی
۴۴ دقیقه قبل / سایت تجارت نیوز

طارمی یه کدام یک از این سه تیم می‌رود؟ / مقصد غیرمنتظره در انتظار مهاجم تیم ملی

به گزارش تجارت نیوز، در دومین سال از قرارداد با المپیاکوس، مهدی طارمی روزهای متفاوتی را سپری می‌کند. پیش‌تر گفتیم که شرایط برای ادامه همکاری با مهاجم تیم ملی ایران، مهیا نیست و جذب مهاجمان جدید، شاید زمینه‌ساز جدایی طارمی از المپیاکوس و کوچ او از آتن شود.

سایت novasports در خبری نوشت یک باشگاه در شهر دبی امارات علاقه‌مند به جذب طارمی مهاجم تیم ملی فوتبال ایران است و مذاکرات جدی بین این باشگاه اماراتی و باشگاه یونانی برای انتقال طارمی به دبی در حال پیگیری است.

گفتنی است شباب الاهلی، النصر و الوصل ۳ باشگاه شهر دبی هستند که این احتمال وجود دارد طارمی به یکی از این سه تیم منتقل شود.

منبع: ایرنا



 طارمی در سه راه نزدیک خلیج فارس گیر کرد - پارس فوتبال
۱ ساعت قبل / سایت پارس فوتبال

طارمی در سه راه نزدیک خلیج فارس گیر کرد - پارس فوتبال

به گزارش مشرق ، مهدی طارمی، کاپیتان تیم ملی کشورمان از «یک باشگاه دبی» پیشنهاد دارد در همین رابطه سایت novasports امروز(پنجشنبه) از ۳ مقصد احتمالی ستاره ایرانی در شهر دبی پرده برداشت.

شباب الاهلی، النصر و الوصل ۳ باشگاه شهر دبی هستند که می‌توانند میزبان طارمی باشند.

روز گذشته بود که اکثر رسانه‌های یونان از رسیدن یک پیشنهاد اماراتی از شهر دبی به باشگاه المپیاکوس برای جذب طارمی خبر دادند.

حالا سایت novasports می‌نویسد که شباب الاهلی متمول‌ترین باشگاه فوتبال شهر دبی به شمار می‌آید و می‌تواند نزدیک‌ترین مقصد برای طارمی باشد.

اما النصر و الوصل هم تیم‌های ریشه‌داری در شهر دبی به شمار می‌آیند و پروژه جذب طارمی برای این دو باشگاه هم می‌تواند جذاب باشد.



 لوکاکو: سال دوم حضور در ناپولی بدترین سال زندگی‌ام بود
۱ ساعت قبل / سایت فوتبالی

لوکاکو: سال دوم حضور در ناپولی بدترین سال زندگی‌ام بود

پایگاه خبری فوتبالی - روملو لوکاکو پس از انتقال به فنرباغچه، دوران حضورش در ناپولی را «بدترین سال» زندگی خود توصیف کرد و به انتقاداتی که در ایتالیا از شرایط جسمانی او مطرح شده بود، پاسخ داد.

به گزارش فوتبالی، لوکاکو فصل گذشته در تمامی رقابت‌ها تنها ۱۰۲ دقیقه برای ناپولی به میدان رفت. مصدومیت پیش‌فصل مقابل المپیاکوس، روند طولانی ریکاوری و اختلاف با آنتونیو کونته باعث شد این مهاجم بلژیکی عملاً به بازیکنی حاشیه‌ای تبدیل شود. مشکلات شخصی از جمله درگذشت پدرش نیز شرایط را برای او دشوارتر کرد. مهاجم ۳۳ ساله پس از دیدار فنرباغچه و لیون در پلی‌آف لیگ قهرمانان اروپا، درباره شایعات مربوط به وضعیت جسمانی‌اش گفت:

«این ادعا که آماده نیستم کاملاً اشتباه است. احتمالاً در ایتالیا این حرف‌ها را مطرح کردند تا علیه من فضاسازی کنند، همان کاری که انجام دادند. من صد درصد آماده بازی هستم.»

لوکاکو درباره دلیل ترک ناپولی نیز توضیح کوتاهی داد:

«چرا تصمیم گرفتم بروم؟ چیزهایی شنیدم و تصمیماتی گرفته شد. همین. برای من بهتر بود که جدا شوم.»

ستاره بلژیکی انتقال به فنرباغچه را فرصتی برای شروع دوباره می‌داند:

«ترکیه تجربه جدیدی است، اما در سطحی حرفه‌ای و بالا. من به انگیزه نیاز دارم. این بهترین راهکار برای من بود و می‌خواهم همچنان در بالاترین سطح بازی کنم و برای کسب جام بجنگم.»

لوکاکو قراردادی یک‌ساله با قابلیت تمدید برای فصل دوم با فنرباغچه دارد و قصد دارد پس از پایان دوران حضورش در ترکیه به کشورش بازگردد. او همچنین تأکید کرد که همچنان برنامه قبلی خود برای ادامه فوتبال تا سال ۲۰۳۰ را دنبال می‌کند:

«امیدوارم بتوانم به این دو سال متعهد بمانم و بعد به خانه برگردم. همیشه گفته‌ام می‌خواهم تا سال ۲۰۳۰، از جمله برای تیم ملی، ادامه بدهم. بعد از آن دیگر تمام است.»

لوکاکو که در نخستین حضورش برای فنرباغچه تنها ۱۰ دقیقه بازی کرد، در پایان تأکید کرد برای رسیدن به جایگاه اصلی خود عجله‌ای ندارد و با صبر به دنبال تثبیت موقعیتش در تیم جدید خواهد بود.



 عکس | تغییر چهره باورنکردنی آلوارز؛ پای پیشنهاد بارسلونا در میان است! - پارس فوتبال
۱ ساعت قبل / سایت پارس فوتبال

عکس | تغییر چهره باورنکردنی آلوارز؛ پای پیشنهاد بارسلونا در میان است! - پارس فوتبال

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛ در حالی که انریکه سرزو پرونده خولین آلوارز ۲۶ ساله را بسته می‌داند، اولین تصویر این بازیکن آرژانتینی با پیراهن فصل ۲۷-۲۰۲۶ اتلتیکو در شبکه‌های اجتماعی ویرال شده است. 

به گزارش ورزش سه، دلیل آن تفاوت رفتاری است که این مهاجم در عکس رسمی این فصل نسبت به فصل گذشته نشان می‌دهد. جدا از تغییر ظاهر او که از چند هفته پیش ریش گذاشته است، لبخند یک سال پیش او در تابستان امسال جای خود را به چهره‌ای بسیار جدی داده که موجب سوژه‌های طنز در فضای مجازی شده است.

خولین آلوارز تابستان بسیار دشواری را در مواجهه با موضع اتلتیکو سپری می‌کند، چرا که این باشگاه مذاکره برای جدایی احتمالی او را کاملاً رد کرده است. حتی صحبت‌های این مهاجم آرژانتینی در جریان جام جهانی که گفت به دلیل علاقه به تحقق رویاهایش، بهترین تصمیم برای خودش و اتلتیکو انجام این انتقال است، باعث تغییر تصمیم اتلتیکو نشد. جلسه این فوتبالیست با سیمئونه پس از بازگشت از تعطیلات نیز که در آن بر خواسته خود مبنی بر جدایی تاکید کرده بود، کمکی به حل این بن‌بست نکرد.

علاوه بر این، خود سیمئونه وقتی قبل از تقابل با مالاگا از او سوال شد، دوباره قاطعانه برخورد کرد: «اگر مالک باشگاه قاطعانه صحبت می‌کند، فکر می‌کنم همه چیز مشخص است. مثل دادگاه است: ادعا رد شد. به همین روشنی. از اینجا به بعد، از نظر ورزشی سعی می‌کنیم مراقب شخص و بازیکن باشیم و امیدوار باشیم در شرایطی قرار بگیرد که به حفظ اعتبار، سطح بازی و خدماتش به ما ادامه دهد. اکنون او را در شرایط بازی نمی‌بینیم. امیدوارم در روزهای آینده کمی بیشتر پیشرفت کند و به آنچه می‌خواهیم نزدیک‌تر شود.»

امروز نوبت انریکه سرزو، رئیس باشگاه اتلتیکو بود که تاکید کند این موضوع مربوط به گذشته است: «از همان روز اول به بارسلونا گفته شد که می‌خواهیم خولین با ما بماند و همین اتفاق هم افتاد. او بازیکن ما و بخش بسیار مهمی از تیم است. ما می‌خواهیم او کنار ما باشد.»

او در ادامه گفت: «نمی‌دانم خولین عذرخواهی خواهد کرد یا نه، اما ظرف دو بازی دل هواداران را به دست خواهد آورد. او بازیکنی بزرگ و انسانی فوق‌العاده است. مطمئنم خولین فصلی فوق‌العاده را با ما سپری خواهد کرد. ما در اتلتیکو می‌خواهیم قهرمان لیگ شویم و برای آن خواهیم جنگید.»



 برگزاری آخرین تمرین تیم ملی والیبال بانوان در سالن اصلی مسابقات قهرمانی آسیا
۳ ساعت قبل / خبرگزاری دانشجو

برگزاری آخرین تمرین تیم ملی والیبال بانوان در سالن اصلی مسابقات قهرمانی آسیا

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، بر اساس اعلام فدراسیون والیبال، طبق نظر علیرضا طلوع کیان مدیر فنی تیم ملی، امروز (پنج شنبه ۲۹ مرداد) ملی‌پوشان تمرینات را سبک دنبال کردند و به مرور تاکتیک‌های تیمی، دریافت و سرویس پرداختند.

در این جلسه مربیان و اعضای کادر آخرین نکات فنی را برای حضور هر چه بهتر در بازی‌های رسمی به بازیکنان ایران گوشزد کردند.

شبنم علیخانی، غزاله بستان، فاطمه خلیلی، فاطمه منظوری، مهسا کد خدا، آیدا ولی نژاد، ستایش حسینی، الهه پورصالح، سودابه باقرپور، زهرا کریمی، ریحانه کریمی، یسنا آهنکوب، نگار هاشمی، و محدثه مشتاق، ترکیب تیم ملی زنان ایران را تشکیل می‌دهند.

رقابت‌های والیبال قهرمانی زنان آسیا از فردا به میزبانی شهر تیانجین چین آغاز می‌شود و تیم ایران در نخستین دیدار خود به مصاف تیم ملی چین تایپه می‌رود.

انتهای پیام/





پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ - 20 August 2026
 راز فسخ آسانی
روزنامه شرق

راز فسخ آسانی

استقلال در شرایطی با بسته‌بودن پنجره نقل‌وانتقالاتی مواجه شده که ابعاد حقوقی این ماجرا حالا از یک محرومیت ساده نقل‌وانتقالاتی فراتر رفته است. از یک سو، شکایت باشگاه‌های مس شهر بابک و نساجی مازندران درباره استفاده استقلال از بازیکنان جدید، می‌تواند پرونده‌ای را باز کند که در صورت پذیرش ادعاها، به تغییر نتایج دو مسابقه و ثبت شکست 3 بر صفر برای استقلال منجر شود.
 آنالیز گل چهارم پرسپولیس به استقلال خوزستان؛ فراتر از فوتبال ایران!
سایت فوتبالی

آنالیز گل چهارم پرسپولیس به استقلال خوزستان؛ فراتر از فوتبال ایران!

پایگاه خبری فوتبالی- گل چهارم پرسپولیس به استقلال خوزستان یک گل تاکتیکی و سرعتی بود. گلی که نظیر آن در فوتبال ایران کمتر دیده شده است.به گزارش فوتبالی، پرسپولیس امروز و در دومین دیدارش در فصل جدید لیگ برتر موفق شد استقلال خوزستان را با نتیجه 4 بر یک شکست بدهد. با این برد پرسپولیس و استقلال در امتیاز 6 و تفاضل گل 5+ مساوی شدند اما پرسپولیس به دلیل گل زده بیشتر در صدر جدول قرار گرفت.گل‌های پرسپولیس را در این مسابقه محمد خدابنده‌لو (6)، علی علیپور (20)، ایگور سرگیف (48) و پوریا شهرآبادی (3+90) وارد ...,پرسپولیس,استقلال خوزستان,مارکو باکیچ,اوستون اورونوف,تیوی بیفوما,پوریا شهرآبادی,پیشنهاد سردبیر
 صدرنشینی پرسپولیس با برتری مقابل استقلال خوزستان
سایت افکارنیوز

صدرنشینی پرسپولیس با برتری مقابل استقلال خوزستان

رقابت‌های هفته دوم لیگ برتر فوتبال امروز (چهارشنبه) با برگزاری پنج بازی به پایان می‌رسد.
 دربی در اصفهان یعنی شانس بالای استقلال | باید از روز اول جام را به استقلال می‌دادند
خبرگزاری همشهری‌آنلاین

دربی در اصفهان یعنی شانس بالای استقلال | باید از روز اول جام را به استقلال می‌دادند

پیشکسوت استقلال گفت: نساجی تیم پرطرفداری است و در خانه خودش دنبال کسب حداکثر امتیاز بود، اما استقلال توانست از این بازی سخت ۳ امتیاز بگیرد و فعلاً خودش را به عنوان یک مدعی نشان داده است.
 مورینیو: دوست ندارم یامال به رئال بیاید!
سایت ورزش ۳

مورینیو: دوست ندارم یامال به رئال بیاید!

ژوزه مورینیو می‌گوید تمایلی به داشتن لامین یامال در تیمش ندارد و درباره پرونده جنجالی نگریرا هم صحبت کرد.
 وزیر ورزش و جوانان از سالن ۶ هزار نفری ۲۲ گولان سنندج بازدید کرد
خبرگزاری برنا

وزیر ورزش و جوانان از سالن ۶ هزار نفری ۲۲ گولان سنندج بازدید کرد

برنا - گروه ورزشی: وزیر ورزش و جوانان در ادامه سفر به استان کردستان از سالن ۶ هزار نفری ۲۲ گولان سنندج بازدید کرد و در جریان آخرین وضعیت و روند تکمیل این مجم...
 یک گل و دو پاس گل؛ شبی فراموش‌نشدنی برای مهاجم پرسپولیس
سایت دیدارنیوز

یک گل و دو پاس گل؛ شبی فراموش‌نشدنی برای مهاجم پرسپولیس

در جریان برتری ۴ بر یک پرسپولیس برابر استقلال خوزستان، علی علیپور خوش درخشید و با یک گل و دو پاس گل، سهم بزرگی در پیروزی مردان تارتار در اولین بازی خانگی در...
 نوکمپ با ورود رودری دیوانه شد!
سایت ورزش ۳

نوکمپ با ورود رودری دیوانه شد!

پیش از آغاز دیدار بارسلونا و الاهلی مصر در چارچوب جام خوان گمپر، مراسم معارفه اعضای تیم بارسلونا برای فصل ۲۷-۲۰۲۶ در ورزشگاه اسپاتیفای نوکمپ برگزار شد و هواداران استقبال باشکوهی از رودری داشتند.