قیمت طلا امروز




 سایت نورنیوز / ۱۴۰۵/۰۵/۱۵

حاجی‌بابایی: انسجام ملی و پیروی از رهبری، سد محکم ایران در برابر جنگ رسانه‌ای است

نایب‌رئیس مجلس با تاکید بر ضرورت فرهنگ‌سازی برای وحدت و پرهیز از دوقطبی‌سازی در کشور، به کشورهای منطقه‌ای و فرامنطقه‌ای هشدار داد که هرگونه همراهی با آمریکا و رژیم صهیونیستی علیه ایران، با پاسخی سخت و پشیمان‌کننده مواجه خواهد شد.
 حاجی‌بابایی: انسجام ملی و پیروی از رهبری، سد محکم ایران در برابر جنگ رسانه‌ای است

نورنیوز- گروه سیاسی: حمیدرضا حاجی‌بابایی نایب‌رئیس مجلس شورای اسلامی در گفتگو با رسانه‌ها، به تشریح ضرورت‌های داخلی و هشدارهای خارجی کشور در شرایط مواجهه با جنگ ترکیبی و رسانه‌ای دشمن پرداخت.

وی با تأکید بر اینکه امروز مهم‌ترین اولویت کشور فرهنگ‌سازی برای وحدت است، گفت: «ما باید در مسائل کلان مملکت که با اصل نظام ارتباط دارد، به یک گفتمان واحد به دور از تنش‌آفرینی برسیم. نقد سازنده همواره بلامانع است، اما تفرقه و چندصدایی در برابر دشمن، ثمره‌ای جز زیان برای کشور نخواهد داشت.» لزوم حمایت از مسئولان نظام و تیم دیپلماسی

نماینده مردم همدان در مجلس با اشاره به لزوم پرهیز از تخریب شخصیت‌های نظام به‌ویژه رئیس‌جمهور و تیم مذاکره‌کننده کشورمان، افزود: «رهبر معظم انقلاب بارها فرموده‌اند که باید به مسئولان اعتماد کنیم. در شرایط کنونی، حفظ موازین شرعی، ضوابط اخلاقی و انسجام ملی در موضع‌گیری‌های داخلی الزامی است تا مانع از سلب اعتماد عمومی شویم.» هشدار به متحدان آمریکا و رژیم صهیونیستی

حاجی‌بابایی در ادامه مواضع خود، لحن هشدارآمیزی نسبت به هم‌پیمانان منطقه‌ای و فرامنطقه‌ای دشمن اتخاذ کرد و گفت: «به همه کشورهایی که با دشمن آمریکایی علیه ایران همکاری می‌کنند تا دامنه جنگ را گسترش دهند، صراحتاً هشدار می‌دهیم که هرگونه اقدام علیه منافع ملی ایران عزیز، با پاسخ پشیمان‌کننده و قاطع جمهوری اسلامی روبه‌رو خواهد شد.» تبعات سنگین گسترش جنگ برای غرب

نایب‌رئیس مجلس با اشاره به اینکه جمهوری اسلامی ایران در برابر جنگ‌ها واکسینه شده است، تصریح کرد که هرگونه آتش‌افروزی جدید بیش از همه به ضرر آمریکا، اسرائیل و شرکای اروپایی آن‌ها خواهد بود. او افزایش سرسام‌آور قیمت نفت و بنزین، نابودی زیرساخت‌های انرژی منطقه و انهدام پایگاه‌های نظامی آمریکا را تنها بخشی از پیامدهای حتمی این ماجراجویی‌ها دانست.



۳۴ دقیقه قبل / سایت دیدارنیوز

قالیباف: ما هر چقدر قدرت نظامی داشته باشیم ولی مردم گرسنه باشند، دوام نمی‌آوریم

دیدارنیوز: رئیس مجلس شورای اسلامی امنیت و اقتصاد را لازم و ملزوم هم دانست و گفت: اقتصاد برای پرواز به امنیت نیاز دارد و اگر امنیت برقرار نشود، سرمایه نمی‌آید؛ همچنین اگر امنیت برقرار شود، اما تداوم آن با اقتصاد پیش نرود، پایدار نخواهد بود.

به نقل از رسانه مجلس، نشست هم‌اندیشی فعالان اقتصادی ایرانی و عراقی با محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی و هیأت پارلمانی همراه، روز گذشته (پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵) در سفارت جمهوری اسلامی ایران در بغداد برگزار شد.

قالیباف با اشاره به اهمیت کار فعالان بخش خصوصی خطاب به آنها، گفت: برخی مشکلات در حوزه بخش خصوصی در هر دو کشور نهادینه شده که به همین منظور با حضور شما در تهران جلسه دیگری به همراه مسئولان اتاق بازرگانی ایران برگزار خواهیم کرد تا مشکلات را به صورت اولویت بندی شده و کاربردی برطرف کنیم.

عراق می‌تواند از نیروی کار هوشمند، کارآمد و مستعد ساکن مرز‌های ایران بهره ببرد

رئیس مجلس شورای اسلامی با اشاره به نمایندگان حاضر در هیأت پارلمانی همراه، گفت: اعضای هیأت همراه را نمایندگان عضو گروه دوستی پارلمانی ایران و عراق و نمایندگان استان‌های هم‌مرز با این کشور تشکیل می‌دهند که به صورت تخصصی بر موضوعات عراق متمرکز بوده و مسائل را پیگیری و حل و فصل خواهند کرد.

وی با اشاره به نیروی کار هوشمند، کارآمد و با استعدادی که در شهر‌های مرزی ایران زندگی می‌کنند، گفت: هر دو کشور می‌توانند از فرصت فنی و تخصصی آنها بهره ببرند و به ویژه عراق به عنوان کشور دوست ما می‌تواند از این ظرفیت استفاده کند و برای این موضوعات باید نقشه راه درست و دقیق اقتصادی و تجاری میان دو کشور ایجاد شود.

قالیباف در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به رویکرد ایران در مقابل دشمن خارجی عنوان کرد: ما نه جنگ طلب بوده و نه به دنبال جنگیم، اما به عنوان مسلمان به یک اصل در امت اسلامی باور داریم و آن این است که اجازه نمی‌دهیم افرادی بیایند و عزت و شرف ما را لگدمال کنند و بروند. ما در این مسیر از مال و جان خود می‌گذریم، می‌ایستیم و از عزت و شرف خود دفاع می‌کنیم.

ما بیش از مدعیان صلح، قدر صلح را می‌دانیم

رئیس نهاد قانونگذاری کشورمان با رد ادعا‌هایی که می‌گویند ما جنگ طلب هستیم، تصریح کرد: از قضا ما به عنوان یک رزمنده، بیش از آنهایی که حرف از صلح می‌زنند، قدر صلح را می‌دانیم؛ یعنی کسی قدر صلح را می‌داند که جنگیده باشد. از سوی دیگر معتقدیم دیپلماسی وقتی ارزش دارد و پیش می‌رود که برای جنگ آماده باشیم و اگر آماده جنگ نباشیم در زمان استفاده از دیپلماسی هم کسی پاسخ ما را نمی‌دهد.

وی ادامه داد: هم مسیر ما مسیر درستی است و هم دین، قرآن، فرهنگ اهل‌بیت (ع)، منطق و انسانیت حکم می‌کند از شرف، عزت و وطن خود دفاع کنیم.

۷۵ درصد حمل‌ونقل دریایی جهان به عنوان یک ویژگی در اختیار جهان اسلام است

رئیس قوه مقننه در ادامه با بیان اینکه قریب به نیم قرن است ایران و عراق در شرایط «نه جنگ و نه صلح» و «هم جنگ و هم صلح» هستند و این شرایط به یک وضعیت دائمی تبدیل شده است، گفت: مگر آدمی چقدر عمر می‌کند که ۵۰ سال آن در چنین شرایطی سپری شود؟! در این بین برخی شیطنت کرده و می‌گویند این شرایط را ما درست کرده‌ایم در حالی که این شرایط را دشمنی درست کرده که وقتی ظرفیت نیروی انسانی، منابع خدادادی و ظرفیت‌های ژئوپلیتیکی ایران، عراق و کشور‌های اسلامی که در منطقه وجود دارد را دید نسبت به آن طمع کرد.

قالیباف ادامه داد: به عنوان مثال جغرافیای تنگه هرمز، خلیج فارس، باب‌المندب و کانال سوئز در مدیترانه به گونه‌ای است که ۷۵ درصد حمل‌ونقل دریایی جهان که اساس آن دریایی است، در اختیار کشور‌های مسلمان بوده و این یکی از ویژگی‌های جهان اسلام است.

دشمن برای چپاول منابع و مواد اولیه ما به منطقه آمده است

رئیس مجلس خطاب به فعالان اقتصادی ایرانی و عراقی گفت: اگر به منابع و مواد اولیه کشور‌های مسلمان دقت کنید، متوجه می‌شوید دشمنان ما برای چپاول آنها می‌آیند بنابراین باید در این شرایط برای تحریم‌های ظالمانه، برنامه‌ریزی کرده تا بتوانیم از آن عبور کنیم.

وی ادامه داد: درست است که امروز در سمت ریاست مجلس قرار دارم، اما تمام وجودم امور اجرایی را درک می‌کند و جنبه فنی کار را می‌فهمم لذا مشکلات شما را نیز می‌دانم از جمله اینکه به‌راحتی می‌شود موضوع ضمانت‌نامه را برای خدمات مهندسی حل کرد.

اگر مردم گرسنه باشند، دوام نمی‌آوریم

قالیباف با اشاره به اینکه امروز می‌شود مبادلات تجاری را با ارز ملی انجام داد و به دهان ارز آمریکایی زد، تصریح کرد: دوران سیطره آمریکا بر دنیا گذشته است، اما ما به آن توجه نداریم و به فرصت‌های به وجود آمده دقت نمی‌کنیم که اشکال کار ماست. ما فرزند زمانه خویش نشده‌ایم و هنوز تجارت را با همان شیوه ۵۰ سال پیش دنبال می‌کنیم.

رئیس نهاد قانونگذاری کشورمان در ادامه با بیان اینکه تحت فشار اقتصادی قرار گرفتن، طبیعی است، گفت: آمریکایی‌ها و اسرائیلی‌ها فهمیده‌اند در حوزه جنگ سخت نظامی از پس ایران و عراق بر نمی‌آیند از این رو وارد جنگ شناختی و جنگ اقتصادی شده‌اند و اکنون شما سربازان و فرماندهان این میدان هستید.

رئیس مجلس شورای اسلامی بیان کرد: ما هر چقدر قدرت نظامی داشته باشیم ولی اگر مردم گرسنه باشند و گردش مالی، رشد اقتصادی و تولید ملی نداشته باشیم، دوام نمی‌آوریم.

امنیت و اقتصاد دو بال یکدیگر هستند

وی خطاب به حضار با بیان اینکه امنیت و اقتصاد لازم و ملزوم هم و دو بال یکدیگر هستند، تأکید کرد: اقتصاد برای پرواز به پایه امنیت نیاز دارد و اگر امنیت برقرار نشود، سرمایه هم نخواهد آمد لذا سرمایه‌گذاری حتماً نیازمند امنیت است. از سوی دیگر اگر امنیت را برقرار کنیم و تداومش را با اقتصاد پیش نبریم، آن هم پایدار نخواهد بود.

قالیباف تأکید کرد: باید پذیرفت که روابط دوجانبه ایران و عراق می‌تواند در منطقه و بر کشور‌های اسلامی به ویژه عربی اثر بگذارد که به آن نیاز داریم. ما باید قدر سابقه روابط تاریخی، تمدنی و جغرافیایی خود را بدانیم که این ارتباط وجود و عمق داشته و از هر جهت دارای ظرفیت است.

بخش خصوصی برخلاف بخش دولتی در حوزه اقتصاد با انگیزه و خلاق است

رئیس قوه مقننه در ادامه با بیان اینکه هرچقدر از فرصت‌های دریایی حوزه خلیج فارس استفاده کنیم به نفع ما خواهد بود، عنوان کرد: ما باید به سیاست‌های چین در این حوزه نگاه کنیم. مسیر ایران و عراق تا مدیترانه از کشور‌های حوزه مقاومت می‌گذرد که بسیار حائز اهمیت است. این مسیر، قلب حوزه ژئوپولیتیکی ما بوده و از مؤلفه‌های بزرگ قدرت و استقلال هستند. تمام این ظرفیت‌ها را خدا به ما داده که باید به آن توجه کنیم.

قالیباف در پایان اظهار کرد: فعالیت در بخش خصوصی و مردمی‌سازی اقتصاد، خلاقیت و انگیزه‌ای می‌خواهد که در بخش دولتی نیست.

لازم به ذکر است؛ محمدتقی نقدعلی رئیس گروه دوستی پارلمانی ایران و عراق، مهدی فلاح نایب رئیس و شهین جهانگیری عضو این گروه و همچنین سارا فلاحی عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس، رئیس قوه مقننه را در این سفر همراهی می‌کنند.

در ابتدای این نشست هشت نفر از فعالان و رؤسای اتحادیه‌های صنعتی و اقتصادی بخش خصوصی کشور عراق و ایران به بیان مسائل فعالان این حوزه از جمله مسائل بانکی، حقوقی و گمرکی بین دو کشور پرداختند و بر لزوم تأسیس و فعالیت شهرک‌های صنعتی مشترک بین دو کشور به‌ویژه در شهر‌های مرزی ایران، حذف دلار از تبادلات تجاری بین دو کشور و جایگزینی دینار و تومان، همکاری بخش خصوصی دو کشور در بازسازی مناطق آسیب‌دیده از حمله دشمن آمریکایی-صهیونی و حمایت بیشتر دولت‌ها از تعاملات بخش خصوصی ایران و عراق با یکدیگر تاکید کردند.


۴۱ دقیقه قبل / خبرگزاری ایلنا

بحران پرستاری از مهاجرت فراتر رفت؛ پرستاران به دلیل نبود جذب خانه‌نشین می‌شوند

به گزارش ایلنا، منصور علیمردانی، با اشاره به کمبود نیروی پرستاری در کشور، گفت: علیرغم اینکه کشور به نیروی پرستار نیاز دارد، متاسفانه به‌طور میانگین به ازای هر تخت بیمارستانی تنها حدود ۸ دهم پرستار داریم، در حالی که این رقم باید حدود ۱.۸ تا ۲ پرستار به ازای هر تخت باشد. 

وی افزود: در حال حاضر بیمارستان‌ها با همین میزان نیروی پرستاری مدیریت می‌شوند و این موضوع فشار کاری زیادی را به پرستاران وارد می‌کند چرا که پرستاران باید به صورت مستمر در شیفت‌های صبح، عصر و شب فعالیت کنند و عملا تعطیلات و استراحت آن‌ها نیز مانند بسیاری از مشاغل دولتی نیست. 

نماینده مردم ابهر، خرمدره و سلطانیه در مجلس دوازدهم، ادامه داد: از سوی دیگر، دریافتی و حقوق پرستاران ناچیز است و آن‌ها جزو پایین‌ترین رده‌های درآمدی محسوب می‌شوند به همین دلیل، وقتی برخی پرستاران می‌بینند مشاغل دیگری برایشان وجود دارد که می‌توانند از طریق آن‌ها درآمد بیشتری کسب کنند، از این شغل خارج می‌شوند و به سمت مشاغل دیگر می‌روند. 

علیمردانی با اشاره به مهاجرت پرستاران، تصریح کرد: بخشی از نیروهای پرستاری نیز برای دستیابی به درآمد بهتر، شرایط مناسب‌تر زندگی و آینده شغلی بهتر، به کشورهای دیگر مهاجرت می‌کنند و تلاش دارند در آن کشورها مشغول به کار شوند. 

وی با بیان اینکه خروج پرستاران از چرخه کار فقط به دلیل مهاجرت نیست، گفت: بخشی از این خروج پس از پایان طرح نیروی انسانی یا تعهد خدمت اتفاق می‌افتد، فردی که برای تحصیل تعهد خدمت به دولت داشته، پس از پایان طرح و تعهد خود، در صورتی که بیمارستان‌ها جذب نداشته باشند، به ناچار کنار گذاشته می‌شود و نیروهای جدید وارد بازار کار می‌شوند، این روند باعث می‌شود نیروهایی که طرح و تعهدشان تمام شده، خانه‌نشین شوند؛ در حالی که کشور همچنان به پرستار نیاز دارد. 

این نماینده مجلس با اشاره به مشکلات جذب پرستاران در شهرستان‌ها، گفت: در شهرستان‌ها و مناطقی که درآمد پرستاران به اندازه‌ای نیست که بتوانند هزینه‌های زندگی، از جمله اجاره مسکن را تأمین کنند، جذب مناسبی وجود ندارد و در تهران نیز شرایط متفاوت است؛ حقوق یک پرستار حتی نمی‌تواند هزینه اجاره یک خانه را تأمین کند و طبیعتا با چنین شرایطی، انگیزه‌ای برای فعالیت در این شغل وجود نخواهد داشت و این‌عدم همگن بودن و تطابق درآمد با هزینه‌های زندگی باعث می‌شود حتی در مناطقی مانند تهران نیز علاقه‌ای برای اشتغال در حرفه پرستاری وجود نداشته باشد. 

عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه درآمد کارکنان و بازنشستگان باید با هزینه‌های زندگی تناسب داشته باشد، یادآور شد: به هر شکل باید درآمدها در تمام بخش‌ها با هزینه‌های زندگی مطابقت داشته باشد و اگر این تناسب وجود نداشته باشد، اشتغال در مشاغل دولتی مقرون به صرفه نخواهد بود.  انتهای پیام/


۳ ساعت قبل / سایت اندیشه معاصر

قالیباف: ایران و عراق نمی‌پذیرند پاورقی روایت‌های دیگران باشند

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی  اندیشه معاصر ؛  محمد باقر قالیباف، رئیس مجلس شورای اسلامی، به نمایندگی از رهبر معظم انقلاب در مراسم چهلمین روز تدفین پیکر رهبر شهید انقلاب در کربلای معلی شرکت و در سخنرانی خود به اقدام مشکوک رئیس مجلس عراق در انتشار نقشه خلیج فارس با نام جعلی، واکنش نشان داد. قالیباف در این مراسم ضمن درود به پیامبر اکرم(ص) و اهل بیت او علیهم السلام و صلوات به امیرالمؤمنین حضرت علی بن ابی طالب (ع) گفت: شهادت یازدهمین ستاره آسمان امامت را تسلیت عرض کرده و از حضرت ولی عصر (عج) می خواهم که به ما توفیق دهد در راه اعتلای دین خدا گام برداریم و مایه سرافرازی ملت های خود شویم.

رئیس مجلس شورای اسلامی در ادامه با بیان اینکه در این جلسه حاضر شده ام تا سلام گرم رهبر معظم انقلاب، حضرت آیت الله سیدمجتبی حسینی خامنه ای و ملت ایران را به شما برسانم، گفت: ملت عراق در تشییع تاریخی رهبر شهید انقلاب اسلامی، حق برادری را به جا آورده و جهان را حیرت زده کردند؛ و امروز من اینجا هستم تا از ملت قهرمان عراق تشکر کنم.

وی در ادامه تصریح کرد: همگان باید بدانند هر قدمی که دشمنان دو کشور برای دور کردن ما از همدیگر برداشتند، ما دو قدم به یکدیگر نزدیک تر شده ایم.

قالیباف در ادامه با بیان اینکه عمق پیوند دو کشور ریشه در تاریخ، جغرافیا و اعتقاداتی به عظمت اهل بیت عصمت و طهارت(علیهم السلام) دارد، اظهار داشت: اما آنچه باعث شده تهران و بغداد به هم نزدیک تر شوند، امتناع مشترک از این است که پایتخت‌های بیگانه سرنوشت مردمان ما را رقم بزنند.

رئیس قوه مقننه ادامه داد: در تاریخ درباره ما خواهند نوشت که ما دو ملتی بودیم که نپذیرفتیم پاورقی روایت‌های دیگران شویم و سرنوشتمان را در پایتخت‌های دولت‌های غربی ننوشتند.

وی همچنین تأکید کرد: اگر ما با مقاومت، با ایستادگی ملت هایمان و با کمک یکدیگر توانستیم، امنیت را در کشورهایمان برقرار کنیم، اکنون باید برای رفاه اقتصادی دو ملت، پیشرفت و توسعه دو کشور هم‌قسم شویم.

قالیباف اضافه کرد: ما برای تکرار کلمات بدون پشتوانه اینجا نیستیم، دستور کار روشنی برای ارتقای امنیت و ثبات دو کشور، کوتاه کردن دست بیگانگان و تعریف پروژه هایی داریم که به بهبود زندگی دو ملت کمک می‌کند.

رئیس مجلس شورای اسلامی در پایان خاطرنشان ساخت: ما دوستان و برادران سخت‌ترین روزها بوده‌ایم، در ناخوشی ها با هم ایستادیم و در موفقیت ها نیز کنار هم خواهیم بود و در یک کلام؛ قدرت ما در برادری ماست. «اخوتنا قدرتنا ان شاءالله. اخری تحبونها نصر من الله و فتح قریب و بشر المؤمنین».




 انتقاد کوفی عنان به عدم توجه آمریکا به امنیت در عراق
۲۶ دقیقه قبل / روزنامه شرق

انتقاد کوفی عنان به عدم توجه آمریکا به امنیت در عراق

مسئله انفجار دفتر سازمان ملل در عراق، هنوز مورد توجه رسانه‌ها و محافل سیاسی است. شورای امنیت [سازمان ملل]، در جلسه دیشب‌ آن را محکوم‌ کرده و خواستار ادامه حضور سازمان ملل در عراق و توجه بیشتر آمریکا به امینت‌ آنجا شد. [کوفی‌عنان]، دبیرکل سازمان از بی‌توجهی‌ آمریکا به امنیت در عراق و آن دفتر انتقاد کرده و گفته، آمریکا و انگلیس، به وظیفه خود عمل نکرده‌اند.

 شاهزاده هری و همسرش پس از ۶ سال به بریتانیا برمی‌گردند | آیا خانواده سلطنتی از بازگشت هری و مگان استقبال می‌کنند؟
۷ ساعت قبل / سایت رویداد‌ ۲۴

شاهزاده هری و همسرش پس از ۶ سال به بریتانیا برمی‌گردند | آیا خانواده سلطنتی از بازگشت هری و مگان استقبال می‌کنند؟

شاهزاده هری مایل است با پدرش آشتی کند و زمان بیشتری را با او که به دلیل ابتلا به سرطان تحت درمان است، بگذراند.

 خبر جدید از مذاکرات ایران و عمان/ چه چیزی ترامپ را عصبانی کرد؟
۱۷ ساعت قبل / سایت اکوایران

خبر جدید از مذاکرات ایران و عمان/ چه چیزی ترامپ را عصبانی کرد؟

دو مقام آمریکایی مدعی شکست مذاکرات ایران و عمان درباره تنگه هرمز شدند.

 هشدار محمد مهاجری نسبت به تصویب طرح مقابله با نفوذ مجلس / چنین طرح‌هایی تنها منجر به نارضایتی عمومی می‌شود
۱۸ ساعت قبل / سایت اعتماد آنلاین

هشدار محمد مهاجری نسبت به تصویب طرح مقابله با نفوذ مجلس / چنین طرح‌هایی تنها منجر به نارضایتی عمومی می‌شود

محمد مهاجری گفت: در شرایطی که کشور نیازمند آرامش و انسجام برای عبور از بحران‌های اقتصادی و معیشتی است، مطرح کردن چنین طرح‌هایی رفتاری غیرعاقلانه و حاشیه‌ساز است که تنها منجر به نارضایتی عمومی می‌شود.

 تقویت و جانمایی سامانه‌های پدافندی در نقاط حساس کرج
۱۲ ساعت قبل / سایت آفتاب نیوز

تقویت و جانمایی سامانه‌های پدافندی در نقاط حساس کرج

معاون فرمانداری کرج از تقویت سامانه‌های پدافندی نقاط حساس این شهرستان خبر داد و گفت: کرج در تأمین امنیت پایتخت نیز نقش مهمی دارد.

 انتقاد قائم پناه از طولانی شدن روند اجرای برخی احکام قانونی
۱۰ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

انتقاد قائم پناه از طولانی شدن روند اجرای برخی احکام قانونی

معاون اجرایی رئیس‌جمهور با انتقاد از طولانی شدن روند اجرای قانون در حوزه بودجه‌ریزی عملیاتی و پرداخت مبتنی بر عملکرد گفت: اگر دانش، سازوکار و اراده لازم برای اجرای قانون را داشته باشیم، نباید اجرای یک قانون ۲۵ سال طول بکشد. باید با اصلاح آیین‌نامه‌ها و نظام پرداخت، اجرای این قانون را از حالت کلی و غیرشفاف خارج و به یک نظام مشخص، قابل اندازه‌گیری و مبتنی بر عملکرد تبدیل کنیم.