قیمت طلا امروز




 سایت نورنیوز / ۱۴۰۵/۰۵/۲۰

دولت غزه: نتانیاهو با هدف تداوم جنگ، تلاش‌های میانجیگران را مختل می‌کند

دولت فلسطین در نوار غزه با محکوم کردن مخالفت نتانیاهو با «سند 15 بندی»، وی را مسئول مختل کردن مذاکرات آتش‌بس و وخامت اوضاع انسانی دانست. این بیانیه تأکید می‌کند که عدم عقب‌نشینی ارتش صهیونیستی، مانعی جدی برای اجرای توافقات مرحله دوم است.
 دولت غزه: نتانیاهو با هدف تداوم جنگ، تلاش‌های میانجیگران را مختل می‌کند

نورنیوز- گروه بین الملل: دفتر اطلاع‌ رسانی دولت فلسطین در نوار غزه با اشاره به مخالفت صریح نتانیاهو با «سند ۱۵ بندی» اعلام کرد، نخست‌ وزیر رژیم صهیونیستی شروط و مطالباتی غیرقابل اجرا مطرح کرده که در صدر آنها مخالفت با هرگونه عقب‌نشینی ارتش اشغالگر از نوار غزه قرار دارد.

در این بیانیه آمده است، مواضع نتانیاهو به طور آشکار با مسیر مذاکرات و نتایج حاصل از آن در تضاد است و عمدا تلاش‌ها برای تثبیت آتش‌بس را مختل کرده و به وخامت بیشتر وضعیت انسانی در غزه منجر می‌شود.

دفتر اطلاع‌ رسانی دولت غزه در ادامه عنوان کرد مخالفت با سند ۱۵ بندی، ضربه‌ای مستقیم به تلاش‌های میانجیگران و تلاشی برای فرار از تعهدات مربوط به مرحله دوم توافق است.

این نهاد اضافه کرد، تمامی طرف‌های فلسطینی با مسئولیت‌پذیری و انعطاف با نقشه راه و نتایج مذاکرات تعامل کرده‌اند تا از ریخته شدن خون فلسطینیان جلوگیری و به رنج انسانی در غزه پایان داده شود، اما رژیم صهیونیستی بار دیگر نشان داده است که به توافق‌ها و مسیرهای دیپلماتیک پایبند نیست و با ایجاد بحران‌های ساختگی تلاش می‌کند شرایط را به نقطه آغاز بازگرداند و زمینه ادامه تجاوزات خود را فراهم کند.

دفتر اطلاع‌ رسانی دولت غزه، نتانیاهو و فرماندهان ارتش رژیم صهیونیستی را مسئول کامل پیامدهای حقوقی، سیاسی و کیفری این رویکرد و خطراتی دانست که ادامه آن برای مسیر آتش‌بس به همراه خواهد داشت.

این دفتر همچنین از میانجیگران، طرف‌های ضامن توافق آتش‌بس، جامعه جهانی و سازمان ملل خواست با اعمال فشار فوری، رژیم صهیونیستی را به توقف جنگ نسل‌کشی و اجرای توافقات ملزم کنند.

در این بیانیه همچنین بر ضرورت آغاز فوری عقب‌نشینی ارتش اشغالگر از نوار غزه، بازگشایی گذرگاه‌ها، رفع محاصره، ورود کمک‌های بشردوستانه و آغاز روند بازسازی غزه بدون تاثیرپذیری از مانورهای سیاسی رژیم صهیونیستی تاکید شده است.

دفتر اطلاع‌ رسانی دولت غزه در پایان تاکید کرد ملت فلسطین همچنان در سرزمین خود پایدار خواهد ماند و فشارها و باج‌خواهی‌های نظامی و سیاسی رژیم اشغالگر صهیونیستی قادر نخواهد بود اراده فلسطینیان را درهم بشکند یا خواسته‌هایی را بر آنان تحمیل کند که از حقوق و فداکاری‌هایشان می‌کاهد.



۶ ساعت قبل / سایت نورنیوز

ورق «بی‌بی» برمی‌گردد؟

نورنیوز-گروه بین‌الملل : به نقل از «اسرائیل هیوم»، دیوان عالی رژیم صهیونیستی به اتفاق آرا تصمیم کابینه برای تعطیلی رادیو ارتش موسوم به «گالی سهل» را لغو و دادخواست‌های مطرح‌شده علیه این تصمیم را پذیرفت.

قضات این دادگاه اعلام کردند: تصمیم کابینه بر پایه «ملاحظات نامرتبط و نامناسب» اتخاذ شده و نارضایتی مقام‌های سیاسی از محتوای برنامه‌های این رسانه در اتخاذ آن نقش داشته است.

در حکم دیوان عالی رژیم صهیونیستی تأکید شده است: مقام‌های سیاسی نمی‌توانند صرفاً به دلیل مخالفت با اظهارات یک گوینده، از قدرت خود برای خاموش کردن صدای او استفاده کنند.

این حکم پس از شکایت شماری از نهادهای رسانه‌ای و مدنی، از جمله سازمان روزنامه‌نگاران، شورای مطبوعات و کمیته کارکنان رادیو ارتش صادر شد.

دادستان کل رژیم صهیونیستی نیز پیشتر تصمیم کابینه برای تعطیلی این رسانه را غیرقانونی و دارای ایرادات جدی دانسته و هشدار داده بود که این اقدام در راستای محدود کردن آزادی مطبوعات و تضعیف رسانه‌های آزاد انجام می‌شود.

دیوان عالی رژیم صهیونیستی ماه گذشته نیز با صدور دستور موقت، اجرای تصمیم کابینه برای تعطیلی رادیو ارتش را تا زمان صدور رأی نهایی متوقف کرده بود.

وزیر جنگ رژیم صهیونیستی پیشتر مدعی شده بود که این رسانه به بستری برای انتقاد از ارتش و طرح دیدگاه فرماندهان و مقام‌های نظامی درباره عملکرد این رژیم در جنگ غزه تبدیل شده و ادامه فعالیت آن، ارتش را وارد مسائل سیاسی می‌کند.

تلاش کابینه نتانیاهو برای خاموش کردن صدای مخالفان درحالی است که نتایج تازه‌ترین نظرسنجی شبکه ۱۲ تلویزیون رژیم صهیونیستی نشان می‌دهد، حمایت از بنیامین نتانیاهو برای تصدی نخست‌وزیری در کمتر از یک ماه با کاهشی جدی مواجه شده و جایگاه وی به پایین‌ترین سطح خود در ماه‌های اخیر رسیده است.

کابینه رژیم صهیونیستی پیش از این نیز در چارچوب سیاست تحریم رسانه‌ای و خاموش‌سازی صدای مخالفان، در سال ۲۰۲۴ و در بحبوحه جنگ غزه، دسترسی ارتش به روزنامه «هاآرتص» را قطع کرد.

طبق همین تصمیم، تمامی وزارتخانه‌ها، نهادهای دولتی و شرکت‌هایی که از بودجه کابینه، تأمین مالی می‌شوند، موظف شدند هیچ‌گونه ارتباطی با هاآرتص برقرار نکنند. مقامات کابینه ادعا کردند، هاآرتص در طول جنگ غزه سرمقاله‌هایی منتشر کرده که مشروعیت اسرائیل را زیر سؤال برده است.

رأی اخیر دیوان عالی در شرایطی صادر شده است که اختلافات و شکاف‌های داخلی در رژیم صهیونیستی بر سر عملکرد کابینه نتانیاهو، نحوه مدیریت جنگ غزه همچنان دارد و تلاش نتانیاهو برای مهار انتقادهای داخلی با موانع قضایی و رسانه‌ای مواجه است.


۶ ساعت قبل / سایت اسپوتنیک

نخستوزیر سابق اسرائیل: نتانیاهو کاملا از مسیر خارج شده است

نخست‌وزیر سابق اسرائیل: نتانیاهو کاملاً از مسیر خارج شده است

ایهود باراک، نخست‌وزیر سابق اسرائیل، در واکنش به حملات اخیر اسرائیل به یک پایگاه هوایی در سوریه (که ادعا می‌شود محل استقرار نظامیان ترکیه بوده و آنکارا آن را تکذیب کرده است)، در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: «اگرچه نمی‌توان همه جزئیات را فاش کرد، اما تشدید فعال تنش‌ها با ترکیه بی‌پروا و احمقانه است.»

Sputnik Iran | Rubika | Bale | Web


۸ ساعت قبل / سایت تابناک

ایهود باراک: نتانیاهو عقل خود را از دست داده است

به گزارش تابناک به نقل از خبرگزاری شهاب، نخست‌ وزیر پیشین رژیم صهیونیستی گفت: بنیامین نتانیاهو عقل خود را کاملاً از دست داده است.

بر اساس این گزارش، «ایهود باراک» در این خصوص گفت: تنش آفرینی نتانیاهو علیه ترکیه شتاب‌ زده و احمقانه است و انگیزه‌های سیاسی مرتبط با انتخابات آتی در پشت سر آن قرار دارد.

وی تصریح کرد: با توجه به تنش‌هایی که موجب نگرانی و ترس در میان افکار عمومی شده است، از این تنش‌ آفرینی به‌ شدت بوی نیت سیاسی به مشام می‌رسد.

ایهود باراک در بخش دیگری از سخنانش هشدار داد: پس از شکست مطلق و ناکامی سیاسی، این فرد دیگر دغدغه «امنیّت اسرائیل» را ندارد بلکه مشغول مانورهایی برای بقای سیاسی است.




 تصویر کلثوم اکبری در نشریه نیویورک پست آمریکا

تصویر کلثوم اکبری در نشریه نیویورک پست آمریکا

یک نشریه آمریکایی با انتشار تصویری از کلثوم اکبری نوشت: دوران اقدامات جنایتکارانه او سرانجام در سال ۲۰۲۳ و پس از مرگ همسر ۸۲ ساله‌اش، غلامرضا بابایی، به پایا...

 ۲۳ کشته در تصادف بزرگراهی در برزیل

۲۳ کشته در تصادف بزرگراهی در برزیل

برخورد رو در رو یک مینی‌بوس و یک کامیون در ایالت پارانا در جنوب برزیل، ۲۳ کشته و ۵ زخمی برجای گذاشت.

 تصادف مشکوک در جاده بلخ - سمنگان افغانستان

تصادف مشکوک در جاده بلخ - سمنگان افغانستان

در پی وقوع یک حادثه جاده‌ای در جاده بلخ-سمنگان در شمال افغانستان دست کم سه نفر جان باختند. علت دقیق تصادف هنوز مشخص نیست و مسئولین در حال بررسی هستند.

 حملات اسرائیل به سوریه، در اصل مخابره تهدید به ترکیه بود

حملات اسرائیل به سوریه، در اصل مخابره تهدید به ترکیه بود

کارشناس مسائل منطقه گفت: شاید اسرائیل به‌دنبال باز کردن جبهه سوریه و ایجاد نوعی اختلاف و تنش با ترکیه باشد تا از این طریق برای پرونده‌هایی مانند غزه زمان بخرد و توجهات را به سمت دیگر معطوف کند.

 عصر جدید سلاح‌های زیستی

عصر جدید سلاح‌های زیستی

دنیای اقتصاد: اکتشافات علمی پیشگامانه می‌توانند امکانات تحول‌آفرینی ایجاد کنند. آنها همچنین می‌توانند خطرات فاجعه‌باری ایجاد کنند.

 حمایت صندوق اعتباری هنر از مسکن خبرنگاران با ارائه تسهیلات جداگانه

حمایت صندوق اعتباری هنر از مسکن خبرنگاران با ارائه تسهیلات جداگانه

مدیرعامل صندوق اعتباری هنر گفت: به طرح‌های مسکن خبرنگاران که فرایند اختصاص زمین به آن‌ها تکمیل شده باشد تسهیلات حمایتی از سوی این صندوق اعطا می شود.