قیمت طلا امروز




 سایت نورنیوز / ۲ روز قبل / ۱۴۰۵/۰۵/۲۵

عامل حمله مرگبار به ماموران در چهارراه گلزار کرج اعدام شد/جزئیات جنایت شهرام صادقی

شهرام صادقی، عامل حمله با خودروی پراید به ماموران در چهارراه گلزار کرج، پس از تأیید حکم اعدام در دیوان عالی کشور، صبح امروز اعدام شد؛ او پس از حادثه متواری و با هویت جعلی در یک کمپ ترک اعتیاد مخفی شده بود.
 عامل حمله مرگبار به ماموران در چهارراه گلزار کرج اعدام شد/جزئیات جنایت شهرام صادقی

نورنیوز-گروه سیاسی: شهرام صادقی، متهم پرونده حمله به ماموران فراجا در چهارراه گلزار کرج، که ۱۸ دی ماه سال گذشته با یک دستگاه خودروی پراید به سمت نیروهای حاضر در محل رانندگی کرده و موجب مصدومیت هفت مامور شده بود، پس از طی مراحل قانونی و تأیید حکم در دیوان عالی کشور، صبح امروز اعدام شد.

به گزارش خبرگزاری میزان، این حادثه شامگاه ۱۸ دی ماه سال گذشته در حوالی چهارراه گلزار کرج رخ داد. بر اساس گزارش منتشرشده، صادقی پس از حمله به ماموران یگان ویژه استان البرز با خودروی پراید، چندین مامور را زیر گرفت و موجب مصدومیت شدید هفت نفر از نیروهای فراجا شد.

مصدومان این حادثه از نواحی مختلف بدن از جمله سر، پا، دست و چشم دچار آسیب شدند. در میان مجروحان، یکی از ماموران برای حدود سه ماه به کما رفت.

فرار پس از حمله و آتش زدن خودرو

پس از این حادثه، متهم خودروی خود را به آتش زد و از محل فرار کرد. با صدور دستورات قضایی، تحقیقات برای شناسایی و دستگیری وی آغاز شد.

بر اساس گزارش میزان، مأموران فراجای استان البرز در جریان تحقیقات و با انجام اقدامات اطلاعاتی موفق شدند محل اختفای صادقی را شناسایی کنند.

اختفای شهرام صادقی در کمپ ترک اعتیاد

تحقیقات نشان داد صادقی برای فرار از شناسایی، از شگردهای مختلفی استفاده کرده و با جعل هویت در یک کمپ ترک اعتیاد مخفی شده بود.

مأموران پس از شناسایی محل، وی را بازداشت کردند و تحقیقات درباره نقش او در حمله به ماموران ادامه یافت.

ادعای سرقت خودرو برای فرار از مسئولیت

صادقی پس از دستگیری در ابتدا روایت دیگری از ماجرا ارائه کرد. او مدعی شد آن شب از اسلامشهر تهران به سمت منزل خود در کردان ساوجبلاغ در حرکت بوده و برای مراجعه به یک طباخی وارد محدوده چهارراه گلزار کرج شده است.

او همچنین مدعی شد خودروی پرایدش در این محدوده به سرقت رفته و بلافاصله موضوع را از طریق پلیس ۱۱۰ اطلاع داده است.

با دستور بازپرس پرونده، سوابق تماس‌های تلفنی و گزارش‌های ثبت‌شده در پلیس ۱۱۰ مورد بررسی قرار گرفت. طبق گزارش میزان، بررسی‌ها نشان داد هیچ تماسی از سوی صادقی با پلیس ۱۱۰ درباره سرقت خودرو ثبت نشده و گزارشی نیز درباره سرقت یک دستگاه پراید در محدوده مورد ادعا ثبت نشده است.

اعتراف به حمله به ماموران

بر اساس گزارش منتشرشده، پس از ارائه مستندات و شواهد، صادقی روایت اولیه خود را تغییر داد و به حضور در چهارراه گلزار کرج و رانندگی با سرعت بالا به سمت ماموران اعتراف کرد.

او در جریان تحقیقات عنوان کرد که بدون دریافت دستور ایست یا توقف، خودرو را به سمت ماموران یگان ویژه که برای برقراری نظم و امنیت در محل حضور داشتند، هدایت کرده است.

در جریان این اقدام، هفت مامور فراجا مصدوم شدند و متهم پس از ادامه مسیر، با همکاری برخی افراد حاضر در تجمع، خودروی خود را به آتش زد و متواری شد.

صدور حکم اعدام در دادگاه انقلاب کرج

پس از تکمیل تحقیقات دادسرا و صدور کیفرخواست، پرونده برای رسیدگی به دادگاه انقلاب کرج ارسال شد. جلسه رسیدگی با حضور وکیل متهم برگزار شد.

بر اساس گزارش میزان، دادگاه انقلاب کرج با توجه به اتهام منتسب به متهم، حکم اعدام و مصادره کلیه اموال او را صادر کرد.

اتهام اعلام‌شده برای صادقی، «اقدام عملیاتی به نفع رژیم صهیونیستی و آمریکا و گروه‌های متخاصم موضوع ماده یک قانون تشدید مجازات جاسوسی و همکاری با رژیم صهیونیستی و کشورهای متخاصم علیه امنیت و منافع ملی» عنوان شده است.

پس از ابلاغ رأی به متهم و وکیل او، پرونده برای رسیدگی به فرجام‌خواهی به دیوان عالی کشور ارسال شد.

اجرای حکم شهرام صادقی

در نهایت، دیوان عالی کشور رأی صادرشده را تأیید کرد و پس از طی مراحل قانونی، حکم اعدام شهرام صادقی صبح امروز اجرا شد.

با اجرای این حکم، پرونده عامل حمله با خودروی پراید به ماموران در چهارراه گلزار کرج، پس از طی مراحل قضایی و تأیید حکم در دیوان عالی کشور، به پایان رسید.



 توضیح وزیر ارتباطات درباره فیلترینگ دوران جنگ

توضیح وزیر ارتباطات درباره فیلترینگ دوران جنگ

سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی گفت: وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات به سوال نمایندگان درباره نحوه باز و بسته شدن پلتفرم‌های خارجی در...

 ماده کلیدی طرح مدیریت تنگه هرمز تصویب شد

ماده کلیدی طرح مدیریت تنگه هرمز تصویب شد

سخنگوی کمیسیون امنیت ملی مجلس، از تصویب ماده کلیدی طرح اقدام راهبردی تأمین امنیت و پیشرفت پایدار تنگه هرمز و خلیج فارس (شهید تنگسیری) خبر داد.

 از ایران تا عمان؛ ترامپ در جنگ به در و دیوار می‌زند

از ایران تا عمان؛ ترامپ در جنگ به در و دیوار می‌زند

پراکنده‌گویی‌های ترامپ در جنگ با ایران هر چه بیشتر اعتبار صحبت‌های او را زیر سوال برده است و ایران به همراه کشورهای عربی منطقه با این شناخت جدید از ترامپ معادلات جنگی را بازتنظیم می‌کند.

 گروگان‌گیری دادستان یک شهر؛ ماجرا چیست؟  + فیلم

گروگان‌گیری دادستان یک شهر؛ ماجرا چیست؟ + فیلم

مدیرعامل شرکت توانیر از گروگان‌گیری دادستان و مسئولان اداره برق یکی از شهرهای جنوبی کشور در جریان عملیات کشف و ضبط تجهیزات غیرمجاز استخراج رمزارز خبر داد.

 واشنگتن پست: آمریکا در پی کاهش حضور نظامی در خلیج‌فارس پس از جنگ است

واشنگتن پست: آمریکا در پی کاهش حضور نظامی در خلیج‌فارس پس از جنگ است

روزنامه آمریکایی واشنگتن پست در گزارشی درباره وضعیت نیروها و پایگاه‌های آمریکایی و خسارات وارده به آنها در پی جنگ بی دلیل و تجاوزکارانه علیه ایران گزارش داد: پنتاگون (وزارت جنگ آمریکا) به دنبال کاهش حضور نظامی در خلیج فارس پس از جنگ است.

 توضیح وزیر ارتباطات درباره محدودیت‌ پلتفرم‌های خارجی

توضیح وزیر ارتباطات درباره محدودیت‌ پلتفرم‌های خارجی

سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی گفت: وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات به سوال نمایندگان درباره نحوه باز و بسته شدن پلتفرم‌های خارجی در...

 عراقچی: حامی اصلی ما در مذاکرات رئیس جمهور بود | پزشکیان اصرار داشت قالیباف مسئول مذاکرات باشد

عراقچی: حامی اصلی ما در مذاکرات رئیس جمهور بود | پزشکیان اصرار داشت قالیباف مسئول مذاکرات باشد

وزیر امور خارجه ایران با بیان این که رئیس جمهور حامی ما در مسیر مذاکرات بود ابراز کرد که انتخاب آقای قالیباف پیشنهاد رئیس‌جمهور بوده است.

 آغاز مراسم چهلم رهبر شهید انقلاب در مصلای تهران

آغاز مراسم چهلم رهبر شهید انقلاب در مصلای تهران

مراسم بزرگداشت چهلمین روز تدفین رهبر شهید انقلاب حضرت آیت‌الله‌العظمی سیدعلی خامنه‌ای و اعضای خانواده ایشان، عصر امروز با حضور اقشار مختلف مردم و جمعی از مسئولان در شبستان مصلای امام راحل آغاز شد.