قیمت طلا امروز




 سایت نورنیوز / ۱۴۰۵/۰۵/۱۶

چرخش چین از اوراق قرضه آمریکا به سمت طلا

چین در ادامه تغییر ترکیب دارایی‌های خارجی خود، خرید طلا را افزایش داده و در ماه جولای با افزودن 20 تن، ذخایر طلای خود را تقویت کرده است.
 چرخش چین از اوراق قرضه آمریکا به سمت طلا
نورنیوز-گروه اقتصادی: درحالی‌که آمریکا در اقتصاد ژاپن دلارپاشی می‌کند تا اوراق قرضه این کشور را نفروشد، چین در حال تغییر تنوع دارایی‌های خارجی از اوراق قرضه به طلاست.

گروه اقتصادی خبرگزاری فارس؛ جدیدترین آمارهای رسمی دولت چین که امروز جمعه منتشر شده است، نشان می‌دهد که پکن ماه جولای ۲۰ تن طلا خریده که بیشترین میزان در سه سال گذشته است.

از ماه مارس که جنگ علیه ایران شد، خرید طلا چین هم افرایش یافته است و ماه گذشته هم ۱۵ تن طلا خرید. یک ماه و نیم پیش بود که آمار شورای جهانی طلا نشان داد حجم طلای نهادهای دولتی بالاترین میزان در نیم‌قرن گذشته است و آمارهای بلومبرگ هم از پیشی گرفتن ذخایر طلای بانک‌های مرکزی جهان از دارایی‌های دلاری حکایت دارد.

آخرین آمار وزارت خزانه‌داری آمریکا نشان می‌دهد که دارایی‌های چین در قالب اوراق قرضه آمریکا تقریبا نصف شده است حالا پکن با این خرید از ابتدای سال ۶۰ تن به ذخایر طلای خود اضافه کرده است و حدود ۲۳۶۶ تن طلا در اختیار دارد.

 



 قیمت هر کیلو شکر چقدر شد؟

قیمت هر کیلو شکر چقدر شد؟

اقتصادنیوز: دبیر انجمن تصفیه کنندگان شکر خام حداکثر نیاز سالانه مصرف شکر در کشور را ۲ میلیون و ۵۰۰ هزار تن اعلام کرد و افزود: براساس آمار سالانه یک میلیون و ۵۰۰ هزار تن تن شکر در داخل تولید و مابقی وارد می شود.

 اسامی بدهکاران بزرگ بانک سرمایه

اسامی بدهکاران بزرگ بانک سرمایه

به گزارش فرکانس، نام شماری از بدهکاران بزرگ بانک سرمایه همچنان در پرونده‌های مرتبط با مطالبات این بانک دیده می‌شود؛ از حسین هدایتی و برادران ریخته‌گران گرفته تا رسول دانیال‌زاده و محمد امامی. بانک سرمایه همچنان مشمول ماده ۱۴۱ قانون تجارت است و اصلاح ساختار مالی، کاهش زیان انباشته و وصول مطالبات معوق از مهم‌ترین [ ]

 جنگ و خشکسالی به جان تجارت جهانی افتاد | هزینه حمل‌ونقل در گلوگاه‌های حیاتی هرمز، پاناما، دریای سرخ و راین اوج گرفت

جنگ و خشکسالی به جان تجارت جهانی افتاد | هزینه حمل‌ونقل در گلوگاه‌های حیاتی هرمز، پاناما، دریای سرخ و راین اوج گرفت

اقتصادنیوز: جنگ در خاورمیانه و تشدید خشکسالی در اروپا و آمریکای لاتین، هزینه حمل‌ونقل دریایی را در مسیرهای کلیدی جهان به سطوح بی‌سابقه رسانده است؛ از هرمز و دریای سرخ تا کانال پاناما و رود راین، اختلال در مسیرهای تجاری حالا زنگ خطر افزایش هزینه کالاها را به صدا درآورده است.

 قیمت دلار امروز - آخرین نرخ دلار در بازار

قیمت دلار امروز - آخرین نرخ دلار در بازار

دلار امروز با افزایش ۰٫۰۰ درصدی، از ۱۸۷٬۰۱۵ (یکصد و هشتاد و هفت هزار و پانزده ) تومان به ۱۸۷٬۰۱۵تومان رسید.

 جدول لیگ برتر بعد از پایان روز اول از هفته دوم+ عکس

جدول لیگ برتر بعد از پایان روز اول از هفته دوم+ عکس

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان، هفته دوم لیگ‌برتر فوتبال ایران امشب سه‌شنبه بیست‌وهفتم مرداد با برگزاری چهار دیدار آغاز شد که نتایج آن به شرح زیر است.

 جنگ آبراه‌ها در راه است؟ | قمار اوکراین و دوری تهران از دام پهن شده

جنگ آبراه‌ها در راه است؟ | قمار اوکراین و دوری تهران از دام پهن شده

اقتصادنیوز: تنش‌های ایران و اوکراین اگر باعث ادغام جبهه‌های نبرد در اروپا و خاورمیانه نشود، دست‌کم جغرافیای بی‌ثباتی را گسترش می‌دهد.

 پیش‌بینی بورس چهارشنبه 28 مرداد 1405 | اصلاح کوتاه‌مدت یا ادامه روند صعودی؟

پیش‌بینی بورس چهارشنبه 28 مرداد 1405 | اصلاح کوتاه‌مدت یا ادامه روند صعودی؟

اقتصادنیوز: پیش بینی بورس فردا بیشتر به سمت بازاری متعادل با شیب منفی در شروع معاملات متمایل است. فشار فروش نیمه دوم بازار امروز احتمالا باعث می شود چهارشنبه را با قدرت کمتری نسبت به روزهای گذشته آغاز کنیم، اما احتمال شکل گیری یک موج فروش شدید چندان بالا نیست.

 محک 6 میلیونی بورس

محک 6 میلیونی بورس

شاخص کل بورس تهران در حالی به محدوده ۶‌میلیون واحد نزدیک شده است که این سطح می‌تواند به یکی از مهم‌ترین آزمون‌های بازار در مقطع فعلی تبدیل شود. رشد 60درصدی شاخص کل از ابتدای سال، در کنار شتاب معاملات هفته‌های اخیر، این پرسش را مطرح کرده که آیا بازار در مواجهه با این مرز همچنان توان جذب تقاضا را دارد یا با افزایش عرضه و شناسایی سود روبه‌رو خواهد شد؟ کانال ۶‌میلیون واحد از منظر تکنیکال و روانی می‌تواند محل افزایش احتیاط معامله‌گران باشد؛ به‌ویژه پس از رشدی که شاخص تجربه کرده است. اکنون رفتار سرمایه‌های خرد، حجم معاملات و میزان عرضه در این محدوده مشخص خواهد کرد که بورس می‌تواند در سطوح بالاتر تثبیت شود یا برای مدتی وارد فاز استراحت و اصلاح شود. شاخص کل بورس تهران در معاملات دیروز، سه‌شنبه ۲۷مردادماه، پس از ادامه روند صعودی روزهای اخیر، تا آستانه کانال 6‌میلیون واحد نیز حرکت کرد اما نتوانست وارد …