قیمت طلا امروز




 سایت نورنیوز / ۱۴۰۵/۰۵/۲۳

168 روزانتظار برای بازگشت هیجان به فوتبال ایران؛ مدعیان لیگ برتر آماده یک فصل داغ

فصل بیست‌وششم لیگ برتر از جمعه 23 مرداد با حضور 18 تیم آغاز می‌شود؛ فصلی متفاوت که پس از نیمه‌تمام ماندن دوره گذشته، با حساسیت بیشتری دنبال خواهد شد. در هفته نخست، تراکتور به مصاف پیکان می‌رود، استقلال میزبان مس شهر بابک است، سپاهان برابر چادرملو قرار می‌گیرد و پرسپولیس نیز شنبه مقابل شمس‌آذر به میدان می‌رود تا رقابت مدعیان از همان هفته نخست داغ شود.
 168 روزانتظار برای بازگشت هیجان به فوتبال ایران؛ مدعیان لیگ برتر آماده یک فصل داغ

نورنیوز-گروه ورزشی: بعد از ماه‌ها سکوت، سکوها دوباره جان می‌گیرند، پیراهن تیم‌ها دوباره بر تن هواداران می‌نشیند و صدای تشویق از ورزشگاه‌های ایران بلند می‌شود؛ لیگ برتر فوتبال ایران پس از وقفه‌ای طولانی از جمعه ۲۳ مرداد آغاز می‌شود تا توپ دوباره در زمین‌های فوتبال ایران به گردش درآید و هیجان به مهم‌ترین مسابقات باشگاهی کشور بازگردد.

فوتبال ایران بالاخره به نقطه‌ای رسیده که هوادارانش مدت‌ها انتظار آن را می‌کشیدند؛ بازگشت لیگ برتر. از آخرین مسابقات فصل گذشته تا آغاز بیست‌وششمین دوره لیگ برتر، فاصله‌ای طولانی ایجاد شد؛ وقفه‌ای که فوتبال را از بخش مهمی از زندگی روزمره میلیون‌ها ایرانی کنار زد و حالا قرار است با نخستین سوت فصل جدید، این خلأ دوباره پر شود. سکوهایی که دوباره نفس می‌کشند

شاید مهم‌ترین اتفاق شروع لیگ جدید، فقط بازگشت مسابقات نباشد؛ بازگشت هواداران به ورزشگاه‌هاست. فوتبال بدون تماشاگر، حتی اگر از نظر فنی جذاب باشد، بخشی از روح خود را از دست می‌دهد. صدای شعارها، پرچم‌ها، کل‌کل هواداران، اضطراب دقایق پایانی و شادی گل‌هاست که یک مسابقه فوتبال را به یک اتفاق اجتماعی تبدیل می‌کند.

حالا هواداران پس از ماه‌ها انتظار دوباره می‌توانند پیراهن تیم محبوبشان را بپوشند، راهی ورزشگاه شوند و ۹۰ دقیقه از نزدیک برای تیمشان فریاد بزنند.

برای بسیاری از آنها، این فقط تماشای یک مسابقه نیست؛ بازگشت به بخشی از زندگی است. خانواده‌هایی که آخر هفته‌هایشان با فوتبال گره خورده، جوانانی که ساعت‌ها درباره ترکیب تیم محبوبشان بحث می‌کنند و کودکانی که نخستین خاطرات فوتبالی‌شان را روی سکوها می‌سازند، دوباره به ورزشگاه برمی‌گردند. لیگ ۱۸ تیمی؛ یک فصل متفاوت

بیست‌وششمین دوره لیگ برتر با حضور ۱۸ تیم برگزار می‌شود؛ اتفاقی که حساسیت مسابقات را از همان هفته نخست بالا می‌برد. افزایش تعداد تیم‌ها به معنای مسابقات بیشتر و رقابت فشرده‌تر برای قهرمانی، سهمیه‌های آسیایی و البته بقاست.

در چنین شرایطی حتی یک امتیاز می‌تواند در پایان فصل سرنوشت‌ساز شود. تیم‌های مدعی نمی‌توانند به سادگی امتیاز از دست بدهند و تیم‌های پایین جدول نیز برای فرار از سقوط باید از همان هفته‌های ابتدایی امتیاز جمع کنند.

در واقع، لیگ جدید می‌تواند یکی از فشرده‌ترین فصل‌های فوتبال ایران باشد؛ فصلی که در آن فاصله میان موفقیت و ناکامی ممکن است تنها چند مسابقه باشد. استقلال، پرسپولیس و مدعیانی که آماده‌اند

در مرکز توجه فوتبال ایران همچنان استقلال و پرسپولیس قرار دارند؛ دو تیمی که تقریباً در هر فصل، بخش مهمی از نگاه فوتبال‌دوستان را به خود اختصاص می‌دهند.

استقلال در هفته نخست برابر مس شهر بابک قرار می‌گیرد؛ تیمی که برای نخستین بار به سطح اول فوتبال ایران رسیده و همین موضوع به مسابقه افتتاحیه آبی‌ها جذابیت ویژه‌ای می‌دهد. پرسپولیس نیز در نخستین گام باید در قزوین برابر شمس‌آذر قرار بگیرد. از سوی دیگر، تراکتور که فصل گذشته یکی از مدعیان اصلی بود، در افتتاحیه میزبان پیکان است.

اما لیگ فقط به این سه تیم خلاصه نمی‌شود. سپاهان، گل‌گهر، فولاد، چادرملو و دیگر تیم‌ها نیز هر کدام با اهداف متفاوتی وارد فصل جدید شده‌اند. همین تنوع مدعیان می‌تواند رقابت را جذاب‌تر کند. انتظارها بعد از جام جهانی بیشتر شده است

یک تفاوت مهم لیگ امسال با فصل‌های گذشته، فضای فوتبال ایران پس از جام جهانی ۲۰۲۶ است. تیم ملی ایران در این مسابقات بدون شکست از مرحله گروهی کنار رفت؛ سه تساوی برابر بلژیک، نیوزیلند و مصر باعث شد ایران با سه امتیاز در رده سوم گروه قرار بگیرد و تنها به دلیل نتایج سایر مسابقات از صعود بازبماند.

حضور ملی‌پوشان در چنین سطحی، هرچند پایان تلخی داشت، اما یک پیام مهم برای فوتبال باشگاهی دارد: سطح انتظار هواداران بالاتر رفته است.

مردم دیگر فقط نتیجه نمی‌خواهند؛ آنها از بازیکنان تکنیک، سرعت، جنگندگی، نظم تاکتیکی و کیفیت بالاتر انتظار دارند. بازیکنانی که در تیم ملی دیده شده‌اند، حالا باید همین کیفیت را در لباس باشگاهی نیز نشان دهند.

برای مربیان هم شرایط ساده نیست. آنها باید تیمی بسازند که هم در نتیجه‌گیری موفق باشد و هم فوتبال جذابی ارائه دهد؛ چرا که در فوتبال امروز، هوادار خیلی زود قضاوت می‌کند و فاصله میان تشویق و اعتراض می‌تواند تنها چند مسابقه باشد. حاشیه‌ها از همین حالا شروع شده‌اند

لیگ هنوز آغاز نشده، اما حاشیه‌های آن از مدت‌ها قبل شکل گرفته است؛ تغییرات روی نیمکت‌ها، نقل‌وانتقالات، وضعیت ورزشگاه‌ها، مشکلات ثبت قراردادها و البته بحث حضور هواداران، تنها بخشی از موضوعاتی است که فضای فوتبال ایران را تحت تأثیر قرار داده است.

در افتتاحیه حتی نیمکت تراکتور نیز در روزهای پایانی دستخوش تغییر شد و جواد نکونام در آستانه آغاز فصل هدایت این تیم را برعهده گرفت؛ اتفاقی که حساسیت مسابقه برابر پیکان را بیشتر کرده است.

این تغییرات نشان می‌دهد لیگ بیست‌وششم حتی پیش از نخستین سوت، داستان‌های خودش را ساخته است. فوتبال دوباره شروع می‌شود

حالا دیگر شمارش معکوس تمام شده است. توپ دوباره وسط زمین قرار می‌گیرد، داور سوت می‌زند و ماه‌ها انتظار به ۹۰ دقیقه هیجان تبدیل می‌شود.

برای فوتبال ایران، شروع لیگ فقط آغاز یک مسابقات جدید نیست؛ فرصتی است برای بازگرداندن بخشی از شور و نشاطی که در ماه‌های گذشته از ورزشگاه‌ها دور بود.

قرار است دوباره صدای تشویق شنیده شود، دوباره گل‌ها جشن گرفته شوند، دوباره بازیکنان قهرمان یک روزه هواداران شوند و دوباره شکست، اعتراض و امید در کنار هم فوتبال ایران را بسازند.

لیگ بیست‌وششم می‌تواند فصلی متفاوت باشد؛ فصلی با ۱۸ تیم، رقابت فشرده، ستاره‌های ملی‌پوش، مربیان پرحاشیه و البته هوادارانی که ماه‌ها برای همین لحظه صبر کرده‌اند.

فوتبال برگشته است؛ حالا نوبت تیم‌هاست که نشان دهند برای این بازگشت بزرگ چه چیزی در چنته دارند. برنامه هفته اول مسابقات به شرح زیر است:

جمعه ۲۳ مرداد:

تراکتور – پیکان ساعت ۱۸:۰۰

خیبر – فجرسپاسی ساعت ۱۹:۳۰

استقلال – مس شهر بابک ساعت ۱۹:۳۰

چادرملو – سپاهان ساعت ۲۰:۰۰

استقلال خوزستان – آلومینیوم ساعت ۲۰:۰۰

گل گهر – نساجی ساعت ۲۰:۱۵

شنبه ۲۴ مرداد:

شمس آذر – پرسپولیس ساعت ۱۹:۳۰

ذوب‌آهن – فولاد ساعت ۱۹:۳۰

صنعت نفت – ملوان ساعت ۲۰:۰۰



۲۲ دقیقه قبل / سایت برترینها

طارمی آماده عقد قراراداد با رقیب آسیایی استقلال

خبرگزاری تسنیم: مهدی طارمی که فصل گذشته در لیگ یونان به میدان می‌رفت، امروز وارد کشور امارات شد تا مذاکرات خود را با مسئولان باشگاه الوصل دنبال کند.

در روزهای اخیر، رسانه‌های اماراتی از توافق اولیه و نزدیک شدن طارمی به باشگاه الوصل خبر داده بودند. با این حال، قرارداد این بازیکن هنوز به‌صورت رسمی نهایی نشده است.

طارمی قرار است امشب و فردا در دو جلسه مهم با مدیران باشگاه الوصل شرکت کند. در صورت توافق نهایی بر سر بندهای مختلف قرارداد، این مهاجم ایرانی به‌صورت رسمی به الوصل خواهد پیوست.

 


۱ ساعت قبل / سایت آفتاب نیوز

تراکتور ـ پرسپولیس بدون تماشاگر

به گزارش آفتاب نیوز،

مدیر روابط عمومی سازمان لیگ فوتبال ایران اعلام کرد: بر اساس آخرین استعلام از ارکان قضایی فدراسیون فوتبال، دیدار تراکتور و پرسپولیس بدون تماشاگر برگزار می‌شود.

این مسابقه ساعت ۱۸:۳۰ روز سه‌شنبه دوم شهریورماه در ورزشگاه یادگار امام (ره) تبریز برگزار خواهد شد.


۱۱ دقیقه قبل / خبرگزاری تسنیم

دربی حتما در نقش‌جهان برگزار می‌شود - تسنیم

استانها

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اصفهان، علی طاهری عصر امروز در جمع خبرنگاران برگزاری دربی سرخابی‌های پایتخت در ورزشگاه نقش‌جهان را قطعی دانست و گفت: ورزشگاه آزادی در حال تعمیر است و مشکلاتی دارد و از طرفی سلزمان لیگ هم به دنبال برگزاری یک دربی باشکوه بود و بر همین اساس تصمیم گرفته شد با توجه به زیرساخت‌های مناسب ورزشی اصفهان، ورزشگاه نقش‌جهان میزبان این دیدار باشد.

وی افزود: این تصمیم با نظر موافق استاندار اصفهان، اتخاذ شد تا از این سرمایه ملی برای برگزاری دربی استفاده کنیم. تقریباً از اسفندماه مردم درگیر مسائل جنگ بودند و برگزاری چنین رویدادی می‌تواند در بازگرداندن امید، شور و نشاط به جامعه مؤثر باشد.

رئیس هیئت فوتبال استان اصفهان ادامه داد: استان‌های کشور باید دست به دست هم بدهند و بتوانیم بار فوتبال را همه به دوش بکشیم. با توجه به اینکه ورزشگاه آزادی در بازه تعمیرات قرار دارد، فکر می‌کنم بهترین مکان برای برگزاری دربی، ورزشگاه نقش‌جهان است تا هواداران بتوانند با ظرفیت حداکثری در ورزشگاه حضور پیدا کنند.

طاهری با اشاره به تجربه برگزاری دربی در اراک گفت: سال گذشته دربی در اراک با حضور 12، 13 هزار هوادار برگزار شد و به نوعی ویژگی و شکوه خاص خود را نداشت. ان‌شاءالله اصفهان به عنوان یک شهر تاریخی و گردشگری بتواند میزبان علاقه‌مندان به فوتبال باشد و شاهد برگزاری یک دربی زیبا، باکیفیت و بدون حاشیه از سوی دو تیم باشیم.

وی خاطرنشان کرد: هیئت فوتبال استان اصفهان به عنوان نماینده فدراسیون فوتبال و سازمان لیگ، برگزاری این میزبانی را متقبل شده است و این برای نخستین بار است که چنین اتفاقی رخ می‌دهد. پیش از این نیز دیدار تیم ملی ایران و قرقیزستان برای نخستین بار از تهران خارج شد و در اصفهان برگزار شد که میزبانی بسیار شایسته‌ای در این دیدار انجام شد.

انتهای پیام/170  




 نسخه آشنا برای بحران انرژی/ یارانه حامل را کنار بگذارید، به «خدمت ضروری» برسید
۵۵ دقیقه قبل / سایت اقتصادنیوز

نسخه آشنا برای بحران انرژی/ یارانه حامل را کنار بگذارید، به «خدمت ضروری» برسید

اقتصادنیوز: مسئله اصلی مصرف بنزین نیست؛ مسئله نحوه جابه‌جایی مسافر و بار است. تا زمانی که شهروند برای یک سفر مشخص گزینه مناسب از نظر زمان، هزینه و دسترسی نداشته باشد، اصلاح قیمت سوخت به‌تنهایی نمی‌تواند الگوی مصرف را به‌صورت پایدار تغییر دهد.

 بحران مهمات آمریکا ریشه‌ای‌تر از جنگ با ایران است
۲ ساعت قبل / سایت هم میهن

بحران مهمات آمریکا ریشه‌ای‌تر از جنگ با ایران است

فایننشال تایمز در تحلیلی نوشت جنگ با ایران تنها بحران مهمات آمریکا را تشدید کرده و ریشه اصلی کمبود تسلیحات به سال‌ها تعهد نظامی گسترده، کمک‌های سنگین به اوکراین و ضعف ظرفیت تولید صنایع دفاعی بازمی‌گردد. بر اساس این تحلیل، افت شدید ذخایر تاد، پاتریوت و تاماهاک، توان واشینگتن برای بازدارندگی در برابر چین در منطقه هند-آرام را با چالشی جدی روبه‌رو کرده است.

 نبرد «علی الطاهر»؛ جنگ بدون استراتژی سیاسی اسرائیل | آخرین خبر
۱ ساعت قبل / سایت آخرین خبر

نبرد «علی الطاهر»؛ جنگ بدون استراتژی سیاسی اسرائیل | آخرین خبر

ایسنا/متن پیش رو در ایسنا منتشر شده و بازنشرش در آخرین خبر به معنای تاییدش نیست توانایی دشمن در معطوف کردن نگاه‌ها به یک نقطه خاص، اغلب از خود واقعیت‌های میدانی فراتر می‌رود. در این مرحله، نبرد برای کنترل تپه‌های «علی الطاهر» به گونه‌ای به نظر می‌رسد که گویی مرکز ثقل استراتژی ارتش اشغالگر است؛ تا حد

 روسیه ۳- ایران یک: جشن باشکوه بازگشت
۴ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

روسیه ۳- ایران یک: جشن باشکوه بازگشت

تیم ملی والیبال ایران در نخستین مسابقه خود در تورنمنت چهار جانبه اوفا مغلوب روسیه میزبان این رقابت‌ها شد که در رتبه سوم جهان قرار دارد.

 ببینید / نسخه جدید تحلیل‌گر صداوسیما: برویم خلیج فلوریدا را مین گذاری کنیم
۲۳ دقیقه قبل / سایت انتخاب

ببینید / نسخه جدید تحلیل‌گر صداوسیما: برویم خلیج فلوریدا را مین گذاری کنیم

خوش چشم، تحلیل گر دائمی صداوسیما گفت: ۵ _۶ تا مین دریایی هوشمند ببریم و در خلیج فلوریدا بندازیم تا این تنگه استراتژیک آمریکا را ببندیم و آن ها را به مصیبت بی...

 شکست‌ناپذیرترین تیم تاریخ جهان با درخشش مهاجم پرسپولیسی/ گلزنی شهاب زاهدی برای قهرمانی و تاریخ‌سازی جوهور +عکس و ویدیو
۲۶ دقیقه قبل / سایت خبر ورزشی

شکست‌ناپذیرترین تیم تاریخ جهان با درخشش مهاجم پرسپولیسی/ گلزنی شهاب زاهدی برای قهرمانی و تاریخ‌سازی جوهور +عکس و ویدیو

شهاب زاهدی، مهاجم سابق پرسپولیس در نخستین تجربه رسمی با پیراهن جوهور دارالتعظیم، با گلزنی در جریان پیروزی مقابل حریف، ضمن دبل در کسب جام و ثبت گل، سهم بسزایی در شب رکوردشکنی بی‌سابقه این تیم داشت.