قیمت طلا امروز




 سایت نورنیوز / ۲ روز قبل / ۱۴۰۵/۰۵/۲۵

موشک‌ها و پهپادهای یمن مواضع سعودی را هدف گرفتند

نیروهای مسلح یمن با چند موشک بالستیک و پهپاد، مواضع نظامی نیروهای وابسته به عربستان در المخا و مأرب را هدف قرار دادند و همزمان گزارش‌هایی از حمله به مواضع سعودی در جازان منتشر شد.
 موشک‌ها و پهپادهای یمن مواضع سعودی را هدف گرفتند
نورنیوز-گروه بین‌الملل: خبرگزاری «سبأ» یمن به نقل از یک منبع نظامی گزارش داد که نیروهای مسلح این کشور مواضع نظامی عربستان در منطقه المخا و استان مأرب را با چند موشک بالستیک و پهپاد هدف قرار دادند.

به گفته این منبع، این حملات دقیق و مستقیم بوده و منجر به کشته و زخمی شدن چندین نفر و تخریب تعدادی انبار سلاح و مهمات عربستان شد.

امروز همچنین منابع یمنی از حمله نیروهای مسلح یمن به مواضع عربستان سعودی در منطقه جازان خبر دادند.

همزمان، صدای آژیرهای خطر در جازان به صدا درآمد و دفاع مدنی عربستان نیز از فعال شدن سامانه هشدار زودهنگام در این منطقه خبر داد.

از سوی دیگر عربستان سعودی روستاهای پرجمعیت شهرستان مرزی «رازح» در استان صعده را با گلوله‌های توپ هدف قرار داد.

دیروز بین نیروهای مسلح یمن و عناصر تحت حمایت عربستان در چند نقطه به ویژه در استان‌های تعز، مأرب و الضالع درگیری شدیدی رخ داده بود.

طی روزهای اخیر، درگیری‌ها میان نیروهای مسلح یمن و شبه نظامیان وابسته به دولت مستعفی یمن-مورد حمایت عربستان- در چند محور یمن تشدید شده است.

ناظران می‌گویند تشدید تبادل حملات، نگرانی‌ها درباره بازگشت یمن به یک درگیری گسترده‌تر و پایان آرامش نسبی سال‌های اخیر را افزایش می‌دهد.



 ترامپ با انتشار تصویر کلاه لیندسی گراهام: «دوباره ایران را بزرگ کنیم»!

ترامپ با انتشار تصویر کلاه لیندسی گراهام: «دوباره ایران را بزرگ کنیم»!

دونالد ترامپ با انتشار تصویری از لیندسی گراهام، سناتور درگذشته جمهوری‌خواه، به نوشته روی کلاه او با عنوان «دوباره ایران را بزرگ کنیم» اشاره کرد؛ عبارتی که یادآور شعار معروف ترامپ و مواضع ادعایی گراهام درباره ایران است.

 ایران نگران «پیمان مکه» نیست/ اولین آزمون حملات حوثی‌های یمن می‌تواند باشد

ایران نگران «پیمان مکه» نیست/ اولین آزمون حملات حوثی‌های یمن می‌تواند باشد

ایران نسبت به توافق دفاعی ترکیه، عربستان و پاکستان نگرانی ندارد و معتقد است در صورت درگیری با عربستان دو عضو دیگر وارد نخواهند شد.

 «نبرد هرمز» روز سی و نهم | منطقه اکنون رسماً در وضعیت «نه جنگ، نه صلح» قرار دارد

«نبرد هرمز» روز سی و نهم | منطقه اکنون رسماً در وضعیت «نه جنگ، نه صلح» قرار دارد

در حالی که مهلت ۶۰ روزه توافق ایران و آمریکا بدون دستیابی به توافق نهایی به پایان رسیده، ترامپ اعلام کرده واشنگتن به دنبال تمدید آن نیست. در مقابل، یک مقام ا...

 حادثه برای یک کشتی فله‌بر در هنگام عبور از تنگه هرمز

حادثه برای یک کشتی فله‌بر در هنگام عبور از تنگه هرمز

سازمان انگلیسی ناظر بر حوادث دریایی از وقوع حادثه برای یک کشتی فله‌بر در هنگام عبور از تنگه هرمز خبر داد که باعث آسیب به سمت راست کشتی شده است.

 سایه واشنگتن بر ادعای پهپادی بارزانی سنگینی می‌کند

سایه واشنگتن بر ادعای پهپادی بارزانی سنگینی می‌کند

ادعای هدف قرار گرفتن دفتر مسرور بارزانی با پهپادهای ایرانی، همزمان با خبرسازی درباره میانجی‌گری اربیل میان تهران و واشنگتن، ابهام‌هایی جدی درباره نقش اقلیم، اهداف آمریکا و تلاش برای گشودن جبهه‌ای تازه علیه ایران ایجاد کرده است.

 ترامپ رویکردش با ایران را تغییر داده است | دستور به مقامات مذاکره کننده

ترامپ رویکردش با ایران را تغییر داده است | دستور به مقامات مذاکره کننده

شبکه خبری سی‌ان‌ان روز چهارشنبه به نقل از یک مقام آمریکایی مدعی شد که «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا رویکرد خود در قبال ایران را تغییر داده و به نمایندگان ارشد دولت خود دستور داده تا گفت‌وگوهای ادعایی با ایران را متوقف کنند.

 اتهام «نفوذ سایبری» علیه ۱۷ ایرانی در آمریکا

اتهام «نفوذ سایبری» علیه ۱۷ ایرانی در آمریکا

دادستان‌های فدرال در نیویورک در ادعایی ۱۷ ایرانی را به «نفوذ سایبری» در دانشگاه‌ها، شرکت‌ها و سازمان‌های دولتی مستقر در ایالات متحده متهم کردند.

 موتور صنعت آمریکا با سوخت هوش مصنوعی روشن ماند

موتور صنعت آمریکا با سوخت هوش مصنوعی روشن ماند

دنیای اقتصاد: خروجی کارخانه‌ها، معادن و بخش خدمات شهری رشد ۰.۲ درصدی را تجربه کرده است.