قیمت طلا امروز




 سایت نورنیوز / ۱۴۰۵/۰۵/۱۶

چین خواستار تقویت ارتباط با آمریکا شد

وزارت خارجه چین اعلام کرد: پکن آماده تقویت گفت‌وگو و همکاری با مقامات انتظامی آمریکا در زمینه مبارزه با جرایم فراملی بر پایه احترام و منافع متقابل است.
 چین خواستار تقویت ارتباط با آمریکا شد
نورنیوز-گروه بین الملل: وزارت امور خارجه چین پس از اظهارات کش پاتل، مدیر اف‌بی‌آی، مبنی بر تمایل خود برای گسترش همکاری‌های بین‌المللی در مبارزه با جرایم فراملی، تأیید کرد که پکن آماده تقویت گفت‌وگو و ارتباط با مقامات انتظامی ایالات متحده است.

به گزارش صدی البلد، لین جیان، سخنگوی وزارت امور خارجه چین روز جمعه اظهار داشت که چین آماده همکاری با ایالات متحده در زمینه اجرای قانون «با روحیه برابری، احترام و منافع متقابل» است.

اظهارات لین در پاسخ به اظهارات پاتل مطرح شد که گفته بود امیدوار است با چین و روسیه برای مبارزه با جرایم فراملی همکاری کند. وی افزود که مدل مشارکتی که اف‌بی‌آی به دنبال توسعه آن در اجرای قانون است، می‌تواند با «تقریباً هر طرفی» اعمال شود.



 تکذیب خبر حمله موشکی یمن به امارات

تکذیب خبر حمله موشکی یمن به امارات

منابع در یمن اخبار منتشر شده در مورد حمله موشکی صنعا به امارات را تکذیب کردند.

 پایان همزیستی در تگزاس؟

پایان همزیستی در تگزاس؟

جوامع مسلمان تگزاس به ویژه در حومه شهرهایی مانند دالاس دهه‌هاست که روند رو به رشدی را تجربه می‌کنند. مهاجرت گسترده مسلمانان به این ایالت در جست‌وجوی مدارس باکیفیت، مسکن مقرون‌به‌صرفه و یک جامعه پویا، اکنون با واکنش تند و سازمان‌یافته جریان‌های محافظه‌کار روبه‌رو شده است؛ جریانی که آشکارا در تلاش است بساط این حضور و همزیستی را برچیند.

 واکنش محسن رضایی به ادعای ترامپ درباره مالکیت بر تنگه هرمز

واکنش محسن رضایی به ادعای ترامپ درباره مالکیت بر تنگه هرمز

دبیر شورای عالی امنیت ملی گفت: ناتوانی آمریکا در بازگشایی تنگه هرمز و ادعای مالکیت بر آن، از فاصله ۷۰۰۰ مایلی بین واشنگتن و خود تنگه بیشتر است.

 ام اس ناو: ایران زنجیره تأمین ناو آبراهام لینکلن آمریکا را قطع کرد - تسنیم

ام اس ناو: ایران زنجیره تأمین ناو آبراهام لینکلن آمریکا را قطع کرد - تسنیم

یک رسانه خبری آمریکایی از قطع زنجیره تامین ناو هواپیمابر آبراهام لینکلن آمریکا به دست ایران پرده برداشت.

 گفت‌وگوی بن زاید و ترامپ درباره تحولات منطقه و امنیت تنگه هرمز

گفت‌وگوی بن زاید و ترامپ درباره تحولات منطقه و امنیت تنگه هرمز

رئیس امارات و رئیس‌جمهور آمریکا در تماسی تلفنی درباره همکاری‌های دوجانبه، تحولات خاورمیانه و حوادث اخیر برای کشتی‌های اماراتی در تنگه هرمز گفت‌وگو کردند.

 فایننشال تایمز: آمریکا آسیا را ترک می‌کند؟

فایننشال تایمز: آمریکا آسیا را ترک می‌کند؟

تصمیم ترامپ برای کاهش رزمایش‌های نظامی مشترک با کره جنوبی، نگرانی‌های متحدان آمریکا در منطقه هند-اقیانوسیه را درباره قابلیت اتکا به واشنگتن عمیق‌تر کرد؛ متحدانی که پیش از این نیز با اظهارات او درباره تایوان با شک و تردید به آینده روابط با آمریکا می‌نگریستند.

 اذعان برنهام به مشارکت انگلیس در حملات پهپادی اوکراین به روسیه

اذعان برنهام به مشارکت انگلیس در حملات پهپادی اوکراین به روسیه

نخست‌وزیر بریتانیا اذعان کرد اوکراین در حملات اخیر به روسیه از پهپادهای انگلیسی استفاده کرده است.

 اقدام خصمانه فرانسه علیه ۲ دیپلمات ایرانی

اقدام خصمانه فرانسه علیه ۲ دیپلمات ایرانی

وزیر خارجه فرانسه در واکنش به اطلاعیه وزارت خارجه ایران درباره معرفی ۲ دیپلمات فرانسوی به‌عنوان «عناصر نامطلوب»، اعلام کرد که ۲ دیپلمات ایرانی در روزهای آیند...