قیمت طلا امروز




 سایت نورنیوز / ۱۴۰۵/۰۵/۱۹

تسریع کشف مواد جدید با شبیه‌سازی‌های اتمی

دانشمندان آمریکایی در حال توسعه فناوری جدیدی هستند که می‌تواند به سرعت بخشیدن به کشف مواد جدید کمک کند.
 تسریع کشف مواد جدید با شبیه‌سازی‌های اتمی

نورنیوز-گروه بین‌الملل : محققان در ایالات متحده با موفقیت یک سیستم مبتنی بر هوش مصنوعی را برای خودکارسازی یک روش شبیه‌سازی قدرتمند که نحوه تعامل اتم‌ها در مواد را پیش‌بینی می‌کند، نشان داده‌اند.

این روش که «شبیه‌سازی‌های اتمی» نامیده می‌شود، می‌تواند به طور بالقوه کشف مواد را برای حوزه‌هایی مانند باتری، هوافضا و الکترونیک تسریع کند. تغییر اساسی در خط تولید کشف

محققان می‌گویند چارچوب هوش مصنوعی چندعاملی، استفاده از ابزارهای متنوع را برای انجام و تجزیه و تحلیل شبیه‌سازی‌ها ساده می‌کند.

اوما کورنو(Uma Kornu)، متخصص تحقیقات دانشگاه ایلینوی شیکاگو می‌گوید: این چارچوب چندعاملی نشان‌دهنده یک تغییر اساسی در خط تولید کشف است. ما در حال حرکت از تنظیم دستی ابزارهای تکه‌تکه به سمت دوران هوش مصنوعی مستقل و مشارکتی هستیم.

محققان آزمایشگاه ملی آرگون وزارت انرژی ایالات متحده(DOE) فاش کردند که این سیستم مبتنی بر هوش مصنوعی، یک روش شبیه‌سازی قدرتمند را که برای کشف مواد جدید استفاده می‌شود، خودکار می‌کند. این سیستم می‌تواند به طور بالقوه زمان کشف مواد جدید را از ماه‌ها یا سال‌ها به تنها چند روز کاهش دهد.

آدیتیا کونرو(Aditya Koneru)، یکی از نویسندگان این مطالعه می‌گوید: ما با خودکارسازی این تحقیقات جامع می‌توانیم به طور بالقوه زمان مورد نیاز برای کشف مواد جدید را از ماه‌ها یا سال‌ها به فقط چند روز کاهش دهیم.

این رویکرد به شکل ویژه‌ای قدرتمند است، چرا که کشف علمی ذاتاً تکرارشونده است. یک آزمایش ناموفق …





 خطیب‌زاده: موزه «ترور» در تهران راه‌اندازی شود/هیچ لانچری در جنگ اخیر بدون سرباز نماند
۳ ساعت قبل / خبرگزاری ایسنا

خطیب‌زاده: موزه «ترور» در تهران راه‌اندازی شود/هیچ لانچری در جنگ اخیر بدون سرباز نماند

معاون وزیر خارجه ایران با اشاره به اظهارات مقامات آمریکایی مبنی بر اعمال شدیدترین تروریسم اقتصادی علیه ایران گفت : تروریسم اقتصادی به اندازه تروریسم خشونت‌آمیزی که پشت آن سلاح و گلوله است، جنایت‌آمیز است و قربانیان آن نیز افرادی هستند که هیچ گناهی ندارند.

 صلح 20 ماده‌ای ترامپ در دست «علی شعث»
۱۴ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

صلح 20 ماده‌ای ترامپ در دست «علی شعث»

دنیای‌اقتصاد: دولت ترامپ در طرح صلح جدید خود برای منطقه، آینده غزه را به دست چهره‌ای کمتر شناخته‌شده به نام «علی شعث» سپرده است. او که بر اساس این طرح 20ماده‌ای به‌عنوان مدیر جدید غزه تعیین شده، برنامه جسورانه‌ای دارد. شعث می‌خواهد آوارهای به‌جامانده از جنگ را به دریای مدیترانه بریزد تا برای ساکنان این باریکه که حتی پیش از جنگ هم با بحران تراکم جمعیت روبه‌رو بودند، فضای جدیدی ایجاد کند. او وعده داده که با این کار علاوه بر پاک‌سازی آوارها ظرف سه سال، زمین‌های جدیدی به غزه اضافه خواهد کرد.

 از ایران درس بگیرید و در برابر اسرائیل بایستید | این حمله توهین مستقیم به شما بود
۸ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

از ایران درس بگیرید و در برابر اسرائیل بایستید | این حمله توهین مستقیم به شما بود

تحلیلگر برجسته جهان عرب، در واکنش به حمله اخیر رژیم صهیونیستی به فرودگاه «ابوالظهور» در ادلب سوریه، ضمن انتقاد شدید از انفعال ترکیه، این حمله را توهینی مستقیم به دولت آنکارا و متحدان منطقه‌ای‌اش دانست.

 تنگه‌هرمز بر تمام جهان تاثیر دارد/ آمریکا خواهان پایان جنگ است
۲۰ دقیقه قبل / سایت ایران آنلاین

تنگه‌هرمز بر تمام جهان تاثیر دارد/ آمریکا خواهان پایان جنگ است

رئیس جمهوری عراق با بیان اینکه تنگه هرمز نه تنها بر عراق بلکه بر تمام جهان تاثیر دارد، گفت که اعتقاد دارد آمریکا خواهان توافقی برای پایان جنگ است.

 نیویورکر: ترامپ همچنان در برابر ایران بازنده است
۱۴ ساعت قبل / سایت تابناک

نیویورکر: ترامپ همچنان در برابر ایران بازنده است

اهداف اولیه دولت ترامپ محقق نشده، حکومت ایران همچنان منسجم است و بسته ماندن تنگه هرمز، هزینه‌های نظامی و سیاسی آمریکا را افزایش داده است.

 حمله روسیه به مرکز خرید اوکراین+شمار کشته ها
۱ ساعت قبل / سایت تابناک

حمله روسیه به مرکز خرید اوکراین+شمار کشته ها

پهپاد دوم حدود ۳۰ دقیقه پس از حمله نخست به محل اصابت کرد؛ زمانی که نیرو‌های امدادی در حال رسیدگی به قربانیان بودند.