قیمت طلا امروز




 سایت نورنیوز / ۱۴۰۵/۰۵/۱۶

محدودیت‌های مهاجرتی آمریکا افزایش یافت

دونالد ترامپ با امضای دو فرمان اجرایی، محدودیت‌های جدیدی برای شهروندی از طریق تولد و ورود افرادی که با هدف دریافت تابعیت برای فرزندشان به آمریکا سفر می‌کنند، اعلام کرد.
 محدودیت‌های مهاجرتی آمریکا افزایش یافت

نورنیوز-گروه بین الملل: دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، روز پنجشنبه ۱۵ مرداد دو فرمان اجرایی درباره شهروندی از طریق تولد و «گردشگری زایمان» امضا کرد و گفت، دولت او پس از آنچه «حکم بسیار تأسف‌بار» دیوان عالی خواند، رویکرد جدیدی در پیش گرفته است. 

به گزارش فاکس‌نیوز،‌ ترامپ گفت: «ما در حال ایجاد تغییراتی هستیم» زیرا عده‌ای «در حال ایجاد کسب‌وکارهایی حول شهروندی از طریق تولد هستند.»

این فرمان‌های اجرایی پس از آن امضا شد که دیوان عالی آمریکا مانع اجرای فرمان اجرایی پیشین دونالد ترامپ برای محدود کردن اعطای خودکار شهروندی از طریق تولد بر اساس متمم چهاردهم قانون اساسی آمریکا شد.

مقام‌های کاخ سفید گفتند فرمان‌های جدید بر اختیارات اجرایی و قوانین مهاجرتی موجود تکیه دارند و هدف آنها محدود کردن شرایط دریافت خودکار شهروندی در برخی موارد و مقابله با افرادی است که با هدف زایمان و دریافت تابعیت برای فرزندشان به آمریکا سفر می‌کنند.

استیون میلر، معاون رئیس کارکنان کاخ سفید در امور سیاست‌گذاری، گفت نخستین فرمان، گروه‌هایی را که دولت واجد شرایط شهروندی از طریق تولد نمی‌داند گسترش می‌دهد، از جمله «دشمنان خارجی ایالات متحده، اعضای سازمان‌های تروریستی خارجی و گروه‌های بزرگی از افرادی که برای دولت‌های خارجی لابی می‌کنند و به نمایندگی از آنها فعالیت دارند.»

میلر گفت فرمان دوم «برای نخستین بار در تاریخ آمریکا، گردشگری زایمان را ممنوع می‌کند.» او افزود دولت آمریکا صدور روادید برای افرادی را که قصد ورود به آمریکا دارند «تا فرزندی به دنیا بیاورند و آن کودک را به‌طور خودکار شهروند آمریکا کنند» و همچنین برای افرادی که چنین سفرهایی را سازمان‌دهی می‌کنند، رد خواهد کرد.

میلر با استناد به بخش ۲۱۵ (ای) قانون مهاجرت و تابعیت آمریکا، گردشگری زایمان را «به‌طور تعریف، تقلب علیه نظام آمریکا» و «تقلب علیه دولت آمریکا» خواند.

 



۳۲ دقیقه قبل / سایت انتخاب

ترامپ: اگر در انتخابات میان‌دوره‌ای شکست بخوریم، من استیضاح خواهم شد

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

 دونالد ترامپ رییس جمهور آمریکا گفت: «اگر در انتخابات میان‌دوره‌ای شکست بخوریم، من استیضاح خواهم شد.»

به گزارش «انتخاب»، ترامپ افزود: «آنها من را استیضاح خواهند کرد. اصلاً نمی‌دانند چرا.» 


۳۳ دقیقه قبل / خبرگزاری دانشجو

اختلال در سخنرانی ترامپ جنایتکار + فیلم

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو؛ سخنرانی دونالد ترامپ، رئیس دولت تروریستی آمریکا با حواشی تازه‌ای همراه شد؛ ورود یک معترض به میان جمعیت و فریادهای انتقادی او، روند این سخنرانی را برای لحظاتی دچار اختلال کرد.

 

کد ویدیو دانلود ویدیو فیلم اصلی


۴۸ دقیقه قبل / خبرگزاری دانشجو

سخنان احمقانه ترامپ: در ایران هیچ کس نمی‌خواهد رئیس جمهور بشود!

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو؛ رئیس جمهور جنایتکار آمریکا مدعی شد: در واقع یکی از بزرگترین مشکلات من این است که نمی‌دانم با چه کسی در ایران باید معامله کنم؛ این تنها کشور در جهان است که هیچ کس نمی‌خواهد رئیس جمهور شود.

وی افزود آنها می‌گویند: "چه کسی می‌خواهد رئیس جمهور شود؟" "نه، نه، من نمی‌خواهم رئیس جمهور شوم."




 وزیر آمریکایی مدعی شد: تحریم‌های جدید برای «فروپاشی حکومت»
۱۸ ساعت قبل / سایت دیدارنیوز

وزیر آمریکایی مدعی شد: تحریم‌های جدید برای «فروپاشی حکومت»

اسکات بسنت، وزیر دارایی آمریکا ادعا کرد که تحریم‌های جدید ایالات متحده به «فروپاشی حکومت» ایران منجر خواهد شد.

 مقامات عمانی: تهدیدات ترامپ را جدی نمی‌گیریم
۱۰ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

مقامات عمانی: تهدیدات ترامپ را جدی نمی‌گیریم

تهدیدهای اخیر دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا، مبنی بر حمله به عمان به دلیل مذاکراتش با ایران در مورد تنگه هرمز، باعث تعجب و نارضایتی مسقط شده است، تا حدی که این تهدیدها را جدی نمی‌گیرد.

 پنجاه و هفتمین سالروز آتش‌زدن مسجد الاقصی؛ جنایتی که تکرار می‌شود - تسنیم
۱۵ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

پنجاه و هفتمین سالروز آتش‌زدن مسجد الاقصی؛ جنایتی که تکرار می‌شود - تسنیم

پنجاه‌وهفت سال پس از آتش‌زدن مسجد الاقصی،رژیم صهیونیستی با طرح‌های یهودی‌سازی، هویت اسلامی آن را تهدید می‌کند.

 معاون ترامپ: آمریکا ابزار فشار بر ایران را دارد
۵ ساعت قبل / روزنامه شرق

معاون ترامپ: آمریکا ابزار فشار بر ایران را دارد

جی‌دی‌ ونس، معاون رئیس جمهور دولت تروریسنی آمریکا مدعی شد که واشنگتن ابزارهای فشار لازم برای مقابله با ایران را دارد

 موضع صریح چین درباره فشار حداکثری علیه ایران
۸ ساعت قبل / سایت تابناک

موضع صریح چین درباره فشار حداکثری علیه ایران

پکن با مخالفت با فشار‌های اقتصادی آمریکا علیه ایران، بر حل اختلافات از مسیر دیپلماتیک تأکید کرد.

 حمله پهپادی در بلوچستان پاکستان ۴ کشته برجای گذاشت
۱۶ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

حمله پهپادی در بلوچستان پاکستان ۴ کشته برجای گذاشت

چهار نفر به دنبال حمله یک هواپیمای بدون سرنشین در ایالت بلوچستان پاکستان کشته شدند.