قیمت طلا امروز




 سایت نورنیوز / ۱۴۰۵/۰۵/۱۳

هشدار سازمان ملل: غزه همچنان برای غیرنظامیان ناامن است

معاون سخنگوی سازمان ملل با تاکید بر اینکه بر اساس قوانین بین‌المللی بشردوستانه، غیرنظامیان و زیرساخت‌های غیرنظامی نباید هدف حملات قرار گیرند، هشدار داد: غزه همچنان برای غیرنظامیان ناامن است.
 هشدار سازمان ملل: غزه همچنان برای غیرنظامیان ناامن است

نورنیوز-گروه بین‌الملل : «فرحان عزیز حق»، معاون سخنگوی سازمان ملل امروز سه‌شنبه به وقت محلی در جمع خبرنگاران، گفت: همکاران ما در دفتر هماهنگی امور بشردوستانه در مورد سرزمین اشغالی فلسطین هشدار می‌دهند که غزه همچنان برای غیرنظامیان ناامن است زیرا تیراندازی و حملات نظامی از جمله در مکان‌هایی که کودکان در حال آموزش و یادگیری هستند، ادامه دارد.

هشدار سازمان ملل در حالی است که دونالد ترامپ، رئیس جمهوری آمریکا مدعی شده بود که هیات (شورای) به اصطلاح صلح غزه به توافقی تاریخی دست یافته است. این هیات، خلع سلاح کامل باریکه غزه را شرط اصلی عقب‌نشینی نظامیان صهیونیست به پشت «خط زرد» اعلام کرده است!

حق تصریح کرد: امروز در شهر غزه، یک دانش‌آموز کلاس ششم پس از اصابت گلوله و زخمی شدن در یک کلاس درس برپا شده در چادر، به بیمارستان منتقل شد. همچنین روز گذشته، نیروهای اسرائیلی در منطقه بیت‌لاهیا در شمال غزه خانه‌هایی را تخریب و آخرین مدرسه باقی‌مانده در محوطه‌ای را که پیش‌تر شامل چهار مدرسه بود، ویران کردند.

معاون سخنگوی سازمان ملل گفت: هفته گذشته نیروهای اسرائیلی به سمت منطقه‌ای که میان خط استقرار مورد توافق موسوم به «خط زرد» و خط هماهنگی «نارنجی» اسرائیل قرار دارد؛ پیشروی کرده بودند که مناطقی را نشان می‌دهد که محدودیت‌هایی برای حرکت کارکنان بشردوستانه اعمال می‌شود.

حق تصریح کرد: نظامیان اسرائیلی، چادرهای حدود ۱۲ خانواده را که در حیاط مدرسه پناه گرفته بودند، تخریب کردند و بلوک‌های سیمانی جدیدی را در نزدیکی آن قرار دادند که نشان‌دهنده گسترش بیشتر مناطقی است که مقامات اسرائیلی محدودیت‌های دسترسی را در آنها اعمال کرده‌اند و شرکای بشردوستانه ما به سرعت برای حمایت از آوارگان بسیج شدند.

معاون سخنگوی سازمان ملل تاکید کرد: طبق قوانین بین‌المللی …



 فروپاشی سیستم بهداشتی غزه/ هشدار درباره جان ده‌ها هزار بیمار - تسنیم
۳۳ دقیقه قبل / خبرگزاری تسنیم

فروپاشی سیستم بهداشتی غزه/ هشدار درباره جان ده‌ها هزار بیمار - تسنیم

یک مقام پزشکی غزه با هشدار درباره فروپاشی بخش بهداشت این باریکه خواستار مداخله فوری جامعه بین‌المللی شد.

 پایان خاورمیانه آمریکایی
۱ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

پایان خاورمیانه آمریکایی

خاورمیانه آمریکایی به پایان خود رسیده است. نظم منطقه‌ای که از سال ۱۹۹۱ حاکم بوده، یکی از تبعات فراوان جنگ آمریکا و اسرائیل علیه ایران بوده است. شکست آمریکا و اسرائیل در سرنگونی تهران، ورشکستگی دهه‌ها تحریم و خشونت را ثابت کرده است.

 چیدمان نمادین کفش‌های کودکان شهید غزه در آمستردام + فیلم
۳ ساعت قبل / خبرگزاری دانشجو

چیدمان نمادین کفش‌های کودکان شهید غزه در آمستردام + فیلم

در آمستردام، مراسمی یادبود برای گرامیداشت کودکان و خبرنگارانی برگزار شد که در جریان جنایات رژیم صهیونیستی در غزه جان خود را از دست داده‌اند.

 بن‌بست ایران، شکست اوکراین و بحران غزه؛ ترامپ با دست خالی به انتخابات میان دوره ای می‌رود
۶ ساعت قبل / خبرگزاری دانشجو

بن‌بست ایران، شکست اوکراین و بحران غزه؛ ترامپ با دست خالی به انتخابات میان دوره ای می‌رود

گزارش تحلیلی بر اساس گزارش تازه رویترز دونالد ترامپ در حالی به انتخابات میان‌دوره‌ای آمریکا نزدیک می‌شود که وعده‌های بزرگ او درباره پایان دادن به جنگ‌ها و ای...

 تظاهرات مردم کره جنوبی در حمایت از غزه + فیلم
۹ ساعت قبل / خبرگزاری دانشجو

تظاهرات مردم کره جنوبی در حمایت از غزه + فیلم

شهروندان کره جنوبی بار دیگر در سئول در حمایت از غزه و مخالفت با ادامه جنگ نسل کشی و ممانعت از ورود کمکها به این منطقه تحت محاصره تظاهرات کردند.



درس صف‌های طولانی در روسیه برای ایران
روزنامه ستاره صبح

درس صف‌های طولانی در روسیه برای ایران

روسیه دهه‌ها از مهم‌ترین صادرکنندگان انرژی جهان بود؛ کشوری که نه‌فقط نفت خام، بلکه فرآورده‌های نفتی خود را نیز به بازار می‌فرستاد و از انرژی به‌عنوان یکی از پایه‌های قدرت اقتصادی، سیاسی و نظامی خود استفاده می‌کرد. اما امروز جنگ با اوکراین و غرب روسیه را زمین گیر کرده است.
از «موش‌کشی» تا تحریم چین؛ ترامپ چگونه به دنبال تشدید فشار اقتصادی بر ایران است؟
سایت تجارت نیوز

از «موش‌کشی» تا تحریم چین؛ ترامپ چگونه به دنبال تشدید فشار اقتصادی بر ایران است؟

دولت ترامپ در آستانه اجرای دور جدیدی از فشارهای اقتصادی علیه ایران قرار دارد و بنا بر گزارش رویترز، تحریم پالایشگاه‌ها و بانک‌های چینی، هدف قرار دادن شبکه‌های دور زدن تحریم‌ها و اعمال تعرفه علیه شرکای تجاری تهران از جمله گزینه‌های مطرح واشنگتن است.
سرمقاله کیهان/ ایران؛ حامی دولت و مقاومت عراق | آخرین خبر
سایت آخرین خبر

سرمقاله کیهان/ ایران؛ حامی دولت و مقاومت عراق | آخرین خبر

کیهان/ «ایران؛ حامی دولت و مقاومت عراق» عنوان یادداشت روز در روزنامه کیهان است که می‌توانید آن را در ادامه بخوانید: سفر چهارشنبه دکتر محمدباقر قالیباف رئیس ‌مجلس به بغداد اهمیت ویژه‌ای داشت و از این رو دست‌هایی برای مخدوش کردن و برجسته کردن حواشی فعال شدند. با این وجود برجستگی دستاوردهای این سفر بر
منزوی‌تر از کره شمالی
روزنامه آرمان امروز

منزوی‌تر از کره شمالی

یدالله کریمی پور آرمان امروز : وقتی صحبت از گزاره منزوی تر از کره شمالی می شود، ذهن گزینه های محدودی را در پیش می بیند. صحبت از انور خوجه، رهبر آلبانی است. او در سیاست خارجی با همه قدرت ها درافتاد: ابتدا با یوگسلاوی تیتو، سپس با شوروی خورشچف و سرانجام با چین دنگ [ ]
کابوس تازه ناتو
روزنامه شرق

کابوس تازه ناتو

انتخابات ریاست‌جمهوری فرانسه به نگرانی تازه ناتو تبدیل شده است. درحالی‌که آمریکای ترامپ حضور نظامی خود در اروپا را کاهش می‌دهد و این ائتلاف از ورود مستقیم به جنگ ایران پرهیز دارد، پیروزی نامزدهای منتقد ناتو می‌تواند یکی از مهم‌ترین ستون‌های نظامی اروپا را متزلزل کند.
ایران بنادر مصر را هم ناامن کرد!/ چگونه مصر به گلوگاه جدید انرژی خاورمیانه تبدیل شد
سایت تابناک

ایران بنادر مصر را هم ناامن کرد!/ چگونه مصر به گلوگاه جدید انرژی خاورمیانه تبدیل شد

مصر به عنوان کشور ترانزیتی ضروری که زیرساخت‌های دریای سرخ عربستان را به بازار‌های جهانی متصل می‌کند، ظاهر شده اما این اهمیت استراتژیک ممکن است آن را در معرض...