قیمت طلا امروز




 سایت نورنیوز / ۱۴۰۵/۰۵/۲۰

دریافت کالابرگ مشروط شد+ ماجرای پیامک های هشدار آمیز چه بود؟

ارسال پیامک‌های هشدارآمیز برای سرپرستان خانوار درباره لزوم احراز هویت و اقامت، موجب مراجعه گسترده شهروندان به دفاتر پیشخوان دولت شده است؛ فرآیندی که بنا بر گزارش‌های منتشرشده، با دریافت 50 هزار تومان انجام می‌شود و ضرورت آن، به‌ویژه با توجه به امکان احراز سیستمی اطلاعات، با ابهام‌هایی مواجه است.
 دریافت کالابرگ مشروط شد+ ماجرای پیامک های هشدار آمیز چه بود؟
نورنیوز-گروه اقتصادی: طی روزهای اخیر پیامک‌هایی از سوی سامانه وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی به نشانی «v.refah» برای تعداد زیادی از سرپرستان خانوار ارسال شده است.

در این پیامک‌ها اعلام شده است که ادامه دریافت کالابرگ منوط به مراجعه حضوری و انجام فرآیند احراز هویت و اقامت است و در صورت عدم مراجعه، پرداخت کالابرگ متوقف خواهد شد.

ارسال این پیامک‌ها در روزهای اخیر موجب نگرانی بخشی از خانوارها و مراجعه آنها به دفاتر پیشخوان دولت شده است.

شهروندان پس از طی صف‌های طولانی و صرف زمان قابل توجه، برای انجام فرآیند احراز اقامت، مبلغ ۵۰ هزار تومان پرداخت می‌کنند.ابهام درباره ضرورت دریافت هزینه یکی از مهم‌ترین پرسش‌های مطرح‌شده درباره این فرآیند، چرایی الزام خانوارها به مراجعه حضوری و پرداخت هزینه برای احراز اقامت است؛ آن هم در شرایطی که بخش قابل توجهی از اطلاعات هویتی و محل سکونت شهروندان در سامانه‌های مختلف دولتی ثبت شده و امکان تبادل اطلاعات میان دستگاه‌ها وجود دارد.

از سوی دیگر، با توجه به گستردگی پیامک‌های ارسال‌شده، تعداد بالای خانوارهای مشمول این فرآیند می‌تواند مجموع مبالغ پرداختی به دفاتر پیشخوان را به رقم قابل توجهی برساند. همین مسئله ضرورت شفاف‌سازی درباره مبنای دریافت این مبلغ، نحوه تعیین آن و دستگاه یا نهادی که مسئول دریافت و نظارت بر این هزینه است را بیشتر کرده است.

کالابرگ و نگرانی خانوارهای کم‌درآمدکالابرگ الکترونیکی در ماه‌های اخیر به یکی از ابزارهای حمایتی دولت برای تأمین بخشی از نیازهای معیشتی خانوارها تبدیل شده است و برای بسیاری از دهک‌های پایین، ادامه دریافت این حمایت اهمیت ویژه‌ای دارد.از همین رو، اعلام توقف کالابرگ در صورت انجام ندادن فرآیند احراز هویت و اقامت، می‌تواند نگرانی بیشتری برای خانوارهایی ایجاد کند که وابستگی بیشتری به این حمایت معیشتی دارند.

کارشناسان معتقدند به‌روزرسانی اطلاعات خانوارها و پالایش فهرست یارانه‌بگیران می‌تواند یکی از اهداف این فرآیند باشد، اما نحوه اجرای آن و تحمیل هزینه به خانوارها نیازمند توضیح شفاف از سوی مسئولان است.ضرورت پاسخگویی وزارت تعاون اکنون این پرسش مطرح است که چرا احراز اقامت برخی خانوارها باید به صورت حضوری انجام شود و آیا امکان انجام این فرآیند از طریق سامانه‌های یکپارچه دولت الکترونیک وجود ندارد؟

همچنین مشخص نیست مبنای دریافت ۵۰ هزار تومان از شهروندان چیست و این مبلغ دقیقاً بابت چه خدمتی دریافت می‌شود.

انتظار می‌رود وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی درباره علت ارسال این پیامک‌ها، تعداد خانوارهای مشمول، ضرورت مراجعه حضوری، مبلغ دریافت‌شده در دفاتر پیشخوان و همچنین تبعات عدم مراجعه خانوارها توضیحات روشنی ارائه کند تا از ایجاد نگرانی و تحمیل هزینه‌های غیرضروری به مردم جلوگیری شود.



 ۴۲ درصد سهام تودلی سایپا عرضه می‌شود

۴۲ درصد سهام تودلی سایپا عرضه می‌شود

دنیای اقتصاد: رئیس هیات‌عامل سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران (ایدرو) با اشاره به موضوع واگذاری سهام سایپا گفت: اگر مسائل اسفندماه سال گذشته و جنگ رمضان رخ نمی‌داد، بر اساس سیاست‌های اعلامی وزارت صمت، ۴۲ درصد از سهام عرضه می‌شد.

 اخبار طلا و ارز

اخبار طلا و ارز

بازار طلا و ارز همواره به عنوان یک بازار جذاب برای سرمایه گذاران خرد و کلان مطرح بوده است. تغییرات لحظه ای در کنار تحلیل های کارشناسی به مخاطبان این امکان را می دهد تا تصمیمات درستتری در این بازار بگیرند. در سرویس طلا و ارز اقتصاد نیوز ، علاوه بر انتشار ق

 سهم خرید استانی پالایشگاه اصفهان

سهم خرید استانی پالایشگاه اصفهان

دنیای‌ اقتصاد – اصفهان: مدیرعامل، معاونان و مدیران ارشد شرکت پالایش نفت اصفهان در نشست مشترک با اعضای انجمن سازندگان تجهیزات صنعت نفت استان اصفهان، بر تقویت همکاری با سازندگان داخلی و استفاده از ظرفیت شرکت‌های بومی تاکید کردند.

 قیمت طلا امروز چهارشنبه ۲۸ مرداد 1405/ کاهش قیمت طلا

قیمت طلا امروز چهارشنبه ۲۸ مرداد 1405/ کاهش قیمت طلا

اقتصادنیوز: قیمت طلا امروز با کاهش 70 دلاری نسبت به روز گذشته، 4334 (چهار هزار و سیصد و سی و چهار) دلار نرخ‌گذاری شد.

  خودروسازان؛ نگران توسعه «مسیر موازی واردات»

 خودروسازان؛ نگران توسعه «مسیر موازی واردات»

در شرایطی که خودروسازان داخلی نسبت به توسعه تردد خودروهای خارجی در مناطق آزاد و تمدید مجوزهای آن ابراز مخالفت کرده‌اند، پلیس راهور فراجا از سازوکاری خبر داده که می‌تواند حضور خودروهای خارجی در این مناطق را از یک تردد کوتاه‌مدت به حضور بلندمدت تبدیل کند.

 مطالبات قطعه‌سازان از صنعت خودرو به ۱۷۰ همت رسید

مطالبات قطعه‌سازان از صنعت خودرو به ۱۷۰ همت رسید

دنیای اقتصاد: رئیس انجمن صنایع همگن نیرو محرکه و قطعه‌سازان خودرو کشور با اشاره به اینکه مطالبات قطعه‌سازان از صنعت خودرو به ۱۷۰همت رسیده است، گفت: فاصله قیمت کارخانه تا بازار به ۸۰۰هزار ‌میلیارد تومان رسیده است که عملا سودی را عاید خودروساز نمی‌کند.

 الزامات رفع گره‌های تجاری

الزامات رفع گره‌های تجاری

دنیای اقتصاد: تداوم اختلال در مسیرهای تجاری، از انباشت کالا در بنادر تا صف طولانی کامیون‌ها در مرز بازرگان، هزینه و زمان تجارت خارجی را افزایش داده است. در این شرایط، گمرک از تمدید مجوزهای اضطراری و بازنگری در فرآیندهای ترخیص برای کاهش گره‌های تجاری خبر می‌دهد.

 جنگ آبراه‌ها در راه است؟ | قمار اوکراین و دوری تهران از دام پهن شده

جنگ آبراه‌ها در راه است؟ | قمار اوکراین و دوری تهران از دام پهن شده

اقتصادنیوز: تنش‌های ایران و اوکراین اگر باعث ادغام جبهه‌های نبرد در اروپا و خاورمیانه نشود، دست‌کم جغرافیای بی‌ثباتی را گسترش می‌دهد.