قیمت طلا امروز




 سایت نورنیوز / ۱۴۰۵/۰۵/۱۵

ناوگان «طلایی» ترامپ چقدر هزینه دارد؟

آمریکا در حال حرکت به سمت ساخت یکی از جاه‌طلبانه‌ترین پروژه‌های دریایی خود است؛ ناوهایی که قرار است با بهره‌گیری از فناوری‌های پیشرفته، نمادی از قدرت نظامی آینده این کشور باشند، اما هزینه سنگین آن پرسش‌های زیادی را ایجاد کرده است.
 ناوگان «طلایی» ترامپ چقدر هزینه دارد؟
نورنیوز-گروه بین الملل: طبق گزارش دفتر بودجه کنگره، ساخت ناوگان ۱۵ کشتی جنگی که به نام رئیس جمهور آمریکا «دونالد ترامپ» نامگذاری شده‌اند، می‌تواند ۲۷۵ میلیارد دلار هزینه داشته باشد که آنها را در زمره گران‌ترین کشتی‌های جنگی ساخته شده در ایالات متحده قرار می‌دهد.

طبق این گزارش، انتظار می‌رود این کلاس جدید از کشتی‌های جنگی بیش از ۵۰ درصد بیشتر از تخمین‌های اولیه هزینه داشته باشند.

براساس گزارش یک آژانس مستقل کنگره، انتظار می‌رود اولین کشتی از این کشتی‌های هسته‌ای حدود ۲۳.۴ میلیارد دلار هزینه داشته باشد، در حالی که کشتی‌های بعدی به طور متوسط هر کدام ۱۸ میلیارد دلار هزینه خواهند داشت.

در مقام مقایسه، ناو هواپیمابر یو.اس.اس جرالد آر. فورد، بزرگترین ناو جهان، در سال ۲۰۰۸ حدود ۱۳.۳ میلیارد دلار هزینه داشت که معادل بیش از ۲۰ میلیارد دلار با قیمت‌های سال ۲۰۲۶ است.

دونالد ترامپ دسامبر گذشته پروژه خود را برای تولید کلاس جدیدی از کشتی‌های جنگی با نام خود اعلام کرد، افتخاری که معمولاً برای رهبران در حال کناره‌گیری در نظر گرفته می‌شود.

دفتر بودجه کنگره توضیح داد که این کشتی‌ها به شدت مسلح بوده و به موشک‌های ضدهوایی و دریا به سطح، سلاح‌های مافوق صوت، موشک‌های کروز هسته‌ای، لیزر و یک تفنگ ریلی الکترومغناطیسی مجهز خواهند بود.

این کشتی‌ها به طور قابل توجهی بزرگتر از ناوشکن‌ها و رزم‌ناوهای فعلی آمریکا خواهند بود، اما جابه‌جایی آنها (حجم آب جابه‌جا شده توسط بدنه کشتی) کمی کمتر از آخرین رزم‌ناوهای کلاس آیووا ایالات متحده خواهد بود که در دهه ۱۹۹۰ از رده خارج شدند.

واشنگتن اکنون از نظر تعداد کشتی‌های ناوگان دریایی خود در مقایسه با پکن با عقب‌ماندگی قابل توجهی روبه‌رو است. گزارشی که سال گذشته به کنگره آمریکا ارائه شد، نگرانی‌های مقامات نظامی ایالات متحده و سایر ناظران را در مورد سرعت کشتی‌سازی در چین برجسته کرد.



 هدف ایران اختلال دائمی در تنگه هرمز نیست/ چرا بحران اخیر ایران و آمریکا متفاوت از قبل است؟

هدف ایران اختلال دائمی در تنگه هرمز نیست/ چرا بحران اخیر ایران و آمریکا متفاوت از قبل است؟

هدف ایران اختلال دائمی در تنگه هرمز نیست، بلکه ایجاد چارچوبی جدید برای حکمرانی دریایی است – که منافع ایران را به عنوان یک دولت ساحلی بهتر منعکس کند.

 پنتاگون در جستجوی معمای دقت مرگبار موشک های ایرانی | گاف تاریخی ارتش آمریکا و دستور سنتکام |‌ راز حملات نقطه‌زن فاش شد؟

پنتاگون در جستجوی معمای دقت مرگبار موشک های ایرانی | گاف تاریخی ارتش آمریکا و دستور سنتکام |‌ راز حملات نقطه‌زن فاش شد؟

در حالی که پنتاگون ماه‌هاست به دنبال راز دقت خیره‌کننده حملات اخیر ایران به پایگاه‌هایش در خاورمیانه می‌گردد، گزارش‌های جدید از یک رسوایی اطلاعاتی بزرگ پرده برمی‌دارند.

 اردوغان: مذاکره، تنها راه‌حل اختلاف میان ایران و آمریکا است

اردوغان: مذاکره، تنها راه‌حل اختلاف میان ایران و آمریکا است

دفتر رئیس‌جمهور ترکیه ضمن اعلام حمایت از هرگونه تلاش دیپلماتیک با هدف دستیابی به صلح در منطقه غرب آسیا، استدلال کرد که مذاکرات تنها راه‌حل اختلاف ایران و ایالات متحده است.

 گفتگوی رئیس جدید موساد با وزیر خارجه سوریه

گفتگوی رئیس جدید موساد با وزیر خارجه سوریه

رویترز اعلام کرد که رئیس جدید موساد و وزیر خارجه دولت خودخوانده سوریه درباره حضور نظامی ترکیه در سوریه گفتگو کرده‌اند.

  تنها راه‌حل اختلاف میان ایران و آمریکا

 تنها راه‌حل اختلاف میان ایران و آمریکا

دفتر رئیس‌جمهور ترکیه ضمن اعلام حمایت از هرگونه تلاش دیپلماتیک با هدف دستیابی به صلح در منطقه غرب آسیا، استدلال کرد که مذاکرات تنها راه‌حل اختلاف ایران و ایالات متحده است.

 «بولدوزر بابا» در مسیر جانشینی مودی

«بولدوزر بابا» در مسیر جانشینی مودی

دنیای اقتصاد: یوگی آدیتیانات ساعت ۴ صبح از تخت چوبی سفت خود برای دو ساعت مراقبه و دعا بیدار می‌شود و پس از آن یک صبحانه ساده گیاهی می‌خورد. او اداره بزرگ‌ترین ایالت هند را در دست دارد. آدیتیانات، وزیر ارشد ایالت اوتار پرادش، به مدت 9 سال رهبری این ایالت شمالی هند را که از برزیل پرجمعیت‌تر است، بر عهده داشت و به‌عنوان یکی از سرسخت‌ترین مدافعان دستور کار نارندرا مودی، نخست‌وزیر، با اولویت هندوئیسم، شهرت یافته است. «یوگی» اکنون بخت اصلی پیروزی برای سومین دوره متوالی در انتخابات ایالتی اوایل سال آینده است؛ پیروزی‌ای که او را به صف اول جانشینان بالقوه مودی ۷۵ساله سوق می‌دهد.

 فرانسه از اخراج ۲ دیپلمات ایرانی خبر داد

فرانسه از اخراج ۲ دیپلمات ایرانی خبر داد

وزیر خارجه فرانسه از اخراج ۲ دیپلمات ایرانی در روزهای آینده خبر داد؛ این اقدام پس از آن اعلام شد که ایران نیز ۲ کارمند سفارت فرانسه در تهران را «عنصر نامطلوب» اعلام و ورود آنها به کشور را ممنوع کرد.

 تقدیر الزیدی از حمایت ایران طی جنگ با داعش

تقدیر الزیدی از حمایت ایران طی جنگ با داعش

نخست‌وزیر عراق در دیدار با رئیس مجلس شورای اسلامی ایران، حمایت ایران از عراق طی جنگ علیه داعش را تحسین کرد.