قیمت طلا امروز




 سایت نورنیوز / ۱ ساعت قبل

افشای راهبرد به‌روزرسانی شده دشمن برای تقابل با ایران

سازمان اطلاعات سپاه در بیانیه‌ای مهم و تفصیلی درباره ترسیم صحنه سرنوشت‌ساز مبارزه با دشمن از نقشه آنان برای تقابل با ایران پرده برداشت.
 افشای راهبرد به‌روزرسانی شده دشمن برای تقابل با ایران

نورنیوز-گروه سیاسی : متن بیانیه بدین شرح است: 

سازمان اطلاعات سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ضمن تبریک میلاد با سعادت پیامبر وحدت و مهربانی و گرامیداشت یاد و خاطره تمامی شهیدان نبرد‌های قهرمانانه ملت ایران با امریکای جنایت پیشه بالأخص سیدالشهدای جهان اسلام حضرت امام خامنه‌ای (قدس سره)، بیانیه خود درخصوص ترسیم صحنه سرنوشت ساز مبارزه با دشمن شرور را خطاب به ملت شریف ایران صادر کرد.

ملت ایران سلام

حضور تاریخ ساز شما و اتحاد مستحکم میدان، خیابان، دیپلماسی و خدمت، مقاومت ۲۰۰ روزه در برابر نقشه امریکایی - صهیونی را رقم زد؛ به شکلی که ارزیابی نهاد‌های اطلاعاتی امریکا به طور شفافی تأکید می‌کند

«۱) ج. ا. ایران از مرحله حفظ بقا و موجودیت حاکمیت خود و نیرو‌های مقاومت با قدرت عبور کرده ۲) ایران در حال تثبیت و ارتقای تاب آوری ملی خود است ۳) توانندی‌های نامتقارن ج. ا. ایران حفظ شده و امریکا در تحمیل اراده بر ایران ناتوان شده است ۴) حاکمیت ایران بر تنگه هرمز استمرار یافته ۵) ایران دیگر صرفاً در موقعیت پاسخ به حملات طرف مقابل قرار ندارد بلکه در حال حرکت به سمت افزایش ابتکار عمل راهبردی و اثرگذاری بر زمان، مکان و هزینه جنگ و دیپلماسی است.»

در این راستا در کمیته مشترک سرویس‌های اطلاعاتی امریکا، رژیم صهیونیستی، انگلیس با برخی از سران ضد انقلاب پیرامون بررسی درس آموزه‌های عملیات به اصطلاح خشم حماسی علیه ج. ا. ایران، دشمن نسبت به شکست راهبرد «براندازی از مسیر ضربات نظامی»، اعتراف کرده است.

بررسی اطلاعات به دست آمده توسط این سازمان نشان می‌دهد به روز رسانی راهبرد فوق در دستور کار دشمن قرار گرفته؛ به نحوی که همزمان با حفظ حملات محدود دوره‌ای، فعال سازی کانون‌های بحران زا، جنگ روانی، التهاب بازار‌های پولی – مالی و عملیات‌های ضدّامنیتی را تنها گزینه مدیریت پرونده ایران می‌داند. دشمن در این طراحی به دنبال «تغییر ایده مقاومت به ایده تابعیت»، «تغییر قدرت دفاعی درون‌زا به قدرت دفاعی وابسته» و «تغییر رویکرد انقلابی به رویکرد منفعل» به منظور ممانعت از تثبیت ثبات داخلی و بازیابی قدرت منطقه‌ای و فرامنطقه‌ای …



 پزشکیان: رویکرد ایران در عرصه بین‌الملل همیشه صلح‌طلبانه بوده است/ منافع هیچ کشوری با زیاده‌خواهی تامین نخواهد شد
۵ ساعت قبل / سایت اعتماد آنلاین

پزشکیان: رویکرد ایران در عرصه بین‌الملل همیشه صلح‌طلبانه بوده است/ منافع هیچ کشوری با زیاده‌خواهی تامین نخواهد شد

رئیس‌جمهوری با بیان اینکه رویکرد ایران در عرصه بین‌الملل همواره صلح‌طلبانه و تعامل‌گرایانه بوده است، گفت: منافع هیچ کشوری با زیاده‌خواهی تامین نخواهد شد، بلکه باید شرایطی ایجاد شود تا در یک تعامل هر دو کشور از منافع مشترک بهره‌مند شوند.

 معاون پزشکیان: ترامپ آخرین تیر را رها کرد/ ایرانی صلح‌طلب است
۸ ساعت قبل / سایت آفتاب نیوز

معاون پزشکیان: ترامپ آخرین تیر را رها کرد/ ایرانی صلح‌طلب است

معاون حقوقی رئیس‌جمهوری با اشاره به تعهدات آمریکا در هفت بخش تفاهم‌نامه، تصریح کرد: جای تاسف نیست گاهی در فضای مجازی یا در میدان خیابان افراد انگشت‌شمار یا ه...

 ماجرای بازداشت حمید بقایی در کرمانشاه چیست؟ | استانداری: اینکه چه زمانی بازداشت و آزاد شده مشخص نیست
۸ ساعت قبل / سایت رویداد‌ ۲۴

ماجرای بازداشت حمید بقایی در کرمانشاه چیست؟ | استانداری: اینکه چه زمانی بازداشت و آزاد شده مشخص نیست

در پی انتشار گسترده خبری در شبکه‌های اجتماعی درباره بازداشت حمید بقایی، معاون اجرایی دولت احمدی‌نژاد، در کنگاور و همراهی «فرزند استاندار سابق کرمانشاه» با او، مسئول روابط عمومی استانداری کرمانشاه به رویداد۲۴ گفت انتساب فرد دوم به خانواده محمدحسین مقیمی صحیح نیست و استانداری نیز اطلاعات مستقیمی درباره جزئیات بازداشت یا آزادی بقایی در اختیار ندارد.

 استاندار قم خطاب به کافه‌داران: خواهش می‌کنم مراقب باشید تا تخلفی نشود که مورد نظر دستگاه‌های خاص قرار بگیرد
۷ ساعت قبل / سایت اعتماد آنلاین

استاندار قم خطاب به کافه‌داران: خواهش می‌کنم مراقب باشید تا تخلفی نشود که مورد نظر دستگاه‌های خاص قرار بگیرد

استاندار قم از کافه‌داران این شهر درخواست کرد تا مراقب باشند تخلفی نشود که مورد نظر دستگاه‌های خاص است، صورت نگیرد.

 دشمن پس از ناکامی نظامی، وحدت ملی ایران را هدف گرفت
۸ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

دشمن پس از ناکامی نظامی، وحدت ملی ایران را هدف گرفت

وزیر دادگستری با اشاره به شرایط حساس کشور پس از جنگ تحمیلی و افزایش فشارهای خارجی گفت: دشمن پس از ناکامی در تحقق اهداف نظامی، اکنون بیش از هر چیز به دنبال ایجاد اختلاف و شکاف در جامعه ایران است و حفظ وحدت ملی، مهم‌ترین ضرورت کشور در شرایط کنونی به شمار می‌رود.

 ادعای ترامپ: نمی‌خواهم با رهبران دنیا درباره قطع روابط اقتصادی با ایران صحبت کنم، زیرا تنگه هرمز باز است/ روسیه در رابطه با تنگه هرمز رفتار نسبتاً خوبی داشته/ چه کسی گفته بانک‌های چینی‌ای که با ایران کار می‌کنند را تحریم نمی‌کنم؟
۱ ساعت قبل / سایت اعتماد آنلاین

ادعای ترامپ: نمی‌خواهم با رهبران دنیا درباره قطع روابط اقتصادی با ایران صحبت کنم، زیرا تنگه هرمز باز است/ روسیه در رابطه با تنگه هرمز رفتار نسبتاً خوبی داشته/ چه کسی گفته بانک‌های چینی‌ای که با ایران کار می‌کنند را تحریم نمی‌کنم؟

رئیس‌جمهور آمریکا ادعا کرد که نیازی به صحبت با مقامات کشورها برای قطع روابط اقتصادی با ایران ندارد، زیرا تنگه هرمز باز است.



سایت خبرآنلاین

ببینید | گرانی و شرایط اقتصادی صدای دستیار قالیباف را هم درآورد

سایت هم میهن

به اجازهٔ کسی نیاز ندارد اما....

گربه‌های خوش‌بختِ خیابانی ما!
سایت هم میهن

گربه‌های خوش‌بختِ خیابانی ما!

به نظر می‌رسد علاقه خاص رسانه‌های دیداری و شنیداری و نوشتاری اصول‌گرایان به اخبار محدود کننده ولو درباره گربه خیابانی باشد از فقدان اعتماد به نفس کافی در اقناع افکار عمومی ناشی شود.
همه از نتیجه معکوس اقدامات ترامپ می‌ترسند!
سایت فرارو

همه از نتیجه معکوس اقدامات ترامپ می‌ترسند!

طرح «روز دی اقتصادی» اسکات بسنت برای تشدید فشار بر ایران، به‌جای پایان دادن به جنگ و آرام کردن بازار نفت، ممکن است به تشدید درگیری و واکنش نظامی تهران منجر شود. ایران همچنان توان اثرگذاری بر تنگه هرمز و زیرساخت‌های انرژی منطقه را دارد و چین نیز با خرید بخش عمده نفت ایران، مانعی مهم برای سیاست واشنگتن است.
گفتن فشار حداکثری آسان است؛ اجرایش چطور؟
سایت فرارو

گفتن فشار حداکثری آسان است؛ اجرایش چطور؟

دولت ترامپ با آغاز «عملیات طرد اقتصادی» می‌خواهد ایران و شرکای تجاری‌اش را تحت فشار قرار دهد؛ با این حال، همراه نشدن چین و روسیه اجرای این طرح را دشوار کرده است. استاد اقتصاد دانشگاه جانز هاپکینز معتقد است کارنامه تحریم‌های آمریکا علیه ایران، با وجود تمام آسیب‌هایی که به اقتصاد کشور وارد کرده‌اند، از نظر دستیابی به هدف نهایی تقریباً «کارنامه‌ای کاملاً شکست‌خورده» بوده است.
وقتی خزر از «حاشیه» به «متن» آمد
سایت فرارو

وقتی خزر از «حاشیه» به «متن» آمد

تحریم‌ها، محاصره دریایی و تغییر مسیر تجارت؛ چرا شمال برای تهران حیاتی‌تر از همیشه شده است؟ دریای خزر که سال‌ها در حاشیه محاسبات امنیتی ایران قرار داشت، اکنون تحت تأثیر عواملی به یکی از عرصه‌های مهم راهبردی ایران تبدیل شده است.