قیمت طلا امروز




 سایت نورنیوز / ۱۴۰۵/۰۵/۱۰

رقابت با چین؛ چالش بزرگ سیاست خارجی آمریکا

وزیر امور خارجه آمریکا با هشدار درباره پیامدهای تقابل اقتصادی یا نظامی واشنگتن و پکن، مدیریت رقابت با چین را چالش بزرگ سیاست خارجی آمریکا دانست.
 رقابت با چین؛ چالش بزرگ سیاست خارجی آمریکا

نورنیوز- گروه بین الملل: مارکو روبیو، وزیر امور خارجه آمریکا، در گفت‌وگو با شبکه فاکس‌نیوز درباره روابط واشنگتن و پکن هشدار داد که هرگونه تقابل اقتصادی یا نظامی میان دو کشور می‌تواند پیامدهای گسترده‌ای برای آمریکا، چین و اقتصاد جهانی داشته باشد.

روبیو تاکید کرد مدیریت رقابت با چین یکی از دشوارترین ماموریت‌های سیاست خارجی ایالات متحده محسوب می‌شود و دولت‌ها باید میان حفظ منافع ملی و جلوگیری از افزایش تنش‌ها تعادل ایجاد کنند.

وزیر خارجه آمریکا در بخش دیگری از این مصاحبه درباره کوبا نیز اظهارنظر کرد و مدعی شد این کشور با وجود فاصله جغرافیایی کم از آمریکا، در زمینه جاسوسی و عملیات نفوذ توانمندی قابل توجهی دارد.

وی ادعا کرد کوبا از معدود کشورهایی است که توانسته در طول سال‌ها عوامل اطلاعاتی خود را در ساختارهای آمریکا نفوذ دهد. روبیو همچنین درباره جنگ اوکراین اعلام کرد دولت ترامپ در تلاش است روند مذاکرات برای پایان دادن به این درگیری را دوباره فعال کند.

وی گفت آمریکا در هفته‌های آینده اقداماتی را برای ازسرگیری گفت‌وگوها انجام خواهد داد، اما تاکید کرد دستیابی به توافق به دلیل وجود خطوط قرمز میان طرفین، نیازمند نزدیک شدن دیدگاه‌های دو طرف است.

وزیر امور خارجه آمریکا افزود ترامپ شرایط مورد نظر خود را به تیم مذاکره‌کننده اعلام کرده و واشنگتن آماده است در صورت ایجاد فرصت مناسب، روند مذاکرات صلح اوکراین را تسهیل کند.

بخش‌هایی از این گفت‌وگوی خبری تاکنون منتشر شده و در قسمت‌هایی از آن نیز به موضوع ایران پرداخته شده است.



 حمله هوایی گسترده روسیه به پایتخت اوکراین با ۴۵ کشته و زخمی
۳ ساعت قبل / سایت مشرق

حمله هوایی گسترده روسیه به پایتخت اوکراین با ۴۵ کشته و زخمی

به گزارش مشرق ، رویترز به نقل از شهردار کی‌یف پایتخت اوکراین اعلام کرد که در حملات هوایی گسترده روسیه به این شهر ۱۲ نفر کشته و دست‌کم ۳۳ تن زخمی شدند.

این خبر در حالی است که شهردار مسکو هم اعلام کرد که در بیست و چهار ساعت گذشته، سامانه های پدافند هوایی روسیه ۱۲ پهپاد اوکراینی را در مسیر حرکت به سمت مسکو سرنگون کردند.

در تحولی دیگر، خبرگزاری رویترز به نقل از وزارت دفاع رومانی اعلام کرد که یک پهپاد در جریان حمله روسیه به اوکراین در خاک رومانی سقوط کرده است.



 سفر وزیر خارجه سوریه به پاکستان پس از ۱۹ سال
۲ دقیقه قبل / سایت ایران آنلاین

سفر وزیر خارجه سوریه به پاکستان پس از ۱۹ سال

ایران آنلاین:

براساس بیانیه وزارت خارجه پاکستان، دو طرف در این دیدار مجددا بر روابط برادرانه و ریشه‌دار میان پاکستان و سوریه تأکید کردند.

به گزارش ایسنا، به نقل از آناتولی، دو طرف راه‌های توسعه و گسترش همکاری‌های دوجانبه در زمینه‌های مورد علاقه مشترک را مورد بررسی قرار دادند.

وزیران خارجه پاکستان و سوریه همچنین درباره تحولات منطقه‌ای به‌صورت عمیق و مفصل گفت‌وگو کردند.

وزیران خارجه دو کشور بر "پیوندهای برادری دیرینه و ریشه‌دار" میان دو کشور تاکید کردند.

شیبانی نخستین وزیر امور خارجه سوریه است که پس از ۱۹ سال به پاکستان سفر می‌کند. قرار است وزیر امور خارجه سوریه در جریان این سفر با مقام‌های پاکستانی دیدار کرده و روابط دو کشور و راه‌های گسترش همکاری‌های دوجانبه را بررسی کند.
انتهای پیام/



 جنگ ترامپ علیه ایران یک نمایش مضحک و اشتباه راهبردی فاجعه‌بار است
۵ دقیقه قبل / سایت جوان آنلاین

جنگ ترامپ علیه ایران یک نمایش مضحک و اشتباه راهبردی فاجعه‌بار است

جوان آنلاین: به نقل از المیادین، روزنامه آمریکایی نیویورک تایمز با انتشار گزارشی، بار دیگر از سیاست‌های دولت ترامپ در قبال جنگ علیه ایران انتقاد کرد.

به گزارش مهر، در گزارش این روزنامه مورد خشم ترامپ است، آمده است: جنگ شکست خورده دونالد ترامپ علیه ایران یک شکست نظامی و اشتباه راهبردی فاجعه بار و بیشتر شبیه یک نمایش خنده دار است.

نیویورک تایمز با بیان اینکه «هیچ برنامه مشخصی برای پایان دادن به درگیری کنونی علیه ایران وجود ندارد»، افزود: ما فقط شاهد تلاش‌های بیهوده یک رئیس جمهور مایوس برای فرار از تلخی شکست هستیم.

به نوشته این روزنامه آمریکایی، اساس و ماهیت مذاکرات ساختگی و دروغین و حملات موشکی مداوم، صرفا تلاشی برای پایان دادن به جنگ بدون تحمل شکست است.



 پاسخ قاطع چین به تحریم‌های ترامپ علیه ایران
۱۰ دقیقه قبل / سایت تابناک

پاسخ قاطع چین به تحریم‌های ترامپ علیه ایران

چین مخالفت خود را با اعمال کارزار جدید "جنگ اقتصادی" ترامپ علیه ایران اعلام کرد.

به گزارش تابناک به نقل از عصرایران، دولت چین روز پنجشنبه (امروز) با کارزار موسوم به "روز دی اقتصادی" ترامپ علیه ایران مخالفت و بر استفاده از ابزارهای دیپلماتیک برای پایان دادن به درگیری تاکید کرد.

"لین جیان"، سخنگوی وزارت امور خارجه چین، در پکن به خبرنگاران گفت: "اعمال تحریم و فشار کمکی به حل مساله نمی‌کند.. چین از طرف‌های مربوطه می‌خواهد که اقدامات مسئولانه‌ای اتخاذ کنند و مسائل را از طریق ابزارهای دیپلماتیک و سیاسی حل کنند."
 
ترامپ روز چهارشنبه (دیروز) آنچه را که "خردکننده‌ترین عملیات اقتصادی انجام شده علیه هر کشوری" نامید، اعلام کرد و کارزار خود را برای منزوی کردن ایران تشدید کرد و به کشورها و شرکت‌هایی که به تهران کمک می‌کنند در مورد عواقب شدید اقتصادی هشدار داد.

وی گفت که ایالات متحده به دنبال قطع کانال‌های مالی و تجاری است که از ایران حمایت اقتصادی می‌کنند.
 
او افزود: "امروز، من همچنین اعلام می‌کنم که هر کشوری که به موسسات مالی، مشاغل، فرودگاه‌ها یا نهادهای دولتی خود اجازه دهد هر نوع شریان حیاتی برای ایران فراهم کنند، خود با عواقب اقتصادی عظیمی روبرو خواهد شد."

چین بزرگترین واردکننده نفت ایران است و به گمان ناظران، سیاست فشار اقتصادی جدید ترامپ به طور مشخص 3 کشور را که بیشترین مراودات تجاری با ایران را دارند هدف قرار می دهد: چین، امارات متحده عربی و ترکیه.

ترامپ به طور خاص قاچاق نفت، خطوط سوآپ مالی، انتقال پول نقد، صرافی‌ها، ثبت کشتی‌ها و شرکت‌های صوری را به عنوان فعالیت‌هایی که باید پایان یابند، ذکر کرد. او گفت: "همه اینها باید همین حالا متوقف شود."

دولت چین چند ماه پیش به شرکت های چینی که بخواهند از تحریم های ثانویه آمریکا علیه مراودات نفتی و تجاری با ایران تبعیت کنند، مجازات تعیین کرده است.



 تصویر کلثوم اکبری در نشریه نیویورک پست آمریکا
۱۰ دقیقه قبل / سایت تابناک

تصویر کلثوم اکبری در نشریه نیویورک پست آمریکا

زنی که به خاطر کشتن زنجیره‌ای همسرانش لقب «بیوه سیاه» ایران را گرفته، پس از یک رشته ازدواج‌های مرگبار که طی دو دهه دست‌کم ۱۰ شوهر را به کام مرگ فرستاد، به اعدام محکوم شده است. 

به گزارش تابناک به نقل از نیویورک‌پست، این نشریه آمریکایی تصویری از این بیوه قاتل سریالی را منتشر کرده و نوشته است: بیشتر قربانیان این قاتل زنجیره‌ای با استفاده از الکل طبی، داروهای آرام‌بخش و سایر داروها به قتل رسیده‌اند. مقامات احتمال می‌دهند که انگیزه او طمع بوده است. 

 به گفته مقامات ایرانی، دوران اقدامات جنایتکارانه او سرانجام در سال ۲۰۲۳ و پس از مرگ همسر ۸۲ ساله‌اش، غلامرضا بابایی، به پایان رسید. 

به گزارش روزنامه تلگراف، او در اعترافات خود در سال گذشته گفت: «نمی‌دانم چند نفر را کشتم. شاید ۱۳ یا ۱۵ نفر بودند. دقیقاً به خاطر ندارم. به آن‌ها دارو می‌دادم و سپس از حوله استفاده می‌کردم.» 

ده خانواده خواستار اجرای حکم «قصاص» (مجازات قصاص نفس یا «جان در برابر جان») شدند، در حالی که دست‌کم یک خانواده موافقت کرد که به جای اجرای حکم، «دیه» (خون‌بها) را - طبق احکام شریعت اسلامی - بپذیرد. 



پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ - 20 August 2026
 امارات چه چیزی را قربانی بازی تازه خود با ایران کرد؟
سایت نورنیوز

امارات چه چیزی را قربانی بازی تازه خود با ایران کرد؟

دعای شلیک موشک از سوی ایران و توقف مناسبات با تهران، در حالی از سوی امارات مطرح شده که مقام‌های ایرانی آن را رد کرده‌اند؛ همزمانی این ادعا با تحرکات تازه آمریکا، درباره انگیزه ابوظبی پرسش‌هایی جدی برمی‌انگیزد.
 «با آتش بازی نکنید»؛ هشدار چین به ژاپن در موضوع هسته‌ای
سایت دیدارنیوز

«با آتش بازی نکنید»؛ هشدار چین به ژاپن در موضوع هسته‌ای

«ژانگ هانهویی» سفیر چین در روسیه به ژاپن هشدار داد که در مسائل مربوط به تسلیحات هسته‌ای «با آتش بازی نکند.»
 فیصل بن‌فرحان: دیپلماسی، گفت‌وگو و ابزارهای مسالمت‌آمیز همچنان اولویت‌های ما هستند - مردم سالاری آنلاین
روزنامه مردم سالاری

فیصل بن‌فرحان: دیپلماسی، گفت‌وگو و ابزارهای مسالمت‌آمیز همچنان اولویت‌های ما هستند - مردم سالاری آنلاین

وزیر امور خارجه عربستان بر لزوم باز، امن و عاری‌بودن تنگه هرمز، باب‌المندب و تمام مسیرهای دریایی از هر گونه تهدید تأکید کرد.
 پیشنهاد اردوغان برای کاهش تنش میان ایران و آمریکا
روزنامه آرمان امروز

پیشنهاد اردوغان برای کاهش تنش میان ایران و آمریکا

آرمان امروز : دفتر رجب طیب اردوغان، رئیس‌جمهور ترکیه عصر چهارشنبه پس از مکالمه تلفنی بین اردوغان و سانای تاکایچی، نخست‌وزیر ژاپن، در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: رئیس‌جمهور اردوغان اظهار داشت که تنها راه‌حل اختلاف بین ایران و آمریکا از طریق مذاکره است و ما به عنوان ترکیه، از تلاش‌های دیپلماتیک برای صلح و ثبات پایدار [ ]
 روسیه چه در گوش عمان خواند؟
روزنامه آرمان امروز

روسیه چه در گوش عمان خواند؟

آرمان امروز-سرویس دیپلماسی: وزارت امور خارجه روسیه امروز اعلام کرد که گئورگی بوریسنکو، معاون وزیر امور خارجه روسیه و حمود بن سالم التویه، سفیر عمان در روسیه خواستار حل‌وفصل دیپلماتیک سریع اوضاع در خلیج فارس شدند. خبرگزاری اسپوتنیک گزارش داد که در بیانیه وزارت امور خارجه روسیه آمده است: «در جریان این گفت‌وگو، تبادل نظر [ ]
 عصر جدید سلاح‌های زیستی
روزنامه دنیای اقتصاد

عصر جدید سلاح‌های زیستی

دنیای اقتصاد: اکتشافات علمی پیشگامانه می‌توانند امکانات تحول‌آفرینی ایجاد کنند. آنها همچنین می‌توانند خطرات فاجعه‌باری ایجاد کنند.
 مقام سابق آمریکایی: جنگ ایران در جهت منافع امنیت ملی ما نیست/ حمله به دادگستری بهبهان تکذیب شد/ تکذیب آتش‌سوزی در پالایشگاه تهران؛ ماجرای دود غلیظ چه بود؟
سایت دیدارنیوز

مقام سابق آمریکایی: جنگ ایران در جهت منافع امنیت ملی ما نیست/ حمله به دادگستری بهبهان تکذیب شد/ تکذیب آتش‌سوزی در پالایشگاه …

در پی آغاز تجاوز نظامی اسرائیل و آمریکا علیه ایران از روز ۹ اسفندماه ۱۴۰۴، تنش‌های گسترده در خاورمیانه و درگیری‌ها میان ایران و آمریکا در تنگه هرمز همچنان اد...
 آمار دقیق تعداد بمب های اتمی کره‌شمالی از زبان ترامپ! | از ادعای دوستی با کیم جونگ اون تا هشدار به ایران!
خبرگزاری همشهری‌آنلاین

آمار دقیق تعداد بمب های اتمی کره‌شمالی از زبان ترامپ! | از ادعای دوستی با کیم جونگ اون تا هشدار به ایران!

دونالد ترامپ در پاسخ به پرسشی درباره ارتباط خود با کیم جونگ اون، از رابطه «بسیار خوب» با رهبر کره‌شمالی سخن گفت و مدعی شد پیونگ‌یانگ ۵۷ سلاح هسته‌ای قدرتمند در اختیار دارد.