قیمت طلا امروز




 سایت اصلاحات نیوز / ۱۴۰۵/۰۵/۱۷

رسانه شریک توسعه ملی است

مدیرعامل شرکت معدنی و صنعتی چادرملو در پیامی به مناسبت روز خبرنگار با قدردانی از تلاش‌های خبرنگاران بر نقش مهم رسانه‌ها در حفظ سرمایه اجتماعی، تقویت اعتماد ع...
 رسانه شریک توسعه ملی است
به گزارش اصلاحات نیوز؛

پیام تبریک فرید دهقانی به شرح زیر است:

در روز‌هایی که کشور با جنگ، محدودیت‌های انرژی و فشار‌های اقتصادی روبه‌رو است، آنچه بیش از هر چیز به حفظ ثبات و امید کمک می‌کند، ایفای مسئولانه نقش نهاد‌هایی است که هر یک در سنگر خود بار بخشی از این مسئولیت را بر دوش دارند.

اگر صنعت، مسئول تداوم و حفظ جریان زندگی اقتصادی است رسانه نیز مسئول حفظ جریان آگاهی و اعتماد عمومی قلمداد می‌شود. این دو هرچند در ظاهر مأموریت‌های متفاوتی دارند؛ اما در عمل دو ضلع یک مأموریت مشترک هستند و آن هم حفظ تاب‌آوری کشور است.

در روز‌های جنگ، خبرنگاران تنها روایتگر رخداد‌ها نبودند، آنان در کنار مردم ایستادند و بااطلاع رسانی مسئولانه، سهمی مؤثر در حفظ آرامش جامعه ایفا کردند. تجربه این روز‌ها نشان داد که در شرایط بحران، ارزش خبر تنها به‌سرعت انتشار آن نیست؛ گاه آنچه منتشر نمی‌شود به اندازه آنچه منتشر می‌شود در خدمت منافع ملی قرار می‌گیرد. فراموش نکنیم که تشخیص این مرز ظریف، نشانه بلوغ حرفه‌ای رسانه است.

امروز که کشور بیش از هر زمان دیگری به رونق تولید، سرمایه‌گذاری و بازسازی اقتصادی می‌اندیشد، نقش رسانه نیز وارد مرحله‌ای تازه شده است.

اقتصاد پساجنگ صرفاً به منابع مالی نیاز ندارد بلکه به روایت واقع‌بینانه توسعه، چالش‌های تولید و مسیر پیش رو هم نیازمند است.

در کنار چالش‌های جنگ و محدودیت‌هایی که در بخش تحریم‌ها وجود دارد، تجربه محدودیت‌های انرژی هم نمونه‌ای روشن از این هم‌افزایی است.

صنعت با همه دشواری‌ها برای حفظ تولید تلاش کرده و رسانه‌های حرفه‌ای نیز با پرهیز از روایت‌های هیجانی، تصویری منصفانه از واقعیت‌های این چالش ارائه دادند.

این همراهی کمک کرد تا مسئله ملی به‌جای آنکه به بستری برای التهاب تبدیل شود به موضوعی برای گفت‌و‌گو، هم‌فکری و یافتن راه‌حل بدل شود.

در چادرملو نیز این تعامل مسئولانه را از نزدیک تجربه کردیم. شرایط ویژه کشور در مقاطعی اقتضا می‌کرد اطلاع‌رسانی درباره برخی از موضوعات بادقت، ملاحظات و مسئولیت بیشتری انجام شود.

در این مسیر بسیاری از خبرنگاران و رسانه‌های حرفه‌ای با درک صحیح از حساسیت شرایط، همراهی ارزشمندی با مجموعه چادرملو داشتند.

همراهی که ریشه در اعتماد متقابل، اخلاق حرفه‌ای و توجه به منافع ملی داشت. ما این رویکرد را سرمایه‌ای ارزشمند برای آینده ارتباط صنعت و رسانه می‌دانیم و همواره کوشیده‌ایم این اعتماد رابطه‌ای یک‌سویه نباشد بلکه بر پایه احترام متقابل و حمایت از جامعه رسانه‌ای شکل گیرد.

شرکت معدنی و صنعتی چادرملو، رسانه را صرفاً بازتاب‌دهنده اخبار یک بنگاه اقتصادی نمی‌داند بلکه بر این باور است که رسانه شریک توسعه ملی است.

هر اندازه روایت تولید، دقیق‌تر مسئولانه‌تر و حرفه‌ای‌تر باشد، مسیر توسعه نیز هموارتر خواهد شد. توسعه پایدار نه‌فقط در دل معادن و کارخانه‌ها بلکه در فضای اعتماد عمومی و گفتگوی سازنده میان صنعت، رسانه و جامعه شکل می‌گیرد.

روز خبرنگار فرصتی برای تجلیل از کسانی است که با قلم، دوربین و تعهد حرفه‌ای خودبخشی از سرمایه اجتماعی کشور را حفظ می‌کنند.

برای همه خبرنگاران ایران و به‌ویژه آنان که در سخت‌ترین روز‌ها مسئولیت را بر مصلحت شخصی ترجیح دادند؛ آرزوی سلامتی، توفیق و سربلندی دارم.

فرید دهقانی

مدیرعامل شرکت معدنی و صنعتی چادرملو



 قیمت طلا امروز در بازار - نرخ گرم، مثقال و اونس جهانی

قیمت طلا امروز در بازار - نرخ گرم، مثقال و اونس جهانی

طلا امروز با افزایش ۰٫۰۰ درصدی، از ۱۹٬۳۰۴٬۰۰۰ (نوزده میلیون و سیصد و چهار هزار ) تومان به ۱۹٬۳۰۴٬۰۰۰تومان رسید.

 اسامی بدهکاران بزرگ بانک سرمایه

اسامی بدهکاران بزرگ بانک سرمایه

به گزارش فرکانس، نام شماری از بدهکاران بزرگ بانک سرمایه همچنان در پرونده‌های مرتبط با مطالبات این بانک دیده می‌شود؛ از حسین هدایتی و برادران ریخته‌گران گرفته تا رسول دانیال‌زاده و محمد امامی. بانک سرمایه همچنان مشمول ماده ۱۴۱ قانون تجارت است و اصلاح ساختار مالی، کاهش زیان انباشته و وصول مطالبات معوق از مهم‌ترین [ ]

 تولید ۲.۳۸ میلیون دستگاه خودرو طی دو سال گذشته

تولید ۲.۳۸ میلیون دستگاه خودرو طی دو سال گذشته

وزیر صمت گفت: در دو سال گذشته حدود ۲ میلیون و ۳۸۰ هزار دستگاه خودروی سواری تولید شده و در همین مدت ۱۹۰۰ واحد تولیدی و ۸۰۰ معدن به چرخه تولید بازگشته‌اند.

 اگر راننده مقصر فرار کند خسارت را چه کسی می‌دهد؟

اگر راننده مقصر فرار کند خسارت را چه کسی می‌دهد؟

به گزارش فرکانس، فرار راننده مسبب حادثه از صحنه تصادف به معنای از بین رفتن حق فرد زیان‌دیده برای مطالبه خسارت نیست. در صورتی که وسیله نقلیه و راننده مقصر شناسایی شوند، خسارت‌های تحت پوشش از طریق بیمه شخص ثالث قابل پیگیری خواهد بود. اگر راننده فراری شناسایی شود چه می‌شود؟ در صورتی که خودرو [ ]

 معاملات همچنان در رکود است / هشدار به خریداران خودروهای وارداتی و مونتاژی کم‌تیراژ

معاملات همچنان در رکود است / هشدار به خریداران خودروهای وارداتی و مونتاژی کم‌تیراژ

طبق اعلام کارشناسان بازار خودرو در رکود به سر می‌برد وقیمت‌ها در مسیر ثبات نسبی قرار دارد.

 هشدار مهم به بازنشستگان برای تعیین تکلیف بیمه تکمیلی

هشدار مهم به بازنشستگان برای تعیین تکلیف بیمه تکمیلی

به گزارش فرکانس، بازنشستگان و وظیفه‌بگیران کشوری باید تا پایان ۳۱ مرداد ۱۴۰۵ وضعیت بیمه تکمیلی خود و افراد تحت تکفل را در سامانه خدمات الکترونیک صندوق بازنشستگی کشوری بررسی و در صورت نیاز اصلاح کنند. بر اساس این اطلاعیه، افرادی که در قرارداد سال گذشته تحت پوشش بیمه تکمیلی بوده‌اند، به‌صورت پیش‌فرض در طرح [ ]

 پیشنهاد وزارت کار برای بازگشت هیات‌های سازش برای حل اختلافات کارگری و کارفرمایی

پیشنهاد وزارت کار برای بازگشت هیات‌های سازش برای حل اختلافات کارگری و کارفرمایی

علی اصلانی، فعال حوزه کارگری، با استقبال مشروط از پیشنهاد تشکیل هیات‌های سازش برای حل اختلافات کارگری و کارفرمایی، گفت: این هیات‌ها می‌توانند از ارجاع پرونده‌های ساده به اداره کار و تحمیل زمان و هزینه به کارگران جلوگیری کنند، اما تشکیل آنها باید با تعیین سازوکار مشخص و در چارچوب قانون انجام شود.

 هشدار فعال کارگری : سبد معیشت از 80 میلیون عبور کرده/ افزایش روزانه قیمت‌ها ادامه دارد

هشدار فعال کارگری : سبد معیشت از 80 میلیون عبور کرده/ افزایش روزانه قیمت‌ها ادامه دارد

عضو تیم کارگری شورای عالی کار با اشاره به افزایش قابل‌توجه هزینه‌های زندگی، از دو برابر شدن هزینه سبد معیشت کارگران نسبت به رقم مصوب دی‌ماه سال گذشته خبر داد و گفت برآورد مستقل گروه کارگری نشان می‌دهد هزینه این سبد اکنون از ۸۰ میلیون تومان عبور کرده است. محسن باقری همچنین نسبت به افزایش قیمت بنزین هشدار داد و آن را در شرایط فعلی عامل تشدید فشار تورمی و معیشتی بر کارگران دانست.