قیمت طلا امروز




 سایت اصلاحات نیوز / ۱۴۰۵/۰۵/۲۸

پرداخت معوقات حقوق فروردین و اردیبهشت بازنشستگان تأمین اجتماعی از ۱۰ شهریورماه ۱۴۰۵

سخنگوی کمیسیون اجتماعی به نقل از وزیر کار برای پرداخت معوقات همسان‌سازی و افزایش حقوق‌ها از ۱۰ شهریور، خبر داد.
 پرداخت معوقات حقوق فروردین و اردیبهشت بازنشستگان تأمین اجتماعی از ۱۰ شهریورماه ۱۴۰۵

این بخش به‌صورت خودکار گردآوری شده است. برای مطالعه کامل خبر، به منبع اصلی مراجعه کنید.

به گزارش اصلاحات نیوز؛

فضل الله رنجبر درباره جلسه کمیسیون متبوعش با احمد میدری وزیر تعاون کارو رفاه اجتماعی گفت: محور اصلی این نشست، پیگیری مطالبات و معوقات حقوقی بازنشستگان بود.

وی افزود: وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در جلسه اخیر کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی، ضمن ارائه توضیحات درباره همسان‌سازی حقوق بازنشستگان، از آغاز اجرای احکام همسان‌سازی از دهم شهریورماه خبر داد و وزیر قول داد که معوقات حقوق بازنشستگان پرداخت و همسان سازی انجام می‌شود.

سخنگوی کمیسیون اجتماعی گفت: بنا بر اعلام وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی، پرداخت معوقات مربوط به همسان‌سازی حقوق بازنشستگان در دستور کار قرار دارد. همچنین، مقرر شده است مابه‌تفاوت افزایش حقوق فروردین و اردیبهشت‌ماه نیز به بازنشستگان پرداخت شود.

رنجبر اظهار کرد: در این جلسه، جمع‌بندی نهایی بر این شد که تمامی موارد مذکور، اعم از اجرای احکام همسان‌سازی و پرداخت معوقاتِ افزایش حقوق، از تاریخ دهم شهریورماه عملیاتی شود. …





 اخبار جدید

 اختلال در زنجیره تولید
۸ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

اختلال در زنجیره تولید

تامین کالا از کانال‌های متعددی صورت می‌گرفت که اکنون برخی از این مسیرها مسدود شده است. اکثر کالاهایی که مورد نیاز کشورمان هستند، مانند کالای واسطه‌ای و کالای سرمایه‌ای از مبدأ کشورهایی مانند کره‌جنوبی، چین و جاهای دیگر وارد شده و از طریق کشتی‌های کانتینربری به بندرعباس، چابهار و بندر جبل‌علی می‌رسیدند. اکنون بنا به شرایط محاصره اقتصادی با محدودیت مواجه شده‌‌ایم و این محدودیت باعث شده است بسیاری از کالاهایی که بارگیری شده‌اند، هنوز به مقصد نهایی نرسیده باشند. واردکنندگان، واحدهای تولیدی و تامین‌کنندگان کالاهای مصرفی، متحمل هزینه‌های گزافی شده‌اند.

 چرا ژاپن و کره جنوبی دچار ابرتورم نمی‌شوند؟
۱۱ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

چرا ژاپن و کره جنوبی دچار ابرتورم نمی‌شوند؟

دنیای اقتصاد: بسیاری از افراد در شرایطی که گرانی شدید و زیاد می‌شود، تصور می‌کنند اقتصاد وارد دوران «ابرتورمی» شده است.

 مقامات ایرانی در آینده نزدیک به عربستان میروند؟ نقش اسرائیل و پاکستان در تحولات اخیر منطقه چیست؟
۱ ساعت قبل / سایت اکوایران

مقامات ایرانی در آینده نزدیک به عربستان میروند؟ نقش اسرائیل و پاکستان در تحولات اخیر منطقه چیست؟

تلاش‌های اسرائیل در قبال ایران بر برنامه‌ای از فعالیت‌های اطلاعاتی متمرکز است که هدف آن اجرای مجموعه‌ای از حملات و بازگشت به سیاست ترور هدفمند رهبران سیاسی، نظامی و امنیتی از طریق عملیات ویژه در داخل ایران است.

 نبض شاخص - ۱۴۰۵/۰۶/۲۱
۸ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

نبض شاخص - ۱۴۰۵/۰۶/۲۱

شاخص | نبض

 خبر مهم برای مودیان مالیاتی | سازمان امور مالیاتی اطلاعیه جدید صادر کرد
۱ ساعت قبل / سایت نود اقتصادی

خبر مهم برای مودیان مالیاتی | سازمان امور مالیاتی اطلاعیه جدید صادر کرد

سازمان امور مالیاتی مهلت انجام برخی تکالیف مالیاتی مؤدیان در سال ۱۴۰۵ را تمدید کرد که بر اساس آخرین اعلام، مهلت تعدادی از اظهارنامه‌ها و تکالیف تا پایان شهریور و مهلت اظهارنامه صاحبان مشاغل نیز تا پایان آبان‌ماه تعیین شده است.

 تحریم‌ها واقعاً چقدر اثرگذارند؟ | روایت متفاوت همتی از هدف آمریکا
۳۵ دقیقه قبل / سایت نود اقتصادی

تحریم‌ها واقعاً چقدر اثرگذارند؟ | روایت متفاوت همتی از هدف آمریکا

رئیس کل بانک مرکزی با اشاره به آثار تحریم‌های آمریکا بر اقتصاد ایران گفت فشارهای اعمال‌شده علاوه بر محدودیت‌های درآمدی و تجاری، با هدف تشدید انتظارات و اثرگذاری مقطعی بر بازارها دنبال می‌شود و آن را «خطای محاسباتی» واشنگتن دانست.

شنبه ۲۱ شهریور ۱۴۰۵ - 12 September 2026