قیمت طلا امروز




 سایت اصلاحات نیوز / ۱۴۰۵/۰۵/۱۵

مذاکره با عمان فقط درباره مسیر تردد انجام می‌شود

دبیر کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با رد ادعاها درباره توافق ایران و عمان بر سر ایجاد کریدور اختصاصی در تنگه هرمز، تأکید کرد: مذاکرات با عمان صرفاً در...
 مذاکره با عمان فقط درباره مسیر تردد انجام می‌شود

به گزارش اصلاحات نیوز؛

بهنام سعیدی درباره این که گفته می‌شود ایران و عمان در حال رسیدن به توافقاتی هستند تا کریدور مخصوص خود را در تنگه هرمز داشته باشند و ادعا‌های آمریکا در این خصوص عنوان کرد: تنگه هرمز یک دستاورد بزرگ و به‌عنوان یک ابزار بازدارنده در اختیار جمهوری اسلامی ایران است. تنگه هرمز قابل گذشت، مذاکره، معامله و هیچ مطلبی از این دست نخواهد بود.

دبیر کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی بیان کرد: خیال آمریکایی‌ها و همچنین خیال دنیا را راحت کنیم که تنگه هرمز برای همیشه در ید و اختیار جمهوری اسلامی ایران قرار دارد و قرار خواهد داشت. حاکمیت نیرو‌های مسلح ما بر تنگه هرمز به صورت قطعی برقرار است و اجازه نخواهیم داد نه آمریکا و نه هیچ کشور دیگری در دنیا در آنجا جای پایی داشته باشد و بخواهند تصمیم‌گیری کنند.

وی خاطرنشان کرد: مذاکرات ما با عمان پیرامون مسیر تردد است و گفت‌و‌گو‌هایی در حال انجام است، اما شروطی وجود دارد؛ شرط نخست این است که ترتیبات ایرانی رعایت شود؛ یعنی قواعد و مقرراتی که ایران مشخص می‌کند، مبنای عبور و مرور از تنگه هرمز باشد. شرط دوم این است که هر شناوری که قصد عبور دارد، باید مجوز داشته باشد. شرط سوم اینکه هیچ جای پایی برای آمریکا و آمریکایی‌ها در آنجا وجود نداشته باشد؛ یعنی حق مداخله نخواهند داشت. شرط چهارم، اینکه نمی‌شود ما تنگه را باز کنیم، اما آمریکا همچنان محاصره را ادامه دهد. بنابراین، آمریکا ابتدا باید محاصره دریایی را بردارد.

وی با بیان اینکه مذاکراتی که اکنون با عمان داریم، پیرامون مسیر عبور و مرور است، اما درباره باز شدن یا نشدن تنگه، این ایران است که تصمیم می‌گیرد، نه کشور دیگری، گفت: زمانی درباره باز یا بسته بودن تنگه هرمز تصمیم می‌گیریم که اولاً محاصره دریایی برداشته شود، ثانیاً آمریکا منطقه را ترک کند. تنگه هرمز زیر فشار، تهدید و جنگ باز نمی‌شود و هیچ دلیلی برای این کار وجود ندارد. بنابراین، آمریکایی‌ها باید بدانند که تنگه هرمز باز نخواهد شد، مگر آنکه تهدید را بردارند، دست از اقدامات خلاف قانون خود بردارند، محاصره دریایی هم برداشته شود و به مفاد آنچه خودشان تفاهم کردند پای‌بند باشند.

این عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی درباره این که آیا می‌توان گفت تنگه …



 هیچ‌کس در دنیا، ایران را بازنده جنگ نمی‌داند/ محاسبات دشمنان درباره تضعیف توان موشکی و تسلیحاتی ایران به بن‌بست رسیده است
۲۸ دقیقه قبل / سایت مشرق

هیچ‌کس در دنیا، ایران را بازنده جنگ نمی‌داند/ محاسبات دشمنان درباره تضعیف توان موشکی و تسلیحاتی ایران به بن‌بست رسیده است

به گزارش مشرق ، احسان صالحی، کارشناس مسائل بین‌الملل، امروز (پنجشنبه، ۲۹ مرداد) در گفت‌وگوی تلویزیونی با اشاره به اهداف آمریکا از آغاز جنگ علیه ایران گفت: آمریکایی‌ها جنگی را با اهدافی علیه ایران شروع کردند، اما این جنگ به اهدافش نرسید و تصوری که آنها داشتند محقق نشد. ارزیابی‌ای که امروز در دنیا از وضعیت آمریکا وجود دارد این است که این کشور در یک مخمصه قرار گرفته که راه پس و پیش ندارد.

وی افزود: همین که ترامپ روز گذشته اعلام می‌کند که «ما وارد جنگ اقتصادی جدیدی با ایران می‌شویم»، نشان می‌دهد و دلالت بر این دارد که عملیات نظامی و جنگ آنها علیه ایران موفق نبوده است؛ اگر عملیات نظامی موفق بود، نیازی نبود که فاز آن را به مسیر اقتصادی تغییر دهند.

صالحی با تأکید بر اینکه جنگ اقتصادی علیه ایران در دوره‌های قبل نیز تجربه شده است، اظهار داشت: ما باید این فیلم را کامل ببینیم و از ابتدا ماجرا را بررسی کنیم. در سال ۱۳۹۷، در دور اول ریاست‌جمهوری ترامپ، اساساً خروج از برجام با همین نگاه انجام شد و به تعبیر آمریکایی‌ها، کمپین فشار حداکثری اقتصادی علیه ایران شروع شد تا ایران از داخل ضعیف شود و این ضعف باعث شود جمهوری اسلامی ایران به خواسته‌های آمریکا تن بدهد.

شروط ۱۸گانه پمپئو و هدف فشار حداکثری

این کارشناس مسائل بین‌الملل ادامه داد: بعد از خروج آمریکا از برجام، پمپئو شروط ۱۸گانه را اعلام کرد که موضوع هسته‌ای، مسائل منطقه‌ای و برنامه موشکی ایران را شامل می‌شد. برنامه آنها این بود که ایران ضعیف شود، دچار شوک اقتصادی شود و نتواند این شوک را تحمل کند و در نهایت به نقطه‌ای برسد که بگوید «حالا من چه کار بکنم؟» و آمریکا برای او تعیین تکلیف کند.

وی تصریح کرد: این اتفاق نیفتاد. دور اول ترامپ در شرایطی تمام شد که جمهوری اسلامی ایران، به‌خصوص از انتهای سال ۹۹ و ماه‌های آخر دولت ترامپ، وارد یک دوره جدید از فعالیت‌های هسته‌ای خود شد.

صالحی افزود: دور دوم ترامپ در شرایطی شروع شد که ایران در موضوع هسته‌ای، از نظر حجم مواد غنی‌شده، میزان مواد غنی‌شده، تعداد دستگاه‌های غنی‌سازی و سانتریفیوژهای پیشرفته، در مرحله جلوتر و پیشرفته‌تری قرار داشت.

وی با اشاره به یکی از انتقادهایی که در فضای داخلی آمریکا متوجه ترامپ …



 اظهارات جدید عمان درباره عبور کشتی‌ها از تنگه هرمز
۳۷ دقیقه قبل / سایت آوش

اظهارات جدید عمان درباره عبور کشتی‌ها از تنگه هرمز

بدر البوسعیدی، وزیر امور خارجه عمان ضمن اشاره به اهمیت تنگه هرمز خاطرنشان کرد: امنیت دریانوردی در تنگه هرمز پیوند مستقیمی با آرامش خلیج فارس دارد و هرگونه اختلال در آن، ثبات منطقه را تهدید می‌کند.

وی تاکید کرد:ما با هرگونه تشدید بیشتر تنش‌ یا درگیری در منطقه مخالفیم. باید ریشه‌ها و عوامل اساسیِ بی‌ثباتی در منطقه مورد بازنگری و بررسی قرار گیرند.

بر اساس گزارش شبکه خبری الجزیره، وزیر خارجه عمان در ادامه افزود: موضع ما در پایبندیمان به امنیت دریایی و قوانین بین‌المللی و جلوگیری از تشدید تنش و درگیری بیشتر، همچنان ثابت است.



 عمان: عبور امن از تنگه هرمز، بخشی جدایی‌ناپذیر از ثبات و امنیت منطقه است
۳۸ دقیقه قبل / سایت جهان صنعت نیوز

عمان: عبور امن از تنگه هرمز، بخشی جدایی‌ناپذیر از ثبات و امنیت منطقه است

جهان صنعت نیوز ، بدر البوسعیدی، وزیر امور خارجه عمان ضمن اشاره به اهمیت تنگه هرمز خاطرنشان کرد: امنیت دریانوردی در تنگه هرمز پیوند مستقیمی با آرامش خلیج فارس دارد و هرگونه اختلال در آن، ثبات منطقه را تهدید می‌کند.

وی تاکید کرد:ما با هرگونه تشدید بیشتر تنش‌ یا درگیری در منطقه مخالفیم. باید ریشه‌ها و عوامل اساسیِ بی‌ثباتی در منطقه مورد بازنگری و بررسی قرار گیرند.

بر اساس گزارش شبکه خبری الجزیره، وزیر خارجه عمان در ادامه افزود: موضع ما در پایبندیمان به امنیت دریایی و قوانین بین‌المللی و جلوگیری از تشدید تنش و درگیری بیشتر، همچنان ثابت است.

منبع: ایسنا سیاسی برچسب هاتنگه هرمز وزیر خارجه عمان
شناسه : 606700
لینک کوتاه : لینک کپی شد



 ادعای دو مقام آمریکایی: مذاکرات ایران و عمان بر سر تنگه هرمز شکست خورد
۵۳ دقیقه قبل / سایت عصرایران

ادعای دو مقام آمریکایی: مذاکرات ایران و عمان بر سر تنگه هرمز شکست خورد

دو مقام آمریکایی مدعی شکست مذاکرات ایران و عمان درباره تنگه هرمز شدند.

به گزارش انتخاب، گام جدید دونالد ترامپ برای فاصله گرفتن از تشدید نظامی در ایران، همزمان با این اتفاق رخ داده که مقام‌های آمریکایی معتقدند مذاکرات ایران و عمان، که تا همین اواخر یکی از معدود مسیرهای ثمربخش برای مذاکره به نظر می‌رسید، در روزهای اخیر متوقف شده است.

یک مقام آمریکایی و یک مقام کاخ سفید به رسانه "سمافور" گفته‌اند که دولت آمریکا معتقد است مذاکرات ایران و عمان چند هفته پیش عملاً شکست خورده است.

این مذاکرات برای ترامپ آزاردهنده شده بود، زیرا این احتمال را ایجاد کرده بود که ایران و عمان درباره نوعی سازوکار دریافت عوارض از تردد در تنگه هرمز به توافق برسند. پربیننده ترین پست همین یک ساعت اخیر هشدار سخنگوی سپاه به آمریکا و اسرائیل درباره آغاز مجدد جنگ نظرات کاربران خبر قبل اشتراک گذاری : واکنش کانون کارگردانان سینمای ایران به طرح «مقابله با نفوذ» مجلس بیشتر بخوانید: ادعای اکسیوس: ارتش آمریکا یک کریدور کشتیرانی محرمانه در تنگه هرمز ایجاد کرده/ روزانه ۱۰ میلیون بشکه نفت از تنگه خارج می‌شود وزارت خارجه عمان: تسهیل عبور و مروز از تنگه هرمز، محور تازه ترین دیدار وزرای خارجه ایران و عمان توافق ایران و عمان برای ادامه گفت وگو درباره تنگه هرمز بیانیه مشترک ایران و عمان …



 ادعای دو مقام آمریکایی: مذاکرات ایران و عمان شکست خورده/ این مذاکرات به دلیل احتمال وضع عوارض برای عبور از تنگه هرمز و پیش بردن مسیری که جدا از مذاکرات تهران و واشنگتن بود، موجب نارضایتی ترامپ شده بود
۱ ساعت قبل / سایت انتخاب

ادعای دو مقام آمریکایی: مذاکرات ایران و عمان شکست خورده/ این مذاکرات به دلیل احتمال وضع عوارض برای عبور از تنگه هرمز و پیش بردن مسیری که جدا از مذاکرات تهران و واشنگتن بود، موجب نارضایتی ترامپ شده بود

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

دو مقام آمریکایی مدعی شکست مذاکرات ایران و عمان درباره تنگه هرمز شدند.

به گزارش انتخاب، رسانه «سمافور» به نقل از یک مقام آمریکایی و یک مقام کاخ سفید ادعا داد که دولت آمریکا معتقد است مذاکرات ایران و عمان چند هفته پیش شکست خورده است.

این مذاکرات به دلیل مطرح شدن احتمال وضع عوارض برای عبور از تنگه هرمز و همچنین پیش بردن مسیری که به نظر می‌رسید جدا از مذاکرات متزلزل ایران و آمریکا باشد، موجب نارضایتی دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، شده بود.





پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ - 20 August 2026
 رویترز: کدام شرکت‌ها پس از پایان جنگ ایران، فعالیت‌های خود را از سر خواهند گرفت؟
سایت تجارت نیوز

رویترز: کدام شرکت‌ها پس از پایان جنگ ایران، فعالیت‌های خود را از سر خواهند گرفت؟

با توقف درگیری‌ها میان ایران و اسرائیل و پایان حملات هوایی آمریکا و اسرائیل، مرحله‌ای تازه در خاورمیانه آغاز خواهد شد؛ مرحله‌ای که در آن بازسازی تأسیسات نفت و گاز، پالایشگاه‌ها، خطوط لوله، بنادر، شبکه برق و زیرساخت‌های آب می‌تواند به یکی از بزرگ‌ترین بازارهای پروژه‌های مهندسی و انرژی تبدیل شود.
 قائم حسینی اعدام شد | قوه قضاییه: برخی حاضران با دیدن آن صحنه «شلوار خود را خیس کردند»
خبرگزاری همشهری‌آنلاین

قائم حسینی اعدام شد | قوه قضاییه: برخی حاضران با دیدن آن صحنه «شلوار خود را خیس کردند»

مرکز رسانه قوه قضاییه اعلام کرد: قائم حسینی، تبعه خارجی و از عناصر دخیل در جنایت میدان علیخانی اصفهان که منجر به شهادت مظلومانه چهار نیروی فراجا شد، پس از طی روال قانونی به دار مجازات آویخته شد.
 ادعای اکسیوس: آمریکا کریدور جدیدی در تنگه هرمز ایجاد کرده است
سایت اعتماد آنلاین

ادعای اکسیوس: آمریکا کریدور جدیدی در تنگه هرمز ایجاد کرده است

دو مقام آمریکایی به وب‌سایت «اکسیوس» ادعا کردند که ارتش ایالات متحده بی‌سروصدا یک کریدور کشتیرانی برای ورود و خروج به تنگه هرمز جهت انتقال روزانه میلیون‌ها بشکه نفت ایجاد کرده است؛ اقدامی که حتی با وجود بن‌بست در جنگ گسترده‌تر، موفقیتی قابل‌توجه محسوب می‌شود.
 روزنامه‌های امروز پنجشنبه ۱۴۰۵/۰۵/۲۹
سایت آفتاب نیوز

روزنامه‌های امروز پنجشنبه ۱۴۰۵/۰۵/۲۹

تصاویر روزنامه‌های امروز پنج‌شنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ را می‌بینید.
 طرح مقابله با نفوذ؛ دیوار‌های تازه دور جامعه
سایت آفتاب نیوز

طرح مقابله با نفوذ؛ دیوار‌های تازه دور جامعه

طرح مقابله با نفوذ باعث افزایش محدودیت‌ها و نگرانی‌هایی درباره خودسانسوری در جامعه شده است.
 برگزاری نشست رئیس مجلس با فعالان اقتصادی ایرانی و عراقی
سایت جهان صنعت نیوز

برگزاری نشست رئیس مجلس با فعالان اقتصادی ایرانی و عراقی

نشست رئیس مجلس شورای اسلامی با فعالان اقتصادی ایرانی و عراقی برگزار شد.
 ترامپ: تا اواخر امسال با کیم جونگ اون دیدار می‌کنم
سایت جهان صنعت نیوز

ترامپ: تا اواخر امسال با کیم جونگ اون دیدار می‌کنم

ترامپ اعلام کرد که اواخر امسال با کیم جونگ اون، رهبر کره شمالی، دیدار خواهد کرد. او در عین حال خاطرنشان کرد که پیونگ یانگ ۵۷ سلاح هسته‌ای «بسیار قدرتمند» دارد.این اولین باری است که او به رقم مشخصی از زرادخانه هسته‌ای این کشور اشاره کرده است.
 ترامپ در انتظار یک غافلگیری جدید؟
سایت نورنیوز

ترامپ در انتظار یک غافلگیری جدید؟

ترامپ از «Economic D-Day» علیه ایران رونمایی کرد؛ همان ترامپی که 9 اسفند قرار بود با D-Day نظامی کار را تمام کند! آن‌روز قدرت پاسخگویی ایران را اشتباه برآورد کرد و شکست خورد؛ امروز همان خطا را با تحریم و جنگ اقتصادی تکرار می‌کند. این‌بار اما D-Day، برای چه کسی خواهد بود؟