قیمت طلا امروز




 سایت اصلاحات نیوز / ۱۴۰۵/۰۵/۱۵

کشورهای منطقه از سر نگرانی برای منافع خود خواهان حمله به ایران نیستند

کارشناس مسائل آمریکا با اشاره به مخالفت کشورهای منطقه با هرگونه حمله به ایران گفت: عربستان، امارات، کویت و دیگر کشورهای منطقه به دلیل نگرانی از درگیر شدن در...
 کشورهای منطقه از سر نگرانی برای منافع خود خواهان حمله به ایران نیستند

به گزارش اصلاحات نیوز؛

فریدون مجلسی درباره ارزیابی‌اش از اتفاقات اخیر و تهدید ترامپ و بعد از آن توقف حملات به بهانه درخواست کشورهای منطقه گفت: اینکه کشورهای عربی یا ملت ایران خواهان آن بوده باشند که ترامپ چنین اقدامی انجام ندهد، چندان دور از ذهن نیست. می‌دانیم که مردم ایران هیچ‌گاه خواهان جنگ نیستند.

این کارشناس مسائل آمریکا گفت: تحولات اخیر به‌صورت اتفاقی به وجود نیامد، بلکه از ابتدای انقلاب تقابل ما با آمریکا و اسرائیل وجود داشت و از همان روزهای نخست هم شعار «مرگ بر آمریکا» مطرح شد و این تقابل از ماجرای سفارت آمریکا آغاز شد و در ادامه در قالب اقدامات مختلف ادامه یافت؛ زیرا آمریکا و اسرائیل در یک جبهه قرار دارند.

آمریکا و اسرائیل و اروپا در موضوع ایران در کنار یکدیگر هستند

مجلسی تصریح کرد: برخی تصور می‌کنند آمریکا و اسرائیل از یکدیگر جدا هستند یا می‌توان میان آنها اختلاف ایجاد کرد درحالی که اینطور نیست و آنها یکی هستند. برخی هم گمان می‌کنند اروپا از آمریکا فاصله زیادی دارد. البته ممکن است میان آنها رقابت‌ها و اختلاف‌نظرهایی وجود داشته باشد، اما هنگامی که موضوع ایران مطرح می‌شود، عملاً در کنار یکدیگر قرار می‌گیرند. در داخل ایران هم نگاه‌ها موجب شد توانمندی‌های قابل توجهی در حوزه صنایع نظامی شکل بگیرد. ابتدا توسعه موشکی و سپس توسعه پهپادی در دستور کار قرار گرفت و در هر دو حوزه پیشرفت‌هایی حاصل شد. در شرایط کنونی، جمهوری اسلامی توانایی تولید و به‌کارگیری هزاران موشک و پهپاد را به دست آورده است.

وی ادامه داد: در جنگ اخیر هم این توانمندی از حملات به اسرائیل آغاز شد و تا مناطقی مانند اردن ادامه پیدا کرد.

این کارشناس مسائل آمریکا گفت: ایرانیان به دلیل سیاست‌های جنگ‌طلبانه و اقدامات خصمانه با اسرائیل مشکل دارند و در مقابل، از رقبای اسرائیل هم اگر رویکردی مبتنی بر جنگ‌افروزی داشته باشند، استقبال نمی‌کنند. عربستان امروز در جهان از احترام برخوردار است؛ زیرا مسیر توسعه را در پیش گرفته و از جنگ‌افروزی فاصله گرفته است. البته پس از حملات به یمن وارد درگیری شد.

مجلسی با اشاره به مخالفان مذاکره در کشور گفت: در داخل ایران هم اقلیتی وجود دارند که برای خود تصمیم‌گیری می‌کنند. یکی از این افراد حتی گفته بود اگر رهبری هم نظری درباره مذاکره بدهند، آن را قبول نداریم؛ یا رئیس‌جمهور باید استعفا دهد و کنار برود و درباره هر مسئولی هم برای خود تعیین تکلیف می‌کنند. واقعیت این است که در این جنگ، ما از نظر دفاعی نشان دادیم ابزارهایی در اختیار داریم که دیگران را نگران کرده و بازدارندگی خوبی ایجاد کرده است. این ابزارها توان تخریب بالایی دارند و طبیعی است که طرف مقابل از آسیب دیدن خود نگران باشد. در مقابل، در داخل ایران هم باید درباره خسارت‌هایی که خودمان متحمل می‌شویم هم صحبت کرد.

وی ادامه داد: اگر می‌بینید عربستان، کویت، امارات و دیگر کشورهای منطقه از آمریکا می‌خواهند که به ایران حمله نکند، به این معنا نیست که صرفاً از سر دلسوزی برای ایران چنین موضعی دارند. آنها معتقدند به دلیل جغرافیای آمریکا ایران توان رویارویی مستقیم در خاک آمریکا را ندارد و در صورت وقوع جنگ، آنها باید درگیر شوند و هزینه بدهند. بنابراین خواهان جنگ نیستند. کشورهای منطقه امروز دارای زیرساخت، صنایع، تجارت، گردشگری و سرمایه‌گذاری هستند و طبیعی است که تمایلی به جنگ نداشته باشند.

تهدید به هدف قرار دادن زیرساخت‌های کشورها با حکمرانی مسئولانه سازگار نیست

این کارشناس مسائل آمریکا گفت: تهدید به هدف قراردادن زیرساخت‌های کشورها از سوی هیچ طرفی قابل قبول نیست و از سوی دیگر چنین سخنانی در شأن یک حکومت مسئول و مدیران مسئول نیست و با اصول حکمرانی مسئولانه سازگار نیست. ما باید ضمن مقابله به دشمنان روابط اقتصادی خود با همسایگان را توسعه دهیم. کشورهای عربی که روزگاری با مشکلات فراوان روبه‌رو بودند، امروز به ثبات و توسعه رسیده‌اند، به آبادانی کشورشان می‌پردازند و از توان اقتصادی بالایی برخوردارند. ما هم باید تلاش کنیم روابط اقتصادی و تجاری خود را با آنها گسترش دهیم و از ظرفیت‌های اقتصادی آنها بهره‌مند شویم.

مجلسی درباره اینکه با توجه به رویدادهای روزهای اخیر همزمان شاهد اخباری درباره فعالیت میانجی‌ها هستیم آیا امکان بازگشت به میز مذاکره و از سرگیری مذاکرات وجود دارد، گفت: منابع ایران هرگونه مذاکره جدید را تکذیب می‌کنند، اما یک منبع آمریکایی ادعا کرده بود که یکی از مواردی که ایران پذیرفته، آزاد بودن تنگه هرمز است و اینکه ایران فعالیت‌های هسته‌ای مورد اختلاف را ادامه نخواهد داد؛ البته این موضوع را پیش از این هم مطرح کرده بودند و ایران بارها اعلام کرده بود که تولید سلاح هسته‌ای از نظر شرعی حرام است. موضوع سوم هم آزادی عبور و مرور از تنگه هرمز و در مقابل، برداشته شدن محدودیت‌ها و محاصره دریایی علیه ایران است؛ به این معنا که کشتی‌ها بتوانند به سمت ایران رفت‌وآمد کنند و محدودیت‌های دریایی برطرف شود.

وی گفت: بنابراین، اگر چنین توافقی ادامه پیدا کند، می‌تواند در نهایت به کاهش یا رفع تحریم‌های ایران نیز منجر شود. البته یک شرط بزرگ دیگر هم وجود دارد و آن این است که نیاز به دوستی با اسرائیل نیست و دوستی با اسرائیل نداریم اما باید خود کشورهای عربی و فلسطینی درباره آینده این مسئله تصمیم بگیرند.

فرصت فعلی شاید آخرین فرصت برای نجات کشور باشد

مجلسی ادامه داد: امیدوارم این گره اصلی برطرف شود و بتوانیم با حفظ احترام، به صلح برسیم. رفتن به سمت درگیری مشکلات هیچ کشوری را حل نخواهد کرد. در مقابل، آسیب دیدن ایران برای ما پیامدهای بسیار سنگینی خواهد داشت. هنوز این امکان وجود دارد که خرابی‌ها را جبران کنیم، کارخانه ذوب‌آهن را بازسازی کنیم، پتروشیمی‌ها را احیا کنیم و مردم به محل کار خود بازگردند.

این کارشناس مسائل آمریکا گفت: اگر این باز هم توافقی حاصل نشود و همان‌گونه که پیش‌تر تهدید شده بود، زیرساخت‌های برق و انرژی کشور هدف قرار گیرد و کشور در خاموشی فرو برود، آن زمان دیگران برای ما تصمیم خواهند گرفت. همچنین نباید به بهانه‌های مختلف، دوباره فشارهای داخلی بر مردم افزایش یابد. برای مثال، در شرایطی که مردم با مشکلات اقتصادی و معیشتی روبه‌رو هستند، طرح دوباره موضوعاتی که اولویت کشور نیست، ضرورتی ندارد امروز باید به معیشت مردم، اشتغال و مشکلات اقتصادی آنها پرداخت. این فرصت برای اصلاح امور همیشه وجود ندارد و شاید از آخرین فرصت‌ها باشد و باید از آن برای اصلاح سیاست‌ها و نجات کشور و مردم ایران استفاده کرد.

حمایت اسپانیا از فلسطین می‌تواند زمینه‌ساز واکنش‌های متقابل شده باشد

وی درباره اینکه در چند روز گذشته شاهد ورود غیرمنتظره و گسترده تعداد زیادی از مهاجران به اسپانیا بودیم. آیا می‌توان این موضوع را با توجه به مواضع متفاوت اسپانیا در قبال فلسطین، ایران و همچنین انتقادهای این کشور از اسرائیل و آمریکا، نسبت به سایر کشورهای اروپایی، مرتبط دانست؟، گفت: این اتفاق بسیار عجیب بود و احتمال چنین تحلیلی هم زیاد است. مواضعی که اسپانیا درباره فلسطین و غزه اتخاذ کرده، بیش از هر چیز موجب خشم اسرائیل شده و طبیعی است که بتواند واکنش‌هایی را به دنبال داشته باشد. البته تأکید می‌کنم که این صرفاً یک حدس و تحلیل شخصی است، اما با توجه به اتفاقاتی که رخ داده، این همزمانی تا حدی غیرعادی به نظر می‌رسد.

این کارشناس مسائل آمریکا گفت: به همین دلیل، من این موضوع را بیشتر یک اقدام می‌دانم تا یک نقشه پیچیده و بلندمدت. چنین اقدامی می‌تواند در مدت کوتاهی سازماندهی شود؛ در عرض چند روز یا یک هفته، افراد را جمع‌آوری کنند، امکانات اولیه در اختیارشان قرار دهند و آنها را به سمت مقصد مورد نظر هدایت کنند.



۱۶ دقیقه قبل / سایت رویداد‌ ۲۴

پزشکیان: بهتر است امروز که در قدرت هستیم جنگ را پایان دهیم| حتی یک بند وادادگی در توافق اخیر وجود ندارد

رویداد۲۴| رئیس جمهور با تأکید بر جایگاه اثرگذار و مورد اعتماد جامعه پزشکی در نظام سلامت کشور، خواستار نقش آفرینی فعال پزشکان و کادر درمان در حل مشکلات مردم و ارتقای کیفیت خدمات سلامت شد و گفت: به جای بیان صرف دردها، باید برای درمان آنها گام برداریم و با صداقت در خدمت مردم باشیم.

دکتر مسعود پزشکیان صبح امروز جمعه ۳۰ مرداد ۱۴۰۵ در سی‌ویکمین مجمع عمومی انجمن اسلامی جامعه پزشکی ایران، با گرامیداشت یاد و خاطره حضرت امام خمینی (ره)، رهبر شهید انقلاب اسلامی و همه شهدای جنگ اخیر، به‌ویژه شهدای جامعه پزشکی کشور که جان خود را فدا کردند تا ایران پا برجا بماند، اظهار کرد: در دوره دانشجویی تمام دغدغه ما این بود که علم، مهارت و توانمندی بیاموزیم تا بتوانیم به مردم و کشورمان خدمت کنیم.

رئیس‌جمهور با تاکید بر اهمیت نقش و جایگاه پزشکان در کشور افزود: باور دارم هر کدام از شما اگر اراده کنید، بیش از هر دولتمردی توانمندی دارید و می‌توانید، مستقل از اینکه در حوزه اجرایی کشور چه فردی مسئول است و چه می‌کند، نقش‌آفرینی کنید.

دکتر پزشکیان تصریح کرد: بنده به عنوان رئیس‌جمهور، خود را از هیچ‌یک از شما برتر نمی‌دانم، بلکه معتقدم بسیاری از شما از من توانمندتر و بالاتر هستید؛ با این تفاوت که امروز بار سنگینی بر دوش ماست و تلاش می‌کنیم این بار را با همه سختی‌ها و سنگینی‌ها به مقصد برسانیم.

رئیس جمهور با تأکید بر ضرورت عبور از مرحله بیان مشکلات و حرکت به سمت حل آنها، گفت: بیان درد‌ها و مشکلات راه‌حل و کمک‌کننده نیست. درد را گفتن، درمان نیست؛ باید درمان کرد. گاهی اوقات تکرار بیش از حد درد‌ها اثرات منفی دارد. راه، چاره کردن درد است و البته این کار ساده‌ای نیست.

دکتر پزشکیان با اشاره به ریشه اختلافات و چنددستگی‌ها در کشور اظهار کرد: امروز تمام اختلافات و چنددستگی‌ها در کشور ما ریشه‌ای جز منیت و هوای نفس ندارد؛ چپ و راست، تندرو و کندرو هم فرقی ندارد.

رئیس جمهور با اشاره به آیات قرآن کریم درباره ضرورت حکومت بر مبنای حق، خاطرنشان کرد: خداوند در قرآن کریم خطاب به حضرت داوود می‌فرماید که ما تو را مبعوث کردیم تا بر اساس حق میان مردم، نه گروه و دسته‌ای خاص، حکومت کنی و تابع هوای نفس نشوی؛ کسانی که تابع هوای نفس می‌شوند، گرفتار عذاب علیم خواهند شد.

بیشتر بخوانید: ظهوریان: نماینده دولت در دفاع از طرح مقابله با نفوذ نطق کرد

رئیس جمهور افزود: حضرت علی (ع) به مالک امر می‌کند که نفس را در مقابل شهوت ضایع کن. این مسائل را بار‌ها و بار‌ها تکرار می‌کنم تا یادمان نرود، مراقبت از نفس این است که انصاف را میان دوست و دشمن رعایت کنیم. اگر حاکمان، قانون‌گذاران و قضات این اصل را رعایت کنند، کشور درست خواهد شد.

دکتر پزشکیان ادامه داد: کافی است شما نیز در همین جایگاهی که هستید، صادقانه به مردم خدمت کنید. اگر مردم صداقت را از شما ببینند، آن را خواهند پذیرفت. نیازی به شعار نیست؛ عمل شما بالاترین و بلندترین فریاد است و رفتار شما مهم‌ترین معیار برای جامعه است.

رئیس جمهور گفت: اگر ما درست عمل کنیم، صادقانه به مردم خدمت کنیم و در راستای توسعه و تقویت کشور گام برداریم، چه کسی می‌تواند از ما ایراد بگیرد یا جلوی ما بایستد؟

دکتر پزشکیان با اشاره به برخی نارضایتی‌ها و گلایه‌های موجود در جامعه اظهار کرد: اگر ناراحتی یا گلایه‌ای در جامعه وجود دارد، به این معناست که ما آن‌گونه که لازم بوده، عمل نکرده‌ایم. اینکه دانشجویان ما به گونه‌ای رفتار می‌کنند که مورد پسند نیست، قطعاً انعکاس رفتار ماست.

رئیس‌جمهور با تأکید بر اهمیت نقش جامعه پزشکی در حل مشکلات مردم گفت: دولت به شما نیاز دارد. در بخش خدمات پزشکی تمام تلاش خود را به کار بگیرید تا مردم راضی و خشنود باشند. همه باید تلاش کنیم کشوری را که در آن زندگی می‌کنیم به الگویی از موفقیت تبدیل کنیم.

دکتر پزشکیان همچنین با تأکید بر اهمیت جلب مشارکت مردمی در ارائه خدمات بهتر و باکیفیت‌تر به جامعه، تصریح کرد: مشارکت مردم و حضور مردم با اعتماد به کسانی که آنها را قبول دارند، امکان‌پذیر است. جایگاه شما در نظام سلامت کشور جایگاهی است که بسیاری شما را قبول دارند. به جای دامن زدن به اختلاف که هیچ‌گاه قابل قبول نیست، باید برای خدمت به مردم دست به دست هم دهیم.

رئیس‌جمهور در بخش دیگری از سخنان خود در مجمع عمومی انجمن اسلامی جامعه پزشکی ایران، به مسائل و چالش‌های روز کشور، اقدامات و دستاورد‌های دولت و همچنین مسائل منطقه‌ای متأثر از جنگ تحمیلی آمریکا و رژیم صهیونیستی علیه کشورمان پرداخت و با تأکید بر عنصر وحدت به عنوان کلید و رمز پیروزی و موفقیت کشور در مقابل دشمنان، اظهار کرد: آنچه در جریان مذاکرات به دست آمد، دستاوردی بزرگ بود که با وحدت و همدلی در شورای عالی امنیت ملی به تصویب رسید و همه کسانی که در این شورا هستند و دستی در آتش داشتند، با قاطعیت از آن دفاع کردند.

دکتر پزشکیان ادامه داد: در این میان عده‌ای هم خارج از گود نشسته‌اند؛ چون نمی‌دانند دولت در چه شرایطی است، مجلس در چه شرایطی است و فرماندهان در چه شرایطی هستند، بی‌محابا اظهارنظر و تحلیل می‌کنند، هیچ رنج و سختی هم به آنها نرسیده و بعد هم دم از گرانی می‌زنند.

رئیس جمهور توافق اخیر را عزتمندانه و ارزشمند دانست و گفت: حتی یک بند در این توافق پیدا نمی‌کنند که حاکی از وادادگی باشد؛ همه تعهدات مربوط به طرف مقابل است.

دکتر پزشکیان با اشاره به سخنان امام علی (ع) درباره صلح اظهار داشت: امام علی (ع) می‌فرماید صلحی را که دشمن تو را به آن دعوت می‌کند، رد نکن؛ اما از او غافل نشو و مواظب باش، چون ممکن است بخواهد به تو نزدیک شود و خدعه کند. بعد هم پیمانی که بستی، خلف پیمان نکن؛ هیچ فضیلتی بالاتر از پایبندی به پیمان نیست که متأسفانه خیلی وقت‌ها ما آن را نادیده می‌گیریم.

رئیس جمهور تصریح کرد: البته تمامی این موضوعات به معنای این نیست که اگر آنها بخواهند تعرضی کنند، ما تسلیم شویم. این دو مسئله جدا از هم است. ما به هیچ عنوان در برابر قلدری سر خم نخواهیم کرد و هیچ تردیدی در آن وجود ندارد. تا آخرین نفس مقابل آنها خواهیم ایستاد و پاسخ کوبنده به آنها خواهیم داد.

دکتر پزشکیان با بیان اینکه جنگ باید در یک مقطع به پایان برسد، گفت: بهتر است امروز که در قدرت و عزت هستیم و تمام دنیا به پیروزی ما اذعان دارند و تأکید می‌کنند که آمریکا برخلاف تمام مقررات، به مدارس، بیمارستان‌ها و زیرساخت‌های ما حمله کرده و در دنیا منفور است، جنگ را پایان دهیم.

بیشتر بخوانید: پزشکیان: تأمین برق صنایع باید با اولویت حفظ تولید و اشتغال دنبال شود

رئیس‌جمهور افزود: امروز باور ما این است که تمام فرماندهان و نیرو‌های مسلح ما با تمام وجود و گرفتن جان خود در کف دست، برای دفاع از کشور آمادگی کامل دارند. آنها نیز باور دارند که دولت با تمام وجود به دنبال خدمت به مردم است.

دکتر پزشکیان تأکید کرد: باید سلایق متفاوت را بپذیریم و بپذیریم که اگر با هم باشیم، قدرتمندیم و اگر اختلاف باشد، نابود خواهیم شد. دشمن در اختلاف طمع کرده است و هنر این است که نگذاریم آتش اختلاف شعله‌ور شود. ما پیرو امیرالمؤمنین امام علی (ع) هستیم که برای حفظ وحدت امت پیامبر (ص) ۲۵ سال سکوت کرد.

رئیس‌جمهور در ادامه با اشاره به تحلیل‌ها و موضع‌گیری‌های غیرمنصفانه از تریبون‌های مختلف درباره مسئله بنزین گفت: جدا از بحث محدودیت‌های مالی و محاصره دریایی دشمن که کار صادرات و واردات ما را با مشکل مواجه کرده است، چه کسی گفته دولت باید بنزین ۱۳۰ هزار تومانی بخرد و بعد آن را ۱۵۰۰ تومان بفروشد و در ادامه برای افزایش اعتبار کالابرگ، رفع تعهدات مالی گندم‌کاران، بیمه‌ها، معیشت کارگران، بازنشستگان و کارمندان با محدودیت مواجه شویم؟

دکتر پزشکیان با اشاره به مشکلات تورم و مسائل ناشی از جنگ اظهار کرد: انتقاد از مشکلات تورم و مسائل ناشی از جنگ با شعار‌های برخی همخوانی ندارد. وقتی شعار می‌دهیم، باید سختی آن را هم بپذیریم. خداوند در قرآن می‌فرماید که خوف، گرسنگی و نقص در مال و جان وجود دارد. وقتی شعار می‌دهیم و حرف می‌زنیم، باید خود را برای آن آماده کنیم.

رئیس جمهور تأکید کرد: ما مسئولیم که مشکل مردم را حل کنیم. برای من قابل قبول نیست که در این کشور مسئول باشم، اما عده‌ای در هزینه معیشت، سلامت و درمان خود مشکل داشته باشند. من به عنوان مسئول باید پاسخگوی نیاز‌های مردم باشم.

رئیس‌جمهور با تجلیل از نقش بی‌بدیل مردم در دفاع از کیان کشور در مقابل تهاجم بیگانگان، گفت: کسانی که در آن سوی مرز‌ها نشسته‌اند و دشمن را به تهاجم به ایران دعوت می‌کنند که انسان از شنیدن آن شرم می‌کند. آنها ایرانی نیستند، اما کسانی که با تمام وجود چند ماه در خیابان‌ها ماندند و نقشه دشمنان را خنثی کردند، شایسته قدردانی هستند. همچنین کسانی که نیامدند، اما با دشمن هم همکاری نکردند، شایسته قدردانی هستند. امیدوارم بتوانیم این وحدت را روزبه‌روز در کشور تقویت کنیم و متحد شویم.

دکتر پزشکیان درباره عملکرد دولت نیز گفت: دولت در تلاش است مشکلات را حل کند. البته در این مدت، به رغم همه مشکلات، دستاورد‌های زیادی هم داشتیم که به آنها پرداخته نشد. منکر کمبود‌ها و کاستی‌ها هم نیستیم، اما تلاش داریم با وفاق، کشور را پیش ببریم.

رئیس‌جمهور خطاب به اعضای جامعه پزشکی ایران اظهار کرد: شما عزیزان جامعه پزشکی ایران نیز به جای اینکه صرفاً درد را بگویید، به درمان بپردازید. امروز مراکز بهداشت ما در محلات، بهتر از هر جای دیگری برای رسیدگی به مردم است.

دکتر پزشکیان در پایان تأکید کرد: همه با هم باید برای منسجم‌تر شدن و قوی‌تر شدن و در نهایت ایستادن در مقابل دشمن غدار، جنایتکار، استثمارگر و استعمارگر تلاش کنیم.


۱ ساعت قبل / سایت رویداد‌ ۲۴

ای‌بی‌سی‌نیوز: اف‌بی‌آی درباره احتمال حمله پهپادی ایران به کالیفرنیا هشدار داد

رویداد۲۴| ای‌بی‌سی‌نیوز به نقل از منابعی مدعی شده FBI درباره احتمال وقوع یک حمله پهپادی منتسب به ایران در کالیفرنیا هشدار داده است.

جزئیات بیشتری درباره زمان، هدف احتمالی یا سطح اعتبار این ارزیابی منتشر نشده است.

این ادعا در حالی مطرح می‌شود که مقام‌های آمریکایی در ماه‌های اخیر بار‌ها درباره تهدید‌های پهپادی و امنیتی هشدار داده‌اند.


۱ ساعت قبل / سایت رویداد‌ ۲۴

نیویورک‌تایمز: ترامپ تمایلی به جنگ نظامی گسترده با ایران ندارد| فشار اقتصادی را تشدید می‌کند

رویداد۲۴| همزمان با تشدید فشار‌های اقتصادی آمریکا علیه ایران، یک رسانه آمریکایی در گزارشی نوشته است که دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، در شرایط کنونی تمایلی به بازگشت به یک جنگ نظامی گسترده با ایران ندارد و تلاش می‌کند فشار بر تهران را از مسیر اقتصادی افزایش دهد.

به نقل از نیویورک تایمز، ترامپ روز چهارشنبه از آغاز آنچه خود کوبنده‌ترین عملیات اقتصادی علیه یک کشور خواند، خبر داد و تهدید کرد کشور‌هایی که به ایران امکان دسترسی به تجارت و شبکه‌های مالی بین‌المللی را بدهند، با پیامد‌های اقتصادی سنگینی از سوی واشنگتن روبه‌رو خواهند شد.

به نوشته نیویورک‌تایمز، در میان تهدید‌های اخیر دولت ترامپ، یک پیام مهم نیز نهفته است؛ اینکه رئیس‌جمهور آمریکا نمی‌خواهد بار دیگر وارد یک جنگ نظامی گسترده شود. این رویکرد در اظهارات اسکات بسنت، وزیر خزانه‌داری آمریکا، نیز آشکارتر شده است.

بسنت روز پنجشنبه اعلام کرد واشنگتن قصد دارد شدیدترین تحریم‌های تاریخ خود علیه ایران را اعمال کند. او همچنین از چین خواست در اجرای این سیاست با آمریکا همکاری کند.




 تشکر آیت‌الله سید حسن خمینی از پیام‌های تسلیت
۱۸ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

تشکر آیت‌الله سید حسن خمینی از پیام‌های تسلیت

آیت‌الله سید حسن خمینی با صدور پیامی ضمن استدعای غفران واسع برای ارواح همه مؤمنین و مؤمنات، از کسانی که در مراسم بزرگداشت و تدفین مادر همسر ایشان شرکت کردند و همچنین با پیام‌های خود تسلیت‌بخش بازماندگان شدند، تشکر کرد.

 پزشکیان: بهتر است امروز که در قدرت هستیم جنگ را پایان دهیم| حتی یک بند وادادگی در توافق اخیر وجود ندارد
۱۲ دقیقه قبل / سایت رویداد‌ ۲۴

پزشکیان: بهتر است امروز که در قدرت هستیم جنگ را پایان دهیم| حتی یک بند وادادگی در توافق اخیر وجود ندارد

رئیس جمهور با تأکید بر جایگاه اثرگذار و مورد اعتماد جامعه پزشکی در نظام سلامت کشور، خواستار نقش آفرینی فعال پزشکان و کادر درمان در حل مشکلات مردم و ارتقای کیفیت خدمات سلامت شد و گفت: به جای بیان صرف دردها، باید برای درمان آنها گام برداریم و با صداقت در خدمت مردم باشیم.

 پزشکیان: ناترازی‌ها به دلیل آسیب‌های ناشی از جنگ، موجب افزایش فشار بر صنعت برق شده/ سیاست دولت، استمرار تأمین برق صنایع و جلوگیری از توقف خطوط تولید است
۱۷ ساعت قبل / سایت اعتماد آنلاین

پزشکیان: ناترازی‌ها به دلیل آسیب‌های ناشی از جنگ، موجب افزایش فشار بر صنعت برق شده/ سیاست دولت، استمرار تأمین برق صنایع و جلوگیری از توقف خطوط تولید است

رئیس‌جمهور بر رفع موانع تأمین برق صنایع و جلوگیری از توقف خطوط تولید تأکید کرد.

 توصیه تاجگردون به پزشکیان درباره بنزین: الان وقت جراحی نیست
۳۶ دقیقه قبل / سایت آفتاب نیوز

توصیه تاجگردون به پزشکیان درباره بنزین: الان وقت جراحی نیست

رئیس کمیسیون برنامه و بودجه مجلس در توصیه‌ای به رئیس‌جمهور گفت: اگر کسی یا کسانی تاکید دارند الان وقت جراحی اصلاح قیمت انرژی هست، توجه نکن. ‏وقتش الان نیست.

 پشت پرده درباره همکاری ایران و آمریکا؛ ماجرا چیست؟
۴ ساعت قبل / سایت اکوایران

پشت پرده درباره همکاری ایران و آمریکا؛ ماجرا چیست؟

مکاتبات افشاشده میان مقام‌های مهاجرتی آمریکا نشان می‌دهد واشنگتن و تهران، با وجود تشدید تنش‌های سیاسی و نظامی، در ماه‌های پایانی ۲۰۲۵ و ابتدای ۲۰۲۶ برای بازگرداندن اتباع ایرانی از آمریکا با یکدیگر هماهنگ کرده‌اند.

 فاطمی: نان عده‌ای در اختلاف‌افکنی است/ هنوز فکر می‌کنند فصل انتخابات است/ دشمن در مذاکره هم چیزی به دست نخواهد آورد
۲ ساعت قبل / سایت اکوایران

فاطمی: نان عده‌ای در اختلاف‌افکنی است/ هنوز فکر می‌کنند فصل انتخابات است/ دشمن در مذاکره هم چیزی به دست نخواهد آورد

عضو کمیسیون اجتماعی مجلس با بیان اینکه دشمن در مذاکره هم مانند جنگ چیزی بدست نخواهد آورد، درباره وحدت شکنی برخی افراد گفت: نان عده‌ای در اختلاف‌افکنی است و هنوز فکر می‌کنند دوره انتخابات است و تصور می‌کنند اگر دولت را به گوشه رینگ ببرند در انتخابات آینده پیروز خواهند شد.