قیمت طلا امروز




 سایت اصلاحات نیوز / ۱ ساعت قبل

اسرائیل به جنگ معتاد است

رئیس جمهور ترکیه دولت اسرائیل را به شدت مورد انتقاد قرار داد و اظهار داشت که این دولت با اقدامات نسل‌کشی خود در غزه، کرانه باختری اشغالی و لبنان، به دنبال گس...
 اسرائیل به جنگ معتاد است

به گزارش اصلاحات نیوز؛

رجب طیب اردوغان، روز جمعه از کشور‌های مسلمان خواست تا اختلافات خود را کنار بگذارند و متحد شوند؛ وی تأکید کرد که آنها نباید برای حفظ صلح و امنیت منطقه در برابر سیاست‌های نسل‌کشی و اهداف توسعه‌طلبانه اسرائیل، به قدرت‌های خارجی تکیه کنند.

اردوغان در مراسمی به مناسبت «هفته میلاد پیامبر» در مرکز کنگره «هالیچ» استانبول گفت: «ما به عنوان مسلمانان، با دل بستن به دیگران به جایی نخواهیم رسید. ما باید صلح و امنیت منطقه خود را با هم بسازیم. در اتحاد، قدرت نهفته است.»

او خاطرنشان کرد که مسلمانان باید قوی باشند، مشترکاً از حقوق و منافع خود دفاع کنند و برای برقراری صلح و امنیت در منطقه با یکدیگر همکاری نمایند.

اردوغان دولت اسرائیل را به شدت مورد انتقاد قرار داد و اظهار داشت که این دولت با اقدامات نسل‌کشی خود در غزه، کرانه باختری اشغالی و لبنان، به دنبال گسترش بی‌ثباتی در سراسر خاورمیانه است.

او گفت: «دولت کنونی اسرائیل که به جنگ خو گرفته است، از هر راه ممکنی تلاش می‌کند تا کل منطقه ما را به ورطه بی‌ثباتی بکشاند.»

وی افزود که سیاست‌های اسرائیل نه تنها همسایگانش، بلکه حامیان صلح منطقه‌ای و ارزش‌های انسانی را نیز تهدید می‌کند.

اردوغان تأکید کرد که مخالفت ترکیه با سیاست‌های توسعه‌طلبانه اسرائیل، صرفاً ناشی از منافع ملی …



 پزشکیان: چرا مردم گرسنگی بکشند وقتی روی گنج خوابیده‌ایم؟
۶ ساعت قبل / سایت اکوایران

پزشکیان: چرا مردم گرسنگی بکشند وقتی روی گنج خوابیده‌ایم؟

مسعود پزشکیان، رئیس جمهوری، در گفت وگویی تلویزیونی با مردم به مناسبت فرا رسیدن هفته دولت با اشاره به روند تصمیم‌گیری درباره جنگ و مذاکرات مرتبط با آن گفت: در رابطه با جنگ، آن چیزی که ما در روند کار، حتی در شورای عالی امنیت ملی، به تفاهم رسیدیم، یک تفاهم و دستاورد بزرگ و استثنایی بود.

 حفره‌ای امنیتی به نام فیلترشکن؛ از هشدارها درباره نفوذ تا بازار ۱۲ هزار میلیارد تومانی/ سود به حساب چه کسانی می رود؟
۴ ساعت قبل / سایت خبرآنلاین

حفره‌ای امنیتی به نام فیلترشکن؛ از هشدارها درباره نفوذ تا بازار ۱۲ هزار میلیارد تومانی/ سود به حساب چه کسانی می رود؟

اگر مسئله دیگر سودهای نجومی برای خرید فیلترشکن و دسترسی به اینستاگرام یا تلگرام را هم در نظر نگیریم، آنچه در این میان رخ می‌دهند، یک اقتصاد موازی است؛ اقتصادی که در آن کاربر برای استفاده از اینترنتی که پیش‌تر بدون واسطه در اختیارش بود، باید هزینه واسطه را پرداخت کند و اینجاست که مفهوم «کاسبان فیلترینگ» اهمیت پیدا می‌کند.

 حرف‌های تازه محمدجعفر قائم‌پناه در خصوص غنی سازی!
۲ ساعت قبل / سایت روزنو

حرف‌های تازه محمدجعفر قائم‌پناه در خصوص غنی سازی!

جرقه اصلی این جنجال سیاسی در نشستی زده شد که محمدجعفر قائم‌پناه با صراحتی کم‌نظیر به نقد رویکرد‌های پرهزینه در سیاست خارجی پرداخت. به گزارش خبرگزاری‌های رسمی...

 ببینید| پزشکیان: به دنبال این هستیم که برخی از ادارات را دورکار کنیم
۱۱ ساعت قبل / سایت اعتماد آنلاین

ببینید| پزشکیان: به دنبال این هستیم که برخی از ادارات را دورکار کنیم

پزشکیان گفت: به دنبال این هستیم که برخی از ادارات را دورکار کنیم. حقوق پرسنل را کم نمی‌کنیم اما مصرف سوخت و انرژی ما کاهش می‌یابد.

 پزشکیان فاصله دولت‌ با امنیتی‌ها و نظامی‌ها را از بین برد
۴ ساعت قبل / سایت اصلاحات نیوز

پزشکیان فاصله دولت‌ با امنیتی‌ها و نظامی‌ها را از بین برد

رئیس شورای‌اطلاع‌رسانی دولت گفت: پزشکیان فاصله میان دولت با نظامی‌ها و امنیتی‌ها را از بین برد و همبستگی با سران سه قوه را سرلوحه کار قرار داد.

 محسن رضایی: تاکیدات امروز رهبر معظم انقلاب روشن و غیرقابل تفسیر است‏ - مردم سالاری آنلاین
۲ ساعت قبل / روزنامه مردم سالاری

محسن رضایی: تاکیدات امروز رهبر معظم انقلاب روشن و غیرقابل تفسیر است‏ - مردم سالاری آنلاین

دببر شورای عالی امنیت ملی با اشاره به تأکید صریح رهبر معظم انقلاب بر پرهیز از «سخن ناامیدکننده»، «دوگانه‌سازی‌های موهوم» و اینکه «ارتکاب هرآنچه به ضرر انسجام اجتماعی باشد، ممنوع است»، گفت: برای همه این تاکیدات یک راهبرد روشن و غیرقابل تفسیر است.



غنی‌سازی ناموسی نیست؛ اما چرا با تهدید دشمن واگذار شود؟ / مسئله حق و استقلال ایران است - مردم سالاری آنلاین
روزنامه مردم سالاری

غنی‌سازی ناموسی نیست؛ اما چرا با تهدید دشمن واگذار شود؟ / مسئله حق و استقلال ایران است - مردم سالاری آنلاین

دفاع یوسف پزشکیان از اظهارات قائم‌پناه درباره غنی‌سازی، بار دیگر این پرسش را پیش کشیده است که آیا می‌توان یکی از مؤلفه‌های قدرت و حقوق هسته‌ای ایران را صرفاً با یک محاسبه کوتاه‌مدت هزینه و فایده کنار گذاشت؟
آیا سخن گفتن از هزینه‌های جنگ، تسلیم‌طلبی است؟
خبرگزاری ایرنا

آیا سخن گفتن از هزینه‌های جنگ، تسلیم‌طلبی است؟

ایران پس از تجربه جنگ، بیش از هر زمان دیگری به صورت‌بندی دقیق پرسش‌های خود نیاز دارد؛ اینکه چگونه می‌توان حقوق و قدرت بازدارندگی کشور را حفظ کرد و همزمان هزینه‌های قابل اجتناب را از دوش مردم برداشت.
خبرگزاری ایسنا

در طرح «مقابله با نفوذ»چه کسی قواعد ارتباط با خارجی‌ها را تعیین می‌کند؟

آقای جعفر! عقلانیت اینگونه نیست
خبرگزاری ایمنا

آقای جعفر! عقلانیت اینگونه نیست

سخنان قائم‌پناه درباره کنار گذاشتن غنی‌سازی برای جلوگیری از حمله، تقابل دو نگاه را آشکار کرده است، نگاهی که راه کاهش هزینه را در عقب‌نشینی از مؤلفه‌های قدرت می‌بیند، در برابر نگاه رهبر شهید که ایستادگی و تقویت قدرت ملی را مبنای امنیت می‌دانستند؛ آیا قرار است تهدید آمریکا برای ایران تصمیم بگیرد؟
چند نکته درباره طرح طرد اقتصادی
روزنامه ستاره صبح

چند نکته درباره طرح طرد اقتصادی

نویسنده هر شنبه که در این ستون قصد نوشتن مطلب دارد، مکث می‌کند که آیا وضع اقتصادی در طول یک هفته بهبود پیدا کرده یا نه؟
سایت اقتصاد ۲۴

فیلم/موبایل بازی مسئولان در جلسه‌ای برای حل مشکلات اقتصادی!