قیمت طلا امروز




 سایت اصلاحات نیوز / ۱۴۰۵/۰۵/۲۰

جزئیات سهمیه مناطق خاص جنگی در ارشد پزشکی ۱۴۰۵

سهمیه مناطق خاص جنگی در آزمون کارشناسی ارشد رشته‌های پزشکی ۱۴۰۵ اعلام شد.
 جزئیات سهمیه مناطق خاص جنگی در ارشد پزشکی ۱۴۰۵

به گزارش اصلاحات نیوز؛

بر اساس اعلام مرکز سنجش آموزش پزشکی، سهمیه بومی عدالت آموزشی آزمون کارشناسی ارشد رشته‌های گروه پزشکی سال ۱۴۰۵، صرفاً برای استان‌های هرمزگان و لرستان اعمال می‌شود و سایر استان‌ها مشمول این سهمیه نیستند.

بر این اساس، یک ظرفیت در استان هرمزگان و دو ظرفیت در استان لرستان به سهمیه بومی عدالت آموزشی اختصاص یافته است. محل تعهد خدمت پذیرفته‌شدگان این سهمیه نیز به‌ترتیب در استان‌های هرمزگان و لرستان خواهد بود.

این سهمیه در رشته‌های پرستاری مراقبت‌های ویژه، پرستاری کودکان، پرستاری اورژانس و تکنولوژی گردش خون اعمال می‌شود.

همچنین بر اساس اصلاحات انجام‌شده در دفترچه راهنمای ثبت‌نام، دارندگان مدرک کارشناسی علوم آزمایشگاهی که متقاضی استفاده از سهمیه استعداد درخشان هستند، مجاز به شرکت در مجموعه‌های امتحانی علوم آزمایشگاهی ۲۰۱ و ۲۰۳ خواهند بود.

دفترچه راهنمای ثبت‌نام آزمون کارشناسی ارشد رشته‌های گروه پزشکی سال ۱۴۰۵ نیز با اعمال این اصلاحات به‌روزرسانی شده و نسخه جدید آن در سامانه مرکز سنجش آموزش پزشکی قرار گرفته است.

داوطلبان می‌توانند برای مشاهده جزئیات و دریافت نسخه به‌روزشده دفترچه راهنمای ثبت‌نام به سامانه مرکز سنجش آموزش پزشکی مراجعه کنند.



۳۶ ساعت قبل / خبرگزاری دانشجو

مهلت ثبت‌نام آزمون ارشد علوم پزشکی امشب به پایان می‌رسد

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، فرصت ثبت نام برای داوطلبان آزمون کارشناسی ارشد علوم پزشکی سال ۱۴۰۵ امشب پایان می‌یابد. همچنین محل اخذ تعهد برای استفاده از سهمیه بومی عدالت آموزشی در برخی رشته‌ها اصلاح شده است.

بر این اساس، نام «دانشکده علوم پزشکی شرق استان هرمزگان» به‌عنوان محل اخذ تعهد در رشته‌های پرستاری مراقبت‌های ویژه، پرستاری کودکان و پرستاری اورژانس اصلاح شده است. در رشته تکنولوژی گردش خون نیز دو ظرفیت اختصاصی برای استان لرستان در نظر گرفته شده است.

بر اساس ضوابط اعلام‌شده، اشتغال به تحصیل همزمان در دوره کارشناسی ارشد یا سایر مقاطع تحصیلی در همان دانشگاه یا دانشگاه‌های دیگر و مؤسسات آموزشی و تحقیقاتی کشور ممنوع است.

این ممنوعیت صرفاً مربوط به دوره‌های حضوری است و برای دوره‌های غیرحضوری و مجازی اعمال نمی‌شود.

همچنین دانشجویان کارشناسی ارشد که از تحصیل محروم یا از ادامه تحصیل منصرف شده‌اند، پس از تسویه حساب با دانشگاه محل تحصیل و با رعایت ضوابط مربوط، می‌توانند مجدداً در آزمون ورودی دوره کارشناسی ارشد ناپیوسته شرکت کنند.

پذیرفته‌شدگان سنوات قبل که در حال حاضر دانشجو هستند نیز در صورت پذیرش و ثبت‌نام در دانشگاه جدید، باید تا زمان قبولی در آزمون از تحصیل قبلی انصراف دهند؛ در غیر این صورت قبولی آنان لغو و طبق مقررات با فرد متخلف برخورد خواهد شد.

هزینه ثبت نام در آزمون کارشناسی ارشد علوم پزشکی سال ۱۴۰۵ مبلغ ۷ میلیون و ۲۵۰ هزار ریال (۷۲۵ هزار تومان) است و مبلغ ۲۰۰ هزار ریال (۲۰ هزار تومان) ارسال پیام کوتاه آزمون است.

داوطلب باید با مراجعه به سایت مرکز سنجش آموزش پزشکی (پیوند الکترونیکی هزینه ثبت نام آزمون‌های مرکز سنجش آموزش پزشکی) نسبت به پرداخت هزینه شرکت در آزمون اقدام کند. وجه پرداختی به هیچ عنوان قابل استرداد نیست. با توجه به عدم پیش‌بینی تمدید ثبت‌نام توصیه می‌شود در مدت تعیین شده ثبت نام انجام شود.

در صورتی‌که بر اساس صلاحدید مراجع ذیربط، مقرر شود تا تمدید ثبت نام انجام شود، مطابق با مصوبه هیئت وزیران، هزینه ثبت نام برای هر نوبت امتحانی در مرحله تمدید، مبلغ ۱۴ میلیون و ۸۵۰ هزار ریال (یک میلیون و ۴۸۵ هزار تومان) خواهد بود.

مدارک مورد نیاز جهت بارگذاری در سامانه مرکز سنجش آموزش پزشکی در دفترچه راهنمای آزمون کارشناسی ارشد علوم پزشکی سال ۱۴۰۵ درج شده است.

در صورت ارائه اطلاعات خلاف مانند: مغایرت معدل (کارشناسی و کاردانی) - متعهد خدمت سهمیه عدالت آموزشی که بیش از نیمی از تعهدات باقی مانده است - مغایرت مدرک تحصیلی - انتخاب سهمیه رزمندگان و ایثارگران علیرغم عدم احراز شرایط استفاده - عدم ارائه سابقه کار برای رشته تکنولوژی گردش خون - عدم فراغت از تحصیل در زمان مقرر- و سایر ضوابط منجر به لغو قبولی می‌شود.


۱۹ ساعت قبل / خبرگزاری دانشجو

رئیس سازمان سنجش: نتایج اولیه آزمون کارشناسی ارشد اواخر هفته آینده اعلام می‌شود+ فیلم

رضا محمدی، رئیس سازمان سنجش در گفت‌و‌گو با SNNTV:تلاش می‌کنیم به امید خدا نتایج اولیه آزمون کارشناسی ارشد را اواخر هفته آینده اعلام کنیم.

وی افزود: پیش از این قول داده بودیم نتایج زودتر اعلام شود، اما به‌دلیل تراکم آزمون‌ها و اعلام نتایج چندین آزمون در این بازه زمانی، این فرایند مقداری به تأخیر افتاد.

محمدی اضافه کرد: همزمان برگزاری کنکور سراسری و آزمون پذیرش دانشجو معلم را نیز در پیش داشتیم که بر حجم فعالیت‌ها افزود.

  کد ویدیو دانلود ویدیو فیلم اصلی


۳۵ ساعت قبل / خبرگزاری دانشجو

اختصاصی| حکم اخراج ۱۳ دانشجوی هتاک اتفاقات اسفند ۱۴۰۴ قطعی شد

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو، در جریان اتفاقات بهمن و اسفند ۱۴۰۴ در برخی دانشگاه‌های کشور که هتک حرمت به پرچم مقدس کشورمان صورت گرفت تعدادی از عوامل اصلی این اتفاقات به کمیته انضباطی دانشگاه‌ها معرفی شدند.

براساس شنیده‌های خبرنگار SNNTV احکام دانشجویان معرفی شده پس از بررسی در کمیته انضباطی بدوی در دانشگاه‌ها و کمیته تجدیدنظر وزارت علوم به تایید رسیده است.

بر اساس اطلاع خبرنگار ما از منابع آگاه ۱۳ نفر از دانشجویان هتاک به اخراج از دانشگاه محکوم شدند و حکم این افراد در کمیته انضباطی مرکزی وزارت علوم نهایی شده است که برای اجرای حکم به دانشگاه‌ها اعلام خواهد شد.